Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/613849-imkanim-olsaydi-cocuklugumu-degistirebilseydim.html)

karavan 18-08-2010 05:55 AM

Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762850)
Lütfen ağlama hatta diğer gelişimlerini okuyarak gülümse çünkü takdire şayan bir gelişme gösterdi karavan abi ve tahmin edemeyeceğin bir seviyede şu an...

Ve sanırım huzurlu da...

Aynen dediğin gibiyim güzel bacım,

Çok güzel demişsin eline diline sağlık.
Sizlerin sayesinde her geçen gün daha da iyiye gidiyorum.

Herşeyden önce iç huzurum tam istediğim gibi olmasa da bişeyler oluşmaya başladı ama genel huzurum var artık.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın.

bigokyanus 18-08-2010 09:21 AM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763077)
Merhaba kardeşim,

Bu günün erken saatlerine döndüm Dalamandan ama içim rahat arkadaşımı görüp geldim.İki buçuk saatlik mesafede olduğu için bir gün içinde gidip dönebildim.
O da çok memnun oldu eskilerden epey konuştuk bereket konuşmaya mani bir hali yoktu.
Bu siteden bahsettim yeni arkadaşlarımdan sözettim ama inan selamını yeni gördüğüm için bu aklıma gelmesede senden de bahsedip üzüntünü ilettim.Şaşırdı tabi bunlar alışık olmadığımız güzellikler.Ama söz bugün gün içinde konuştuğumda selamını da ileteceğim sana da bilgi vericem :) üzerimde kalmasın.
Güzel gönlün için sevincin için teşekküür ederim.Allah razı olsun.

İyiki varsın.

Çok güzel olmuş yaptığın , arkadaşın çok şanslı senin arkadaşlığına sahip olduğu için , iyi ki varsın.

Gitmen müthiş moral olmuştur , yüzünde de bir gülücükle bırakmışsındır şimdi daha güçlü devam edecek uğraşmaya , savaşmaya....
Ve sen de içsel bir huzur ve rahatlama ile dönmüşsündür diye düşünüyorum , bu gibi olayların manevi hazzı çok büyük oluyor.

Güzel haberlerini bekliyorum , güzel bir gün diliyorum, yüzünden gülümsemeyi eksik etme olur mu? actionsmile

master8566 18-08-2010 09:22 AM

Sevgili Karavan,

Öncelikle , kemik kanseri olan arkadaşınız için nette kolayca bulabileceğiniz "kantaron" otu ve yağı tedavisini şiddetle öneririm. Aynı zamanda reiki ve imgeleme tedavileri de çok iyi sonuç verecektir. Geleneksel tıpdan ayrı olarak lütfen yeni çağ bilgileri ışığında kanserin sebeplerini ve çarelerini okuyun. Arkadaşınız derhal günlük olarak maden suyu (beypazarını öneririm), elma ve yoğurt kürüne başlamalı ve gidebildiği kadar da kaplıca ve içmelere gitmelidir. Bu bilgiler "yukarıdan" verildiği için iyileşmesi muhakkaktır. Ayrıca Kuran-ı Kerim'den sure ve ayetler okunarak yapılan tedaviler ile deri yüzeyine kadar çıkıp açık yara halini almış olan kemik kanserlerinin şifalı otlarla tedavisi de var, ısırgan otu ile kantaron bunların başında gelir,bizzat ben birinci elden duydum. Alternatif tıp tedavilerinde en önemli mesele, kansere sebep olan düşünce ve duygu sistemini değiştirebilmektir, mevcut bilgiler bu konuda oldukça ileri düzeydedir. Hastalık , kafada iyileşince otomatik olarak bedende de iyileşmektedir.

İkinci meseleye, yani sizin konunuza gelince... Yine aynı kaynaklardan gelen bilgiler bize şunu söylüyorlar. Doğrusal düşünmeyi bırakmalıyız. Beyin hologram sistemle çalışır. Öyle olduğu için de 30-40 yıl önceki çocukluğumuzda vb zamanda olanları biz şu anda oluyormuş gibi kolayca "hissedebiliriz", bunun anlamı şudur, mental olarak o zamana gidip o durumu imgeleyerek değiştirebilirsiniz, yani o duyguları değiştirip silebilirsiniz. Bu oldukça uzun bir konu, o yüzden size bu konuda özellikle Ramtha (duygularımızla hayatımızı nasıl yarattığımızı anlatır) , Kryon ve Hathorlar' ı öneririm. Kitaplara ulaşmak konsunda zorluk çekerseniz - ki kolaydır-
internette bolca alıntı bulabilir hatta www.kosulsuz-sevgi.com'da dev bir külliyatı okuyabilir ve kendinize büyük iyilik etmiş olursunuz. Tavsiyem bunları araştırıp , "sistemin" nasıl çalıştığını anlamanızdır, o zaman değiştirebilir ve yeni bir hayat kurabilirsiniz. Aksi halde, "keşkeler" ve "gözyaşları" devam eder ve sizi teselli etmek de hiç bir işe yaramaz...

smyrna1 18-08-2010 09:34 AM

öncelikle karavan abi arkadaşın ve tüm kanser hastları için dua ettim en kısa zamanda şifasına kavuşur umarım, gelişimini takip etmeye çalışıyorum gerçekten takdire layıksın, dün geçti yarın olacağı belli değil, bugününün güzel geçmesi dileğiyle:)

karavan 18-08-2010 10:31 AM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763086)
Çok güzel olmuş yaptığın , arkadaşın çok şanslı senin arkadaşlığına sahip olduğu için , iyi ki varsın.

Gitmen müthiş moral olmuştur , yüzünde de bir gülücükle bırakmışsındır şimdi daha güçlü devam edecek uğraşmaya , savaşmaya....
Ve sen de içsel bir huzur ve rahatlama ile dönmüşsündür diye düşünüyorum , bu gibi olayların manevi hazzı çok büyük oluyor.

Güzel haberlerini bekliyorum , güzel bir gün diliyorum, yüzünden gülümsemeyi eksik etme olur mu? actionsmile

Sevgili bacım,

Sen de iyi ki varsın.
Az önce telefonla aradım ve selamını ilettim.Her ne kadar tanımasam da sende çok selam söyle Allah razı olsun dedi.
Ben insanların özellikle makam sahibi ise iyi günlerinde etrafları hep dolu olduğu için kendime pek yer bulamam ama böyle günlerde çok boş yer olduğunu bildiğim için bu zamanlarda arayıp sormayı tercih ederim.Hep böyle yapmışımdır.
Elbette ki ona da iyi oldu bana da iyi oldu.Kendimi dagha iyi hissettim.
Güzel dileklerin için sağol canım kardeşim.
Haber aldığım gün baya yıkılmıştım ama şimdi gülebiliyorum artık.
Çok şükür.

İyiki varsım bacım.
Teşekkür ederim.

karavan 18-08-2010 10:44 AM

Alıntı:

masterphidias Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763087)
Sevgili Karavan,

Öncelikle , kemik kanseri olan arkadaşınız için nette kolayca bulabileceğiniz "kantaron" otu ve yağı tedavisini şiddetle öneririm. Aynı zamanda reiki ve imgeleme tedavileri de çok iyi sonuç verecektir. Geleneksel tıpdan ayrı olarak lütfen yeni çağ bilgileri ışığında kanserin sebeplerini ve çarelerini okuyun. Arkadaşınız derhal günlük olarak maden suyu (beypazarını öneririm), elma ve yoğurt kürüne başlamalı ve gidebildiği kadar da kaplıca ve içmelere gitmelidir. Bu bilgiler "yukarıdan" verildiği için iyileşmesi muhakkaktır. Ayrıca Kuran-ı Kerim'den sure ve ayetler okunarak yapılan tedaviler ile deri yüzeyine kadar çıkıp açık yara halini almış olan kemik kanserlerinin şifalı otlarla tedavisi de var, ısırgan otu ile kantaron bunların başında gelir,bizzat ben birinci elden duydum. Alternatif tıp tedavilerinde en önemli mesele, kansere sebep olan düşünce ve duygu sistemini değiştirebilmektir, mevcut bilgiler bu konuda oldukça ileri düzeydedir. Hastalık , kafada iyileşince otomatik olarak bedende de iyileşmektedir.

İkinci meseleye, yani sizin konunuza gelince... Yine aynı kaynaklardan gelen bilgiler bize şunu söylüyorlar. Doğrusal düşünmeyi bırakmalıyız. Beyin hologram sistemle çalışır. Öyle olduğu için de 30-40 yıl önceki çocukluğumuzda vb zamanda olanları biz şu anda oluyormuş gibi kolayca "hissedebiliriz", bunun anlamı şudur, mental olarak o zamana gidip o durumu imgeleyerek değiştirebilirsiniz, yani o duyguları değiştirip silebilirsiniz. Bu oldukça uzun bir konu, o yüzden size bu konuda özellikle Ramtha (duygularımızla hayatımızı nasıl yarattığımızı anlatır) , Kryon ve Hathorlar' ı öneririm. Kitaplara ulaşmak konsunda zorluk çekerseniz - ki kolaydır-
internette bolca alıntı bulabilir hatta www.kosulsuz-sevgi.com'da dev bir külliyatı okuyabilir ve kendinize büyük iyilik etmiş olursunuz. Tavsiyem bunları araştırıp , "sistemin" nasıl çalıştığını anlamanızdır, o zaman değiştirebilir ve yeni bir hayat kurabilirsiniz. Aksi halde, "keşkeler" ve "gözyaşları" devam eder ve sizi teselli etmek de hiç bir işe yaramaz...

Sevgili masterphidias,

Öncelikle yakın ilgin için sana minnettarım.Teşekkür ederim.
Alternatif tıp ile ben de yakından ilgiliyim ve güzel babam da kendisini çevresindekileri otlarla tedavi eder.Ne yazık ki aramız olmadığı için ona sormadım elimdeki kitaplardan araştırdım.
Ben burada böyle bir yardım alabileceğimi açıkçası hiç akıl edemediğim için detaylı bilgi vermedim.
Şöyle sağ ayak bileğinde bir ağrı şikayeti ile doktora gitmiş tetkikler neticesi bu durum ortaya çıkmış ameliyata almışlar vücudun başka yerinden kemik alarak o temizledikleri yeri doldurmuşlar.Tahliller de temiz çıkmış.Durum buymuş.
Şimdi kendisini arayıp dediklerinizi uyulaması konusunda bilgi vericem.

Beni ile ilgili konuya gelince haklısınız bir şekilde bunu halletmem gerekiyor arka plana atmakla da olmuyor.
Dediğiniz siteye öncelikle girip bilgi edinicem.Bu ara sadece enerji üzerine okuyorum.Bu bilgilere de sahip olmam gerekli buna inanıyorum.

İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.
allah razı olsun.
İyiki varsınız.

karavan 18-08-2010 10:46 AM

Alıntı:

smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763088)
öncelikle karavan abi arkadaşın ve tüm kanser hastları için dua ettim en kısa zamanda şifasına kavuşur umarım, gelişimini takip etmeye çalışıyorum gerçekten takdire layıksın, dün geçti yarın olacağı belli değil, bugününün güzel geçmesi dileğiyle:)

Merhaba sevgili kardeşim,

Allah senden razı dua edenlerin çok olsun.
Güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum.

İyiki varsın kardeşim.

karavan 18-08-2010 01:59 PM

Sevgili günlüğüm bakıyorum bugün surat düşmüş.
Haklısın arkadaşlarıma yazmaktan seninle ilgilenemedim.Seni seviyorum Özür dilerim.Lütfen beni affet teşekkür ederim.

Unutma ki varlığını bu siteye ve arkadaşlarıma borçlusun.
Özellikle de de seni başlatmama sebep olan Sevgili fgceker e.

Bu arada fgcekerden uzun süredir ses seda yok.Umarım iyidir bir yaramazlık yoktur.

Sen de onun eksikliğini aradabir gelip birşeyler yazmasını,sımsıcak dostluğunu ilgisini desteğini özledin biliyorum, hepimiz gibi.

Onun yazılarını bıraktığı yerden okuyabilmek için dua ediyorum.Umarım en kısa sürede aramızda olur.

Güzel insanların eksikliği hemen hissediliyor ve aranıyor özleniyor.

Müsaade edersen biraz kendimden gidişatımdan bahsedeyim.:)

Kendimi kuşbakışı olarak gözlemlediğimde genel durumum Allaha bin şükür iyi.
Sabah kalkar kalkmaz ilk işim yatağımı topladıktan sonra aynanın karşısına geçmek dişlerimi fırçalarken kendimi seyretmek ve ağzım meşgul olduğu için içimden "Seni seviyorum.Seni bağışlıyorum.Seni olduğun gibi kabul ediyor seviyor ve sevgiyle özgür bırakıyorum" demek oluyor sonra işim bitince bunu birde yüksek sesle yapıyorum.

"Bugün mutluyum.
Harcadığımdan çok param var.
Her istediğimi alabiliyorum.
Zenginliği bolluğu mutluluğu hak ediyorum"

diyerek bilgisayarımın başına oturuyorum.

Maillerimi kontrol edip okumam gereken gelişme yazılarımı okuyorum.

Cevap vermem gereken mesajlarımı cevaplıyorum.

Bu ara sıcakların da etkisi ile pek dışarı çıkmıyorum.Tüm gün boyunca evde oyalanacak birşeyler buluyorum hatta bir bakıyorum gecenin bir yarısı oluvermiş.
Biraz asosyal bir yaşantı oluyor gibi ama kahve kültürüm hiç olmadı bisiklet haricinde diğer hobilerimi paylaşabileceğim pek arkadaşım da yok.

Olanların da muhabbeti malum parti,maç,oyun okey bunlar da bana göre konular değil.

O yüzden evde olmak kitaplarımı okumak internette ilgi alanım dahilinde dolaşmak bana daha uygn geliyor o yüzden de biraz a sosyal yaşamı tercih ediyorum.
Havalar serinleyince çıkar dolaşırım ama boş boş dolaş nereye kadar o da sıkıyor beni.

Şöyle dağlara çıkacak denize açılıp balık tutacak kamp hayatından hoşlanan iki üç arkadaşım olsa daha rahat edicem.
Çok şükkür çadırım botum deniz motorum ağlarım arabam herşeye sahibim.Ama yalnız olmuyor.
İllaki kafa dengi birisi lazım bi kafaya bi duman misali ama dumansız tarafından olmalı.

Hiç sigara ile tanışmadım.
Geçenlerde sigarayı bırakmaya çalışanların yanına uğradım."Öff burası ne kadar havasız Allah yardımcınız olsun" dedim.Kimseden tık yok.

Bozuldular heralde bana.

Valla ben olsam bende bozulurdum.
Sigara gibi bir meretle olup içmeyenlere bozulmayan yok gibi.

Neyse Allah kurtarsın onları bu meretten.
Başka keder de vermesin.Yeteri kadar kederleri var zaten.

İşte böyle.
Umarım seninle ilgilendiğim için gönlün olmuştur sevgili günlüğüm.

karavan 18-08-2010 09:54 PM

Bugün gün boyunca enerji çalışması yaptım.
Bundan birkaç yıl önce de başlamıştım ve avuçlarımı birbirinden 40-50 cm uzaklaştırmama rağmen hala o itme hissini ve karıncalanmayı hissederdim.

Hergün çalışmaya devam ediyordum ancak bugün çok zaman ayırdım.Diyebilirim ki 6-7 saattir bu konuya odaklandım ve az önce avuçlarımı birbirine bakar vaziyette 70-80 cm açmama rağmen hala o itme kuvvetini ve bir avucum sabit diğerini sağa sola oynattığımda sabit olan avucumun içinde dokunma hissini fark ettim.Benim için bu kadar ilerleme inanılmaz oldu.
Hiç bu kadar avuçlarımı uzaklaştıramamıştım.Harika bir duygu sanki avucunda büyük bir top var onula istediğin gibi oynuyorum.
Çok değişik bir his.
Öyle yorulma halsizlik filan hiçbirşey de olmadı.
Bu gece sabaha kadar denerim artık.
Çünkü epeydir yapıyordum fakat avuçlarımı fazla uzaklaştıramıyordum kesilmeler oluyordu.

Casandra 22-08-2010 04:41 PM

Sevgili Karavan Abi..
Sayfanı baştan aşağıya okudum..Ne güzel deneyimler geçirmişsin..
Heleki 55 yılın geçmişiyle bu deneyimler ne güzel pekişmiştir..
Örnek aldım yazılarını ,şuan daha da heveslendim :))

Nice daha güzel yorumlar okumayı temenni ediyorum bu sayfada..
İç huzurun göndünden hiç eksik olmasın..
Sevgiyle kal...

scouter 22-08-2010 05:25 PM

Alıntı:

Casandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763878)
Sevgili Karavan Abi..

Sevgiyle kal...

Ben de Casandra'ya katılıyorum... Yüzünüzden gülümseme, kalbinizden gönül ferahlığı ve iç huzu hiç eksik olmasın...

fgceker 23-08-2010 01:27 AM

Sevgili Karavan;
Sizi çok ihmal ettiğimi biliyorum ama malum hayat şartları,koşuşturmalar her şey istediğimiz gibi gitmiyor girlhaha girlhaha girlhaha Geçen bu uzun zamanı nasıl telafi edeceğimi çok iyi biliyorum ama sevincli sevincli sevincli

Sizin için harika ötesi bir olumlamam var utananadamutananadamutananadam
Tam da sizi ve azminizi tanımlıyor ark5

Kişisel Güç

Niyet

''Bugün gerçek gücümü hayata geçirme,kendime yararı dokunacak seçimler yapma ve eylemler gerçekleştirme niyetindeyim. Yaşamımdaki gücün kontrolünü elime alma benim hakkımdır.'' girlhaha

Giderek güçlü bir insan haline geliyorum.Sınırlarımı çiziyorum ve kendi adıma herekete geçiyorum.

Kendi gücümün kontrolünü elime almak ve yaşamıma dair kararları vermek benim hem hakkım hem de sorumluluğumdur.

Kişisel gücümü kullandıkça ihtiyaçlarımın da giderek daha fazla farkına varıyorum. Kendimi daha fazla düşünüyor ve daha fazla gerçekleştiriyorum.

Yaşamımın itici gücü olacak cesaret ve güce sahibim. Kişisel gücüm her geçen gün büyüyor
yu89

(alıntı)

karavan 24-08-2010 11:50 AM

Alıntı:

Casandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763878)
Sevgili Karavan Abi..

Sevgiyle kal...

Sevgili kardeşim,

Günlü
ğümü ziyaret edip okuma inceliğini gösterdiğin için sana teşekkür ediyorum.
Sizler şanslısınız çağın imkanlarından gerektiği şekilde sonuna kadar yararlanın.

Siz tüm ghençlerin bu yaşınızda bu tür konuların içinde olabilmeniz beni çok mutlu ediyor.Hayatınıza bir yön verebilme imkanınızı elde ediyorsunuz.bundan daha güzel ne olabilir.
Sizlerin sayesinde bunu ben de gerçekleştiriyorum.
Teşekkür ederim kardeşim.
İyiki varsın.

karavan 24-08-2010 11:52 AM

Alıntı:

scouter Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763889)
Ben de Casandra'ya katılıyorum... Yüzünüzden gülümseme, kalbinizden gönül ferahlığı ve iç huzu hiç eksik olmasın...

Merhaba sevgili scouter,

Güzel dileklerin için sana teşekkür ediyorum.
Hepimiz mutluluğumuzun yoluna düştük.
Bu yolda bize ışık tutan yol gösteren herkese teşekkür ediyorum.

İyiki varsın.

karavan 24-08-2010 12:00 PM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763978)

Sevgili Karavan;
Sizi çok ihmal ettiğimi biliyorum ama malum hayat şartları,koşuşturmalar her şey istediğimiz gibi gitmiyor girlhaha girlhaha girlhaha Geçen bu uzun zamanı nasıl telafi edeceğimi çok iyi biliyorum ama sevincli sevincli sevincli

Sizin için harika ötesi bir olumlamam var utananadamutananadamutananadam
Tam da sizi ve azminizi tanımlıyor ark5

Kişisel Güç

Niyet

''Bugün gerçek gücümü hayata geçirme,kendime yararı dokunacak seçimler yapma ve eylemler gerçekleştirme niyetindeyim. Yaşamımdaki gücün kontrolünü elime alma benim hakkımdır.'' girlhaha

Giderek güçlü bir insan haline geliyorum.Sınırlarımı çiziyorum ve kendi adıma herekete geçiyorum.

Kendi gücümün kontrolünü elime almak ve yaşamıma dair kararları vermek benim hem hakkım hem de sorumluluğumdur.

Kişisel gücümü kullandıkça ihtiyaçlarımın da giderek daha fazla farkına varıyorum. Kendimi daha fazla düşünüyor ve daha fazla gerçekleştiriyorum.

Yaşamımın itici gücü olacak cesaret ve güce sahibim. Kişisel gücüm her geçen gün büyüyor yu89

(alıntı)

Ah Ah Ah,
Ben sizi nasıl sevmem,
Ben size nasıl hayran olmam.

Bizi uzunca bir süre sizsiz bıraktınız.Ama ne yapalım insanız herşey bizler için.Umarım herşey olabildiğince yoluna girmiştir.

Siz bu sitenin ışığının bir parçasısınız.Nasıl ki bazı arkadaşlarımızın eksikliğini duyuyorsak onların üzüntüleri ile bir olup içimiz gülmüyorsa bu sizin için de geçerli.

Ne mutlu size ve sizin gibi arkadaşlarımıza ki yokluğunuzda yeriniz doldurulamıyor,gözlerimiz sayfaların arasında ışığınızı arıyor.

İşte yaşamın anlamının bence ta kendisi bu.Yaşamak bu.

Güzel cümleleriniz sözleriniz ve olumlamalarınız için sonsuz teşekkürler.

Sizi hep yanıbaşımızda görelim.

İyiki varsınız.

İyiki hayatımızdasınız.

karavan 24-08-2010 01:18 PM

Bu aralar siteye çok sık giremiyorum.

"ranic healing" adlı kitabı okuyorum ve çalışmalar yapıyorum.
Çok zevkle okuyor ve uyguluyorum.Günlüğümü veya arkadaşlarımı ihmal ettiğim düşünülmesin sakın.....

Umarım istediğim olması gereken yere gelebilirim.

Bu arada kitabı istiyen olursa gönderebilirim.ancak ingilizce.

karavan 24-08-2010 07:05 PM

Kitabın adını eksik yazmışım.

"Pranic healing" Yazarı Choa_Kok_Sui

scouter 11-09-2010 01:05 AM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764316)
Merhaba sevgili scouter,

Güzel dileklerin için sana teşekkür ediyorum.
Hepimiz mutluluğumuzun yoluna düştük.
Bu yolda bize ışık tutan yol gösteren herkese teşekkür ediyorum.

İyiki varsın.

Mesajın için ben sana çok teşekkür ederim karavan...
Bu site ile ve sizlerle tanıştığım günden beri hayatımın akışı vehayata bakış açım gerçekten çok değiti.
Ben bu sitede sizleri tanımaktan, sizlerle birlikte olmaktan ve bilgilerimizi birbirimizle paylaşmaktan çok mutluyum...

Bu konuda emeği geçen herkese bende teşekkür ediyorum... İyiki varsınız.
İyiki varsın karavan.... Çok teşekkür ederim...

karavan 20-09-2010 09:36 PM

Merhabalar Herkese ve sana güzel günlüğüm,

Uzunca bir süredir ara ara mesajlarıma bakmak ve cevap yazmak için girebiliyorum siteye.

Binlerce şükür çok çok iyiyim.Daha da iyi olmak hedefim.
Buradaki herkesi ve seni sevgili günlüğüm asla unutamam.
Eğer bugün şükredebiliyorsan bunu sizlere ve sana ödiyemiyecek kadar borçluyum.

Ara ara dalgalanmalarım oluyor tabii ki ama atlatıyorum eskiden olduğu gibi yenilmiyorum teslim olmuyorum direnebiliyorum.

Cumartesi günü aracın muayenesi için TÜV e gittim tel örgünün kapısında içeri girip yanlış bir yere park etmemek için bekçiden yol göstermesini istedim ama telefonla konuşuyordu epeyce bekledim beklerken de elimle "Ne yapayım nereye park edeyim anlamında sürekli işaret ettim ama kaale almadı.Bende girip boş bir yere park ettim.
Telefon konuşması bitince sayın bekçimiz geldi "Arabanızı buraya koymayın yasak" dedi demesine de benim gibi bir adama söylenecek sözmü bu şimdi hem de biraz tersçe.
Ben de biranda adama "Sana dakikalarca bilgi vermen için işaret ettim aklın nerdeydi " diye bağırdım.
Cümlem bitti aynen hareket şu elim adamın sırtında "Pardon kardeşim özür dilerim."
Gereksiz yere adamın kalbini kırdım diye bir üzüldüm bir üzüldüm ki.
Şu aniden parlama huyumdan bir türlü vazgeçemedim ve bu huyumu hiç beğenmiyorum.
Ne kadar dikkat etsem yine de eskisi kadar çok sık olmasa da arada bir böyle durumlar oluyor.

Yakın zamanda bu durumlarda daha sakin olabilmeyi diliyorum.

YESHAPPY 20-09-2010 09:39 PM

Olursun kesinlikle, farkında olup durumu düzeltmeyi başarabiliyorsun artık. Herşey her zaman bir anda olmuyor. Başlangıcı yapmışsın, devamı gelir.

karavan 20-09-2010 11:01 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769354)
Olursun kesinlikle, farkında olup durumu düzeltmeyi başarabiliyorsun artık. Herşey her zaman bir anda olmuyor. Başlangıcı yapmışsın, devamı gelir.

Tşekkür ederim Sevgili YESHAPPY,

Dediğin gibi buralara bir anda gelmedik bir anda da dönemeyiz.Kesinlikle zamana ihtiyacım var.
Umarım dediğin gibi olur.

İyiki varsın.
İyiki yanımdasın.
Teşekkür ederim.

YESHAPPY 22-09-2010 12:03 AM

Elimden geldiğince hep yanındayım inşallah ;) Ben teşekkür ederim

karavan 20-10-2010 08:39 PM

Merhaba,

Yazmayalı epey oldu.Aslında yazmayı çok özledim ve şimdi yazıyorum.Hiçbirşekilde vazgeçmiş hevesimi almış veya ertelemiş değilim.
Ara verdiğim süre içinde bol bol okudum ve okumaya devam ediyorum.Çok çok çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum.

Bu süre içinde inisiye öncesi Reiki ile ilgili epeyce okudum ve sonunda Reiki I e inisiye oldum.Benim için çok güzel ir tecrübe idi.İnisiye sırasında avuçlarım aşırı derecede ısındı.Çok iyi bir master im vardı herşeyi detayları ile izah etti hala sorularıma sabırla cevap veriyor.Onbeş Eylülde inisiye olmuştum.Ben pek su içen birisi olmamama rağmen sonraki üç hafta içinde inanılmaz derecede su içtim zaten bol su içmemi master im söylemişti ama ben zorla içerim diye düşünürken normalin de üzerinde içme isteği oldu günde 8-9 litreye yakın su içiyordum şimdilerde normale geldim.
İnisiye sonrası yine okumaya devam ettim ve hergün kendi üzerimde çalışmalar yaptım hala daha yapıyorum.
Başlangıçta kendi auramı hiç hissedemiyordum şimdi çok rahat zorlanmadan kendi auramı hissedebiliyorum.
Kendimde dikkatimi çeken en önemli değişijklik ise inanılmaz derece sakinleştim.
Daha önceleri çok çabuk sinirlendiğim durumlar karşısında hiç sinirlenmez oldum ve buda çok güzel bir nokta.
Günlük kendime reiki uygulamalarım sonunda daha rahatlamış daha dingin hissediyorum.
Şöyle diyebilirim i kişisel gelişimime inanılmaz bir ivme kazandırdı.
Bunu kendim çok rahat farkedebiliyorum.

Işıldayan Safir 20-10-2010 08:49 PM

Ooooo sevgili karavan sizi tekrar aramızda görmek ne hoş.

Çok büyük ilerlemeler kaydetmişsiniz. Sizin adınıza çok sevindim. Deneyimlerinizi okumak dileğiyle. Her şey gönlünüzce olsun.

Sevgiyle kalın. actionsmile

smyrna1 20-10-2010 10:47 PM

seni görmek gerçekten güzel sn. karavan abi yazdığını gördükçe iyi dileklerimi içimden gönderiyorum,işlerin rastgelsin...

karavan 21-10-2010 07:09 AM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774490)
Ooooo sevgili karavan sizi tekrar aramızda görmek ne hoş.

Çok büyük ilerlemeler kaydetmişsiniz. Sizin adınıza çok sevindim. Deneyimlerinizi okumak dileğiyle. Her şey gönlünüzce olsun.

Sevgiyle kalın. actionsmile

Alıntı:

smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774506)
seni görmek gerçekten güzel sn. karavan abi yazdığını gördükçe iyi dileklerimi içimden gönderiyorum,işlerin rastgelsin...

Teşekkür ederim Sevgili Zerynthia ve Sevgili smyrna1,

Öncelikle ben aranızdan gerçekten hiç ayrılmadım hergün siteye girdim kontrol ettim ama sadece yazmadım.

Hepiniz bana o kadar çok şey kattınız ki hergün girmeme rağmen birşeyler yazmadığım için kendimi suçlu hissettim aslında.

Evet dediğiniz gibi çok güzel deneyimler yaşıyorum ve herkesin yaşamasını yürekten istiyorum.

Reiki öncesi bende insanların neler yaşadıklarını çok merak eder acaba birileri birşey yazdımı diye bakardım.
Bunu bildiğim için hiç endişeniz olmasın bende deneyimlerimi burada Reiki bölümünde sizlerle paylaşacağım.
Sizden sonra oraya yazacağım.

Sevgiyle kalın.

Hepinizi çok seviyorum.

karavan 07-12-2010 10:50 PM

Şu sıralarda yoğunlaştığım tek konu kendimi sevmek ve geçmişim ile barış tesis edebilmekdi.
Bununla ilgili çok çalıştım çok çaba sarfettim ama şimdi buna değdiğini fark edebiliyorum.
Şimdi geçmişte kalan hatıralarım artık beni rahatsız etmiyor.
Onları unutmak mümkün değil elbet ancak hatırladığımda sadece gülümsiyerek bakabiliyorum.
Kişileri yaptıkları hatalar yüzünden,bende bıraktıkları olumsuzluklar yüzünden onları yargılamıyor,onlara kızmıyor, hırslanmıyorum, ama ne zaman hatıralarımla başbaşa kalsam bunları hep yapıyordum.
Şimdi ise sadece gülümsüyorum ve niçin bugüne kadar beklemiş olduğumu düşünüyorum.
Demek ki zamanı şimdiymiş.
Bu yazımı okuyan tüm arkadaşlarıma dostlarıma kardeşlerime şunu söylemek istiyorum.

Dününüzle barışınız.
Geçmişinizle barışınız ve kendinizi seviniz.
Belki biraz belki çokça zor olacak ama ne olur bunu beceriniz.
Göreceksiniz bir kuş kadar özgür ve hafif olacaksınız.
Mutluluk peşinizi bırakmıyacak.

Hepinizi seviyorum.
Ben bu siteden çok şey öğrendim.
sizlerin tek tek desteğini gördüm.

İyiki varsınız.
İyiki benim yanımdasınız.

karavan 08-12-2010 09:04 PM

Bazen bir koku,
bazen bir ses,
bazen bir tat bazense bir şiir,
bazen bir müzik,
bazen bir resim alır götürür sizi bir yerlere
hatta pek çok yerlere, hem de hiç beklemediğiniz anda buluverirsiniz kendinizi bir yerlerde.
Bazen çocukluğunuzda
bazen gençliğinizde ilkokulunuzda eski mahallenizde eski arkadaşlarınızın arasında
ne bileyim işte alır götürür sizi biryerlere.Dalar gidersiniz o anları yaşarsınız bir daha, bir daha.
Ne güzeldir güzel hatıraları olmak.
Ne güzeldir bir "Tad" ın ardına düşüp sokak sokak dolaşmak, eskilerde buluşmak.
Yaşanmışlıklar ne güzeldir, gözünüzün önünden bir bir geçerken resimler, gülümsiyebilmek ne kadar özeldir
ne kadar kıymetlidir mutlulukla akan birkaç damla yaş.
Müziğin ritmine kaptırıp kendini çocukluğunun ardından koşturmak ne güzeldir.
Bir bardak turşu suyunda ne hatıralar gizlidir aslında.
Güzeldir işte yaşanmışlıklar.....
Ne bileyim güzeldir işte...

karavan 24-12-2010 06:58 AM

Şimdilerde şöyle bir bakıyorum geriye,
beş ay öncesine.
Günlüğümün ilk sayfası ve ilk mesajım.
Tarih 03 Temmuz.
O günlerdeki halimi düşünüyorum birde.Nasıl yıkık,nasıl sonlarda olduğumu ve
Bügünkü halim, inanılmaz bir mesafe zaman kısa ama yürüdüğüm yol çok uzun.
Yürüken tökezlemelerim, düşmelerim kalkmalarım, yorgun ama inatçı bir yürüyüş oldu benim için.
Yolun sağında solunda sizler .
Dizilmişsiniz yan yana "Hadi, ha gayret başaracaksın" diye yükselen sesleriniz, alkışlaınız hala kulaklarımda.

Tökezlediğim anda bana uzanan elleriniz.

Ve şimdi bugünlerdeyim.
Hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu,hiç olmadığım kadar umut doluyum.

Ya kendimi bıraksaydım, ya pes etseydim.
Öyle bir durumda şimdiki halimi düşünemiyorum.
Bitmiş bir insan olurdum en azından.

Şimdi ise hayata yeni başlıyan birisiyim ben.

Zaman zaman yazmayı aksatıyorum günlüğüme.
Asla yaşadıklarımı unuttuğumdan değil.
Mümkünmü unutabilmek.
Hatta unutmak istemiyorum bile.
Böylece daha sıkı sarılıyorum hayata daha bir zevk alıyorum yaşamaktan.
Umutsuzluğa kapılanlara, kendini sonda görenlere örnek olsun diyorum yaşadıklarım çabalarım ve bu günlerim.

Sadece, bırakmamak, pes etmemek, asılmak gerek diyorum tüm tecrübelerimden sonra.
Asılmak hayata sıkı sıkı tutunmak.
Siz onu bırakmadıkça o sizi hiç bırakmıyormuş.
Bunu öğrendim şimdilerde.

Hepinizi seviyorum.
İyiki sizleri tanımışım.
İyiki varsınız hepiniz.
Sizlere ödiyemiyecek kadar borçluyum.
Teşekkür ederim.

Sultan 24-12-2010 08:32 AM

harika deneyimler başarılarıyın devamını diliyorum...
sende iyiki varsın...
çok şey öğrendim senden...
sevgiyle mutlu kaly789

karavan 06-01-2011 09:35 PM

Bugün sizlere bugüne kadar olduğu gibi yine güzel şeyler yazabilmeyi isterdim ancak iyi de kötü de bizler için.

Daha önce de bahsettiğim gibi kendi içimdeki annem ve babamla olan kavgamı bitirmiştim ve yeni yıla onları kucaklıyarak girmek istwedim ve bu sebeple 25 Aralık 2010 da İzmire gittim.
Onların ellerini öptüm.Sarıldım kucaklaştım.Herşey güzeldi ancak 27 Aralık 2010 günü 19.00 sıralarında Antalyadan gelen bir telefon haberi ile bütün dünyam bir anda yıkıldı.Arayan komşumdu ve evimde yangın başladığını haber veriyordu.
Zaten yapılabilecek birşey yoktu.Evimin tavanı ağaç kaplama idi ve çıra gibi tüm evim ve herşeyim yarım saat içinde yanıp gitmiş geriye dört duvardan başka birşey kalmamış olduğunu ertesi sabah Antalya ya ulaştığımda gördüm.
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
Yol boyu eşyalarımın zarar görmüş olabileceği hayali ile geldim.Ne yazık ki geriye bir kül yığınından başka birşey kalmamıştı.

Yangına sebep çatı arasındaki kabloların kısa devre yapması sebep olmuştu.Kabloların zarar görmelerine ise fareler.
O anda ben evde uyuyor olabilirdim diye düşünüyorum.Üzerime birşeyler düşebilir ve ben de o yangınla birlikte hayatımı kaybedebilirdim.Bunları düşünerek biraz olsun teselli bulmaya gayret ediyorum şimdilerde.

Bahçe içine çektiğim karavanıma yerleştim.

Kendime bugün bir laptop ve bir de modem aldım.
Dünya ile bağlantımı kurup ilk olarak bu satırları yazmaya başladım.
Bundan sonra güzel şeyler olacak.
Bunu istiyorum.

yeni bir hayat 07-01-2011 04:42 AM

Çok geçmiş olsun karavan..
O evin içinde olmamanız tesadüf değil.Vaktiyle ben de bir seyahat dönüşü,depremle evimin yıkıldığını öğrenmiştim..Geriye aynı şekilde hiçbirşeyimiz kalmamıştı..Ne ev,ne eşya ne de komşularımız :(
Böyle bir durumun ardından hayata yine de olumlu bakabilmek ve sıkı sıkı tutunmak çok önemli..Karavanınız olması bir artı..Nereye gitseniz eviniz yanınızda,eğlenceli gibi..Ben de ilk fırsatta karavanlılar kervanına katılmak istiyorum hayırlısıyla..
Tekrar böyle bir acı yaşanmaması dileğimle..bence de bundan sonra güzel şeyler olsun..
Sevgiler..

Sultan 07-01-2011 08:29 AM

çok geçmiş olsun.çok üzüldüm..
bu arada ev yanarken içinde olmamanız büyük şans.
sevgiyle mutlu kalıny789

yelda_k 07-01-2011 10:21 AM

çok büyük geçmişş olsun .iiki evde değilmişisnizzz .
tez vakitte yeni ir düzen kurmanız dileğiyleee

karavan 07-01-2011 04:51 PM

Ne yapalım yaşanacakların önüne geçilmiyor.Yaşanacaksa illaki yaşanıyor.
Hepinize her zaman olduğunuz gibi bugün de yanımda olduğunuz desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum.
Elbette ki bunu da aşacağım.
Maddi kayıplarımdan çok manevi bir üzüntü var içimde.
Evimi,hatıralarımı ocağımı kaybetmenin üzüntüsü bu.
Çok büyük paralar değil kaybettiğim aslında.Bir şekilde yerine konabilir elbet.Belki aynısı hatta daha da iyisi.
Ben bu tarafına bakmak istiyorum öyle olunca daha iyi hissediyorum.
Diğer taraftan baktığımda üzüntüm artıyor.

Evimin yanmasındaki bir diğer gerçek ise şu.
Daha önce de yazmıştım Ağustos ayıiçinde evimin çatısını onarmıştım.
O kadar güzel tamir ettiler ki ben bile seyrederken zevk alıyordum ve kafamda sürekli şu düşünce ile yaşadım o günden bu yana.
"Ya elektrik kontağından yangın çıkarsa diye düşündüm hep".Bu düşünceden kaçmak istedim aklıma başka şeyler getirmeye çalıştım ama sürekli bunu düşünmekten kendimi uzaklaştıramadım.
Bir anlamda çekim yasası çalıştı.
Kısaca dört ay gibi kısa bir sürede düşüncelerim gerçeğe dönüştü.
Bu bendim düşüncelerimin gücünün bir ispatı oldu kendime.
Şimdi ise eskisinden daha iyi şeyler istiyorum.Onların hayalini kuruyorum.
Eğer benim düşüncelerim bu kadar güçlüyse şu an düşündüklerimi de gerçekleştirebilmem için önümde hiçbir engel yok.
Sadece biraz paraya ihtiyacım var.
Onu da Şubat ayı sonunda daha önce çalışmayı zorunlu olmadığım için pek düşünmediğim bir iş teklifine evet diyerek gerçekleştireceğim.Hem ortamdan biraz uzaklaşmak iyi de gelecek sanıyorum.
Tanzania da bir bakır madeni işletmesi kurulacak.O projede ben de yerimi alamk üzere görüşme yaptım ve kabul ettim.
Böylece hayallerime daha kısa sürede kavuşabilmem mümkün olacak.
Yazdıklarınızla bana desteğinizi esirgemediğiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyorum.
İyiki varsınız.
Sizleri tüm hayatımdeğişti ailesini çok seviyorum.

Andromeda_ 07-01-2011 05:03 PM

Öncelikle çok geçmiş olsun.Evet hiç bir şey tesadüf değil ama neyazıkki bazı düşüncelerimizi engelleyemiyoruz.Aslında o düşüncelerde olacakların bir ön hazırlığı.Bunu yaşamamız gerekiyorsa yaşıyoruz.Önemli olna bundan ne ölçüde ders çıkardığımız.Önünüzdeki tüm yolların açık olmasını diliyorum.İnşallah bugün ve daha sonraki günlerde mutlu,huzurlu günlerle birlikte olursunuz.

Işıldayan Safir 07-01-2011 05:03 PM

Sevgili karavan,

Çok çoookk geçmiş olsun. Umarım bir daha böyle talihsizlikler yaşamazsınız. Yıllarca çalışıp emek verip, içinde yaşanmışlıklar olan, maddi - manevi yatırım yaptığınız evinizin yanması çok üzücü. Yanıp kül olan hatıralarınız belki geri gelmeyecek ancak en silinmeyecek anılar sizin zihninizdeki capcanlı duracaktır bir ömür boyu.

Yeni bir iş projesini kabul etmişsiniz. Size uğur getirmesini ve yaşamınızda hayırlısıyla yepyeni kapıları ardına kadar açmasını dilerim. Bolluk ve bereket, şans, sevinç, mutluluk, başarı içinde hayatınıza yerleşsin.

Sevgilerimle. actionsmile

bigokyanus 07-01-2011 05:09 PM

Karavan abi aradım ama sana ulaşamadım , bir de burdan geçmiş olsun demek istiyorum demek ki tamamen yenilenmen gerekiyormuş. Şimdi daha huzurlu ve daha rahat bir ortam oluşturma zamanı.
can sağlığı önemli sana bir şey olmadı ya gerisi çokta mühim değil.
Çok çok geçmiş olsun , demek ki güçlüsün ve bu gücünü farketmen gerekiyordu. Hadi bakalım tamamen yenilenme zamanı , 2011 demek ki senin de yılın olacak .
Sağlıkla ve sevgiyle , her daim gülekal ...

Sultan 07-01-2011 05:12 PM

sevgili karavan
2011 sizin yılınız olsun.
sevgiyle hep mutlu kalın..
iyi ki varsınız

Alexandra 07-01-2011 05:28 PM

Ah Karavan,

İnanamıyorum, geçmiş olsun canım. Okuduklarıma inanamayıp dönüp bir daha okudum.
Büyük badire atlatmışsın.
Çok şükür orada değildin, çok şükür sağlığın yerinde.
Cana geleceğine mala gelsin.
Çok iyi anlıyorum insanın alıştığı eşyaların kaybı da çok zor.
Yenisini alınmaz mı, alınır, eşya bu...
Ama anlıyorum hissettiklerini... İnsanın evi sonuçta.
Neyse... Sen içinde değildin ya, şükürler olsun.

Yalnız sonra okuduğum haber daha da şaşırttı beni.
Yani şimdi yeni iş için Tanzanya'ya gidiyorsun öyle mi?
Hayırlı olsun canımcım.
Bunlar bir zincirin parçaları. Sanırım senin kendin için biraz hareketlenmen gerekiyormuş
ya da belki daha deneyimleyeceğin başka güzellikler
ya da tanıman gereken başka insanlar varmış.

Hep deriz ya, bir şey çıkmadan yenisi girmez kolayına diye...

Sen yeni deneyimlerini yaşayıp yeniden para kazanacaksın,
evren bu badire üstüne hızır gibi yetişip sana planı kurmuş bana kalırsa.
İşi de göndermiş.

Döndüğünde yepyeni eşyalarla yepyeni bir hayata başlayacaksın.

Senin için yepyeni bir safha... Kimbilir, belki hiç olmadığın kadar mutlu ve huzurlu yaşayacaksın.

Yüreğini ferah tut Karavancığım. Bilemiyorum internet ulaşımın nasıl olur ama,
arada da bizi habersiz bırakma.

Ben manen hep seninle sana destek orada olacağım.
İyi şeyler imgele...

Tüm güzelliklerin yanında olmasını diliyorum.
İyi insanlarla tanış,
İyi bir yerde, iyi şartlar altında çalış,
İyi bir parayla dön ve kendine yepyeni muhteşem bir yuva hazırla.

Bir şeye ihtiyacın olursa yaz bana.

yeni haberlerini bekliyorum canım benim:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:38 PM.