Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bigünlük... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5915-bigunluk.html)

MuminOKAN 02-02-2009 12:47 AM

teşekürler redflowers... sevincli

blissyblissyblissyblissyblissy
çok seviyorum...blissyblissyblissyblissyblissy

hayat kadere inat 17-03-2009 03:18 PM

kuş .......

geç okudum ama çok güldüm bir kuşun pisliği bu kadar masalımsı anlatılsın ....eline sağlıkart56art56

MuminOKAN 17-03-2009 11:35 PM

uzun bir aradan sonra merhaba günlük.
işlerimin (seminerler, kendi işim vs) yoğunluğu sebebiyle siteye girip bazı mesajlara kısa cevap yazabildim bazılarına ise sadece teşekkür etmekle yetindim.
bende ki gelişme/değişimler güzel. hemde çok güzel :) ben bomba gibiyim.
geçtiğimiz hafta; ben, atakan bey ve üyelerimizden bir arkadaşımız, sevgili shamanic tarafından reiki' ye inisiye olduk.

gözle görülür etkilerini hala yaşıyorum, yaşayacağım da aşikar, çünkü inanıyorum :) çok daha güzel olacak.

daha az uyku, daha sağlıklı beslenme sadece ikisi...
tüm bunlar birde telkinlerle destekleniyor :)
çok çok iyi.

hepinize sonsuz teşekürlerimi sunuyorum. çok saolun.
birlikte çok daha güzel günlere...guitar956kderty

Sağlıcakla ve Işıkla...
Işık Dolu Günler sapkal89

serpil22 17-03-2009 11:41 PM

956karamıza hoşgeldin mümin bu yola bir adım attığına çok sevindim hayırlı bir arınma dönemi geçirmeni dilerim.

sevgiler..

MuminOKAN 17-03-2009 11:45 PM

teşekkürler ablacım sapkal89

sanemce 18-03-2009 12:04 AM

tebrik ediyorum mümin zamanı gelmişti 956k

reikinin yaşamına bir çok güzellikler katacağına inanıyorum..

arınmalarının çok sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesini ve bu yolda daima güzelliklerle karşılaşmanı diliyorum..

sevgilerimle

yeni bir hayat 18-03-2009 01:18 AM

Tebrikler Mümin,

Yaşadığın farklılıkların senin ve bütünün hayrına olmasını diliyorum..super

MuminOKAN 03-07-2009 09:56 AM

Cevap: bigünlük...

Merhabalar Günlük.
Çook Uzun Zamandır Yoktum Biliyorsun. Yani Aslında Vardım Ama Pek Yoktum.
Neyse Değişimler Ve Gelişmeler Güzel.

Güneş Her Sabah Güzel Enerjisi İle Yeryüzünü Büyülüyor Ve Bende Payıma Düşeni Alıyorum, Aynı Şekilde Ay' Da Her Gece Karanlığa Bir Mum Yakıyor.

Bugünlerde Bir Kaç Kitap Okuyorum Eşzamanlı, Bir Kaç Tekrar Yapacağım Kitabın İkinci Turuna Başladım.
"Sen Ve Ben" Adlı Kitabı Da Okuyorum Ki Gerçekten Portakal Suyu Tadında Bir Kitap.

Okuduklarımdan Şu An' In Farkındalık Uygulamaları Var Aktarmak İsterim...

En Uygun Zaman Ne Zaman, Ve Nerede?
Şimdi Ve Burada...

Şimdi... Şuan Ne Yapıyorsun... Ne Yazacağımı Sıralıyorum Düşüncelerimde, Akabinde Klavyeye Parmaklarımla Belirli Bir Sırada Basıp Bu Yazıları Yazıyorum. Sanadalyede Oturuyorum, Ayaklarımın Biri Koltuğumun Tekerlek Desteğine Dokunuyor, Diğeri İse Yere Basıyor. Gözlerim Klavye İle Monitor Arasında Gidip Geliyor.
Evet Şuan Bunu Yapıyorum...

Sizede Tavsiye Ederim. Bunu Yapın. Çünkü Enerjiniz Değişiyor.

Sabah Otobüste Düne Kızıp Yarını Düşünürken Bu Soru Geldi Aklıma... Evet Şu Günlerde Düne Kızıp Yarın Ne Olacak Diye Düşünüyorum, Bu Soru Şizofren Bir Şekilde Kafamda Dolanıyordu. Ama Egoyu İptal Yada Bir Adım Geri Çekmesini Biliyorum, Uyguluyorum, Sonuçlar Başarılı Da. Ne/Neler Olduğunu Bazı Konular Altında Yazdım.

Neyse... Daha Fazla Dağıtmadan, Ne Yapıyorum? Neredeyim? Soruların Cevabını Uygun Bir Şekilde Verdim Kendime... Yarı Uyuklarken Birden Nefes Alış Verişim Değişti. Gözlerim Açıldı... Uykum Daha O An Kaçtı.
Akabinde Başka Bir Kitapta Okuduğum Bir Enerji Yükseltme Uygulamasını Yaptım Ki O Da Kendinize "Ben Enerjiyim" Demek... İçinizden Tekrarlıyorsunuz. Enerjimi Biraz Daha Yükselttikten Sonra Hoop A Başlıyacağım Gün İçerisinde...

Neyse Şimdilik Bu Kadar. Yine Yazacağım. Görüşürüz.
Bi Kahve & Sigara Molası Veriyim Kendime...

Bugün Herkesi Ve Herşeyi Seviyorum, Mutluluğu Seçiyor Ve Bolluk İçin Yaratılmış Olan Ben'e Gelen Her Seçeneği Sevgi İle Kucaklayarak, Hayatıma Dahil Ediyorum...

Sağlıcak, Sevgi ve Işıkla...

Hergününüz Bir Öncekinden Daha Güzel Olsun...

Belgin ∞ 03-07-2009 10:06 AM

Sahalara tekrar hoşgeldin gulensmiley

Şu an ne yapıyorum ben?
Kahvemi yudumlarken senin ne harika bir dost olduğunu bir kez daha hatırlamanın mutluluğuyla gülümsüyorum. Ve şükürlerimi ediyorum :) İyi ki varsın dost.

Senin de günün günden güzel olsun sevincli

Sevgiler.

sudem8 03-07-2009 10:36 PM

Mümin Bey,hayırlı olsun günlüğünüz..sapkal89.Galiba Kuantum çalışmaları yüzünden buraya pek zaman ayıramıyorsunuz..biryerde okumuştum yanılmıyorsam..dikkat edin sizin günlüğünüzü de tarumar edebiliriz s45apksevgiyle kalın..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:10 AM.