![]() |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D slm arkadaşlarrrrrr kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3gününüz aydın olsun s456 s456 s456 s456 s456herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorummmmm thumbsanim thumbsanim thumbsanim thumbsanim cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D shamanik nerelerdesinn????? dusun dusun dusun |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D http://img165.imageshack.us/img165/8616/gunaydiniz3.gif geldim canım ama anca gelebildim okuyorum okuyorum bitmiyo.. utananadam bir dönem annem geldiği için uzak kalmıştım forumdan binin üstünde mesaj birikmiş.. sevincli bunların üzerine günlük yoğunluklarda eklenince eh anca gelebildim işte... ttli3 mesajlarınızdan takip ettiğim kadarıyla anne kız harikasınız her zamanki gibi .. thumbsanim hep böyle güzel.. özel mutlu ve huzurlu olun inşallah.. ark5 sevgiler.. kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D selam serpilcim günlügün hayirli olsun yazilarini ilgiyle takip ediyorum paylasimlarin icin tesekkürler kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D Bütün anne kızların hep böyle olması dileğiyle......... 96 96 96 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D tebrik ediyorum ve takdirde tabi... azcık da kıskanıyorum ama... burda sizlerden çok şey bekliyoruz... anne kız sevgisi dayanışması ve birlikteliklerinde... merakla takip ediyorum... http://img84.imageshack.us/img84/463...m5909lpoq5.jpg |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D arkadaşlar anne kız arasındaki iyi diyalog çok güzel bir şey anlatamam.ben kızımla daha önce bazı konularda çatışırdım o zaman sanırım onunda tepkileri yaş dönemindendi ama o dönemi aştığımızı sanıyorum artık arkadaş gibiyiz.sorunlarımı kızımla paylaşabiliyorum.bu çok mükemmel bi duygu birçok şeyi eşimden önce onunla paylaşıyorum.o artık benim sankinleştiricim oldu.kendim bile inanamıyorum benim dert ortağım kocaman bir kızım var artık kıyamam ben ona canım benim.inşallah bu yılki öss sınavını başarıyla kazanır bütün dilekleri gerçekleşir.ama gidince ben ne yapıcam onuda bilemiyorum 88a 88a 88a 88a arkadaşlar sizlerde dualarınızı eksik etmeyin kızımdan allahın izniyle kazansın o mükemmel bir evlat.ben bu yola onun sayesinde baş koydum allahta onun bütün isteklerini geri çevirmesin inşallah.allah herkese böyle evlatlar nasip etsin cilgin897 2600 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D Sevgili Serpil seninle birçok ortak yönümüz var sanırım .Öncelikle isimlerimiz ,anne kız dayanışmamız bunlar ilk gördüklerim.Günlüğün hayırlı olsun iyi günlede hep birlikte olalım. vien1 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canım annem benim ark5 ark5 biz anne kız değiliz sanki iki yakın arkadaşız sırdaşım benim arada babamdan bile sakladıklarımız oluyor onayi onayi onayi canım benim ben bu yolu öğrendim sana anlattım hayatını değiştirmek senin elindeydi ve sen değişim yolunu seçtin gulensmiley gulensmiley gulensmiley bu yoldada yalnız bırakmadın beni k8908 k8908 seneye gidince kahve saatlerimizi özlicem en çok(dedikodulu annem daha çok benimle ilgili şeyleri sorar bu kahve saatlerinde ama olsun 44) canım benim biz birlikte yaptığımız işlerden daha çok zevk alıyoruz hiç ayrılamıyoruz ben busene çok alıştım napıcam seneye gidince bilmiyorum b456 b456 b456 bu arada tüm annelere saygılı sevgiler mlk34 mlk34 hepinizin ellerinden öpüyorum biz çocukların hayatındaki en değerli kişilersiniz kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D annelerin duaları kabul olur derler .. thumbsanim sevgili mustang ve serpil evlatları için en iyisinin olmasını isteyen değerli anneler.. http://img349.imageshack.us/img349/8...rosede1uk4.gif sycorox ve ecem de gayretli çalışkan saygılı evlatlar.. dilerim bu sene sınavı kazanıp arzu ettiğiniz okula yerleştiğiniz haberleri ile kutlama yaparız.. ark5 sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:29 PM. |