![]() |
Ynt: bigünlük... Kod: Kuralların nedenleri : |
Ynt: bigünlük... [size=11pt] 1) unutma ki, yuksekte yer tutanlar, asagidakiler kadar emniyette degildir.(seyh edeb ali) 2) kabul edilen bir yanlıslık, kazanılmıs bir zaferdir( gascoıgne) 3) dusmanlarınızı bagıslayın, ama isimlerini asla unutmayın ( j.f.kennedy) 4) baskalarının yapamadıgını yapmak kabiliyettir.kabiliyetin yapamadıgını yapmak ise dahilik ( w.henry) 5) size kotu davrananları bagıslayın, bilin ki, hicbirsey onların bu derece canını sıkmaz ( o.wılde) 6) tembellik genellıkle sabırla karıstırılır (fransız atasozu) 7) kacınılmaz felaketler karsısında sızlanmak, gulmek kadar aptalcadır ( shakespeare) 8) uc kisi ancak, aralarından biri olurse bir sırrı muhafaza edebilir ( b. franklın) 9) paranın degerini ogrenmek isterseniz, borc almaya calısın ( b. franklın) 10) kopeklerin dudakları degdi diye deniz kirlenmez ( mevlana) 11) hic kimse gormek istemeyen kadar kor degildir.( ibni sina) 12) para herseyi yapar diyen adam, para icin herseyi yapandır.( b. franklın) [/size] |
Ynt: bigünlük... ayy çok güldüm gülemiyomda patron karşımda oturuyor y789 hayal abla kovalamasın diye buraya kaçtım smileydance |
Ynt: bigünlük... sevgili günlük naber_? iyisin iyisin. hacı hafta sonu uzunköprüdeydim biliyorsun. pazar da piknikte. deli gibi temiz hava ile doldurduğum ciğerlerim bayram ettiler. pazar günü yorulduk ve akşam istanbula geç döndük dolayısıyla uykumu tam olarak alamadım. pzt sabah işe geldim, işler çoktu, akşam da işten geç çıkmak durumundaydım. eve geç gidip bişeyler atıştırdım ve evdeki bilgisayarları kontrol etmem gerekiyordu çünkü biri vürüs yemiş, ben yokken. onlarda az fırsatçı değiller hani. ben yokum giriyorlar. biraz onlara ayar vermeye çalıştıktan sonra odama çekilip, tel e tüm melodilerimi -telkinler- attıktan sonra hafif ses ile dinlerken uyudum. sabahta geç kalktım 3 tel alarmı ötmesine rağmen bi ses vermeyen ben 719 da kalktım nihayet. tam dinlenemedim uykum var, fakat saksıda bi problem yok, uykusuzum ama dinç im... e bu güzel bişey... bu akşamda aynen devam, yarın akşamda, öbür akşamda... bu sabah işe geliyorkende klasik müzikleri dinledim. hoşuma gidiyor o enstrümanlardan çıkan sesler. bazı hareketlilikler. ateşliyor. sevinsirici. |
Ynt: bigünlük... ewet sayın cent dediğiniz gibi cümle kurmanın önemli olduğunu az evvel bir kere daha deneyimledim. şuan ....'ı seçiyorum. oturuşum değişti yaf :D çok iyi. tamam. artık kendime olumlama listesi hazırlamalıyım. kendi listem olacak. ewet kesinlikle "kendi listem olmasını seçiyorum." sağlıcakla |
Ynt: bigünlük... |
Ynt: bigünlük... 1) unutma ki, yuksekte yer tutanlar, asagidakiler kadar emniyette degildir.(seyh edeb ali) 10) kopeklerin dudakları degdi diye deniz kirlenmez ( mevlana) 11) hic kimse gormek istemeyen kadar kor degildir.( ibni sina) 12) para herseyi yapar diyen adam, para icin herseyi yapandır.( b. franklın) bir kısmını alıntıladığım bu özlü sözleri kalıcı olsun diye pc ye kaydettim paylaşımın için teşekkürler. |
Ynt: bigünlük... ben teşekkür ederim. super |
Ynt: bigünlük... internetten para kazanmak isteyen arkadaşlarımı davet etmek isterim. [url=http://www.superteklif.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=09679822-933b-48a2-a7cb-c101892d34e7] buyrun |
Ynt: bigünlük... uzun bir süre aranızda olmayacağım. kendinize iyi bakın. dostlar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:06 PM. |