![]() |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı:
Bende yatarak dinliyordum. Tebrik ederim sizi. Ağlamayla gelen çözülmeler çok geç olmuştu bende. İlk seferde bunu yakalamanız oldukça güzel bana göre. Mesela ben affetmeye çalıştığım kişiye pembeleme yapmaktan hiç hoşlanmıyordum. Pembe kıyafetleri o kişiye hiç yakıştıramıyordum. O nedenle pembeleme yapmayı bırakmıştım ve o kısımda kokularla imgeleme yapıyordum. Yani o kişiyi harika kokuların sardığını filan düşünüyordum. Düzenli olarak yapmaya devam edin. Bilinçaltınıza seslendiği için etkilerini yaşayacaksınız muhakkak. Sizde iyi ki varsınız. Sevgiyle kalın. sapkal89 |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. son iki mesaji gorunce hic denemedigim seyleri firsat buldukca denemem gerektigini dusunmeye basladim... |
Kesinlikle tavsiye ediyorum. İyiki varsınız. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Birbirinden güzel haberlerle dolup taşmış günlüğünüz ne güzel.Ne mutluluk verici sevincli sevincli sevincli Harika gelişmelerin bu hızla devam etmesini tüm kalbimle diliyorum..... Hepiniz iyiki varsınız ve iyiki hayatımdasınız. |
Bütün bu olanlara yaşadıklarıma kendim bile şaşıyorum.Bir anda kendimi hiç düşünemiyeceğim bir yerde buldum. Söyliyebileceğim tek şey bunu sizlere borçluyum. Sizler sayesinde direkten döndüm dersem hiç yanlış olmaz. Başta sitenin kurucusu Atakan bey olmak üzere burada tanıdığım desteğini esirgemiyen tüm dostlarıma sonsuz müteşekkirim. Allah hepinizden razı olsun. Bu arada hepinizin Kandili mubarek olsun. yiki varsınız,İyiki hayatıma girdiniz. |
Sizde iyiki varsınız ve iyiki hayatımıza girdiniz.Bizde sizinle birlikte mutluluğun paylaştıkça dahada çoğaldığını bir kez daha görmüş olduk ve mutluluk torbalarımızı ağzına kadar bir kez daha doldurmuş olduk.girlhaha girlhaha girlhaha girlhaha Yüreğinizden taşan koşulsuz sevgiyi bizlerlede paylaştığınız için sonsuz teşekkürler.... |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Günlüğünüzü en başından beri takip ediyorum sevgili Karavan.. Gelişmelerinizi görmek mutluluk verici.Işığınız ve mutluluğunuz daim olsun. http://dl7.glitter-graphics.net/pub/...pod8ixyt2l.gif Huzur dolu güzelliklerin yaşamınızda daima var olmasını diliyorum.. http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...n6macsnd2k.gif |
Sevgili sanemce, Her sabah uyanır uyanmaz günlüğüme birşey yazan oldumu diye bakıyorum. Bu sabah da öyle yaptım ve sizin yazdıklarınızı okudum. Bu bana güç veriyor.Yalnız olmadığımı hissettiriyor ki benim için en önemlisi de bu. Dediğim gibi yazmaya başlıyalı çok kısa bir zaman oldu ama kendimdeki bu kadar hızlı olan değişiklikleri görmek beni de şaşırttı. Kendimi başladığım günlere göre daha iyi hissediyorum. Yazdıklarınız ve güzel dilekleriniz için size teşekkür ediyorum. İyiki varsınız. İyiki hayatıma girdiniz. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Öğleye doğru pazar alışverişine çıktım. Malum fazla sıcağa yakalanmadan gidip gelmek istedim. Öyle de yaptım .Pazar eve yakın sayılır 2,5-3km lik bir mesafe bisikletle gidip geliyorum. Yine öyle yaptım. Yolda giderken tezahür ettirme ile ilgili olumlamalarımı sık sık tekrarladım. Aklıma geldikçe sahip olduğum şeyler için şükrettim. Eskiden paramı harcarken bitecekmiş de parasız kalacakmışım gibi düşünürdüm. Burada bunun yanlış olduğunu öğrendim ve harcadığımdan daha fazla param olduğu olumlamasını yaptım ve harcarken de daha iyi hissetmeye çalıştım. Eskiden paradan nefret ederdim ve sürekli para kaybederdim.Öyle küçük miktarlar da değil.Cebimden düşürürdüm veya bir şekilde beni terk ederlerdi.Sanıyorum onları sevmediğim için onlar da benden uzaklaşıyorlardı.sevincli Şimdi onları cüzdanıma itina ile yerleştiriyorum. Eski tarzımdan sonra biraz tuhaf geliyor ama onları sevdiğimi söylüyorum. Doğrumu yapıyorum yanlışmı yapıyorum bunu bilmiyorum ama öğrendiklerimi uygulamaya gayret ediyorum. Zamanla daha iyi olacak biliyorum. Hava sıcak olduğu için pek evden çıkmak istemiyorum. O yüzden bir taraftan da sürekli telkinleri dinliyebilme imkanı buluyorum bu da iyi oluyor. Artık başka birşey dinlemez oldum. Sanki vücudum dinleme ihtiyacı duyuyor gibi oluyorum. Bu da hoşuma gidiyor ve istiyerek dinliyorum. Belki de o rahatlamaya ihtiyaç duyduğu için böyle oluyor bilemiyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar yazarsa öğrenmiş olurum. Bugünlük yazmak istediklerin bunlar. Daha sonra yine yazarım. İyiki varsınız.... |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Saat neredeyse 18.00 den beri internetin başındayım.Sevgili shamanic in aktardığı "Tezahür ettirmenin kaybolan sırrı" adlı bölümü okuyorum.Okudukça doğruluğuna gerçekliğine daha çok inanıyorum.Bugüne kadar hep şunları dediğimi hatırlıyorum. Allah kahretsin yine işim ters gitti,yine her zaman olduğu gibi aksilikler beni buldu,şu para denen pisliği kim icad ettiyse..niye her türlü aksilik beni buluyor,kesin bu işim olmaz görürsünüz bakın,zaten bende şans olsa,ohooo bana mı kaldı çıkacak,müracaat ediyorum ama kesin olmayacak,....... yazmaya kalkarsam örnekleri çoğaltırsam sabahı bulurum.Bunlar ve bunlara benzer olumsuzlamalarla doluydu hayatım.Şimdi bakıyorum, ben baya bi başarılı olmuşum. hemde öyle çok ki. Evrenden ne istediysem (Farkında olmadan)evren her dileğimi isteğimi yerine getirmiş.Aslında bundan büyük başarı olabilirmi. Herşey gayet normal işlemiş.Ben istemişim evren vermiş.Y anlış olan birşey yok ki. Şimdi ise güzel şeyler istiyorum.Onları da evren bana verecek inancım sonsuz.Çünkü daha önce ne istediysem aldım. Ne kadar yanlış şeyler istemişim meğer. Ve tüm bunlların farkına 7-8 gün gibi çok kısa bir sürede bu site ve sizlerin sayesinde vardım. İyiki varsınız İyiki hayatıma girdiniz. Hepinizi çok seviyorum Hepinize çok müteşekkirim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Bugün yine pazar.Sabah kalktığımda saat 05.30 du.Belki biraz daha erken.Geçen hafta pazar günü de yazmıştım.Ne yazdığıma bakmadım şu an.Bildiğim birşey var artık her günüm bir öncekinden daha güzel olmaya başladı.Azar azar bir mutluluk eklendiğini farketmemek mümkün değil günlerime. Yeni yeni şeyler farkediyorum yaşantımda değişen.Bir anda farketmiyor insan da düşündükçe anlıyor.Mesela son bir haftadır kesintisiz uyuyorum ve kalktığımda dinlenmiş hissediyorum kendimi.Öylemiydi ya eskiden.Gecenin bir yarısı uyanır kalkıverirdim yataktan.Saat iki mi olur üçmü olur dört mü hiç belli olmazdı.Kalkar geçerdim bilgisayarın başına.Yapacak başka birşeymi var o saatte.Amaçsız dolasnır dururdum o site senin bu site benim.Yani uykum bir düzene girdi.Belki de uyurken sürekli telkinleri dinliyor olmamdan kaynaklanıyor.Bir gece keseyim dinlemeyi bakalım ne olacak diyorum kendi kendime,sonra,sonra vazgeçiyorum birden.Ne olur ne olmaz hazır birşeyler düzelirken çomak sokmak istemiyorum giden aracın tekerine ama bir tarafımda hep dürtüp duruyor içeriden hadi dene dene diye.Şimdilik erken diye düşünüyorum.Bir rutine binsin alışkanlık haline kural haline gelsin de o zaman deneyeceğim işallah. Bunun dışında eskisi kadar huzursuz değil içim.Bugün affetme ile ilgili meditasyonu tekrarlamak istiyorum.Sanırım öğleden sonra olacak. Sürekli olarak sitenin her yerini dolaşıp makaleleri,kitap alıntılarını,günlükleri okuyorum.Okudukça hoşuma gidiyor.Yalnızlığımdan kurtuluyorum. Dikkat ediyorum iki Temmuz dan beri sadece alışveriş dışında dışarıya çıkmıyorum.Daha da ilginci buna ihtiyaç hissetmiyorum.Daha önceleri de çok dışarıda oyalanan birisi değildim ama fazla kapalı kaldığım zamanlar bunalırdım.Şimdilerde böyle kötü hissetmelerim yok.Bu da benim adıma güzel birşey. Ay sonuna kadar sürekli ego ve suçluluk telkinlerini dinliyeceğim.Aysonundan sonra buradaki arkadaşlarımın tavsiyesine göre başka telkinlere geçeceğim veya yine devam edeceğim. Genele baktığımda kendimi çok daha iyi hissediyorum. Bir de şunu farkediyorum son günlerde; Belki de tesadüftür bilemiyorum,dışarıya çıktığım zaman adres soran çok oluyor.Başkaları dururken bana niye soruyorlar diye düşünüyorum.Pazarda alışveriş ederken esnaflarla diyaloğum sanki değişti gibi.Onlarla artık gülerek konuştuğumu farkettim.Eskiden onlara kızardım.İnsanları kandırdıkları bozuk sebze meyveyi de verdikleri için ama artık bunları düşünmediğimi farkediyorum.Bu tarafı artık beni ilgilendirmiyormuş gibi yani.İlgilendirmiyor da aslında artık. Böyle olunca onların da bana karşı davranışlarının farklı olduğunu farkediyorum.Normalde hiç tanımadığım kimseler.Mesela elimdeki küçük torbaları alıp hepsini büyük bir torbaya koyup "Böyle daha rahat taşırsın abi" demeleri hoş birşey.Ama bunlar olmazdı eskiden.Demek ki onlara nasıl negatif bir enerji veriyorduysam. Böyle böyle küçük küçük ama bir araya gelince hoş görünen şeyler. Gün geçtikçe okudukça daha ne kadar çok şey öğrenmem gerektiğini öğreniyorum.Bu site gerçekten bir derya.Oku oku bitmiyor.Zaten bitmesinde. Birazdan olumlamalarımı yapacağım. Bugünlük yazacaklarım bundan ibaret İyiki varsınız İyiki hepiniz hayatıma girdiniz. Hepinize çok teşekkür ederim. Lütfen beni affedin. |
|
Okudukça gülüyorum yazdığınıza. Zaten o yerlerde debelenen şeye hep gülerim,sizin sözünüzün üzerine cuk oturmuş yani.. Allah gülmeyi yüzünüzden eksik etmesin. İyiki varsınız, İyiki yanımdasınız. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Bugün sevgili günlüğüme başlıyalı onuncu günüm olmuş.Ne kadar da çabuk geçmiş.Bugün yine erken kalkmıştım.Birkaç arkadaşımın günlüğünü okuyarak onların sayfalarına birşeyler yazdım.Daha sonra sitenin diğer bölümlerinde EFT ve REİKİ ile ilgili yazılanları okudum.Reikiye daha önceleri de ilgi duymuş ama devamını getirmemiştim.Kendimi iyice toparlıyayım daha sonra da o konuyla ilgileneceğim.Zaman zaman iki avucumun arasında enerji yoğunlaştıma alıştırmasını yapıyorum.Bazı günler öyle oluyor ki avuçlarımı mübalaa etmiyorum 55-60 cm açmama rağmen hala o itme ve ısınma hissini duyabiliyorum ama bu her zaman olmuyor.Bazen de hiç yoğunlaşamıyorum. Kaldı ki bu konuda sadece ingilizce bir kitabın ilk sayfalarında okuduğum kadarı ile yaptığım birşey.(Bu arada İngilizce bilgimi de ortaya atmış oldumsevincli) Öğle saatlerinde dışarı çıkıp Antalyadaki büyük bir bilgisayar firmasına gittim ve kendime ödül olarak bir Ipod aldım.Artık bisikletle dolaşırken de telkinlerimi sevdiğim müziklerimi dinliyebileceğim.Çok basit birşey ama bunu bile yapmak beni çok mutlu etti. Sizlerden bu siteden hayatıma renk katacak beni mutlu edecek öyle şeyler öğreniyorum ki. Hepiniz birlikte... İyiki varsınız. İyiki yanımdasınız. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Günaydın,Bu saatte günaydın olmaz aslında ama adet olmuş bir kere güne başlarken başka ne denir ki. Sabah 06.30 da kalmama rağmen günlüğüme yazmaya ancak başlıyabildim. Şu saate kadar EFT ile ilgili siteden word e katdettiklerimi okudum aynı zamanda Gary Craig in el kitabına da başladım.Gerçekten enteresan bir konu zaman nasıl geçmiş anlıyamadım.Haliyle mesaime de geç kaldım.Günlüğümden özür diliyorum.ağla2 Bu arada tecrübesi olan arkadaşlarımda bildikleri birşey varsa iletmeleri açısından birşey sormak istiyorum. Dediğim gibi suçluluk ve eğo telkinlerini ay başından bu yana sürekli dinliyorum.Günde minimum (Uyurken dahil) 15-18 saat.Bazen üzerine de çıkabiliyor. Yine aybaşından bu yana evde spor yapmaya da başladım.Dambıl,ip atlama vs..Bu da günde ara ara yaparak toplam bir saatin üzerinde vaktimi alıyor.Beslenmeme dikkat ediyorum. Kalan zamanımın tümünü alışveriş dışında ki bir iki saat bisikletle gidip geliyorum PC başında sitede geçiriyorum.TV dahi seyretmez oldum. Tüm bunlara rağmen son iki üç gündür bir halsizlik ve uyku hali gibi birşeyler hissediyorum. Normalmidir?Geçicimidir? Telkinlerden kaynaklanıyor olabilirmi? Eğer bu konuda bilgisi deneyimi olan bir arkadaşım varsa yardımcı olmasını diliyorum. Teşekkür ediyorum. Hepinizi seviyorum. İyiki varsınız. İyiki yanımdasınız. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Bir sürü şey yazdım pc bağlantısı koptu hatırladığım kadarıyla yeniden yazayım .... Ben telkinleri hiç dinlemedim ama bu sitede olmak bile pozitifliğime pozitiflik katıyor. İyi ki varsınız.... İpodunuz da hayırlı olsun ben de yeni bir şey aldığımda ufak olması hiç önemli değil çok seviniyorum küçük çocuklar gibi , bugün bel yastığı işte bu sevincime sevinç kattı. Her şeye daha çok şükreder oldum , sabah namazına oğlum kaldırdığı için de bugün daha huzurluyum ve ezandan beri şükrediyorum sağlıklı bir oğlum , eşim ve sağlıklı olduğum için binlerce şükür Rabbime... Sahi sizin torununuz var mı? Torun evlattan çok daha tatlı oluyor diyorlar benden söylemesi... girlhaha |
Size çok samimi birşey söyliyeyim.Bugüne kadar maddi anlamda Bir Ipod ile mukayese ne demk o kadar büyük maddi şeylere sahip oldum ama şunu samimiyetle söyliyebilirim ki şu Ipodun verdiği kadar büyük mutluluğu ilk defa tadıyorum.Dediğiniz gibi maddiyatın önemi hiç ama hiç yok 60 liralık birşeyin beni bu kadar mutlu edeceğini asla düşünemezdim.Sürekli kulağımda.Şu an bile. Sizin de yastığınız hayırlı olsun güle güle kullanın tadını çıkarın. Umarım bu yazdığımı genç kardeşlerimiz okurlar ve kendilerine bir ders çıkarırlar. Benim bir oğlum evli diğeri henüz evlenmedi.Evli olanda üç yıllık evli ve henüz düşünmüyorlar ki doğrusu da bu. Torunların çok sevildiğini sahip olanlardan hep duyuyorum.Allah cümlesini bağışlasın.Güle güle büyütün.Allah acılarını göstermesin. İyiki varsınız. İyiki günlüğümü ziyaret ettiniz. İyiki yanımdasınız. Teşekkür ederim. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Teşekkür ederim size de ipodunuz hayırlı olsun sağlıkla dinleyin , huzurla ve keyifle... 3 yıllık evlilik bence düşünmek için yeterli ama herkesin kendi özel hayatı bazısına 2-3 yıl yeterken bazısına hiç yetmeyebiliyor. Ben hemen çocuk sahibi olanlardanım ve hiç pişman değilim. Bu dünyadaki yaptığım en muhteşem şey anne olmaktı. Ayrıca bir de yaş faktörü var tabi göz önünde bulunması gereken... Saygı ve selamlar.... |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Herkese günaydın, Saat on herkese güzel günler diliyorum.Bu sabah yine erken kalktım.Sitede biraz gezindim.EFT ile ilgili epey bir okuduktan sonra Biskletime atladığım gibi doğru spora tabii ki müziklerimi dinliyerek. Dönüş yolunda kaldırımın kenarına oturmuş çok yaşlı bir amca gördüm.Durdum,geri yanına gittim.Eli yüzü nur içinde o kadar güzel bir yüzü vardı ki.Yanına oturdum.Amcam dedim iyimmisin?.Konuşmadı yada konuşamadı.Gülümsiyerek başını salladı iyiyim anlamında.Sonra sordum amcam dedim bir ihtiyacın varmı?Gözlerime baktı omuzlarını kaldırdı o güçsüz haliyle.Hani "İşte" der gibi.Çıkardım bişeyler verdim sıkılarak.Onu kırabileceğimi düşünerek.Aldı.Gözlerime öyle bir baktı ki.Konuşmasına gerek kalmadı anlattıkları için.Usulca kalktım sırtını okşadım.Allah senden razı olsun amcam dedim.Ve yola koyuldum.Sonrada eve gelinceye kadar ağladım. Bana yaşattığı duygular için allah uzun mür versin allah onu hiç sıkmasın allah ondan razı olsun.İşte böyle bugünümü dolduran şu ana kadarki en güzel olay bu oldu. Evde biraz ağırlık çalıştım sonrada keyifli bir duş ve şu an günlüğüme yazıyorum. Artık her an Allah'ıma şükrediyorum.Bana verdiği her lokma için,sağlığım için,sahip olduğum güzel çocuklarım için,onların sağlığı için,onları bana sağlıyan eşim için,hayatımda sahip olduğum en ufak şeyler için dahi şükrediyorum. Hepinize teşekkür ederim. İyiki varsınız. İyiki yanımdasınız. İyiki sizleri tanıdım. Her geçen gün daha iyi şeyler yaşamama vesile oluyorsunuz. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Bu arada yazmayı unuttum. Birkaç gündür uyku ve yorgunluk hali oluyor demiştim.İki gündür telkinleri dinlemeyi minimuma indirdim.Günde bir iki saat kadar biliyorsunuz günde yaklaşık onsekiz saat kadar dinliyordum.Bugün o halim yok.Kesin telkinlerden diyemiycem.Belki olabilir diyorum.Birkaç gün sonra yine onsekiz saatlere çıkıcam eğer yine olursa yine saati düşürücem.Kontrol ederek neticeyi burada sizlerle paylaşıcam. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Günlüğüme merhaba, Bugün yazmayı öğleden sonraya bıraktım. Arkadaşlarımın günlüklerine öncelik verdim bugün. Nede olsa günlüğümde güzel şeyler yazmamın bir sebebi de onlar. Onların varlığını hissetmek, günlüğüme girip okuduklarını bilmek çok güzel bir duygu. Ben şöyle düşünüyorum burada hepimiz aynı tirene binmiş değişik vagonlarda, değişik kompartmanlarda seyahat eden kader birliği yapmış gideceği adres aynı olan yolcularız. Zaman zaman inenlerimiz olsada bir sonraki istasyonda yine yakalayıp yerlerini alıyorlar trende. Çok çok uzun bir yolculuk bu hele genç kardeşlerimiz çocuklarımız için.Ben kendi adıma çok zevk alıyorum bu yolculuktan.Yeni arkadaşlar ediniyor her istasyonda başka bir mutluluk yaşıyorum. Daha da güzeli bu trende herkes birbirine birşeyler öğretiyor. Hepimizin bir diğerimizden öğreneceğimiz birşeyler var elbet. Teşekkür ederim. Hepiniz iyiki varsınız İyiki yanımdasınız. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Sevgili günlüğüm, Bugün günlerden Cuma. Henüz tamamen bitmese de şu ana kadar güzel geçen bir günün ardından birşeyler yazmak istiyorum. ............................ Ne yazayım diye epey bir bekledim ama nedense yazacak birşey bulamadım. Öylece ekrana bakıp kaldım. Dalıp gittim birşey düşünmeden. Bazen hiçbirşey düşünmeden öylece uzaklara bakmak geliyor içimden. Az öncede öyle oldu. Ekrana bakıyordum ama ekran değildi baktığım. Ekranın derinliklerinde taaa içime bakıyordum sanki. Birşey düşünmeden derken aslında o kadar çok şey düşündüğümü farkediyorum, sanki bir sürü rengin bir araya gelip bembeyaz görünmesi gibi aslında hiçbirşey düşünmediğimi sanıyorum. Zaten oldum olalı hep düşünürken görürüm kendimi, dalıp dalıp giderken derinlere. Ne bileyim işte böyleyim.İyimiyim kötümüyüm bilemiyorum. Konuşmaktan çok susmaktır beni tarif eden kelime. Konuşsamda sessiz sessiz kendimle konuşurum hep. Bu ara alıp başımı gitmek istiyorum. Dağlara o sessizliğin sesini dinliyebildiğim dağlara. Bir kaya kovuğunda gecelemek, gecenin sessizliğinde içsel haykırışlarımı duyabilmek istiyorum. Nedir benim kendimle alıp veremediğim, nedir bitmez tükenmez savaşım bunu hesabını sormak istiyorum. Alıp karşıma kavga etmek istiyorum kimse ayırmadan ağzını burnunu dağıtmak kanlar içinde kalana kadar kolumu kaldıracak halim kalmayana kadar. Sonra da sarılıp barışmak istiyorum tüm öfkeler bittiğinde. Dost olmak istiyorum kendimle. İki kişi olarak gittiğim dağlardan tek kişi olarak inmek istiyorum ama yorgun, ama bitap, belkide sürüne sürüne. Zaten yorgunum, kalırsam kalayım oralarda diyorum. Dönecek gücüm kalmayana kadar dağlarda dolaşmak istiyorum. Bulutların arasında dağların jilet gibi havasını çeke çeke içime yeniden doğmak belki istediğim. Kimbilir...... Ne istediğimi bende bilmiyorum galiba. En kötü karar kararsızlıktan daha iyiymiş derler ya. Yoksa ben karar mı veremedim hala. "Güzel bir gün " diye başladım, bir fırtınayla nerelere geldim. İçimde dindiğini sandığım ama bir türlü dindiremediğim o fırtınayla.... İyiki varsınız, iyiki yazdıklarımı okuyorsunuz, Hepinize teşekkür ederim. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Sevgili günlüğüm, Dün sana birşey yazmadım.Yazacak birşey bulamadım aslında.Kayda değer birşey yok yani anlıyacağın. Herşey kaldığı yerden devam ediyor işte. Genelime baktığım zaman aybaşından bu yana kendimde olumlu yönde gelişmeler olduğunu görüyorum. Ara ara dalgalanmalar oluyor bunun da normal olduğunu düşünüyorum.Yılların birikiminin öyle değil birkaç günde aylar içinde bile düzeleceğine inanmıyorum.Ama elbette ki düzelecek.Buna inanıyorum. Her gün başka arkadaşlarımın günlüklerini, yazdıklarını okuyorum.Yeni şeyler öğreniyorum.Öğrenmek hoşuma gidiyor.durağanlığımı değiştiriyorum gibi hissediyorum. İşte gördüğün gibi içimden pek yazmak gelmeyince yazdıklarımın da tadı olmuyor.Daldan dala atlıyorum. En iyisi yazmaya son vermek. |
Sevgili karavan; Geçtiğimiz haftam sürekli yollarda geçtiği için bir türlü siteye istediğim yoğunlukta giremedim ve yeterli verimlilikte okumalarımı yapamadım rt67 Demişsin ki;''Yılların birikiminin öyle değil birkaç günde aylar içinde bile düzeleceğine inanmıyorum.'' Ben bu cümlenin ardından hemen kocaman bir İPTAL diyorum ve bu mesajını evrenden silmek istiyorum sevinclisevinclisevincli Eski kalıplarımızdan sıyrılmak kolay değil elbette,seninde dediğin gibi dalgalanmalar yaşamadan olmuyor ama sende bilirsin ki her zaman durgun denize bakmak bize zevk vermiyor bazen denizde hayat olduğunu anlayabilmemiz için dalgaların çıkmasını ister oluyoruz.Bazen bu dalgalar ufacık oluyor bazende yeri yerinden oynatacak kadar devasa.Ama diyorum hep elimizdekinin değerini anlayabilmek için bazen arada şöyle gelgitler olmalı ki bizde aslında neye sahip olduğumuzu fark edip şükredebilelim öyle değil mi .... Sen ihityacın olan en önemli şeye kendine sahipsin.Çıktığın bu zorlu yolculukta en büyük destekçin kendinsin ve içindeki o mutluluğa aç olan sensin.Senin içinde bu büyük güç oldukça hiç bir dalgalanma hiç bir mutsuzluk hissi seni çıktığın bu yoldan döndüremez.Bazen durup dinlenmek gerek. Bir hikaye vardır bilir misin bilmem ama affına sığınarak seninle paylaşmak istiyorum. ''Bir gün bir keşiş kızılderililerle ilgili bir araştırma yapacakmış ve aylarca onların köyünde yaşamaya karar vermiş.Böylece yanına şehirden bir kızılderiliyi alarak onu kendi köyüne götürmesini istemiş.Önde kızılderili arkada bizim keşiş kızılderilinin rehberliğinde yola çıkmışlar.Hızlı hızlı yol alıyormuş fakat arada nedense kızılderili durup durup birşey bekler gibi arkasına dönüp dönüp bakıyormuş ve biraz oturup beklemeye koyuluyormuş.Bu bir olmuş iki olmuş üç olmuş en sonunda keşiş dayanamayıp kızılderiliye sormuş. --Herşey iyi hoş güzel ama neden sürekli durup durup sanki arkadan bir gelen varmış gibi onu bekliyor sun,baksana hava kararmak üzere,acele etmezsek köye varamayacağız ve geceyi dışarıda geçirmek zorunda kalacağız. Bu sözler üzerine kızılderili şöyle bir durmuş ve keşişe şu cevabı vermiş. --Bazen öyle hızlı yol alırız ki ruhumuz gerimizde kalır.Eğer arada durup onu beklemezsek ve bulunduğumuz noktaya gelip bize uymasını sağlamazsak onu gerilerde bir yerlerde kayıp edebiliriz ve ruhu kayıp olan kimseye değil benim rehberliğim kimsenin rehberliği doğru yolu gösteremez!!!''' Bu yüzden lütfen rahat ol ve böyle dinlenme,durgunluk sürelerinin tadını çıkartmaya bak.Bazen hiç bir şey yapmamak,çok şey yapmaktan daha iyi gelir ruhumuza.Heleki hiç bilmediğimiz yollarda tam yelken son gaz yol alıyorken girlhaha girlhaha girlhaha O yüzden bazen havanın kararması ihtimalini ve geceyi dışarıda geçirme ihtimalini göze alabilmeliyiz.... İyiki varsın,İyiki hayatımdasın Not;günlüğünde yokluğumda paylaştığın tüm deneyimlerini en kısa sürede okumaya söz veriyorum.Bu aralar gün 24 saat ama sanki benim işlerim için 48 saat lazım gibi günler bana yetemiyor.yollardaydım gene yollarda geçecek bu haftam. girlhaha drive45 |
|
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Sevgili Karavan, sana önerebileceğim kitapların listesini sunuyorum girlhaha girlhaha girlhaha En sevdiğim konuda öneri istemişsin bende yazmadan edemedim sevincli sevincli sevincli Muhammed Bozdağ'ın kitaplarıyla başlamanı tavsiye ediyorum sana.Bu kitaplarda içinde eksik kalan her şeyi bulacağına tüm kalbimle inanıyorum ben.Şimdiye kadar okuduğum pek çok kişisel gelişim kitabında,iyide ama burda bir eksik var dediğim herşeyin eksiğini tamamlayan kitaplar. Ve her biri benim baş ucu kitaplarım konumundalar.Dili çok sade ve insanın gerçekten içine işliyor girlhaha girlhaha girlhaha bu kitapları okurken yaşadığım duygu yoğunluğundan döktüğüm gözyaşlarının haddi hesabı yok utananadam utananadam utananadam
Muhammed bey'in kitapları bir internet sitesinde set halinde ve çokta uygun bir fiyata satılıyor.Ordan set halinde almanı tavsiye ederim.Ben bu sayede bir kitap fiyatına yani 24 liraya 4 kitabınada sahip olabildim girlhaha girlhaha girlhaha Hatta pek çok arkadaşıma da hediye olarak onun kitaplarını aldımutananadamutananadam Birde bu aralar yeni başladığım ama sürekli geri döne döne okuduğum ve uygulamaları didik didik edip yapmaya çalıştığım için bitiremediğim bir kitabım var utananadamutananadamutananadam Onuda sana fazlasıyla tavsiye edebilirim.Sitemizde kuantum düşünceyle ilgili pek çok yazıya ulaşabilirsin.Ve kuantum düşüncede kitaplarını en çok beğenip düşüncelerine saygı duyduğum insan R.Şanalın kitapları hakkında bilgilerede ulaşabilirsin ama benim şu an okuduğum kitap Kathy Freston'un Kuantum İyileşme adlı kitabı.Bunu almanıda sana tavsiye ederim.İçeriniden çok güzel bilgiler ve uygulamalar var girlhaha girlhaha girlhaha Sevgiyle Kal http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif |
Söylediklerine taaaaaa yürekten katılıyorum. fgceker inanılmaz birisi. Saat sabahın erkenini gösterirken bu kadar iş yoğunluğunun arasında bizlere bu kadar içten bu kadar verici olabilmesini hayranlıkla karşılıyorum. Kendilerini tarif edecek söz bulmakta zorlanıyorum hatta bulamıyorum. Kendilerine sonsuz minnettarım. Teşekkür ederim. İyiki varsınız. İyiki aranızdayım. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Sevgili fgceker, Sabahın bu saatine kadar uyumayıp bizlere yardımcı olmak için gösterdiğiniz çabayı ben kendi adıma, boşa çıkarmamak, size karşı mahcup olmamak için yazdıklarınızdan aldığım mesaja göre bana düşeni yapacağım. Kitapları da en kısa sürede edineceğim. Çok iyisiniz. Teşekkür ederim. İyiki varsınız. İyiki yanımdasınız. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. merhaba karavan abi 4 sayfayı bir çırpıda okuyuverdim vay canına nelerr yaşamışsınız öyle..... bu kısa srede bile değişimleri paylaşablmişsinz..yani yaşla hiçibir alakası yok kanımca:zpzp: daha bir umutlandım inanın sayfaları okurken umut geldi bana vazgeçme devam et yolun başı kaybettiğin az şey var kazanıcağın çok şey olacak utananadam dedim kendi kendime ne kadar iyisiniz iyiki burada bizimlesnzalk78 |
Teşekkür ederim. Ben yaşın hiçbir şeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Herşey inançla ilgili. Zaman zaman tıkandığım çok oluyor ama sağolsunlar buradaki güzel insanlar bir anda etrafımda toplanıveriyorlar, destek oluyorlar. Onlardan aldığım güçle yoluma devam etmeye gayret ediyorum. İnancı bitmiş birisi yaşlı da olsa genç de olsa hiç farketmiyor. Bir arkadaşımızın imzasında yazdığı gibi etten ve kemikten ibaretiz. Bu bedeni ayakta tutan düşünceler inançlar.Onu kaybettikmi beden zaten yok ediyor kendini. Fırsatım oldukça deneyimlerimin hepsini sizlerle burada paylaşmaya devam edeceğim. Ara ara yorgun hissediyorum. Dinlenip yine yazmaya devam edicem.Çünkü ben arkadaşlarımın deneyimlerinden de çok şey öğreniyorum. Umarım benim deneyimlerim de faydalı olur. Teşekkür ediyorum. İyiki varsın. İyiki aranızdayım. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Epeydir yazmadım günlüğüme. Bugün yazmak yerine bir parçayla merhaba demek istedim günüme. En çok sevdiğim en içten dinlediğim her dinleyişimde beni benden alıp uzaklara götürdüğüne inandığım. Neyi en son yüklediğimi siteden takip edemediğim için bundan böyle sadece o günkü yüklediğim linki koyacağım. Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 3.mp3 |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Bu parçanın linkini daha önce verdimmi bilmiyorum daha doğrusu tam hatırlıyamıyorum.O yüzden tekrar olmaması için başka bir link daha vermek istiyorum. Karışıklık için özür dilerim. Bu da çok güzel bir parçadır. Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 4.mp3 |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Merhaba daha durgun bir döneme girdiniz sanırım , ya da geçmişiyle barışmış bir dönem de diyebilirim. Öyle hissediyorum ya da öyle olmasını diliyorum. Onun içindir ki başlığı değiştirmenizi önersem... Mesela yeni bir hayata merhaba , ya da yeni bir bene merhaba gibi ... Nasıl olur? |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Şimdi de biraz yazmak istedim. Ruh halim işte böyle. Kesinlikle stabil değil. Hiç olmadı da.Onu hiç durağan göremedim ki. Hep dalgalı fırtınalı denizler gibi. Zaten sakin denizi hiç sevmem.Deniz dediğin hep hareketli olacak.Fırtınalar dalgalar birbirinin üzerinden aşacak. Yine de kendimi seviyorum. Hayatımda artık birşeylerin düzene girmesi beni umutlandırıyor. Düne kadar hep kaybederdim.Herşeyimi.Bunun artık son bulduğunu farkediyorum.Bu bile benim için bir kazanç.Kaybetmediklerimi kazanıyorum demektir. Dün avukat aradı.Bugün için onbirde adliyede olmamı istedi.Az da olsa bir alacağım sebebiyle dava açmıştık.Ancak benim elimde iyi niyet sebebiyle hiçbir evrak olmadığı için davanın zora gittiğini belirtti. Bu dava ile ilgili sürekli olarak şu olumlamayı yapmaktayım. "Bu mahkememim lehime sonuçlanmasını tezahür ettirmeye azmettim.Bunu ve daha iyilerini kabul ediyorum.Bunu ve daha iyilerinin en yüksek iyiliğime olcak şekilde gerçekleştir.Teşekkür ederim.Teşekkür ederim.Teşekkür ederim." Ben eskiden bu durumda umutsuzluğa kapılır olumsuz düşünürdüm. Şimdi öyle değilim.Hatta bir ara avukatı arayıp "Merak etme bu davayı kazanacağız" demek bile içimden geçti. Bunlar kendimde farkettiğim olumlu yönde tesbitlerim. Gün geçtikçe daha iyilerini daha fazlalarını da kendime çekeceğimi biliyorum. Her güzel şeyin yolu olumlu düşünmeden geçiyormuş. Kendini geliştirme yönünde erken adım atmış genlerimizi gördükçe hoşuma gidiyor.Bizlerin yaptıkları yanlışları onlar yıllarca sürdürmiyecekler.Daha güzel daha mutlu yaşayacaklar. Buradan aldığım notları oğullarıma gönderiyorum.Ne derece önem verip ilgilenirler bilemiyorum. |
Haklısınız.Tesbitiniz doğru.Şu sıralar öyle durgun bir dönem yaşıyorum.Ancak geçmişimle tam anlamıyla barışabildiğim söylenemez. Biraz zamana ihtiyacım var. Konu başlığını değiştirme kosunda; Ben çocukluğumu seviyorum.İyi geçmemiş olsada seviyorum işte.Başka yapabileceğim birşey yok ki.O çocuğu düşünürken üzülüyorum,ağlıyorum,içim sızlıyor,acıyorum.Ama o benim çocukluğum.Atsan atılmıyor satsan satılmıyor işte.Ama hep değiştirebilseydim diye de düşünmeden edemiyorum. O yüzden size ilginiz için teşekkür ediyorum.Elbette değişmesi gereken bir başlık ama dedim ya bir yerde onu seviyorum.O bana ait ve ben onu ne atabiliyorum ne de satabiliyorum.Dilerseniz öylece kalsın. Onu daha fazla üzmiyelim. Biliyormusunuz iyiki varsınız.İyiki sizinle birşeyler paylaşabiliyorum.İyiki yazdıklarıma yazıyorsunuz. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Bir kayık,bir çift kürek birde pat..pat.pat ...çalışan motoru oldumu.İşte hayat orda başlıyacak benim için.Küçük bir köy.İnsanları alabildiğine temiz yürekli,günaydın demeden geçmek nedir bilmeyen insanların yaşadığı,sabah toplamaya giderken ağları yolda gördümü seni ekmeğini bölüp verecek "Al sıcacık yolda yersin giderken" diyerek. Sonra dönüşünde sende eşşek değilsin ya paylaşırsın ağlarının bereketini.Birazını ona birazını buna kalanıylada sen idare edersin.Verdikçe artarmış ağların bereketi.Vermek adettendiz bizde.Öyle görmesekde öyle yaşamak istiyorum kendimce. İşte bütün istediğim..... Bir kayık,,, İki kürek... Bir de pat...pat....pat çalışan motoru oldumu tamamdır herşey. Önce köyü bulmalı.... Varmıdır acep. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Bugün telkinleri dinlemeye başlıyalı neredeyse yirmi iki gün oldu.Günde ortalama minimum onsekiz saat dinledim. Şimdi şöyle bir geriye çekilip kendime baktığımda gördüklerimi anlatmak istiyorum.Bunun telkinleri yeni dinlemeye başlıyan veya henüz dinlemeye başlamayıp araştırma yapan arkadaşlarım için gerekli olduğunu düşünüyorum.Çünkü ben de öyle yapmıştım. Bir kere kesin olan bir gerçek var ki televizyon seyretme alışkanlığım tamamen ortadan kalktı.Haberleri bile mecburen dinliyorum ve dinlerken de sıkıldığımı farkediyorum.Bu benim gibi günde beş altı saat televizyon seyreden birisi için çok çarpıcı bir gerçek.Diyeceksiniz ki memnunmusunuz?Evet son derece memnunum. Kendimde farkettiğim bir diğer konu artık dik yürüyorum.Daha önce kamburumun çıktığını farkederdim ve aklıma geldiği an dik yürümeye çalışırdım.Bu sırada omurgalarımda bir rahatlama hissederdim.Şimdi bu konuda aklıma birşey gelmiyor çünkü dik yürüdüğümü farkediyorum. Bu durumumdan da çok memnunum. Bunların dışında siteye başladığım günden bu güne kadar kendimde ruhsal anlamda olumlu yönde çok büyük değişiklik olduğunun farkındayım. İlk günlerdeki yıkılmış halimden kurtuldum. Olumlu düşünmeye başladım. Henüz birşey kazanmasamda kayıplarımın kesin olarak durduğunun farkındayım. Bu şimdilik en büyük kazancım. Bunlarda telkinlerin etkisinin olduğunu düşünüyorum. Yüzdesini tayin edemiyeceğim ama kalan yüzde buradaki her yaştan arkadaşlarımın desteğine,dostane yaklaşımlarına,bana verdikleri sevgilerine aittir. Daha henüz yolun başındayım,önümde katetmem gereken uzun bir yol var bunun farkındayım ama güzek bir yol.Yorulmuyorum.Severek yürüyorum.Kendimdeki değişimleri gördükçe daha da zevkli oluyor yürüyüşüm. Bana şu ana kadar yazdıklarımı okuyarak,yorumlar yaparak,yıkıldığım anlarda elini uzatarak kalkmama yardımcı olan tüm arkadaşlarıma,dostlarıma,gönüldaşlarıma,yoldaşları ma yürekten teşekkür ediyorum. Sağolun,iyiki varsınız.İyiki sizleri tanıdım. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Şimdi ego+suçluluğa mutluluk telkinini ilave ederek dinlemek istiyorum. Dönüşümlü olarak sırayla üçünü birden. Ego ve suçluluğu bırakmak istemiyorum.Sanki bırakırsam bişeyler eksilecekmiş gibi hissediyorum.O sebepten onları da dinlemeye devam edicem. Kendimde olan değişiklikleri olumlu yada olumsuz burada paylaşmaya devam edicem. Şu ana kadar bir olumsuzluk farketmedim.Bir ara bir halsizlikten bahsetmiztim ama sonraki takiplerimde bunun telkinlerle ilgili olmadığı düşüncesindeyim. Yine de takip ediyorum.Tam emin olamadım. |
Sevgili karavan; Sizde bu yürek ve enerji olduktan sonra o köyü bulmakhiçte zor olmasa gerek.....Hem unutmayın siz isteyeceksiniz yüce yaradanda size isteklerinizi verecek.Bizler istemezsek nasıl bilecek neyin bizi mutlu edeceğini girlhaha girlhaha girlhaha O yüzden isteklerinizi dile getirmekten korkmayın ve bu yürekler dolusu sevginizi asla kaybetmeyin.sevincli sevincli İyiki varsınız,İyiki hayatımdasınız ark5 http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 PM. |