Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   gökhan günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5028-gokhan-gunluk.html)

ikizruh 21-03-2008 09:22 PM

Ynt: gökhan günlük

senden benden başka online yok sanırım gökhan dusun

gökhanavcı 21-03-2008 09:30 PM

galiba özlem ya kimse cevap vermiyo sen neler yapıyosun değişimler nasıl

ikizruh 21-03-2008 09:37 PM

şu aralar hep işteyim işte yeni gerçi gelen giden çok.kızarma bozarma durumlarımı aştım.ama hala tutukluk var mevzuya balık gibi dalmak istiyorum ama birşey bana sus diyor.bu sesin kaynağını bulup yokedicem 789569 bugün 15. günümüz seninle dimi 98569 6 günümüz daha var,bilinçaltının blokajlarını yıkması için.ee onca yılın birikimi iki haftada bitecek değil ya bu yüzden sabırlıyım.arada sıkıldığım konulara eft yapıyorum.olumlu düşünüyorum herkese bol bol sevgi gönderiyorum sanırım karşılığını da alıyorum.bir dostluk sevgi ortamı var kimse hakkında kötü düşünmüyorum aklımı olumsuz düşüncelerle yormuyorum.nisan ayında s.m.m.m staj kursuna gidicem bakalım nasıl olucak yeni sosyal ortam en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıcam.bakalım bu telkinler birşeyleri değiştirmiş mi

ssimerenya 21-03-2008 09:45 PM

Merhaba,ben başlayalı nerdeyse bir ay oluyor ama günde en fazla bir iki saat dinleyebilidm.Nihayet kabuslarım sona erdi.Ama eskisine göre daha çabuk sinirlenmeye başladım.Öğrencilerimden biri bugün neden bugün bukadar sinirlisiniz diye sordu dusun geçici brşey olsa dusun bişi olsa gerek yani umarım.

ikizruh 21-03-2008 10:57 PM

bu soruyu soran ilk üye sen değilsin ssimerenya çoğu üyenin karşulaştığı şey bu.ama tecrübelerime ve duyduklarıma dayanarak ben cevaplıyım sorunu; bu geçici bir durum.

gökhanavcı 22-03-2008 07:16 PM

alk78 bugün gerçekten güzel ve özeldi yine herkese kocaman gülücükler dağıttım sabah biraz moralim bozuktu ama olsun sonu çok güzel oldu çok rahat gezdim dolaştım kalabalığa girdim kendimden başka hiç bişeyi umursamadımgüzel ve özeldi hayat teşekkürler bugünde bana gülümsediğin için

ssimerenya 22-03-2008 09:43 PM

Teşekkür ederim özlem ,umarım .

hayalayaz 24-03-2008 05:45 AM

bunların hepsi geçiciiiiii,

gökhanavcı 24-03-2008 06:34 AM

smiliyface BUGÜÜN GÜZEL GEÇTİ ya insanların gözlerinini içine bakar oldum ben hayat dloluydum yine gezdim eğlendim dostlarımla hayat seni seviyorum bişeye inanıyorum söz beste yapıyorum ve sesimde çok güzel hep bu tepkileri aldım birgün dünya duyacak bunu inanıyorum nasıl yapacağımı bilmesemde kader benii çok istediğim için bu yola yönlendirecek ben hayatı ve insanları çok seviyorum

hayalayaz 24-03-2008 04:49 PM

peterpan
ben sana bir şeyler sorayım.ablam ya..sen ses kaydı yapıyorsundur..hangi proğramı kullanıyorsun? birde...nasıl bir mikrofon kullansak, bu sesteki olumsuz tınıları süzeriz..marka vs..deyiver gülüm.ablana..hatta,,ben iglazca konuştuğum için terimleride anlamıyorum..şu terimleri açıklayan bir şeyler yazıver neyin ne işe yaradığını bilmiyorum..terimler önümden sıra sıra vagonlar gibi geçiyor bende onlara bakıyorum..eğer sana büyük iş çıkardıysam boşver..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:48 PM.