Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bigünlük... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5915-bigunluk.html)

asiyah 03-07-2009 11:33 PM

Cevap: bigünlük...

Ben de okumak istiyorum en baştan.

MuminOKAN 04-07-2009 10:28 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469431)
Sahalara tekrar hoşgeldin gulensmiley

Şu an ne yapıyorum ben?
Kahvemi yudumlarken senin ne harika bir dost olduğunu bir kez daha hatırlamanın mutluluğuyla gülümsüyorum. Ve şükürlerimi ediyorum :) İyi ki varsın dost.

Senin de günün günden güzel olsun sevincli

Sevgiler.

hacı y789sende iyiki varsın sapkal89

Alıntı:

akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469532)
merhaba müminokan,
günlüğünü en baştan okumayı
istiyorum,kusura bakma biraz geç oldu....

arkadaşlığın için teşekkürler.
paylaşımlarının bana faydası olucağı inancındayım...
sevgiler

belki şimdi zamanıdır? geç kalınmışlık demeyelim...
yardımcı olabilirsek ne mutlu

sağlıcak, sevgi ve ışıkla sapkal89

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469534)
Mümin Bey,hayırlı olsun günlüğünüz..sapkal89.Galiba Kuantum çalışmaları yüzünden buraya pek zaman ayıramıyorsunuz..biryerde okumuştum yanılmıyorsam..dikkat edin sizin günlüğünüzü de tarumar edebiliriz s45apksevgiyle kalın..

teşekürler, günlük, kuantum vs şuanki işlerimin yoğunluğu sebebiyle vakit ayıramıyorum. fakat elimden geldiğince fırsatları değerlendirmeye çalışıyorum. paylaşım iyidir sevincli tarumar sayılmaz :)

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469541)
Ben de okumak istiyorum en baştan.

buyrun okuyun,actionsmile

ismira 04-07-2009 10:44 AM

Sevgili MüminOKAN...
...
...
.
.
.
İyi ki varsın...

MuminOKAN 05-07-2009 02:09 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469572)
Sevgili MüminOKAN...
...
...
.
.
.
İyi ki varsın...

İyiki Varız

sapkal89 smileydance

trinitron 05-07-2009 06:44 PM

Cevap: Ynt: bigünlük...

mümincim aklına sakın kötü şeyler getirme . her zaman seni sevenleri düşün bende seni çok seviyorum canım kardeşim:) tanıdın sen beni. öptüm seni.

MuminOKAN 05-07-2009 06:47 PM

Tanımam mı Canım Abicim.
Bende Sizleri Çok Seviyorum :)

MuminOKAN 30-09-2009 06:37 PM

günlük selamlar. sapkal89
bayağı uzun bir ara olmuş görüşmeyeli.
neyse ki ikinci sayfada buldum seni.

kişisel olarak kendi çalışmalarım sürmekte ancak sonuçlarını görerek paylaşmak istiyorum. yakın tarihten bir haber. geçtiğimiz pazartesi izmirdeydim. iş için gitmiştim. izmir dönüşünde, akşam 1 adet sigara içtim, sonrasında şimdiye kadar hiç sigara içmedim. içeceğimi de pek sanmıyorum. gerçi az evvel bir video paylaştım, onunda büyük etkisi olduğunu düşünmüyor değilim. daha evvelki deneyimlerimde 4 gün sinir stres geçiyordu ancak şuana kadar sinir stres olmadı aksine mutlu geçti, geçiyor ve hep böyle geçmesini seçiyorum. 4. gün bitiminde -yani yarın akşam- "sigara kullanmıyorum" kelimeleri ardışık olarak ağzımdan süzülecek, çünkü bunu seçiyorum. nasıl bıraktığım konusuna gelince telkinler ile beraber kendi kendime uyguladığım teknik. bu tekniği bir kaç deneme sonrasında paylaşacağım. şimdilik bu kadar. görüşmek üzere.
sapkal89

gülpor 30-09-2009 07:02 PM

Mümin Bey slm,günlügünüzü "nasıl oldu anlamadım ama,"yeni gördüm...bende sigarayı onca yıl içmiş birisi olarak,bırakmış olmaktan gurur duyuyorum kendimle...çünkü bu büyük bir başarı ,tebrik ederim...hepimize sağlıklı yaşamlar...

suzzy 30-09-2009 07:48 PM

tahmin etmiştim...blissyyakında bu güzel haberi bizimle paylaşıcağınıda hissettim...aramıza hoşgeldin şimdiden...super inan bıraktıktan sonra yaşam kalitenin nasıl arttığını bedeninin sana her gün nasıl teşekkür ettiğini yaşayarak deneyimliyeceksin...bu güzel haberlerinin devami gelicektir...sevgiler mümincim...956k

yeni bir hayat 30-09-2009 07:52 PM

Tebrikler Mümin,bu kararını sonuna kadar götüreceğine yürekten inanıyorum..super

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:16 AM.