| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Umut'un Seyir Defteri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bazen mağarada kimseyi görmeden yaşamak işime geliyor. Böyle olsaydım belki de sadace kendime bağlanırdım. Canım sıkılıyor artık bunlardan. Umursamamak istiyorum. <küfür> Deli olmak istiyorum. Lanet olsun zaten deliyim. Gözümü açtığımdan beri deliyim. Giderek daha fazla deliriyorum. Sanırım hiç bir zaman ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #22 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 4
13 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bazen mağarada kimseyi görmeden yaşamak işime geliyor. Böyle olsaydım belki de sadace kendime bağlanırdım. Canım sıkılıyor artık bunlardan. Umursamamak istiyorum. <küfür> Deli olmak istiyorum. Lanet olsun zaten deliyim. Gözümü açtığımdan beri deliyim. Giderek daha fazla deliriyorum. Sanırım hiç bir zaman iyi olmayacağım. Bütün bu söylediklerimin saçmalık olmamasını dilerdim. Ama öyleler. Ne deliyim. Ne de kötü olacağım. Bağımlılıklarımdan kurtulmalıyım. İnsanlara bana daha fazla ilgi göstersinler diye fazla ilgi gösteriyormuşum. Kendini bilmezlik kötü birşey. Kötü olsun diyemiyorum. Tamam kötü olsun konuşmayalım. Ama farkında olmam lazım yaptıklarımın. Ne konumda olduğumun. Her günüm su gibi akıyor anlam katılmadan ne olduğu bilinmeden. Farkındalık yok. Başka insanlarla zaman geçirmeliyim. Sinirliyim biraz aslında. Çaba gösterip değiştiğimi düşündükten sonra tekrar uyarı almak can sıkıyor.
__________________ Başkalarından duymak istediğin şeye, Kendin yürekten inandığında, Yaptığının değerli Kendinin önemli Olduğunun farkına vardığında Başkalarıda sana bunu söylemeye başlayacak.. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Umut'un Seyir Defteri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bazen mağarada kimseyi görmeden yaşamak işime geliyor. Böyle olsaydım belki de sadace kendime bağlanırdım. Canım sıkılıyor artık bunlardan. Umursamamak istiyorum. <küfür> Deli olmak istiyorum. Lanet olsun zaten deliyim. Gözümü açtığımdan beri deliyim. Giderek daha fazla deliriyorum. Sanırım hiç bir zaman ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi