Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   gökhan günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5028-gokhan-gunluk.html)

gökhanavcı 07-03-2008 01:51 PM

gökhan günlük

BUGÜNM GERKÇEKTEN İLK GÜNÜM DEĞİŞME YILLARDIIR HAZIRIM AMA İLK DEFA BAŞARACAĞIM GİBİ GELİYO BANA HAYATIMI GERİ PLANDA YAŞAMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ HAYAT Bİ ARMAĞAN VE BİGÜN SON BULACAK İYİ DÜŞÜNÜP İYİ YAŞAMAK İSTİYORUM HAYAT GÜZEL VE BEN O GÜZELLİĞİN DEĞERİNİ BİLMEK İSTİYORUM BUNDAN SONRA GELİŞİMİMİ KAYIT EDECEM BURAYA HAYIRLISI ŞİMDİDEN ÇOK UMUTLUYUM EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Sezennl 07-03-2008 03:45 PM

Ynt: gökhan günlük

hos geldin merakla bekliyorum degsimelrini umarim hersey istedgin gibi olur

mirza_ben87 07-03-2008 04:00 PM

hoş geldin kardeşim. gelişmelerden bizi haberdar et

mavidag 07-03-2008 05:05 PM

hoşgeldiniz,

günlüğünüz de hayırlı ve uğurlu olsun..
herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

hayalayaz 07-03-2008 05:24 PM

http://www.resim-yukle.com/img01/18/638020gggg2pa.gif
gökhan aramıza hoşgeldin, günlüğün hayırlı olsun..burada huzuru ve eğer ihtiyacın olursa gereken desteği bulacağını biliyorum..elimizden geldiğince..yalnız küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum...site kurallarına göre yazdığımız mesajları küçük harfle yazıyoruz..bu mesajın günlüğüne yazdığın ilk mesaj olduğu için bıraktım..boş ver dedim..günlüğüne yazdığı ilk mesaj..düşüncelerini bağıra bağıra ilan etsin..sonrakileri küçük harfle yaz olurmu ablam..

cicek1973 07-03-2008 06:49 PM

selam

Gökhan aramıza hoşgeldin kiss3 .Dilerim herşey gönlünce olur.

Mustang 08-03-2008 08:20 AM

Günlüğün hayırlı olsun ,aramıza hoş geldin. smiliyface

gökhanavcı 08-03-2008 11:42 AM

daha dün yeni girdim ve bir günlük oluşturdum aama baktım ki çoğu kişi hoşgeldin mesajı yazmış inanın çok mutlu oldum herkes ama herkesbu sitede saygı duyulmaya değer hepinize çok teşekkürler bi sorum daha olucak telkinleri kulaklık la dinlesek daha etkili olurmu en azından dışardan başak ses duyulmaz ben inanıyorum ve emeği geçen herkese kocaman teşekkürler

hayalayaz 08-03-2008 02:45 PM

http://www.resim-yukle.com/img01/18/634858160large.jpg

gökhan günlüğün hayırlı olsun, telkinleri dinlerken iç sesin seni nasıl yönlendiriyorsa öyle hareket et..ben kendi adıma, büyük kulaklıkla dinlediğimde 10 dakika sonra kulaklarımın üzerindeki baskıya tahammül edemiyorum..küçük kulaklıklar ise durmuyor sürekli çıkıyor. sen nasıl rahat edeceksen öyle dinle..uzman değilim ama.bana göre telkinleri uzun süreli dinlemek faydalı oluyor, sen yinede rehber bölümü incele tüm sorularına cevap bulursun diye düşünüyorum saygılı sevgiler..

gökhanavcı 08-03-2008 08:46 PM

mrb ilk öncelikle hayalayaz çok teşekkürler bugün kalabalık bi ortamdaydımeskisine göre daha rahattım aslında biraz aceleciymdir sabır konusunda öğrenmem gereken çok şey var telkinn ilk günüydü ama bence şimdiden etkisi olaya başladı daha rahat ve daha çok gülmeye başladım daha ilk günde emeği geçen herkese çok minneetarım aslında ben söz ve beste yapıyorum senaryo çalışmam var hatta msn de bi çok arkadaşı hayata okadar bağladım ki herkes hergün teşekkür ediyo ama ben herkese yardım ederken kendime yardım edemiyorumkabuğumdan çıkma vakti geldi de geçiyo sıradan bi hayat yaşamak bana göre değil been yetenekelerimi korkmadan çekinmeden kullanacam atakan abi sizlede tanışmak isterdim ve daha ilk günden beni bu sıcacık yuvaya kabul ettiğiniz ve bana cevaplar verdiğiniz için değerli arkadaşlar sizede çok minnettarım ve hayat hepinize kocaman gülümsesin sizde gülümseyin... cilgin897

elyreiki 08-03-2008 08:57 PM

Selamlar,
Aramıza hoşgeldin. clapping
Yaşadığın gelişmler senin ve bütün en yüksek hayrına olsun. Umarım dahda güzel şeyler yaşarsın

Selam ve ışık ile...

hayalayaz 08-03-2008 09:07 PM

e sen söylesene ben filmciyim diye, turgay 01 01 in ilk konserinde dans etcem, senin ilk filmindede babaanne rolü verirsin bana artık..hayır olmaz deme bak...bundan sonra sana mık bile yazmam...( aslında mık demem olcaktıda.) ilk filminde babaanne rolü benimse benden sana full destek var..baaak ellerimi açtım dua etcem senin için bana vereceğin rol için tamam demeni bekliyorum..
şaka bir yana, senin sıkıntın istediğin yerde olamaman, birde sizin gibi yaratıcılığı olan gençlere, hadi canım sende, işte o yer ( adını unuttum o yerin ) senin gibilerle kaynıyor deyip azıcık kıskançlıktan azıcıkta gerçek payı var gerçi bastırırlar sizi..kaç yaşındasın ve neler besteliyorsun bilmiyorum..ama ..önce bir telkinleri dinle biraz şöyle ferahla..sonra eminim kendine en güzel yolu seçeceksin..o, yolun aydınlık olması için bizde rüşvet almadan duacı olacağız..babaanne rolünden vazgeçerim ben yeterki sen başarılı ol..olacağındanda eminim yaradan kuluna bir yetenek verdiyse, yolunuda açmıştır..allah yolunu kendi nuruyla aydınlatsın..saygılı sevgiler..

gökhanavcı 08-03-2008 09:28 PM

smil56 yine teşekkürler söz rolü sana verecem ya sanki beni tutan bişe oluyo adım atamıyorum bi türlü bukadar yeteneklerimin olduğunu yakındaki hiç bi arkadaşım bilmiyo ben 25 yaşındayım ama galiba hala çoçuksu bi korkalık var azönce ego bölümünü okudum bende müthiş bi ego eksikliği var yabancı bi ismi vardı unuttum sürekli geriye dönüm dü galiba biliyorum hayat bi armağan değerini bilmek gerek zaten ben bu siteye mucize diyorum tesadüf gördüm araştırma yaparken ve çok heyacanlandım şimdi çok umutluyum ve mutluyum biliyorum daha iyi olacak herşey olmak istediğim ben olacam ve babaanne nıkmadan içtenlikle yanıtladığın için sorunlarımı teşekkürler

gökhanavcı 08-03-2008 09:56 PM

mrb arkadaşlar ya mutluluk telkininden bahseden bazı arkadaşlar okudum ama ben bulamadım nerde böyle bişey varmı ya yada ben mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

elyreiki 08-03-2008 10:06 PM

Elyesa'dan Gökhan'a iyilikler,
Öyle bişeyin olduğunu zannetmiyorum. Buradaki tekinlerin kendimize gerekli olanları seçip dinlersek onlar bizim için hepsi birlikte mutluluk telkinini zaten oluştururlar diye düşünüyorum. Burası zaten mutluluğun adresi yaaa çok güzel biyer burasıı

Selam ve ışık ile...

Mustang 08-03-2008 10:17 PM

Galiba dejavudan bahsediyorsun.Bu sitede dolaşırken okuduğun ve okuyacağın şeyler çok güzel.Hani bazen insanların bizi yorumsuz dinlemesini isterizya burada onu bulursun.Bazende takdir edilmek ,şımatılmak isteriz ya ohoooo bisürü ,destek sonsuz.Eeee daha ne istiyorsunuz ? onuda söyleyin yapalım.Sana aramıza hoş geldin diyorum... smiliyface

gökhanavcı 08-03-2008 10:30 PM

belki dejavu ama bilmiyorum zor bi süreç ayrıca hoşbulduk teşekkürler mustang

gökhanavcı 08-03-2008 10:51 PM

f678h bugün ilk günümdü etkileri az şimdilik ama ilerleyen günlerde mükemmel olacağına inanıyorum bu arada sindirim sistemi iyi çalışıyo acıkıyorum ben ya baş ağrısı yokda bi açlık hissi var birde müzikler yoga da kullanılan sakin müziklerolsa daha güzel olur su sesi harika öyle işte insanı alıp götürecek müzikler bence bu ritimle harika olur

hayalayaz 08-03-2008 11:01 PM

şimdi senden bir rüşvet daha istiycem..hiç bir şeyi rüşvetsiz yapmam ben..bana söz vereceksin..zor...kötü..vs.daha fazla yazmayayım olumsuz kelimeleri, bunları günlük jargonundan çıkaracaksın..zor olan hiç bir şey yok..biz nereye bakacağımızı bilmediğimiz zaman, öyle zannediyoruz..belki sen bir iki hafata telkin dinlemekle her şeyi aşacaksın..bak hayat seni problem dediğin şeyi kolayca aşman için buraya getirdi..her şey kolay çocuk,,,insanlar neleri başarıyor..bak baklım kendi hayatına hangi başarılara imzalar atmışsın...senin mesajlarında bir daha olumsuz kelime görmezsem bana istediğim rüşveti verdin demektir..sana istediğinden fazla destek..ne kadar ve ne zaman istersen..biz buradayız...bir kere şunu aklından çıkarma..HEPİMİZ ŞAMPİYONUZ...şampiyonluğumuz daha ana rahmşne düştüğümüz anda tescillendi...sayısını bilmediğim kadar çok yumurtanın arasından maratonu kazanıp dünyaya geldik biz, şampiyonuz..kolay gelsin şampiyon bir insan dünyaya gelmeyi başardıysa her şeyi başarır..saygılı sevgiler sana..

gökhanavcı 09-03-2008 02:08 PM

smiliyface bugün gerçekten erkenden kalktım ve kendimi zinde hissederek uyandım bugün kü etkileri buydu galiba daha fazla su içmeye başladım içimdeki olumsuz duygularla olumlular arasında savaş başladı galiba neyse zafer benim zaten şampiyonda benim

shamanic 09-03-2008 03:46 PM

merhabalar gökhan .. günlüğün hayırlı olsun..

bizlerle etkilerini ve değişim sürecini paylaştığın için sonsuz teşekkürler..

mutluluk telkini eskiden ayrı bir telkin olarak mevcuttu ama daha sonra atakan bey tüm telkinlerin içerisine
ilave ederek etkisiniz daha kalıcı olmasını ve daha fazla yararlanmamızı sağladı..

başkalarını mutlu ederek aslında kendi mutsuzluğumuzu kamufle etmeye çalışırız..
bu geçici bir çözümdür..sahte egomuz başkalarını mutlu ederek ve dışardan sevgi saygı görmemizi sağlayarak
kendi içimizdeki sorunları erteleyerek görmememizi sağlar..

önce içsel olarak tamamlanıp mutlu olup kendimizi şifalandırmalı gerçek mutluluğu kendimiz için yaşamalıyız..
bu noktaya ulaştığımızda zaten ister istemez sevgi ve mutluluk enerjimiz etrafımızdaki herkezi o noktaya doğru taşıyacaktır..

sevgiler... http://img228.imageshack.us/img228/7717/cicek3wf3.gif

gökhanavcı 09-03-2008 07:53 PM

aslında haklısın bence insan mutluluğu kendi içinde aramalı başka yerde değil ozaman herşey daha güzel olur ben hep bu hatayı yaptım mutluluğu başksında aradım ama şimdi mutluyum

flower 09-03-2008 08:50 PM

insanoğlu mutluluğu hep hor kullanıyormuş...
hep şikayetçi, hep bıkkınmış... sad456
birgün melekler mutluluğu saklamaya karar vermişler....
saklayalım, zor bulsunlar....
zor buldukları için belki kıymetini bilirler diyerek başlamışlar tartışmaya...http://img252.imageshack.us/img252/4...ation1ibe4.gif
sorun büyükmüş.. b456
mutluluğu saklamak kolay değilmiş çünkü...
kimisi:
''everest'in tepesine saklayalım'' demiş, kimisi:
'' Atlas okyanusu'nun dibine'' demiş...
Taç Mahal'in kubbesi,Mekke sokakları, İtalyan sofrası...
bir hastanenin yenidoğan odası, dondurma külahı, şarap şişesi...
sigara paketi, lale bahçesi....
pek çok yer düşünmüşler ama hiçbiri yeterince zor gelmemiş..
derken meleklerden biri:
'' İçlerine saklayalım'' demiş
'' kimsenin aklına gelmez içine bakmak'' onayi
işte o gün bugündür, mutluluk insanın kendi içinde saklıymış...
emekte ve insanın içinde saklı mutluluk...
ne başkasının ekmeğinde, ne başkasının evinde, ne de başka bir şeyde...
bu yüzden gözünüz hep içerde olsun...
siz dışını boşverin, içine bakın...

Alıntı

http://img252.imageshack.us/img252/8...ianbabyqo8.jpg

gökhanavcı 09-03-2008 08:58 PM

mrb flower teşekkürler öncelikle çok güzel bi yazı aslında thumbsanim hatta kocaman teşekkürler gerçekten insanlar içlerindeki mutluluğu nedense çıkartmıyo hep başkasında arıyo ama ben en azından 4 gündür artık kendime geldim hayat güzel ya smiliyface

hayalayaz 09-03-2008 09:04 PM

flower çok güzel bir paylaşım..doğru söylüyorsun biz bile bunca yaşa rağmen yeni öğrendik içimizde bir yerlerde olduğunu..

TR-ance 09-03-2008 09:12 PM

Alıntı:

flower Nickli Üyeden Alıntı
insanoğlu mutluluğu hep hor kullanıyormuş...
hep şikayetçi, hep bıkkınmış... sad456
birgün melekler mutluluğu saklamaya karar vermişler....
saklayalım, zor bulsunlar....
zor buldukları için belki kıymetini bilirler diyerek başlamışlar tartışmaya...http://img252.imageshack.us/img252/4...ation1ibe4.gif
sorun büyükmüş.. b456
mutluluğu saklamak kolay değilmiş çünkü...
kimisi:
''everest'in tepesine saklayalım'' demiş, kimisi:
'' Atlas okyanusu'nun dibine'' demiş...
Taç Mahal'in kubbesi,Mekke sokakları, İtalyan sofrası...
bir hastanenin yenidoğan odası, dondurma külahı, şarap şişesi...
sigara paketi, lale bahçesi....
pek çok yer düşünmüşler ama hiçbiri yeterince zor gelmemiş..
derken meleklerden biri:
'' İçlerine saklayalım'' demiş
'' kimsenin aklına gelmez içine bakmak'' onayi
işte o gün bugündür, mutluluk insanın kendi içinde saklıymış...
emekte ve insanın içinde saklı mutluluk...
ne başkasının ekmeğinde, ne başkasının evinde, ne de başka bir şeyde...
bu yüzden gözünüz hep içerde olsun...
siz dışını boşverin, içine bakın...

Alıntı

http://img252.imageshack.us/img252/8...ianbabyqo8.jpg

Çok Teşekkür Ederim...

flower 09-03-2008 10:19 PM

asıl ben teşekkür ederim hepinize...
sayenizde gelişip...değişiyorum... kiss3

mutluluk gidilecek ya da varılacak bir hedef değil...
mutluluk bizzat yolun kendisi...diye düşünenlerdenim ben de..
ve evet ...sevgili Gökhan...işin sırrı, önce kendini olduğun gibi sevmek ve kabul etmekde...
bunun yaşantılarımıza olan yansıması mucizevi olacaktır eminim...
sadece iyice özümsemek ve eyleme geçirmek lazım...
veee hoşgeldin...
sevgiyle...

http://img411.imageshack.us/img411/7386/mutluwv6.png

gökhanavcı 10-03-2008 03:04 PM

bugün 3. günüm

alk78 kocaman alkış kendime bugün 3.günüm ya telkinleri dinlemeye başladım başlayalı hergün aynı saatte kalkıyorum ve çok rahat bi şekilde ter veya olumsuz bir düşünce geçtiğinde aklımdan bunun farkına varıyorum artık daha dikkatli konuşuyorum çok özen göstermeye başladım herşeye araştırmacı yanım daha çıktı ortaya rüyalarımda değişti hani insanın içine attığı bişeyler vardır keşke olsaydı dediği artık rüyalarımda tek tek görmeye başladım hepsini suyu çok içmeye başladım bu ara şunu öğrendim hayat bütün güzelliklerini sunmaya başladı aslında zaten vardı da ben yeni görmeye başladım herkese kucak dolusu sevgiler

shamanic 10-03-2008 04:05 PM

merhabalar hismiley
gökhan izninle; utananadam
ayrı bir konu olarak açtığın son mesajını günlüğüne ekledim.. pc05

yeni gelecek olan arkadaşlarımız günlükleri okuduğunda böylelikle değişim ve gelişim
aşamalrını çokda rahat takip edebilsinler diye.. thumbsanim

ve evet sana kocaman alkışlar.. 25889 çok başarılı bir üç günü geride bıraktın..
her gününün diğeriden daha mutluluk verici ve başarılı olması dileklerimle.. b456

sevgiler..

gökhanavcı 10-03-2008 10:25 PM

bi yorgunluk var

98569 ya bugün aslında çok güzeldi ama akşam farkettim bende bi yorgunluk var sanki bişeylere canım sıkılmışta sürekli bi esneme var sanki eski sıkıntılarım giderken elvada ediyo gibi geldi hastayım zannettim ama yo iyiyim kafamda biraz ağırlık var gibi bu evrelerden geçen arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim hepinize minnettarım

hayatimdegisti 10-03-2008 11:14 PM

Ynt: bi yorgunluk var

Gökhan bey ilk etapta bu gibi etkiler normaldir.
Birde sizden forum kullanımı konusunda bir ricam olacak.Özel mesajlada da belirtmiştim.Günlük bölümünde herkes kendisine bir günlük açıp değişimleri o günlüğe yazıyor.Siz ise onlarca başlık açıyorsunuz.Lütfen 1. gün 2. gün diye ayrı ayrı başlıklar açmayalım.Ben daha önce açtığınız başlıkları birleştirdim.Günlüğünüzden gelişmeleri yazmaya devam ediniz.

Sorularınız varsa bunları diğer sorularım bölümünde ayrı ayrı başlıklar halinde açabilirsiniz.

sonbahar 11-03-2008 01:37 AM

hos geldin günlügün hayirli ve hersey gönlünce dilegince olsun hismiley

gökhanavcı 11-03-2008 07:31 PM

alk78 herkese kocaman iyi akşamlar ve mutluluklar bugün aslında kendimle özdeşleştim ya ben bugün çok sakin ve net konuşmaya başladım insanların gözünün içine bakmaya beni kızdıran bi olayda net bi şekilde hiç sinirlenmeden hakkımı savunmaya başladım aslında konuşan benmiyim diye şüphelendim bi ara gerçeken değişime başladım ama içimde bi isteksizlik oluştu biliyorum olumsuz duygular son çırpınıışlarında artık durmak yok herzaman günden güne içsel huzuru dahada yakalayıp çıkacağım bu merdivenleri nede olsa zirvede herkese yer var yılmayacağım MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN DEDİĞİ GİBİ: YÜKSEL TÜRK SENİN İÇİN YÜKSELMENİN HUDUDU YOKTUR.MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

hayalayaz 11-03-2008 11:58 PM

peterpanım ne güzel motive ediyorsun kendini..maşallah işte böyle devam..ayna çalışmaları yap..aynaya bakarak kendini takdir ettiğini söyle ..kendinde gördüğün olumlu değişiklikleri onayladığını söyle..buna benzer olumlamaları aynaya bakarak söyle..önceleri komik gelebilir ama, sendeki dışa vurumları muhteşem olur...böyle devam et..seninle gurur duyuyorum.. alk78

gökhanavcı 13-03-2008 12:32 AM

art56art56 BUGÜN AYnaya baktım hayal ablamın dedidiği gibi kendi kendime konuştum gözlerimin içine baktım hakettiğim şeyleri söyledim sonra çıktım kalabalığa ve çok rahattım insanları gözlemledimaslında herks bi yana koşuşturuyo herkesde aynı dert yani güvensiz arkadaşlar kimse bizi süzmüyo rahat olalım kalabalıkta eğer ön plana çıkarsak bilinli herkes bizim yaptığımızı takdir eder çünkü özgüven sorunu çoğu kişide var neyse bugün eğlendim güldüm gülümsemelerim içtendi ve şunu biliyorum eskin ben artık kayboluyo bunu net bi şekilde anladımfikirlerim duruşum değişiyo hataalrımı kabuul ediyorum ama üztünde durmuyorum çünkü düzeltiyorum hemen bi kez daha şunu anladım hayat hızla geçiyo şuan gencim aam ilerde yaşlı biri olunca keşke dememek için şimdi bugün ve bundan sonraki hergün insanlara daha çok gülümseyecem ve daha az sorunlarım olacak kendi hayatımın efendisi olacağım hayalleerimin peşinden gideceğim ertelemeyeceğim, ben doğanın harikasıyım ve bunu okuyanlarda harikası doğan her insan doğanın harikası bu dünyada ki herşey bizim için güneş bizim için doğuyo yağmurlar bizim için açan çiçekler bizim için bize dünya değer verirken biz ben kendime neden değer vermeyeyim anladım artık gerçekci gözlerle baktım hayata bugün pes etmek bize yakışmaz azim etmek başarmak yakışır her insana gülümsemek tatlı bi tebessüm edip merhaba demek yakışır her anını dolu dolu yaşamak yakışır bu hayatt bana emanet verildi yarın birgün alınacak benden neden karamsar olayım ki neden korkayım ki neden başarısız olayım ki hayat bana yeni doğan günle beraber gülümseyecek okadar gülümseyecek ki hayran olacam kendime ve yeni bi sayfa açılırken bu hayatta başarmak adına nevarsa doğal olmak adına ne varsa kim ne düşşünür diyerek yaşamamak adına ne varsa kendi özgüven kendi özsaygım ve mükemmel kişiliğimle hayata iz bırakanlardan olacağım bu satırları yazarken gözlerim doluyo meğer nekadar hasret kalmıışım bu sözlere şimdi GÜLÜMSÜYORUM BÜTÜN YÜREĞİMLE YANIMA ALIYORUM YÜREĞİMİ HAYAT SENİ ÇOK SEVİYORUM BANA HERZAMAN GÜLÜMSEDİĞİN VE GÜLÜMSEYECEĞİN İÇİN.

mavidag 13-03-2008 01:43 AM

ne kadar güzel yazmışsınız..sanki güller fışkırıyor her bir satırdan...

smiliyface hismiley

Mustang 13-03-2008 07:11 AM

Genç insanlardan böyle güzel sözler duymak çok iyi geliyor.Benim kızımdada aynı değişim var.bize sadece sizi alk78 kalıyor.Ha gayeret.

ikizruh 13-03-2008 10:41 AM

aynı gün başladığımız için sendeki gelişmeleri merakla bekliyorum gökhan 98569

gökhanavcı 13-03-2008 06:33 PM

alk78 özlem bu kocaman alkış sanada. sende nasıl değişme oldumu bende artık kendini göstermeye başladı farkediyorum aslında öyle sürekli dinlemiyorum günde 10 saat filan dinlediğim yok 3,4 saat ancak ama içten inanarak dinliyorum hayat güzel ya yazdıklarımıı tekrar bi düşün değerini bilmek gerek bence. bende sendeki değişimleri merakla bekliyorum kendine kocaman iyi bak smiliyface

ikizruh 14-03-2008 10:11 AM

bugün birinci haftayı devirdim.Bu akşam itibariyle diğer telkinlere geçicem gökhan çok heyecanlıyım derty Şuan hep olumlu şeyler düşünüyorum,hoşlanmasamda kimsenin gırtlağını sıkmak gelmiyor içimden 44.Eskiden daha çabuk sinirlenip kontrolümü kaybederdim 789569.Şöyle daha sosyal olmak,gereken yerde tavrımı koymak istiyorum.Zamanla tabi emeklemeden yürünmüyor 98569.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:40 PM.