![]() |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D canım zor günler geçirmişsin.. yanında olamadık kusura bakma... utananadam yorucuda olsa temizlik gibisi yoktur.. ellerine sağlık... huzurlu günlerde keyif sürün.. ark5 başınız sağolsun.. geride bıraktıklarına sabır ve dayanma gücü diliyorum... sad456 baş ağrın olduğu zaman aklında bulunsun.. ıhlamur çayı iyi gelir.. 2-3 fincan iç gün içinde.. ayrıca bol su tüket.. susuzluk baş ağrısı yapar.. melisa ve lavanta yağıda iyidir.. buhurdanlıkta su ile karıştırarak odaya kokusunu yayarsan çok rahatlatır.. bir damla parmaklarına alıp şakaklarını ve kulak arkandan ensene olan aralığı ovarsan iyi gelir .. aynı şekilde bir kaç damlayı suya damlatarak içersende yararlı olur.. masaj için: nane yağı..pelesenk yağı.. papatya yağı.. kekik yağı da kullanabilirsin.. kiraz mevsimi geldi.. başın ağrıdığında kiraz yiyebilir c vitamini içebilirsin.. super birde aşağıda vereceğim linkte önerilerim olmuştu.. müsait olduğunda bakarsın.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...24038#msg24038 http://img80.imageshack.us/img80/3825/9491nt5ni4.gif sevgiler.. hismiley |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D Beyaz laleleri seven anneye ufak bir hediye ttli3 http://www.biltek.tubitak.gov.tr/gel...ul07/40440.jpg |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D oleyyyyyy f678h f678h f678h f678h harika bir günn kendimi muhteşem hissediyorum bu gün enerji doluyum uzun zamandır bu denli enerji almadım sankiii çok güzel günler geliyor bunu hissediyorum herkesin hayrına olacak şekilde gerçekleşmesini seçiyorum.shamanik çim adaçayı tütsüsü harika bir şeyy sana sonsuz teşekkürlerimi ve herkese en yüksek benliğimle sonsuz enerjimi gönderiyorum .herkesi herşeyi çok seviyorum allahım sana sonsuz şükürler ediyorum kiss3 kiss3 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D arkadaşlar oldukça uzun bir ara verdim yazmaya ama çocuklarımın oks ve öss si nedeniyle onlarla meşgulüm oğlanı atlattıkta şimdi canım kızım pzar günü öss ye giricek hepinizin dualarına ihtiyacımız var allah yavruma etçek inşallah bundan eminim oldukça gergin bir dönem geçiriyoruz istemesekte ama sonuç mükemmel olacak eminim allahım yavrumun benim emeklerimi karşılıksız bırakmıyacak eminim ttli3 ttli3 ne olur sizlerde dualarınızı eksik etmeyin pazar günü |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D elbette canım benim.. dualarımız ve enerjilerimiz yanınızda... mutlu güzel haberlerinizi bekliyoruz.. ark5 hem oğlun hem kızın için.. kiss3 sevgiler.. |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D ecem çok akıllı bir kız inşallah güzel bir puan alıcak bu sınavdan ttli3 dualarımız ecem , melodis ve sycorox için k8908 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D offf çok gerginim yaaa nasıl geçecek bu gece bilmiyorum sanki sınava ben giricem |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D offf patlıyorum sanki kızım sınavda allahım sen yardım et yavruma zaman geçmiyor sad456 sad456 sad456 |
Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D Sizdeki stres beni çok üzdü sad456 inşaallah ecem size güzel haberlerle gelir siz onu sınava en iyi şekilde motive etmişinizdir 98569 gönlünüz rahat olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 AM. |