![]() |
Ynt: centin degişim aşamaları Alıntı:
hoş geldim sefalar getirdin 13e yaz ne güzel bir sonuç o zaman seni anlatanı görselliştirelim ne dersin shamanic bu sefer ifadeler çok kullanıcam ya nedicen n9598 sakın demeeeeee kiss3 insanlar seni taze ve canlı görüyorlar blissy blissy blissy s456 gulensmiley partysmiley uy897 k8908 skan67 sung66 8977 mlk34 mlk34 mlk34 ark5 derty derty gogogo ilgi odagı olan ama aşırıya kaçmayan dengeli blissy blissy derty ark5 derty derty cilgin897 8977 uy897 art56art56 derty İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever, düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi olarak tanırlar smil56 smil56 tender45 tender45 tender45 clapping clapping clapping mlk34 mlk34 mlk34 evet sen busun ne hoş dimi kaklında kalısın olmazmı istegin halime dönüşmende kolaylık saglar sevgiyle kal smiliyface |
Ynt: centin degişim aşamaları canım 13e yaz nasıl olsa ayakkabını birgün giyeceksin gulensmiley dimi yaaaaaaa o zaman aklında tut idea3 yazı burda naıl olsa denersin kaçmıyo yazım cancazımmmmmmmm thumbsanim thumbsanim |
Ynt: centin degişim aşamaları Bende 31-40 arası çıktım.Bigün bende senin patlaman gibi bir patlama yapmaktan korkuyorum .Allah hayır getirir inşallah içindeki birikimlerden kurtulmanın yolu bazen böyle oluyor.Dün baya performans harcamışsın ellerine sağlık.Bende de fırtına öncesi aşırı güç harcama isteği olur kendimi hırpalarım ,Sonra eser coşarım .Herşey bittikten sonrada dagılanları toplayıp yeniden kendimi bulmaya çabalarım. |
Ynt: centin degişim aşamaları kızlaaar ikinizdede kol kırılır yen içinde kalır zihniyeti var..( gerçi bu hepimizde var..) ama kendinize boşalacak bir kişi bulun çok güvenebileceğiniz birisi olsun...yoksa sizin düğümleri siz kolay kolay çözmezsiniz...centim seninle konuştuğumuzda, satır aralarını okumaya çalıştım..söylediklerini değil..söylemediklerini anlayıp eğer elimden gelirse yardım etmeye çalışacaktım..ama sana yardım edecek tek kişinin yine sen olduğunu gördüm..seninle konuştuktan sonra,, güzel çocuk içindeki zehri boşalt dedim sana ..çok geçmedi haberin geldi..çok şükür...şimdi yeniden yapılanma zamanı..doğa boşlukları sevmez..bu boşluklar dolarken senin kontrolünde olsun..boşalttığın zehrin yerine en güzel ve en sağlıklı tohumları dik...etna yanardağının olduğu bölgeye gittim ben ..o kadar güzelki..hep bağlık..en güzel üzümler..orada yetişiyormuş..çünkü, lavların yakıp yıktığı yerler sonradan en verimli toprak haline geliyormuş..şimdi senin zihninde aynı durumda, seni memnun edecek durum her ne ise ve nasılsa onu ek ablam..mustang sende patlamayı ileri tarihlere atıp durma..o, her ne şekilde yaşanacaksa yaşansın ve bitsin ablam..her bitiş daha güzele başlamak için fırsat yaratır..sizi seviyorum saygılı sevgiler |
Ynt: centin degişim aşamaları mustang canım sen görsellige dökmemişin ya dur ben senin için yapim herkez kendi yapsın daha iyi olur 31 - 40 PUAN: İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz. GÖRSELLİGE ÇEVRİLMİŞ PUANINIZ İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli alk78 alk78 8977 8977 alk78 alk78 pratik birisi olarak görürler bisiklet 25889 gogogo 25889 bisiklet zeki, yetenekli ve hünerli idea3 art56art56 k8908 art56art56 idea3 alçak gönüllü olarak tanırlar thumbsanim gogogo gogogo ark5 ark5 gogogo gogogo Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz. ark5 ark5 12389 12389 tender45 tender45 12389 ark5 EVET SEVGİYLE KAL alk78 kiss3 |
Ynt: centin degişim aşamaları canım teşekkür etmişsin puanlamanı yap hadi görsellige de dökte göreyim işin çok degilse sevgiyle kal tender45 |
Ynt: centin degişim aşamaları [/quote] hayalablacım gerekliydi böyle bir hal demekteyim o kadar bastırılmış selerle akıp giden hayallere bir tepki bir haykırış lazımdı diyorum ama çocuklarım denk gelmemesi lazım böyle bir duygu selime ki canlarımın bilinçlerindeki güzelliklerinde derin izler olmasın tabi o ondaki ruhumun derinliklerindeki söz çatışmsına kılınç tutan ben bir şavaştan çıkmış gibiydim ama ne savaş ah be abla bir hışımla dile getirecegime kim dayanır hangi dost kırılan kalpleri tamiri mümkün olmaz sırça saraylardır onlar ama ben beni kırarsam mecburum kendimle olmaya sözler kalsın yürekte belki hayatımdaki benin en iyi haykırması en iyi yaralamasıydı daha önceki kırizlerimde hep başka birşeyler bulduydum suçlamalarda ama şimdi çok farklıydı yaradana varana kadar sesimin derinliklerden geleninini ilettin saydım ne beklersin sen şu garipten verdiklerinle zaten çıkmaz düzlüge gek görki ben beni ararken bileyim hayat neyledi bak susmakla durgunluk olmuyor bende bir senden derman dilemek suçmu oldu şimdi ver verki gönule huzur katında bulunur o zanman halifen budur daha neler neler neler bunlar kısaltıp yazdıklarım bir haykırıştı yaradana ya günahımla bogulup ceremesini çekeyim yada cıkar düzlüge ben ben olup geleyim neyse fazla laf salatası yaptım gerçekten yardımda bulunan dostlarım allahtan bizim içim güzel olan gelsin sevgiyle kalın smiliyface[/quote] aynı şeyi söylüyoruz cent'ciğim gerekliydi bu patlama..bu zehrin akışı..çaresizlik duygusu, bunu çocuklarına hissettirmeden yapacağından emindim zaten dua ettim senden sonra senin için. hiç bir şekilde saklayıp gizlemeden konuşacağın birinin hemen yanına gelmesi için..sen kendini bulmuşsun..en doğru dost yine kendimiziz..bunu bana hatırlattın...bak ne güzel kararlar almaya başladın darısı başımıza... ( birde alıntı yapabilseydim..ben bu işi hiç öğrenemiycem) |
Ynt: centin degişim aşamaları yazdıklarınızı okuyup , yaşadıklarınızı paylaşmak istiyorum ,ama yok hepsini okuyamıyorum bir türlü 88a atlayarak okuyabiliyorum , konstrasyon yok...sıkıntı basıveriyor üzerinize almayın sakın... gülme krizlerine giren biri olarak diyebilirm ki, ağlama krizleri daha iyi doğru... en azından bu kısmı anlayabildim... |
Ynt: centin degişim aşamaları cent cim sen istemişsin ben mola vermezmiyim işlerime yaptım kuzum.. b456 40 puan aldım utananadam .. kiss3 |
Ynt: centin degişim aşamaları ay canım görsellige neden dökmedin ki senin resimlerinle harika olurdu ben hala resim eklemede sorun oluyo tam ugraşmadım kız varken ordan oraya git kopyala yapıştır olsa bak ne görsellikler olacak ama eldekilerle ancak bunu yapacagım 31 - 40 PUAN: İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz. k8908 puanın görselige dökülüşü bunu sen yap resimlerinle bir harika olur sevgiyle kal kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:51 PM. |