![]() |
Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- Bugün yine çok geç uyandım.öğleden sonra 1 de...ancak kahvaltı yapabildim ve telkinleri dinlemeye başladım. ama nedense bugün içimde bu konuda bir isteksizlik var.3.günümdeyim,henüz bir değişiklik görmedim olumlu anlamda... sadece aşırı uyku hali devam ediyor o kadar :(( aslında umudumu da yitirmek istemiyorum. bilmiyorum...kafam cok karısık her anlamda...sınav sonuçlarının açıklanmasına 3 gün kaldı. aslında istemiyorum o 3 geçsin.hazır değilim henüz... |
Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- Alıntı:
İsmi Ayşe Sandal , tanışmanı isterim. Pişman olmazsın... |
Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- Canım,ben Muğlanın ilçesindeyim.O merkezde?? |
|
Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- Çok teşekkür ederim...umarım bulup tanışırıp kendisiyle... :)) |
|
Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- Buldum 956k burda BİLGİVİZYON KİŞİSEL GELİŞİM VE DANIŞMANLIK MERKEZİ varmış. tanışabilirsem ne mutlu banaa :)) harikasın... (, |
Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- Bu gece annem de babam da işte... kardeşim,ben yalnızız... telkinleri diniyorum şimdi,dinlemeye devam edeceğim. yalnızım,gerçekten yalnız...ama siteyi inceledikçe daha olumlu,daha ılımlı bakmaya başladım hayata.. şükrediyorum şimdi,iyi ki keşfettim bu siteyi. iyi ki varsınız hepiniz :)) |
Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- çok yalnızım :/ kimse yok muu?? |
Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- sende iyiki varsın kardeşim öncelikle hayattan şikayet etme derim bn Hayattan şikayet ettiğinde bilinçaltın dinler ve hep şikayet ettiğin hayatı size vermek için çalışır... durmunu kavra neler yapabilirsin bir bak ki zaten arayış içindesin insan denemediği şeye yüzde yüz başarısız olur sen denemeye başladığına göre ihtimalinde yükselmiş kutlarım25889 saygılarımı sunarım sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 PM. |