![]() |
Ynt: gökhan günlük smiliyface bugün açıköğretim dersi çalışmaya başladım ya uykum gelmeye başladı kendime ara ara gaz vermeye çalıştım aslında iyi de çalıştım kişisel gelişimim hakkında bu iki gündür fazla dinleyemedim telkinleri aslında hastayım iki gündür birazda o etkiledi ama güzel değişimlerin farkındayım hayat daha güzel olmaya devam ediyo herkese kocaman mutluluklar |
Ynt: gökhan günlük smil56 gülümseyerek başladığım bir gündü yine umutların içimde yeşerdiği bir gündü hayat her aliyle gülümsedi yine bana umut dolu bakışlarla güneşi uğurladım gezdim hayatı kendimle olmayı başardım kalabalık içinde bazen eski suskunluklarım geldi bazende geriye mi dönüyorum acaba dedim ama yılmadım hayır dedim hayat benim ve ve bu yaşam bana tahsis edildi şimdi yarın daha güzel birgün olucak ben ona hazırım hayat sana çok teşekkür ediyorum |
Ynt: gökhan günlük Yarının güzel bir gün olacağına inandıktan sonra kim tutar ki seni |
Ynt: gökhan günlük alk78 bugün yine hayat gülümsedi bana ya ben bugün aslında biraz karamsarım ve canım sıkılıyo ders çalışıyorum ama canım istemiyo ya ne yapacağımıda bilmiyorum hayırlısı yarın çalışacağım hayat güzel zor ama güzel değerini bilmek gerek pes etmek yok |
Ynt: gökhan günlük açıköğretim öğrencisisin demek Allah kolaylık versin.Kendini derse verirsen veremeyeceğin şey deiğil gökhan başarılar alk78 |
Ynt: gökhan günlük Gökhan imzanı çok beğedim,defterime not ettim .Umarım kendinde hayatında uygularsın .karamsarlığa düştüğünde hatırla. smiliyface |
Ynt: gökhan günlük 96 ya gerçekten hayat bu sabahleyin karamsardım eskii şöyle bi hatırladım ama şimdi hele de azönce misafirlikteyken okadar rahattım kiçok su içiyorum ve çok rahat davranıyorumher gördüğüm insana gülümseyipiçten oluyorum sallamıyorum pek çok şeyi hayır demesini biliyorum artık ya hayat sen gör bak daha neler başaracak bu peterpan şimdi hedefleri tek tek başarma zamanı HAYAT SENİ ÇOK SEVİYORUM TEŞEKKÜRLER HER SABAH VE GÜN BOYUNCA BANA BOL ŞANS VE MUTLULUK GETİRDİĞİN İÇİN |
Ynt: gökhan günlük yrl78 bugün yorucuydu ama güzeldi önceden matemetik sorularını korkarak çözerdim kendime güvenemzdim bugün eğlenerek çözmeye başladım ve bana çok kolay gelmeye başladı yaşasın arkadaşlar değişim kendimizde beynimize hükmetmekte elimizde |
Ynt: gökhan günlük aynen gökhan beynine kimin efendi olduğunu göstereceksin 44 |
Ynt: gökhan günlük alk78 bu alkış kendime kocaman bugün yoruldum ders çalıştım arkadaşıma yardım ettim aileme yardım ettim ve yine içten gülümsemeye başladım hayat güzel ya valla ciddi söylüyorum çok güzel herşeyi kafama takmıyorum ya oh kendime en büyük iyiliğim bu oldu ee 25 şinden sonra farkettim hayatın armağan olduğunu inadına yaşamak gerek bazen hayat seni bugünde seviyorum ve yarın sen bana dahada fazla güzellikler sunacaksın biliyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 PM. |