![]() |
Ynt: gökhan günlük smiliyface bugün açıköğretim dersi çalışmaya başladım ya uykum gelmeye başladı kendime ara ara gaz vermeye çalıştım aslında iyi de çalıştım kişisel gelişimim hakkında bu iki gündür fazla dinleyemedim telkinleri aslında hastayım iki gündür birazda o etkiledi ama güzel değişimlerin farkındayım hayat daha güzel olmaya devam ediyo herkese kocaman mutluluklar |
Ynt: gökhan günlük smil56 gülümseyerek başladığım bir gündü yine umutların içimde yeşerdiği bir gündü hayat her aliyle gülümsedi yine bana umut dolu bakışlarla güneşi uğurladım gezdim hayatı kendimle olmayı başardım kalabalık içinde bazen eski suskunluklarım geldi bazende geriye mi dönüyorum acaba dedim ama yılmadım hayır dedim hayat benim ve ve bu yaşam bana tahsis edildi şimdi yarın daha güzel birgün olucak ben ona hazırım hayat sana çok teşekkür ediyorum |
Ynt: gökhan günlük Yarının güzel bir gün olacağına inandıktan sonra kim tutar ki seni |
Ynt: gökhan günlük alk78 bugün yine hayat gülümsedi bana ya ben bugün aslında biraz karamsarım ve canım sıkılıyo ders çalışıyorum ama canım istemiyo ya ne yapacağımıda bilmiyorum hayırlısı yarın çalışacağım hayat güzel zor ama güzel değerini bilmek gerek pes etmek yok |
Ynt: gökhan günlük açıköğretim öğrencisisin demek Allah kolaylık versin.Kendini derse verirsen veremeyeceğin şey deiğil gökhan başarılar alk78 |
Ynt: gökhan günlük Gökhan imzanı çok beğedim,defterime not ettim .Umarım kendinde hayatında uygularsın .karamsarlığa düştüğünde hatırla. smiliyface |
Ynt: gökhan günlük 96 ya gerçekten hayat bu sabahleyin karamsardım eskii şöyle bi hatırladım ama şimdi hele de azönce misafirlikteyken okadar rahattım kiçok su içiyorum ve çok rahat davranıyorumher gördüğüm insana gülümseyipiçten oluyorum sallamıyorum pek çok şeyi hayır demesini biliyorum artık ya hayat sen gör bak daha neler başaracak bu peterpan şimdi hedefleri tek tek başarma zamanı HAYAT SENİ ÇOK SEVİYORUM TEŞEKKÜRLER HER SABAH VE GÜN BOYUNCA BANA BOL ŞANS VE MUTLULUK GETİRDİĞİN İÇİN |
Ynt: gökhan günlük yrl78 bugün yorucuydu ama güzeldi önceden matemetik sorularını korkarak çözerdim kendime güvenemzdim bugün eğlenerek çözmeye başladım ve bana çok kolay gelmeye başladı yaşasın arkadaşlar değişim kendimizde beynimize hükmetmekte elimizde |
Ynt: gökhan günlük aynen gökhan beynine kimin efendi olduğunu göstereceksin 44 |
Ynt: gökhan günlük alk78 bu alkış kendime kocaman bugün yoruldum ders çalıştım arkadaşıma yardım ettim aileme yardım ettim ve yine içten gülümsemeye başladım hayat güzel ya valla ciddi söylüyorum çok güzel herşeyi kafama takmıyorum ya oh kendime en büyük iyiliğim bu oldu ee 25 şinden sonra farkettim hayatın armağan olduğunu inadına yaşamak gerek bazen hayat seni bugünde seviyorum ve yarın sen bana dahada fazla güzellikler sunacaksın biliyorum |
Ynt: gökhan günlük senden benden başka online yok sanırım gökhan dusun |
Ynt: gökhan günlük galiba özlem ya kimse cevap vermiyo sen neler yapıyosun değişimler nasıl |
Ynt: gökhan günlük şu aralar hep işteyim işte yeni gerçi gelen giden çok.kızarma bozarma durumlarımı aştım.ama hala tutukluk var mevzuya balık gibi dalmak istiyorum ama birşey bana sus diyor.bu sesin kaynağını bulup yokedicem 789569 bugün 15. günümüz seninle dimi 98569 6 günümüz daha var,bilinçaltının blokajlarını yıkması için.ee onca yılın birikimi iki haftada bitecek değil ya bu yüzden sabırlıyım.arada sıkıldığım konulara eft yapıyorum.olumlu düşünüyorum herkese bol bol sevgi gönderiyorum sanırım karşılığını da alıyorum.bir dostluk sevgi ortamı var kimse hakkında kötü düşünmüyorum aklımı olumsuz düşüncelerle yormuyorum.nisan ayında s.m.m.m staj kursuna gidicem bakalım nasıl olucak yeni sosyal ortam en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıcam.bakalım bu telkinler birşeyleri değiştirmiş mi |
Ynt: gökhan günlük Merhaba,ben başlayalı nerdeyse bir ay oluyor ama günde en fazla bir iki saat dinleyebilidm.Nihayet kabuslarım sona erdi.Ama eskisine göre daha çabuk sinirlenmeye başladım.Öğrencilerimden biri bugün neden bugün bukadar sinirlisiniz diye sordu dusun geçici brşey olsa dusun bişi olsa gerek yani umarım. |
Ynt: gökhan günlük bu soruyu soran ilk üye sen değilsin ssimerenya çoğu üyenin karşulaştığı şey bu.ama tecrübelerime ve duyduklarıma dayanarak ben cevaplıyım sorunu; bu geçici bir durum. |
Ynt: gökhan günlük alk78 bugün gerçekten güzel ve özeldi yine herkese kocaman gülücükler dağıttım sabah biraz moralim bozuktu ama olsun sonu çok güzel oldu çok rahat gezdim dolaştım kalabalığa girdim kendimden başka hiç bişeyi umursamadımgüzel ve özeldi hayat teşekkürler bugünde bana gülümsediğin için |
Ynt: gökhan günlük Teşekkür ederim özlem ,umarım . |
Ynt: gökhan günlük bunların hepsi geçiciiiiii, |
Ynt: gökhan günlük smiliyface BUGÜÜN GÜZEL GEÇTİ ya insanların gözlerinini içine bakar oldum ben hayat dloluydum yine gezdim eğlendim dostlarımla hayat seni seviyorum bişeye inanıyorum söz beste yapıyorum ve sesimde çok güzel hep bu tepkileri aldım birgün dünya duyacak bunu inanıyorum nasıl yapacağımı bilmesemde kader benii çok istediğim için bu yola yönlendirecek ben hayatı ve insanları çok seviyorum |
Ynt: gökhan günlük peterpan ben sana bir şeyler sorayım.ablam ya..sen ses kaydı yapıyorsundur..hangi proğramı kullanıyorsun? birde...nasıl bir mikrofon kullansak, bu sesteki olumsuz tınıları süzeriz..marka vs..deyiver gülüm.ablana..hatta,,ben iglazca konuştuğum için terimleride anlamıyorum..şu terimleri açıklayan bir şeyler yazıver neyin ne işe yaradığını bilmiyorum..terimler önümden sıra sıra vagonlar gibi geçiyor bende onlara bakıyorum..eğer sana büyük iş çıkardıysam boşver.. |
Ynt: gökhan günlük tebrk edeerm arkadşm.sitedeki dier kişilerinde olduğu gibi seninde gelişmelerin bizlere güç veriyo.hep böle devam etmen dileğiyle.... smiliyface |
Ynt: gökhan günlük alk78 ebnim canım günlüğüm nasılsın bugün yine sana harika şeyler yazacağım bugünde mükemmeldi ya herşey konuşmak istediğim konular üzerinde uzun uzun konuştum bugün ve analadım bi çok şeyi aslında hayatta sorun diye bişey yok biz sadece onu beynimizde şekillendirip sorun yapıyoruz HAYAT SENİ SEVİYORUM TEŞEKKÜRLER |
Ynt: gökhan günlük her günü mükemmel geçen çocuğa ALKIŞŞ lütfen 25889 |
Ynt: gökhan günlük Merhaba Gökhan,sonunda okudum günlüğünü:) Değişimlerin harika,çok pozitif ve olumlu enerjin var...Maalesef ben sizler gibi telkinler konusunda başarılı bir şekilde dinleyici olamadım:(...Bilmiyorum neden ama,1haftadan sonra dinleyemiyorum telkinleri...Ya dinlediğim aygıt bozuluyor,yada kendim bırakıyorum...Ama bilinçaltımın kendime uyguladığı bu blokajı yıkacağım eminimki...Seni,özlemi fln okuyunca çok hoşuma gittiniz,örnek oldunuz bana...Umarım bu sefer başladığım gibi yarım bırakmam telkinleri... Matematik ve ders konusundaki rahatlamaların çok iyi...Ayrıca sitede ciddi çok yaratıcı insanlar mevcut,ileride hepimiz umut ettiğimiz yerlere geleceğiz...Senin filmin galasında bol bol fotograf çekeceğim bende:)))) |
Ynt: gökhan günlük smiliyface mrb sycrox aslında işin aslına bakarsan bende teliknleri uzun dinlemiyorum yani günde 3 saat filan anca ama çok inanıyorum olacağına etkisi bu yüzden bence ama hayata dair inanılmaz şeyleri farketmeye başladım yani hayatımı kontrol etmeye başladım üzüntülerime bakıpta teşekkür ettim vede şükürrrrrr hayat güzel ve ben attığım her adım için aldığım her nesfes için çok teşekkür ediyorum |
Ynt: gökhan günlük alk78 benim canım günlüğüm uzun süredir görüşemedik ama yğunum hayat güzel işte ve hergeçen gündahada güzel oluyo ve bize güzelliği sunuyo herşey beyinde başlar beyinde biter bende artık gerçekci gözlerin hakimiyim hergün çevremde gülümseyen insanlar görmek çok güzel biliyorum hayat benim kuralları ben koyuyorum |
Ynt: gökhan günlük alk78 hayat çok teşekkürler mükemmel gülümsedin yine biliyorum ya inanmak çok güzel vede istemek hepsi oldu zaten istediklerim şuanda yoldalar ve benim frekensa doğru geliyolar ne güzel bi dünya ne güzel insanlar herkes mutlu umutlu benim gibi NEFES ALAN HERKES HEPİNİZİ ÇOK smiliyface smiliyface SEVİYORUM |
Ynt: gökhan günlük sevgili peterpan nerelerdesin? sen de yazmamışsn benim gibi bir süredir. umarım her şey yolundadır. |
Ynt: gökhan günlük alk78 uzun zaman oldu yeniden döndüm the secret üzerine yoğunlaşmıştım biraz ama iyiydi ya telkinleri 3 gündür dinlemiyorum aama arkadaşım farketti değişimleri sen baya bi değişmişsin eskisi gibi değilsin diyo çok konuşkan herkesle sohbet etmek isteyen biri çıkmış yani ben burdan herkese sevgiler peterpan kaldığı yerden devam ediyo |
Ynt: gökhan günlük nerdesin annem sen özlettin kendini..bak bu kadar uzuak kalma enerjimiz düşüyor..kendine iyi bak emi.. |
Ynt: gökhan günlük alk78 PETERPAN GERİ DÖNDÜ mrb arkadaşlar benim çok değerli pırlanta gibi arkadaşlarım uzun oldu biraz yoktum açıköğretim sınavı filan derken ara verdim ama döndüm şimdi kimsenin enerji negatif değil dimi bakın peterpan burda herkes pozitif olucak gülümseyecek hayatta başarı merdivenlerini birbir çıkacak üzülen biri olursa haberim olsun gülümseyin yaaaaaaaaaa KOCAMAN Bİ ALKIŞ İSTİYORUM MUTLU OLMASINI BİLENLERE VE BU SİTEDEKİ HERKESE HEPİNİZ ÇOK DEĞERLİSİNİZ |
Ynt: gökhan günlük alk78 sana kocaman alkış gökhan bend eyoktum uzun süredir vizelerle uğraşıyordum tekrar hoşgeldin deyim sanada banada smiliyface gulensmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:11 AM. |