Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Pınar'ın hikayesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/614640-pinarin-hikayesi.html)

parici 21-08-2010 01:02 AM

Cevap: Pınar'ın hikayesi

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763615)
parici hayırlı günler efemsevinclisevincli
evrenden torpilim var harika bir kitao oradaki uygulamaların benim hayatımda çok etkisi oldu okuduğunda dediğii anlıycaksın..cilgin897
birde nilgünün kitabını okuyormuşsn
nilgünün motivasyon serilerini dinlerim fakat henüz hiçbir kitabını okumadım
ne dersin bana önerirmisin güzl midir kitaparı?actionsmile

miraba janııımmm khkh56 sanada hayırlı günleeeerrrr :))
nil gün'ün çekim yasasını bitirdim güzel bir kitaptı ama evrenden torpilim var biraz daha ilgimi çekti ve daha bi istekli okuduğumu farkettim. nil gün'ün diğer kitaplarınıda alıcam sanırım, anlatım dili güzel. bi de joe vitale'nin çekim yasası kitabı çok güzel onu tavsiye edebilirim okumadıysan. biraz önce gördüm günlüğüne yazmışsın bunu kapatıp oraya geçicem bakalım neler yapmışsın kontrol ediyimy789 görüşürüz actionsmile

Ekim Meleği 21-08-2010 01:49 AM

Pınarcım ne içten ne güzel bir dille kendini anlatmışsın sen öyle çok hoşum gitti:)
Pozitifim demişsin bence devamını getirirsin getireceğinden başaracağından eminim çünkü bir insan birşeyleri sıkı sıkı tutup sarılı ve kabullenirse onu mutlaka başarır..

Eminim..

Gelelim erkek arkadaş iş mevzusuna;)
İş konusunda gereken hassasiyetini gösterirsen emin ol devamı gelir.
Erkek arkadaş hakkındada şunu söyleyebilirim unutma Allah Teala yaratırken onlara fazla bizlere eksik birşey vermemiş herkesi aynı donanımda yaratmış yaradan..
O yüzden kendini asla küçümseme ...
Rabbim sana insan olmayı bahşetmiş en azından bunu düşün hep aklına öyle bir durum geldiğinde..
De ki Allahım beni bu kadar mükemmel yaratmışken kendime haksızlık yapmam normal değil..Bu haksızlığı daha fazla yapmak istemiyorum kendimi değerli hissediyorum çünkü değerliyim..özelim özel bir yaradılışım var ..
kendimi seviyorum de inan devamı gelcek..
Sonra bir bakıcaksin ki kendinden çok daha kendine güvenen bir benlik..
Kendine inan kendini sev....Sen yapmazsan kimse yapmaz ki bunu..

Pozitif Kalman Dileğiyle..

yeni bir hayat 21-08-2010 12:24 PM

Günlüğün hayırlı olsun Pınar'cım,

Yaşamında, istediğin tüm güzellik ve mutlulukları kolaylıkla tezahür ettirmeni diliyorum..Günlüğün güzel haberlerinle dolsun taşsın..

Sevgiler..actionsmile

inferius 21-08-2010 06:15 PM

Alıntı:

parici Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763652)
miraba janııımmm khkh56 sanada hayırlı günleeeerrrr :))
nil gün'ün çekim yasasını bitirdim güzel bir kitaptı ama evrenden torpilim var biraz daha ilgimi çekti ve daha bi istekli okuduğumu farkettim. nil gün'ün diğer kitaplarınıda alıcam sanırım, anlatım dili güzel. bi de joe vitale'nin çekim yasası kitabı çok güzel onu tavsiye edebilirim okumadıysan. biraz önce gördüm günlüğüne yazmışsın bunu kapatıp oraya geçicem bakalım neler yapmışsın kontrol ediyimy789 görüşürüz actionsmile

ohh oh süper aldım hemen kitap isimlerini
okunucak o kdar çok şey varki hele hele öğrenilicek sonra bunları uyguluycaksevinclisevincli
bunlar heycanlandırıyor beni sevincli
evrenden toprilm var kitabındaki asistan pramidi o kadar işimi gördü ki o pramidi hiryere yapıştıtmak istyorum
alnıma falan çizecem yakındasmil56
yorumun için çok teşekkürler
sizler olmasaydınız napardım yahu89778977

parici 21-08-2010 11:15 PM

Alıntı:

Ekim Meleği Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763659)
Pınarcım ne içten ne güzel bir dille kendini anlatmışsın sen öyle çok hoşum gitti:)
Pozitifim demişsin bence devamını getirirsin getireceğinden başaracağından eminim çünkü bir insan birşeyleri sıkı sıkı tutup sarılı ve kabullenirse onu mutlaka başarır..

Eminim..

Gelelim erkek arkadaş iş mevzusuna;)
İş konusunda gereken hassasiyetini gösterirsen emin ol devamı gelir.
Erkek arkadaş hakkındada şunu söyleyebilirim unutma Allah Teala yaratırken onlara fazla bizlere eksik birşey vermemiş herkesi aynı donanımda yaratmış yaradan..
O yüzden kendini asla küçümseme ...
Rabbim sana insan olmayı bahşetmiş en azından bunu düşün hep aklına öyle bir durum geldiğinde..
De ki Allahım beni bu kadar mükemmel yaratmışken kendime haksızlık yapmam normal değil..Bu haksızlığı daha fazla yapmak istemiyorum kendimi değerli hissediyorum çünkü değerliyim..özelim özel bir yaradılışım var ..
kendimi seviyorum de inan devamı gelcek..
Sonra bir bakıcaksin ki kendinden çok daha kendine güvenen bir benlik..
Kendine inan kendini sev....Sen yapmazsan kimse yapmaz ki bunu..

Pozitif Kalman Dileğiyle..

ziyaretime geldiğin için teşekkür ederim 956k tavsiyelerini mutlaka uygulicam. hemen hemen her konuda kendime güvanirim ama işte bazı konularda ve bazı kişilere karşı böyle ezik bişi oluvariyorum y789 bunuda başarıcam ama kendime güveniyorum

tekrar beklerim
sevgiyle kal actionsmile

parici 21-08-2010 11:17 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763678)
Günlüğün hayırlı olsun Pınar'cım,

Yaşamında, istediğin tüm güzellik ve mutlulukları kolaylıkla tezahür ettirmeni diliyorum..Günlüğün güzel haberlerinle dolsun taşsın..

Sevgiler..actionsmile

hoşgeldin iyi ki geldin girlhaha inşallah güzel haberlerle doldurucam bu günlüğü
sevgiyle kal actionsmile

parici 21-08-2010 11:19 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763725)
ohh oh süper aldım hemen kitap isimlerini
okunucak o kdar çok şey varki hele hele öğrenilicek sonra bunları uyguluycaksevinclisevincli
bunlar heycanlandırıyor beni sevincli
evrenden toprilm var kitabındaki asistan pramidi o kadar işimi gördü ki o pramidi hiryere yapıştıtmak istyorum
alnıma falan çizecem yakındasmil56
yorumun için çok teşekkürler
sizler olmasaydınız napardım yahu89778977

ivet ivet okunacak öğrenecek çok şeyimiz var. sen de bana beğendiğin ve işine yarayan kitaplar varsa paylaşırsan sevinirim 956k ya o piramidi ben nireme çizsem acaba y789
canım benim sende iyi ki varsın görüşürüz mucksss...u859

parici 21-08-2010 11:31 PM

şimdi günlüğüme bazı gelişmeleri yazmaya geldi sıraaaa... 2 iş görüşmesine gitmiştim. şu insan kaynaklarıyla nerdeyse kanka olcam dediğim yerden olumsuz haber geldi ama hiç takmadım kafama hayret ettim kendime. eskiden olsa üzülürdüm çünkü istediğim bir pozisyondu. amaaaaan boşver salla gitsin wave44
şimdi sırada diğer firma var onun 2. görüşmeside perşembe günü...
neyse bugün "başlangıç" filmine gittim bi arkadaşımla. süperdi kesinlikle tavsiye ediyorum konusunu anlatmak istemem ama bilinçaltıyla ilgili rüyalarla ilgili falan güzel bir filmdi gözümü kırpmadan izledimart56art56 arkadaşım çok öfffledi püfffledi ilgisini çekmedi. çıkışta çekim yasasıyla ilgili muhabbet ettik "olmaz öyle şey, inanmam ben" falan dedi ben de o yüzden çok üstüne gitmedim daha olmamış bu zamanı varsmil56 ben küçük seanslar halinde öğrendiklerimi aktardıkça o da bizden biri olur, bir kişiyi daha uyandırmış olurum sanırım.
2 gün önce telkin listeme kendine güveni de ekledim ve dinliyorum. ben genelde yatarken dinliyorum ve sanat müziği olarak dinliyorum mışıl mışıl uyuyorum walla krz56
kendimi çok iyi hissediyorum
bütün mutlulukları hayatıma çekiyorum
mutlu, sağlıklı ve bolluk, bereketi seçiyorum

günlükcüm yine görüşcez, ben yokken gelen misafirlerimize iyi davran kızarım yoksa smil56

KüçükFilozofKız 21-08-2010 11:47 PM

Güzel düşünüp güzel şeyler çekmeniz ne kadar güzel :) İş hayatınızda başarılar..

herşey gönlünüzce olsun..

parici 21-08-2010 11:54 PM

Alıntı:

KüçükFilozofKız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763760)
Güzel düşünüp güzel şeyler çekmeniz ne kadar güzel :) İş hayatınızda başarılar..

herşey gönlünüzce olsun..

teşekkür ederim u859 günlüğüme de hoşgeldin bu arada... sık sık beklerim girlhaha

sevgiyle kalactionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:28 PM.