![]() |
Merve'nin Günlüğü Baktım günlük yazabiliyoruzz fırsat bu fırsat dedim. Siteyi 6 ay kadar önce-sanırım-keşfettim ama daha dün dinlemeye başladım.Okulum vardı çünkü. 8.sınıfı bitirdim,okul birincisi olarak.Ama her sey tam bir muamma hangi liseye gideceğim konusu beni bunalıma sokuyor.SBS sonuçları 8 temmuzda açıklanacak,4 gün var ve acayip derecede endişeliyim. Görüştüğüm tek bir arkadaşım bile yok.Yaz tatili olmasına rağmen bütün gün evdeyim-abartmıyorum-.En fazla çöpü filan atmak için ya da ekmek almak için dışarı çıkıyorum.Sıkıntıdan patlamak üzereyim.Çok yalnızım . .'(Yaptığım hiçbir aktivite yok. İnternet,tv,kitap üçlemesinde boğuluyorum.annem ve babam çalıştığı için evin bütün işlerinin üzerimde olmasından ve kardeşime bakma zorunluluğumdan bahsetmiyorum bile. Bütün gün evde olmaktan tüm bunları yapmaktan bıktım.Dertleşebileceğim biri bile yok.İçime atmaktan patlama noktasındayım. Uyku düzeni çok bozuk biriyim.gece neredeyse 5 e kadar filan uyanığım ve öğleden sonra uyanıyorum genelde. Çok şişman değilim ama fazla kilolarım da var. VE SADECE 14 YAŞINDAYIM DAHA. BU KADAR PROBLEME TELKİNLER BİLE ÇARE BULAMAZSA ŞAŞIRMAYAĞIM. ego güçlendirici ve suçluluk duygusunu dün dinlemeye başladım. ilk dinlediğim andan itibaren hafif bir mide bulantısı,bulantı değil de bir boşluk varmış gibi hissediyorum. hafif ve sürekli bir başağrısı var. ayrıca aşırı uyku hali.dün gece 4 gibi yattım 12 de kalktım.1 de tekrar uyumuşum 5 te kalktım ve hala uykum var. aslında tam olarak uyku değil ama sürekl bir uzanma isteği filan.yatsam hiç kalkamayacamışım gibi geliyor. Telkinleri dinlemeye ve gelişmeleri sizinle paylaşmaya devam edeceğim. (, şimdilik hoşcakalın. |
Cevap: Merve'nin Günlüğü-- evde yaptığın birçok aktivite sana yükmüş gibi görünüyor. bütün gün evde oturuyorsun. evde oturmanın keyfine bak. internet tv kitap üçlemesi bulunulmaz fırsatlardan birkaçı yeter ki zamanın olsun. yalnız değilsin kardeşin yanında. onunla olmanın tadını çıkar... sbs sonuçları açıklanacak elbette ama şu anki telaşının sınav sonucuna pozitif katkısı olmayacak. rahatla... son olarak günlüğün hayırlı olsun... |
Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- Sevgili Merve, Öncelikle aramıza hoş geldin. Öyle güzel bir yere geldin ki, burası bambaşka bir boyut,bambaşka bir alem.Burada etrafın pozitif insanlarla dolu.Her an yardıma hazır o güzel ellerini sana uzatan insanlar çevreliyor insanı.Sana tavsiyem asla geçici bir heves gibi görme burasını ve sürekliliğin olsun.Ben inanıyorum ki çok geçmeden faydalarını görmeye,kendini daha iyi hissetmeye başlıyacaksın. Sizler gençsiniz önünüzde kocaman bir ömür var ve sen çok güzel bir yerdesin.Buranın kıymetini bil ve gereğince fayda sağla. Aramıza tekrar hoşgeldin. |
Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)) söylediklerinizi kesinlikle dikkate alacağım.artık daha pozitif olmaya çalışıyorum. umarım gerçekten gülümsemeyi başarabilirim. :) senin günlüğünü de okuyacağım karavan (, |
Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- Selam Merve. Kendinden çok güzel bahsetmişsin..Çocuk bakıyormussun gerçekten çok zor bir durum.Olumsuz düşünme arkadaşım.Sen kendini bilen bir insan ol.Hayata yeni adımlar içerisindesin.Dostum arkadaşım yok demişsin.Neden olmasın? Bir arkadaş edinmelisin kendine mutlaka içine kapanık olmamalı ve paylaşmalısın onunla. Ha bide hangi okula gidicem yazmışsın.Bir kaç rehber öğretmeninle konuş düşünce ve fikirlerine göre seni çok güzel yönlendireceklerdir emin ol. Kal sağlıcakla |
Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- Güzelim öncelikle aramıza hoş geldin girlhaha girlhaha girlhaha Doğru bir yerde ve doğru insanların arasındasın. Telkinlerini dinlemeyi lütfen bırakma etkilerini gördükçe ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın. Okumaya vaktin olması bence çok güzel bir şey hele birde okumayı ve yeni şeyler öğrenip onları hayatına uygulamayı seviyorsan girlhaha girlhaha o kitaplar tadından yenmez olurlar utananadamutananadam Okumak okudukça yeni ufuklara yelken açmak inan bana insanı o anki sıkıntılarında uzaklaştırıyor ve beynimizin mutsuzlukla ilgili paranoyalar üretip kendimizi içinde bulunduğumuz durumdan daha da çıkılamaz bir hale sokmamıza engel oluyor. Belli bir süre kendini kitapların eşsiz dünyasının kollarına bırakabilirsin bence. Forum bölümünde kitaplarla ilgili bir bölüm var.Orada eminim ki ihtiyacın olacak sana cevap sunabilecek pek çok kitabı bulabileceksin.İstersen oraya bir göz at ve beğendiklerin varsa içlerinde üzerlerinde seninle fikir alışverişi yapabiliriz ve içlerinden sana öneriler sunabilirim.Orda yazan çoğu kitabı okudum okumamış olsamda eminim okuyan üyelerimiz sana seve seve yardımcı olacaklardır. İyiki varsın ve İyiki aramıza katıldın. Her geçen gün sevincin katlanarak artsın |
Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- Alıntı:
arkadaş konusuna gelince,etrafımda kimse yok. ben muğlanın milas ilçesinde yaşıyorum.iki yıl önce taşındık buraya ve benim okulum bodrum da idi.2 yıldır görüştüğüm tanıdığım tek yaşıtlarım bodrumda yani...görüşemiyoruz,farklı ilçelerdeyiz.şimdilerde de yeniden ev değiştirdik. durumum daha kötü,kimseyi tanımıyorum çünkü burada. lise için de araştırmaya devam ediyorum.rehberlik öğretmenimizle de 15 inde randevum var.ancak beni endişelendiren şey daha çok sınav sonuçları.onlar bir açıklansın hayırlısıyla,ona göre durumum belli olacak. bir kez daha teşekkür ederim ilgin için. :)) |
Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- Alıntı:
telkinleri bırakmayı düşünmüyorum.umarım etkilerini en kısa zamanda göreceğim :)) kitaplara bayılırım,sürekli okurum.öğrenmeyi,yeni şeyler tatmayı,hayal etmeyi çok severim.benim için farklı birşey değil kitap okumak. alışkanlık.yemek gibi,içmek gibi... ancak bir süre sonra insan farklı şeyler arıyor 4897 |
Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- Merve burada çok duyarlı arkadaşlarımız var burada güzel Arkadaşlıklar edinebilirsin.Paylaşırsın Rahatlarsın.Denemelisin. |
Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- Evet gerçekten hepiniz çok duyarlısınız ve yardım etmeye açıksınız teşekkür ederim. Sıkıntılarımdan bahsedersem,içimi dökersem raharlarım belki diye açtım bu başlığı.hepiniz de yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.Teşekkür ederim tekrar :)) girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 PM. |