![]() |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D offf arkadaşlar çok yorgunum sad456 sad456 badana yaptım 2gündür temizlik valla koptum yaniii enerjimi nasıl toplıcam bilmem dusun dusun dusun dusun |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D shamanikçim sende kayboldunn agl34 agl34 agl34 agl34 nerdesiniz yahuuuuuu dusun dusun |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D ayyy serpil kıskandım valla bahar gibi olmuştur ev şimdi 25889 her iş bitipte oturduğunda tüm yorgunluğun geçecektir ark5 dur sana bi yorgunluk kahvesi yapayım ttli3 http://img223.imageshack.us/img223/1209/kahve8dc.jpg |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D arkadaşlar yorgunluğun üstüne bu gün birde cenazemiz oldu ve ben bunu rüyamda gördüm.artık sezgilerim arttıve ben hissediyorum iç sesim bana bazı şeyleri haber veriyor. |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D serpil'ciğim başın sağ olsun canım .Ölümde yaşam gibi hayatın gerçeği. |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D saol canım benim dostlar saolsun çok teşekkür ederim |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D arkadaşlar çok yoğun günler geçirdim her şey çok üst üste geldi .buraya bile girdip yazamadım doğru dürüst acip bir yorgunluk var üstümde.telkinleride dinleyemedim günlerdir çünkü yattığımda resmen komaya girdim sanki.acaba aksaklık olmuşmudur.tam etkisini görmeye başlamıştım.ama şunu tekrar söylemeden edemicem devam edin farkındalık muazzam gelişiyor sezgiler artıyor ben bunları son günlerde çok iyi farkına vardım. |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D arkadaşlarrrr bu gün çok mutluyummmm cilgin897 cilgin897 cilgin897 hayal ablam ve shamanik burdalar artıkkkk onların burada olduğunu bilmek bile insana farklı bir güven veriyorr vien1 vien1 vien1 vien1 blissy blissy blissy blissy blissy |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D bu gün çok güzel bir günnn kendimi çok iyiy hissediyorum kahvemi almışım pc nin başında sitede sizlerle olmak çok güzell valla burada olmak bana farklı bir huzur veriyor s456 s456 s456 s456 s456 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D ne güzel canim afiyet olsun keyfin ve nesende hep böyle daim olsun sevgilerimle kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canım zor günler geçirmişsin.. yanında olamadık kusura bakma... utananadam yorucuda olsa temizlik gibisi yoktur.. ellerine sağlık... huzurlu günlerde keyif sürün.. ark5 başınız sağolsun.. geride bıraktıklarına sabır ve dayanma gücü diliyorum... sad456 baş ağrın olduğu zaman aklında bulunsun.. ıhlamur çayı iyi gelir.. 2-3 fincan iç gün içinde.. ayrıca bol su tüket.. susuzluk baş ağrısı yapar.. melisa ve lavanta yağıda iyidir.. buhurdanlıkta su ile karıştırarak odaya kokusunu yayarsan çok rahatlatır.. bir damla parmaklarına alıp şakaklarını ve kulak arkandan ensene olan aralığı ovarsan iyi gelir .. aynı şekilde bir kaç damlayı suya damlatarak içersende yararlı olur.. masaj için: nane yağı..pelesenk yağı.. papatya yağı.. kekik yağı da kullanabilirsin.. kiraz mevsimi geldi.. başın ağrıdığında kiraz yiyebilir c vitamini içebilirsin.. super birde aşağıda vereceğim linkte önerilerim olmuştu.. müsait olduğunda bakarsın.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...24038#msg24038 http://img80.imageshack.us/img80/3825/9491nt5ni4.gif sevgiler.. hismiley |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D Beyaz laleleri seven anneye ufak bir hediye ttli3 http://www.biltek.tubitak.gov.tr/gel...ul07/40440.jpg |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D oleyyyyyy f678h f678h f678h f678h harika bir günn kendimi muhteşem hissediyorum bu gün enerji doluyum uzun zamandır bu denli enerji almadım sankiii çok güzel günler geliyor bunu hissediyorum herkesin hayrına olacak şekilde gerçekleşmesini seçiyorum.shamanik çim adaçayı tütsüsü harika bir şeyy sana sonsuz teşekkürlerimi ve herkese en yüksek benliğimle sonsuz enerjimi gönderiyorum .herkesi herşeyi çok seviyorum allahım sana sonsuz şükürler ediyorum kiss3 kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D arkadaşlar oldukça uzun bir ara verdim yazmaya ama çocuklarımın oks ve öss si nedeniyle onlarla meşgulüm oğlanı atlattıkta şimdi canım kızım pzar günü öss ye giricek hepinizin dualarına ihtiyacımız var allah yavruma etçek inşallah bundan eminim oldukça gergin bir dönem geçiriyoruz istemesekte ama sonuç mükemmel olacak eminim allahım yavrumun benim emeklerimi karşılıksız bırakmıyacak eminim ttli3 ttli3 ne olur sizlerde dualarınızı eksik etmeyin pazar günü |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D elbette canım benim.. dualarımız ve enerjilerimiz yanınızda... mutlu güzel haberlerinizi bekliyoruz.. ark5 hem oğlun hem kızın için.. kiss3 sevgiler.. |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D ecem çok akıllı bir kız inşallah güzel bir puan alıcak bu sınavdan ttli3 dualarımız ecem , melodis ve sycorox için k8908 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D offf çok gerginim yaaa nasıl geçecek bu gece bilmiyorum sanki sınava ben giricem |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D offf patlıyorum sanki kızım sınavda allahım sen yardım et yavruma zaman geçmiyor sad456 sad456 sad456 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D Sizdeki stres beni çok üzdü sad456 inşaallah ecem size güzel haberlerle gelir siz onu sınava en iyi şekilde motive etmişinizdir 98569 gönlünüz rahat olsun |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D Serpil'ciğim sen sakin olacak ve çocuklara destek olacaksın ki onlarda kaygıdan uzak olsunlar sınavları gerçekten önemli ama kazanamazlarsa ne olur dünyanın sonu gelmez .Hayatlarımız boyunca ama öyle ama böyle bir çok şekilde hayat bizi sınıyor zaten .İşin ucunda kazanmakta var kaybetmekte bizlere düşen kazanmayı bildiğimizdeki sevinci coşkuyu ,kaybetiğimizdeki sükunetide çocuklarımıza öğreteceğiz onlara sadece kaznmayıdeğil kaybedebileceklerindede yanlarında olduğumuzu hissetireceğiz.Hayata düştüklerinde ellerinden tutup yeniden yollarına devam ettiereceğiz. Biz kızımlada oğlumlada bir çok sınav yaşadık .Oğlum ikinci senesinde istediği okula girdi şimdi başarılı bir öğrenci .Kızımla bir çok kereler sınava girdi ama buseneki kadar çok bir şeyler yapmaya çalışmadı sanki.Canım inşallah çocuklarımız başarılı olur ama olamazlarsada hayatın sonu değil ya en önemlisi canları sağ olsun onlar her şeyi yaparlar. Sana ve çocuklarına hayatınız boyunca başarılar diliyorum kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canım serpilciğim çok doğru söylüyorsun ama ben bu yıl 2 sınav heyecanını birlikte yaşadım.oldukça gerildim |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D arkadaşlar harika bir gündüü blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy gelemeyenlere nispet yapmıyorum ama çok şey kaçırdılar |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D selam arkadaşlar hismiley hismiley hismiley hismiley bende katılamadığım keopsun semineri hakkında bilgi almak istiyorum çok istediğim halde bir takım engeller nedeniyle katılamadım ama olsun herşeyde bir hayır vardır.ama orada aldığınız bilgileri paylaşırsanız çok sevinirim kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D arkadaşlarrrr çok mutluyummmmm mlk34 mlk34 kızım ecem marmara üniversitesini kazandı.böyle bir mutluluk bambaşka birşey thumbsanim thumbsanim thumbsanim.allah herkese bu mutluluğu tattırsın |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D selammmm ben geldiimmm uzun bir aradan sonra çok şükürartık kızımı ve oğlumu yerleştirdim işin en zor kısmı bitti çok şükürler olsun allahıma kızım artık bir istanbullu okulu başladı evi yerleşti bende biraz daha rahatlamış oldum ama benim işler bitermi?bende yollarda gidip gelicem bir kızıma bir oğluma smil56 olsun yeterki onlar okusun ben herşeye razıyım bundan sonra siteyi daha rahat takip edicem inşallah bu akşamlık bu kadar yol yorgunuyumda byyyy ttli3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canım annem kiss3 çok uğraştı çok yoruldu beni yerleştirene kadar yrl78 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D Allah kavuştursun Serpil'cim. Allah ikisine de zihin açıklığı versin. onlar ne kadar uzağımızda olsalar da, aslında hep bizimle oluyorlar. Biraz özlem oluyor sadece ttli3 sevgiler kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D şu teknolojiye şükretmemek elde değil.. uzun uzun mesafeleri kısaltıyor.. thumbsanim annelerle yavrularının buluşmasına vesile oluyor.. benimde ailem de şehir dışında ama kameraydı bilgisayardı derken özlemlerimiz hafiflemiş oluyor az da olsa ...http://img380.imageshack.us/img380/7382/a16cv.gif her ne kadar yorgunluklar ayrılıklar olsada amaç bu kadar güzel olunca her şeye değmiştir... http://tbn0.google.com/images?q=tbn:..._boncuu111.jpghem kızına hem oğluna başarılar.. onların güzel haberleri ile bolca sevinelim bizlerde .. seni yine aktif bir şekilde yanımızda görmekte ayrı bir keyif olacak serpilcim.. http://s5.rimg.info/3dcf26b16f86228d...408494eebd.gifsevgiler.. |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canlarım sanemce shamanik sağolun iyiki varsınız çok teşekkür ederim. cat3500 cat3500 cat3500 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D ayyyy vallahi bu akşam cimcime sayesinde çok güzel bir akşam geçirdik.kendimdeki değişime inanamıyorum ben kim eve bir hayvan almak kim dusun dusun dusun çok ilginç gelişmeler oluyor hayret ediyorum kendime hiç bir hayvanı bu kadar seveceğimi tahmin etmezdim şimdi istanbuldan nasıl götüreceğimizi düşünüyorum kıyamam ona evde yanlız kalırsa vallahi depresyona girer smil56 ne yapıcaz bilmem?ona reiki verdim inanamazsınız kucağımda kıpırdamadan nasıl yatıyor çokta akıllı tuvaletini kesinlikle oraya buraya yapmıyor kumunun içine gidip yapıyor insanların bile birçoğu onun gibi davranmıyor.bu akşamlık bu kadar herkese hayırlı akşamlar. |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D Canım nerdeyse 2 ay olmuş ihmal etmişsin bak günlüğünü.Bir hatırlatıyım dedim. Senin bilgilerinden faydalanacak o kadar insan varken yazmamak olmaz bence.Kendini okuyarak ve gece gündüz araştırarak geliştiren birisinin daha örnek olması gerekiyor. ark5 Çimçim e selamlar cat56 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canıııımm benimmmm doğru diyorsun oldukça ara verdim biliyorum çok yakında bilgilerimle birlikte gelicem allahın izniyle bunun için kendimce geçerli bir takım sebeplerim vardı son zamanlarda bayağı bir dağıldım toparlanmaya çalışıyorum ttli3 ttli3 ttli3sevgiyle ışıkla kalın kiss3 kiss3 kiss3 kiss3(aaaa unuttum yarın benim için büyük günnnnnn) blissy blissy blissy blissy blissy blissy |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D günaydınlar herkeseeeeeee yeni bir gün herkese hayırlı ve ışığı bol olsun..... 25889 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D Canım benim heyecanını bende paylaşıyorum inan.Bende yanınızda olmayı çok isterdim girlhaha Neyse bu akşam konuşucak çok şeyimiz olucak.Öpüyorum kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D Cancağzım meraktan çatlamış bir vaziyette yazıyorum sana 789569 Nerde kaldınız yahu?Shaman'ıma giden çabuk dönmüyor anladıkta bu kadar da olmaz yani.Gelince hemen yaz bana yoksa fena olacak valla bak karışmam dlckrn |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 canııımm geldiiimmmm ahhh keşke olsaydınn sendee çok güzeldi herşey sana nasıl anlatayım nerden başlıyım bilmm ama toparlanayım anlatacak çok şey varr sana anlatmıyımda kime anlatayım canııımm sevgiyle kucaklıyorum seniiiii cat3500 blissy blissy blissy mlk34 mlk34 mlk34 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D Oh neyse gelmişsin.Naptı bu Shamanic dedim.Elinizi kolunuzu bağlayıp sizi bırakmadı mı dedim aa34 Polisi aramayı bile düşündüm (yok daha neler girlhaha )Şaka bir yana çok isterdim orada olmayı canım benim.Yakında gelicem bende inşallah. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:30 AM. |