![]() |
Cevap: bigünlük... Ben de okumak istiyorum en baştan. |
Cevap: bigünlük... Alıntı:
Alıntı:
yardımcı olabilirsek ne mutlu sağlıcak, sevgi ve ışıkla sapkal89 Alıntı:
sağlıcak, sevgi ve ışıkla sapkal89 Alıntı:
sağlıcak, sevgi ve ışıkla sapkal89 |
Cevap: bigünlük... Sevgili MüminOKAN... ... ... . . . İyi ki varsın... |
Cevap: bigünlük... Alıntı:
İyiki Varız sapkal89 smileydance |
Cevap: Ynt: bigünlük... mümincim aklına sakın kötü şeyler getirme . her zaman seni sevenleri düşün bende seni çok seviyorum canım kardeşim:) tanıdın sen beni. öptüm seni. |
Cevap: bigünlük... Tanımam mı Canım Abicim. Bende Sizleri Çok Seviyorum :) |
Cevap: bigünlük... günlük selamlar. sapkal89 bayağı uzun bir ara olmuş görüşmeyeli. neyse ki ikinci sayfada buldum seni. kişisel olarak kendi çalışmalarım sürmekte ancak sonuçlarını görerek paylaşmak istiyorum. yakın tarihten bir haber. geçtiğimiz pazartesi izmirdeydim. iş için gitmiştim. izmir dönüşünde, akşam 1 adet sigara içtim, sonrasında şimdiye kadar hiç sigara içmedim. içeceğimi de pek sanmıyorum. gerçi az evvel bir video paylaştım, onunda büyük etkisi olduğunu düşünmüyor değilim. daha evvelki deneyimlerimde 4 gün sinir stres geçiyordu ancak şuana kadar sinir stres olmadı aksine mutlu geçti, geçiyor ve hep böyle geçmesini seçiyorum. 4. gün bitiminde -yani yarın akşam- "sigara kullanmıyorum" kelimeleri ardışık olarak ağzımdan süzülecek, çünkü bunu seçiyorum. nasıl bıraktığım konusuna gelince telkinler ile beraber kendi kendime uyguladığım teknik. bu tekniği bir kaç deneme sonrasında paylaşacağım. şimdilik bu kadar. görüşmek üzere. sapkal89 |
Cevap: bigünlük... Mümin Bey slm,günlügünüzü "nasıl oldu anlamadım ama,"yeni gördüm...bende sigarayı onca yıl içmiş birisi olarak,bırakmış olmaktan gurur duyuyorum kendimle...çünkü bu büyük bir başarı ,tebrik ederim...hepimize sağlıklı yaşamlar... |
Cevap: bigünlük... tahmin etmiştim...blissyyakında bu güzel haberi bizimle paylaşıcağınıda hissettim...aramıza hoşgeldin şimdiden...super inan bıraktıktan sonra yaşam kalitenin nasıl arttığını bedeninin sana her gün nasıl teşekkür ettiğini yaşayarak deneyimliyeceksin...bu güzel haberlerinin devami gelicektir...sevgiler mümincim...956k |
Cevap: bigünlük... Tebrikler Mümin,bu kararını sonuna kadar götüreceğine yürekten inanıyorum..super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:16 AM. |