![]() |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D sağol canım teşekkür ederim .yüce rabbime binlerce kere şükürler olsunki bize sizler gibi insanlarla tanışma fırsatı verdiği için ark5 ark5 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D http://www.resimupload.us/out.php?i=...jj8030nyy9.gif serpilciğim buradayım canım, günlüğün hayırlı olsun.. http://www.resimupload.us/out.php?i=...enbeige6fw.gif anne, kız ikinizinde sevinçli gelişimlerinizi, görmek dileği ile.. saygılı sevgiler |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D Ben bayıldım sizlere vallahi.......... kiss3 Birazcıkta kıskandım itiraf edeyim. dl67 Benim kızlarda büyüsün bizde böyle karşılıklı yazışalım........ blissy blissy blissy Günlüğün hayırlı olsun. |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D hiç kıskanmayın siz bizden daha şanslısınız biz iki kişilik bir ekibiz siz üç kişilik bir ekip olucaksınız k8908 k8908 k8908 k8908 saygılı sevgiler kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D offf yaaaa nette sorun var yazdıklarım gitmiyorrrrrr |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D günaydın arkadaşlarımmmm gününüz aydın olsun inş. hayırlı günler dilerim herkese kiss3 kiss3 kiss3çok güzelll bir gün yine şimdi alıcam kahvemide elime gel keyfim gell coffe2 coffe2 coffe2 blissy blissy blissy blissykendimi ve herkesi çok seviyorum mmmmm.gözümü açtığım gibi kendimi burada buluyorum yaaa sizleri çok seviyorum |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D bu sabah kimseler yok buradaaaa sad456 sad456 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D slm hayal ablam değişim doğum günün kutlu cat3500 cat3500olsun |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canım kızım bana ettiğin iltifatlara çok teşekkür ederim cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D vien1 günaydınlar olsun herkeseeeeeburadaki bütün arkadaşlarıma hayırlı mutlu günler dilerim. 956k 956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:00 PM. |