Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5936-kizimin-gunlugunden-kendi-gunlugume-gectimmm-d.html)

serpil22 24-09-2008 12:59 AM

Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D

ayyyy vallahi bu akşam cimcime sayesinde çok güzel bir akşam geçirdik.kendimdeki değişime inanamıyorum ben kim eve bir hayvan almak kim dusun dusun dusun çok ilginç gelişmeler oluyor hayret ediyorum kendime hiç bir hayvanı bu kadar seveceğimi tahmin etmezdim şimdi istanbuldan nasıl götüreceğimizi düşünüyorum kıyamam ona evde yanlız kalırsa vallahi depresyona girer smil56 ne yapıcaz bilmem?ona reiki verdim inanamazsınız kucağımda kıpırdamadan nasıl yatıyor çokta akıllı tuvaletini kesinlikle oraya buraya yapmıyor kumunun içine gidip yapıyor insanların bile birçoğu onun gibi davranmıyor.bu akşamlık bu kadar herkese hayırlı akşamlar.

Belgin ∞ 13-11-2008 03:48 PM

Canım nerdeyse 2 ay olmuş ihmal etmişsin bak günlüğünü.Bir hatırlatıyım dedim.

Senin bilgilerinden faydalanacak o kadar insan varken yazmamak olmaz bence.Kendini okuyarak ve gece gündüz araştırarak geliştiren birisinin daha örnek olması gerekiyor. ark5

Çimçim e selamlar cat56

serpil22 14-11-2008 12:31 AM

canıııımm benimmmm doğru diyorsun oldukça ara verdim biliyorum çok yakında bilgilerimle birlikte gelicem allahın izniyle bunun için kendimce geçerli bir takım sebeplerim vardı son zamanlarda bayağı bir dağıldım toparlanmaya çalışıyorum ttli3 ttli3 ttli3sevgiyle ışıkla kalın kiss3 kiss3 kiss3 kiss3(aaaa unuttum yarın benim için büyük günnnnnn) blissy blissy blissy blissy blissy blissy

serpil22 14-11-2008 09:38 AM

günaydınlar herkeseeeeeee yeni bir gün herkese hayırlı ve ışığı bol olsun..... 25889 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

Belgin ∞ 14-11-2008 02:01 PM

Canım benim heyecanını bende paylaşıyorum inan.Bende yanınızda olmayı çok isterdim girlhaha Neyse bu akşam konuşucak çok şeyimiz olucak.Öpüyorum kiss3

Belgin ∞ 15-11-2008 12:01 AM

Cancağzım meraktan çatlamış bir vaziyette yazıyorum sana 789569 Nerde kaldınız yahu?Shaman'ıma giden çabuk dönmüyor anladıkta bu kadar da olmaz yani.Gelince hemen yaz bana yoksa fena olacak valla bak karışmam dlckrn

serpil22 15-11-2008 12:09 AM

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 canııımm geldiiimmmm ahhh keşke olsaydınn sendee çok güzeldi herşey sana nasıl anlatayım nerden başlıyım bilmm ama toparlanayım anlatacak çok şey varr sana anlatmıyımda kime anlatayım canııımm sevgiyle kucaklıyorum seniiiii cat3500 blissy blissy blissy mlk34 mlk34 mlk34

Belgin ∞ 15-11-2008 12:24 AM

Oh neyse gelmişsin.Naptı bu Shamanic dedim.Elinizi kolunuzu bağlayıp sizi bırakmadı mı dedim aa34 Polisi aramayı bile düşündüm (yok daha neler girlhaha )Şaka bir yana çok isterdim orada olmayı canım benim.Yakında gelicem bende inşallah.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:01 PM.