![]() |
kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D arkadaşlarrr.... kızımın günlüğünü kullanıyordum ama zor olduğundan kendime bir günlük açtım.kızımınki ecem18 di oradan giriyordum ama artık buradayım k8908 sevgili hayal ablama ve shamanic ede saygılı sevgiler yolluyorum kabul edermisiniz canlarımmm kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 ark5 ark5 ark5 mlk34 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D hoşgeldinnnn k8908 k8908 k8908 k8908 canım benim.benim dünyalar güzeli annem.beraber değişiyoruz ve mutlu oluyoruz ark5 ark5 ark5 ark5 ark5 değişime devammm kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 herkese saygılı sevgiler kiss3 kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canım kızım ben sen ve kardeşin için varım herşey sizin için benim hayatım sizlersinizbabanıda unutmayalım bu arada darılmasın smil56 smil56 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D sizi çok seviyorum canlarım benim kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3iyiki varsınız sen benim en büyük desteğimsin kızım.reiki yolundada birlikte ilerliyoruzilerliyeceğiz de f678h f678h f678h 956k 956k 956k 956k hayal ablam sanada minettarım bu arada hayatım dahada anlamlı olmaya başladı dahada olcak eminim bundan cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897mis kokulu sevgi dolu öpücüklerimi gönderiyorum sizeeeee kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 uy897 uy897 uy897 uy897 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D shamanic im sana sonsuz sevgi ve saygılarımı yolluyorum ilginden dolayı iyiki varsınız yaaaa ayrılamıyorum burdann bu nasıl bişi yaaa hala anlamıyorum sanki hayatımın bir dönüm noktasındayım ruhumun en derinlerinden gelen sevgilerimle gül kokulu öpücüklerimi yolluyorum sana kabul edersen kiss3 kiss3 kiss3 ttli3 ttli3 ttli3 ttli3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canım benim.. çok duygulandım yazdıklarınızı okurken ... tender45 ne güzel ikinci anne kız çiftimizsiniz forumda.. http://dingo.care2.com/c2c/emoticons//hug.gifmaşallah diyorum size.. http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...0/masallah.jpg sevginiz muhabbetiniz ve bizlerle olan birlikteliğiniz daim olsun.. günlüğünün sayfaları senin ve yavrularının en mutlu başarılı huzurlu haberleriyle dolsun inşallah.. http://img146.imageshack.us/img146/5...menvaas1rc.gif http://www.simliresim.com/simli_resim/flowers/07.gif değişim ve gelişim yolunuz kolaylıklardan geçsin daima.. sevgiler.. kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canım benim bende sizleri öpüyorum.. kabul etmek demek ne demek aldım yüreğime sakladım buselerinizi.. ark5 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D nerdesinnnnn hayal ablaaaammmmmmmmmm 88a hiç yoksun bu gün yaaaaaaa .vallahi aramaya çıkacam seni izmir yollarınaaa hpm1 hpm1 yazılarını okumak bile beni çok mutlu ediyor sesini bıraktım yazılarını göriyim bari ablacımmmm dusun dusun dusun |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D shamanicçiğim nedense sen bana oldukça yüksek bir pozitif enerji verdin senide hayal ablam gibi kendime çok yakın görüyorum çok sevdim tanımadığım birinden nasıl bu kadar bi elktrik aldım bilmiyorum canım benim düşüncelerin için çok saol kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D her ne kadar birbirimizi fiziksel olarak tanımasakta ruhlarımız bir canım.. bu adres vasıtasıyla ortaya koymaya çalıştığımız huzur enerjimiz içine dahil olmak isteyen herkezi kaplıyor.. bizler birbirimizin aynasıyız.. içimizde olanı birbirimize gösteren ruhsal aynalar.. ne mutlu bize ki içinde pozitif enerjisi yüksek olan sizlerle yanyanayız.. sevgiler.. kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D sağol canım teşekkür ederim .yüce rabbime binlerce kere şükürler olsunki bize sizler gibi insanlarla tanışma fırsatı verdiği için ark5 ark5 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D http://www.resimupload.us/out.php?i=...jj8030nyy9.gif serpilciğim buradayım canım, günlüğün hayırlı olsun.. http://www.resimupload.us/out.php?i=...enbeige6fw.gif anne, kız ikinizinde sevinçli gelişimlerinizi, görmek dileği ile.. saygılı sevgiler |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D Ben bayıldım sizlere vallahi.......... kiss3 Birazcıkta kıskandım itiraf edeyim. dl67 Benim kızlarda büyüsün bizde böyle karşılıklı yazışalım........ blissy blissy blissy Günlüğün hayırlı olsun. |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D hiç kıskanmayın siz bizden daha şanslısınız biz iki kişilik bir ekibiz siz üç kişilik bir ekip olucaksınız k8908 k8908 k8908 k8908 saygılı sevgiler kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D offf yaaaa nette sorun var yazdıklarım gitmiyorrrrrr |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D günaydın arkadaşlarımmmm gününüz aydın olsun inş. hayırlı günler dilerim herkese kiss3 kiss3 kiss3çok güzelll bir gün yine şimdi alıcam kahvemide elime gel keyfim gell coffe2 coffe2 coffe2 blissy blissy blissy blissykendimi ve herkesi çok seviyorum mmmmm.gözümü açtığım gibi kendimi burada buluyorum yaaa sizleri çok seviyorum |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D bu sabah kimseler yok buradaaaa sad456 sad456 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D slm hayal ablam değişim doğum günün kutlu cat3500 cat3500olsun |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canım kızım bana ettiğin iltifatlara çok teşekkür ederim cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D vien1 günaydınlar olsun herkeseeeeeburadaki bütün arkadaşlarıma hayırlı mutlu günler dilerim. 956k 956k |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D slm arkadaşlarrrrrr kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3gününüz aydın olsun s456 s456 s456 s456 s456herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorummmmm thumbsanim thumbsanim thumbsanim thumbsanim cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D shamanik nerelerdesinn????? dusun dusun dusun |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D http://img165.imageshack.us/img165/8616/gunaydiniz3.gif geldim canım ama anca gelebildim okuyorum okuyorum bitmiyo.. utananadam bir dönem annem geldiği için uzak kalmıştım forumdan binin üstünde mesaj birikmiş.. sevincli bunların üzerine günlük yoğunluklarda eklenince eh anca gelebildim işte... ttli3 mesajlarınızdan takip ettiğim kadarıyla anne kız harikasınız her zamanki gibi .. thumbsanim hep böyle güzel.. özel mutlu ve huzurlu olun inşallah.. ark5 sevgiler.. kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D selam serpilcim günlügün hayirli olsun yazilarini ilgiyle takip ediyorum paylasimlarin icin tesekkürler kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D Bütün anne kızların hep böyle olması dileğiyle......... 96 96 96 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D tebrik ediyorum ve takdirde tabi... azcık da kıskanıyorum ama... burda sizlerden çok şey bekliyoruz... anne kız sevgisi dayanışması ve birlikteliklerinde... merakla takip ediyorum... http://img84.imageshack.us/img84/463...m5909lpoq5.jpg |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D arkadaşlar anne kız arasındaki iyi diyalog çok güzel bir şey anlatamam.ben kızımla daha önce bazı konularda çatışırdım o zaman sanırım onunda tepkileri yaş dönemindendi ama o dönemi aştığımızı sanıyorum artık arkadaş gibiyiz.sorunlarımı kızımla paylaşabiliyorum.bu çok mükemmel bi duygu birçok şeyi eşimden önce onunla paylaşıyorum.o artık benim sankinleştiricim oldu.kendim bile inanamıyorum benim dert ortağım kocaman bir kızım var artık kıyamam ben ona canım benim.inşallah bu yılki öss sınavını başarıyla kazanır bütün dilekleri gerçekleşir.ama gidince ben ne yapıcam onuda bilemiyorum 88a 88a 88a 88a arkadaşlar sizlerde dualarınızı eksik etmeyin kızımdan allahın izniyle kazansın o mükemmel bir evlat.ben bu yola onun sayesinde baş koydum allahta onun bütün isteklerini geri çevirmesin inşallah.allah herkese böyle evlatlar nasip etsin cilgin897 2600 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D Sevgili Serpil seninle birçok ortak yönümüz var sanırım .Öncelikle isimlerimiz ,anne kız dayanışmamız bunlar ilk gördüklerim.Günlüğün hayırlı olsun iyi günlede hep birlikte olalım. vien1 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canım annem benim ark5 ark5 biz anne kız değiliz sanki iki yakın arkadaşız sırdaşım benim arada babamdan bile sakladıklarımız oluyor onayi onayi onayi canım benim ben bu yolu öğrendim sana anlattım hayatını değiştirmek senin elindeydi ve sen değişim yolunu seçtin gulensmiley gulensmiley gulensmiley bu yoldada yalnız bırakmadın beni k8908 k8908 seneye gidince kahve saatlerimizi özlicem en çok(dedikodulu annem daha çok benimle ilgili şeyleri sorar bu kahve saatlerinde ama olsun 44) canım benim biz birlikte yaptığımız işlerden daha çok zevk alıyoruz hiç ayrılamıyoruz ben busene çok alıştım napıcam seneye gidince bilmiyorum b456 b456 b456 bu arada tüm annelere saygılı sevgiler mlk34 mlk34 hepinizin ellerinden öpüyorum biz çocukların hayatındaki en değerli kişilersiniz kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D annelerin duaları kabul olur derler .. thumbsanim sevgili mustang ve serpil evlatları için en iyisinin olmasını isteyen değerli anneler.. http://img349.imageshack.us/img349/8...rosede1uk4.gif sycorox ve ecem de gayretli çalışkan saygılı evlatlar.. dilerim bu sene sınavı kazanıp arzu ettiğiniz okula yerleştiğiniz haberleri ile kutlama yaparız.. ark5 sevgiler.. |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D sevgili serpil insallah kizin istedigi okulu ve bölümü kazanir ve basariyla tamamlar Allahim yardim etsin sende üzülme gittiginde önemli olan onun cok güzel bir gelecegi olmasi degilmi hemencek i biter ve yine senin yanina döner sende uzaga giderse arada bir yanina gidip görebilirsin bak bizlerde variz burda farzetki yanindayiz kizinin ve senin istediginiz ve dilediginiz her sey cok cabuk ve gönlünüzce olsun canim sevgilerimle kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D arkadaşlar harikasınız ya...tek kelimeyle muhteşem anne kız dayanışması var forumumuzda...bende bir kız çocuğu annesi olarak imrendim...gıpta ettim...kıskandım valla... dlckrn ama maaşallah diyorum aman nazar değmesin...http://www.myday-tr.com/dosya/solmen...%20boncuğu.jpg ve inşallah bizde bir gün kızımla böyle tatlı bir anne kız oluruz...olurmu olur...birde bakmışsınız benimki...defdurununki... hülyanınki...değişik nick'lerle karşınızda... girlhaha ay ne heyecan verici... sevincli |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D arkadaşlar yaaaaa 88a 88a 88a kendimi 2-3 gündür iyi hissetmiyorum emb23 emb23 emb23 neden acaba dusun dusun başlangıçtan beri hiç böyle olmamıştım.hayal ablamıda bulamıyorum burada sad456 sad456 sad456 nazaramı geldim ne agl34 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canım benim hayal ablam aslında bizlerle.. her gün uğrayıp yazdıklarınızı okuyarak enerjisini sizlere ulaştırmaya çalışıyor.. az kaldı bu gün yarın rüzgar gibi eser sayfalarımızda.. birazcık sabır.. bende dört gözle bekliyorum ablamızı blissy neden iyi hissetmiyorsun kendini dordunmu serpilcim.. sor bakalım bi içindeki güzel yüreğine .. rahat ve huzur için ne bekliyormuş .. neyi yapmanı istiyormuş.. belki biraz enerji meditasyonu.. belki kendin için açacağın yıldız paketi meditasyonu.. belki güzel bir bitki çayı ve yakacağın mumun ışığında okuyacağın güzel bir kitap.. belki bizlerin yanında olduğunu bilmen.. yüreğindeki sıkıntıların yerine mutluluk ve huzur gönderdiğimizi farketmen.. bu çiçekler senin için.. http://www.mustiturizm.com.tr/cicek/image/gul.gif bu köşelerimzii hiç karıştırmışmıydın belki orada senin için de bir şeyler saklanmıştır.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...n-t3520.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...e-t3282.0.html sevgiler... |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canım benim çok sağol ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.bilmiyorum shamanic ne olduğunu anlayamıyorum.ama özellikle akşamları daha kötü oluyorum sanki enerjim tükenmiş.elim kolum kalkmıyor |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canım benim biraz topraklanma çalışması yap.. enerjisi yükseltme meditasyonlarımızdan birisini dene.. içsel olarak belki dinlenmeye ihtiyacın vardır.. uzan ve keyfini çıkartmaya çalış bu durumun.. kırmızı renk (parlak ve canlı olacak) soluduğunu imgeleyerek tüm vücuduna yayıldığını imgeleyerek renkli nefes terapisi yapabilirsin.. 10 - 15 kez yapman yeterli olacaktır.. arkasından beyaz ile 3 4 kez yaparak çalışmanı sonlandır.. birde ben bunu sabah için öneriyorum oldukça enerji verir vücuda.. bağlantılı bir şekilde nefes al ve ver.. yani.. karnına doğru burnundan yada ağzından derin bağlantılı nefesler nefes almadan ve bermeden önce beklemeden duraksamamadan yapıyorsun.. kendini halsiz hissediyorsun canlı besinler yemeğe dikkat et.. yediklerin ne kadar canlı ise o kadar çok enerji alırsın.. buda temelde vejeteryan ağırlıklı beslenmeden geçer.. sabahları içeceğin limonlu ılık suda oldukça yararlı olacaktır.. hurma kuruincir badem kayısı ve en önemlisi zencefil mutlaka gün içinde tüket.. kendindeki değişime sen bile inanamazsın.. wave birde geçmişi bırakıp yüzünü geleceğe dön canım.. seni şu an huzursuz eden şey ne ise onu özgür bırak.. affetme çalışmalrın bu konuda destek olacaktır.. sevgiler.. |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D benim canım annem bugün daha iyi müjdeyi vereyim dedim gulensmiley gulensmiley birazdan hazırlanıp dışarı çıkıcaz ve yine herzamanki gibi tozu dumana katıcaz blissy blissy blissy herkese güzel günler diliyorum kiss3 kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canım annem sırdaşım dert ortağım her koşulda benim yanımda olan sevgisini benden eksik etmeyen ben üzüldüğümde benden çok üzülen ben sevindiğimde benimle sevinen beni benden çok tanıyan bana sarıldığında tüm dertlerimi yok eden evimizin kraliçesi anneler günün kutlu olsun seni kocaman öpüyorum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canım benim çok teşekkür ederim sayfama şimdi girdim görmedim canım benimmmmm kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D selam arkadaşlar bu güne baş ağrısıyla başladık bakalım hayırlısı bakalım bu ara keyifler hiç hoş değil dusun dusun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:54 PM. |