![]() |
Ynt: gökhan günlük tebrk edeerm arkadşm.sitedeki dier kişilerinde olduğu gibi seninde gelişmelerin bizlere güç veriyo.hep böle devam etmen dileğiyle.... smiliyface |
Ynt: gökhan günlük alk78 ebnim canım günlüğüm nasılsın bugün yine sana harika şeyler yazacağım bugünde mükemmeldi ya herşey konuşmak istediğim konular üzerinde uzun uzun konuştum bugün ve analadım bi çok şeyi aslında hayatta sorun diye bişey yok biz sadece onu beynimizde şekillendirip sorun yapıyoruz HAYAT SENİ SEVİYORUM TEŞEKKÜRLER |
Ynt: gökhan günlük her günü mükemmel geçen çocuğa ALKIŞŞ lütfen 25889 |
Ynt: gökhan günlük Merhaba Gökhan,sonunda okudum günlüğünü:) Değişimlerin harika,çok pozitif ve olumlu enerjin var...Maalesef ben sizler gibi telkinler konusunda başarılı bir şekilde dinleyici olamadım:(...Bilmiyorum neden ama,1haftadan sonra dinleyemiyorum telkinleri...Ya dinlediğim aygıt bozuluyor,yada kendim bırakıyorum...Ama bilinçaltımın kendime uyguladığı bu blokajı yıkacağım eminimki...Seni,özlemi fln okuyunca çok hoşuma gittiniz,örnek oldunuz bana...Umarım bu sefer başladığım gibi yarım bırakmam telkinleri... Matematik ve ders konusundaki rahatlamaların çok iyi...Ayrıca sitede ciddi çok yaratıcı insanlar mevcut,ileride hepimiz umut ettiğimiz yerlere geleceğiz...Senin filmin galasında bol bol fotograf çekeceğim bende:)))) |
Ynt: gökhan günlük smiliyface mrb sycrox aslında işin aslına bakarsan bende teliknleri uzun dinlemiyorum yani günde 3 saat filan anca ama çok inanıyorum olacağına etkisi bu yüzden bence ama hayata dair inanılmaz şeyleri farketmeye başladım yani hayatımı kontrol etmeye başladım üzüntülerime bakıpta teşekkür ettim vede şükürrrrrr hayat güzel ve ben attığım her adım için aldığım her nesfes için çok teşekkür ediyorum |
Ynt: gökhan günlük alk78 benim canım günlüğüm uzun süredir görüşemedik ama yğunum hayat güzel işte ve hergeçen gündahada güzel oluyo ve bize güzelliği sunuyo herşey beyinde başlar beyinde biter bende artık gerçekci gözlerin hakimiyim hergün çevremde gülümseyen insanlar görmek çok güzel biliyorum hayat benim kuralları ben koyuyorum |
Ynt: gökhan günlük alk78 hayat çok teşekkürler mükemmel gülümsedin yine biliyorum ya inanmak çok güzel vede istemek hepsi oldu zaten istediklerim şuanda yoldalar ve benim frekensa doğru geliyolar ne güzel bi dünya ne güzel insanlar herkes mutlu umutlu benim gibi NEFES ALAN HERKES HEPİNİZİ ÇOK smiliyface smiliyface SEVİYORUM |
Ynt: gökhan günlük sevgili peterpan nerelerdesin? sen de yazmamışsn benim gibi bir süredir. umarım her şey yolundadır. |
Ynt: gökhan günlük alk78 uzun zaman oldu yeniden döndüm the secret üzerine yoğunlaşmıştım biraz ama iyiydi ya telkinleri 3 gündür dinlemiyorum aama arkadaşım farketti değişimleri sen baya bi değişmişsin eskisi gibi değilsin diyo çok konuşkan herkesle sohbet etmek isteyen biri çıkmış yani ben burdan herkese sevgiler peterpan kaldığı yerden devam ediyo |
Ynt: gökhan günlük nerdesin annem sen özlettin kendini..bak bu kadar uzuak kalma enerjimiz düşüyor..kendine iyi bak emi.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:02 AM. |