Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Merve'nin Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/613879-mervenin-gunlugu.html)

Işıldayan Safir 18-07-2010 08:58 PM

Cevap: Merve'nin Günlüğü--

Merhaba Merve'ciğim,

Değişim ve gelişim günlüğün hayırlı olsun. Sen de birçoğumuz gibi günlüğüne yaşadığın sıkıntılardan bahsederek başlamışsın. Farkı yaratan sadece olaylara bakış açımız oluyor çünkü. Umarım seni mutlu edecek şekilde bu sıkıntılarından kurtulursun. Neler olacak sorusu acaba beni daha ne sıkıntılar bekliyor anlamı verdi bana. Halbuki dileğimiz her şeyin yoluna girmesi ve daha mutlu bir yaşama kapı açmak değil midir?

Benim hem kendimde hem de diğer arkadaşlarımda gözlemlediğim şey bir süre sonra bu algılamalarımızın tam tersi şekilde değiştiği ve sorunların ortadan kalktığı şeklinde oluyor. Bu da olumsuzluğa odaklanmak yerine olmasını istediğimiz durumları söylemekten geçiyor. Sende yakında bunu alışkanlık haline getireceksindir. O zaman sıkıntılarından çok daha kolay bir şekilde sıyrılabildiğini göreceksin. Çünkü onları kabullendiğimizi fark ediyoruz. Çünkü mutlu olmak kadar acı yaşamak da bu hayatın bir parçası. Onları yok saymaya çalıştığımız için sorunlarımız daha çok büyüyor.

Şuan ki sıkıntının sebebi nedir bilemiyorum ama aklıma ilk gelen şu oldu: İçindeki sıkıntının kaynağı nedir? İçinde bulunduğun bu durumdan kurtulmak için şuan ne yapabilirsin? Ya da ne sana kendini iyi hissettirir? Benim şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

pff_xP 18-07-2010 09:13 PM

Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü--

İlgilendiğin için teşekkür ederim :)
Başlık konusunda "artık" aynı fikirdeyiz,ama bir kere öyle yazmış bulundum...
Babama gelince dediğin gibi haklı sebeplerim var ama artık alttan almaya çalışıyorum :)

Lorennao7 18-07-2010 11:48 PM

Cevap: Merve'nin Günlüğü

Canım benim günlüğünü şimdi okudum bütün yazdıklarına bir yorum yapmak istiyorum (:

Kitap okuma alışkanlıgı cok güzeldir. Benim kitap konusunda her zaman söylediklerimi söylemişsin '' Yemek gibi içmek gibi. '' (:

Şimdi son sayfaya geldimde bakıyorum epey gelişme kaydetmişsin ama ara sıra dalgalanmalar yaşıyorsun bunlar çok doğaldır ergenlik çagındasın daha olumlu bakmayı dene (:

Burada gerçekten çok müthiş insanlar vardır tam yerine düştün wampirellamız karavan (: bak herkez yorumunu yapmış sana destek olmaya çalışıyor (: gülümse derim sana herşeye herkeze inat (:

Bak şu anda hastanedeyim bir operasyon geçirdim buna ragmen gülümsemem yüzümde hastanenin en mutlu vatandaşıyım (: Her nefesinin kıymetini bil hayat o kadar çabuk geçiyorki (: bak 1 hafta öncesine kadar ölümle burun burunaydım işte o anda ailenin kıymetini anlıyorsun (: hiçbirşey için somurtma (:

Mutlu ve huzurlu olman dileğiyle (:
İyiki varsın .
İyiki aramızdasın (:

pff_xP 18-07-2010 11:57 PM

Alıntı:

Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758088)
Canım benim günlüğünü şimdi okudum bütün yazdıklarına bir yorum yapmak istiyorum (:

Kitap okuma alışkanlıgı cok güzeldir. Benim kitap konusunda her zaman söylediklerimi söylemişsin '' Yemek gibi içmek gibi. '' (:

Şimdi son sayfaya geldimde bakıyorum epey gelişme kaydetmişsin ama ara sıra dalgalanmalar yaşıyorsun bunlar çok doğaldır ergenlik çagındasın daha olumlu bakmayı dene (:

Burada gerçekten çok müthiş insanlar vardır tam yerine düştün wampirellamız karavan (: bak herkez yorumunu yapmış sana destek olmaya çalışıyor (: gülümse derim sana herşeye herkeze inat (:

Bak şu anda hastanedeyim bir operasyon geçirdim buna ragmen gülümsemem yüzümde hastanenin en mutlu vatandaşıyım (: Her nefesinin kıymetini bil hayat o kadar çabuk geçiyorki (: bak 1 hafta öncesine kadar ölümle burun burunaydım işte o anda ailenin kıymetini anlıyorsun (: hiçbirşey için somurtma (:

Mutlu ve huzurlu olman dileğiyle (:
İyiki varsın .
İyiki aramızdasın (:

Bitanemsin yaa
Çok iyi geldin bana şimdi...Anlatamam...Sebepsiz yere gözlerim dolmuştu,gülümsettin :)
Öncelikle geçmiş olsun canım,sen de iyi ki varsın :))

Dediğin gibi oldukça yol katettim,inanılmaz bir değişimdi benim için...
Ve çok şükür ki bu gelişmeler devam ediyor...Olumlu bakmaya çalışıyorum,sanırım artık bunu başarabiliyorum :)
Her şeyin güzel bir yönünü keşfedip,bu küçücük bir şey bile olsa ona gülümsemeyi öğrendim...
Hepinize teşekkür ederim.
Sizi çok seviyorum.
İyi ki varsınız.

Lorennao7 19-07-2010 12:36 AM

Alıntı:

pff_xP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758090)
Bitanemsin yaa
Çok iyi geldin bana şimdi...Anlatamam...Sebepsiz yere gözlerim dolmuştu,gülümsettin :)
Öncelikle geçmiş olsun canım,sen de iyi ki varsın :))

Dediğin gibi oldukça yol katettim,inanılmaz bir değişimdi benim için...
Ve çok şükür ki bu gelişmeler devam ediyor...Olumlu bakmaya çalışıyorum,sanırım artık bunu başarabiliyorum :)
Her şeyin güzel bir yönünü keşfedip,bu küçücük bir şey bile olsa ona gülümsemeyi öğrendim...
Hepinize teşekkür ederim.
Sizi çok seviyorum.
İyi ki varsınız.

(: Bende burdan didime geçicem aramızda 68 km olucak (: istersen görüşürüz hiç arkadaşım yok diye sızlanma canım (: bilge benim adım bu arada (:

pff_xP 19-07-2010 12:57 AM

canıım :)
harika olur görüşsek
ama bugünlerde liseye kayıt için adana kozan a gidicem dönünce grüssek süper olur :))

inferius 19-07-2010 01:23 AM

oh oh maşallah kız meditasyon falan...956k956kdün verdğin sözü tuttun mu bakemgirlhahagirlhaha

pff_xP 19-07-2010 01:31 AM

tuttum girlhahasevincli
hep aklımdaydın bitanesii

Lorennao7 19-07-2010 01:58 AM

Alıntı:

pff_xP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758099)
canıım :)
harika olur görüşsek
ama bugünlerde liseye kayıt için adana kozan a gidicem dönünce grüssek süper olur :))

Tabiki tatlım (:

pff_xP 20-07-2010 07:31 PM

Selam günlük+Günlük'ün tüm okuyucularıı y789

Bugün pizza yaptııım sevincli
Babam işteydi annem ben kardeşim yedik afiyetle çok güzeldi

Neyse bunları geceliim gulensmiley

-Meditasyon için nefes egzersizlerime devam ediyorum inş. başaracağım :)

-İngilizcemi geliştirmek için ingilizce bi romana başladım
The Last Vampire Black Blood music45 konusu da tam bana göree

-3 gündür her akşam balkona çıkıyorum.sessizlik,huzur,havanın ferahlığı...
Çok güzel oluyor,insanın içini bir huzur kaplıyor..Yaşaığımı hissederek nefes alıyorum :))Rhatlatıyor beni,buna da devam edeceğim inş.

-İnternetten iki tane online kursa başladım.Mail adresime 3 günde bir dersleri gönderiyorlar.7 derslik mini kurslar:
*Hızlı Okuma
*Hafıza Güçlendirme
Bunların da bana faydası olacak inş. :))
956k

Şimdilik bu kadar günlüüükk :)
Mutluyum iştteee
Gerisinden bananeee
blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 PM.