![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yarın yolculuk varr vede hüsrann diğer taraftann :( ödeviminn biri var dahaa acilen bitirmeliyimmm . herşeyin enn isi ni seçiyorumm . benim hayatımdaki herkess iidirr.bana bakan bütün gözlerrr güzel bakarrrr. kimse bana zarar vermezzz . en güzel yerlere tainim çıkarr.şans hem benim yanımdadırrrr . ailem ise bana hep destektirrr. herşeyin en iisini seçiyorum . GÖNLÜMDEN GECENİNN HAYIRLI OLMASINII ,HAYIRLI OLANIN GÖNLÜMDEN GEÇMESNİİ DİLİORUMM . çok anlamlı bi cümle değilmiii? |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hüsran bitti ayaktayım işimdeyimm rabbim sana sonsuzz şükürler olsunn :) bir umut dogduu.bu ilçeden giedeceğimm yuzde 95 :) gideceğim yerin benim için hayırlı olmasını diliorumm. gönlümden geceni rabbim hakkımda hayırlı eylesinn .. hakettiğim mutluluğu yaşamak isterim . bugun bi konuda daha şans istiyorumm .belki evdede nett olabilirmişşş ayy allahım ne olurr öle olsun yaa hem evdede canım sıkılmazz.. yakında hastanelere geçicezzzzz.bu pekk ii olmıcak rahata alışmıştım çünküü burdaaaay789.laf aramızdaaa bol boll otutrup çay içiodumdaaaa girlhaha.. bide hastanenin derdide çok olurr ama napalımm artık umarımm ii şeyler olurr.. yüzümden gülücükk hayatımdan iiler yok olmasın . muck muckk günlüğümm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k paylaşımın çok güzeldi.tşk. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k sen pek sevinmemişsin sevincli ama ben senin adına seviniyoruum :)) Herşey gönlünce olsuun sevincli |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı:
ziyaretin için asıl ben teşekkür ederimm :) |
senden tarafa yakınlaşıyımdaa bi yemek ısmarlarsın artıkk girlhaha.. yada benim sana ısmarlama daha dogruu olurr değilmii?memuriyetii bi ıslamak lazımm |
|
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k canım benim nedemekkk gel tabikii sanadaaa ısmarlarızz |
ne öğrenci usulu yaaa içim dışım makarna pilav hamburger lahmacun olduuu . üni hayatımdan ilerde hatırlayacagım bi tekk bunlarr olacakk girlhaha... sen dua ett banaada geleyim iştee .. ozamn ben sanaaa luks yemekk ısmarlarım bigunde ögrencilikten cıkmışş oluruzzzz |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Heyy dostlar ben size kendi ellerimle yemek yaparım yahu makarnası hamburgeri mi olur hiç aaaa. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bakk senn bizim kızz ne hamaratmışta haberim yokmuşş.. bugunn 4 çeşit yemek yaptık ev arkadaşımlaa ama net olunca yemek nasıp olmadıııı bakalımm . |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k ayy nasıl soguk anlatamm yaa . buz tutcamm galibaa .. istanbul kara teslimm :( seni seviorummm gunluğumm . off yaaa bebek geldi aşı vaktiiii. HERKESS AŞILANSINN HASTA BEBEKK KALMASINN |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bugun canım çok yanıooo ağla2. bugun hep haksızlığa ugradımm .... hakketmediğim haldee.. çok yalnız hıssediyorum kendimii. bugun hep agladımm . yaralarımı kimse sarmıo herkes daha çok canımı yakıoo . ben bunları haketmedimm .hepsinide allaha havale ediorum. küstümmm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Canımmm üzülme. Her şey akışına göre gidecektir. Sen en az şekilde etkilenmeye bak. Lütfen ağlama. Bak burada seni seven arkadaşların var. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k benim dunyamla burdaki insanlarr çok çok çok farklıı. dun ev arkadasımla ılk defa bu kadar kötü tartıştıkkagl34... ben onu bi gun dövucem ama haberi yokk .,nasıl bu kadar kötü anlayamıorumm . yada neden bu kadar kötü bi insan benim hayatımda anlayamadımm anlam veremiorumm.. artık uyku duzenım bozulduu bıra yadırr bu şekildee.gece 7 kere falan uyanıyorummmm . vede korkuorum yakında psikologa gitmek zrunda kalıcamm diee. yaşadığım yere alıştım en azından bu güzell ama başka sorunlarım varr ev arakadsım meselaaa ondan nefret ediyorum bı ınsan bitti dediysemm benim için bıtmıştırrbede BİTTİİİ . benım hayatımda hepp iyiler vardı . ama bu kız kıskançç hemde çokk ondan biran önce kurtulmam lazımm eyy allahım ne olurr bu kızdan kurtulmam için hastanelere geçişşş hızlansınnn . bende enn ii hastaneye gideyimm rabbım yardım bu koca ve iğrenç şehirde kimsem yokk . guzel insanlarr ıolsunn hep karamsarr hep kötuluk hep takıntılı zaten opsesif bozukluk varr . o surekli bişeylere lanet okuo surekli şikeyet edioo sürekli ve artık bıktım benımde psikolojimi bozuuoo vede bosduu .. allahım kurtar bei burdann |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k mutlu olumlu poziitffff şanlı başarılı bnakımlı ruh halimi geri istiyorummmmmm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k i gecelrr gunluğum buunhiç uykum yok ama artık yatmak zorundayımm.. hrşeyinn guzel olumluu olduguu bi hahyat istiyorummm seciyorum onaylıorumm . moraliçe olmaya devam ediyorumm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k gunlüğümm sorunumu buldum 25889 aslında bunu tahmin ediyordum vede hiçç tedaviye yönelmöemiştimm.ama artıkk kararlıyımm sorunumuu yedavi ettircemmm.. hayatı kendime zindan edememm :) guzell planlarla yapılandırmalıyım hayatımıı .. amacımın en buyugune eriştikten sonraa bu tarzz sorunlarr yaşamm aslında komikk . ama bi tarafdanda haklıyımm çünküü alışm asürecindeyim eyy allahım ne olur yardım ett bana guzel bir semtte guzel bir ahastanede( rhat olan,bol döner sermayelii ) güzel bir evdee yaşamayı seçiyorummmmm ,vede hepp şans benlee |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hayata buysaaa ben bu hayatta olmak istemiyorummmmmmmmmmmmm :( |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Hayırdır güzelcim neden bu kadar depresifsin? Ev arkadaşını değiştirmek senin elinde , neden ev arkadaşın böyle , belki de alman gereken dersler , öğrenmen gerekenler vardır. Hayat onun üzerine kurulu değil ki , çok cici dostların var .... |
ve tamaen haksızlıklaa surda başıma bişey gelsee kimsenin ruhu duymayacak ve ben burda o kdar çok korkuorummkiii. sabahtan beri hem aglayıp hep calışıorum . ama çokk çok ço korkuorumm . biraz sonra istifamı yazmayı biiel dusunuorumm . canıma tak ettii bugunn . hakektmedim yaaa benn .neymiş efendim burda calışan rapor almışş mışş.. görevlendirme yetkisi olmayan biri beni buraay agöndeerdşi yaa .nefret ediyorum ondann |
Şimdi ne mi oluyor öğrencilerimin tıp fakültesini falan kazandığını duyuyorum o mutluluk bana fazlasıyla yetiyor ... İsyan etmek , istifayı düşünmek yerine kime nasıl ne kadar faydan olabilir onu düşün , nasipten öte yol gitmez, orda senden öğrenecekleri olan olabilir belki de verdiğin bilgilerle birinin canını kurtaracaksın kimbilir... |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k haklısın ablacımmm ama özeldenn yazıcamm sana yarınn .asıl sorunumu anlatıcam sana :) yaptığınnn tamm bii güzellikk .kesinlikle kutluorumm seniiiiii. irdendee dolaıı özellikleee |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k slmm günlüğümm :) bugun sana hiçç yazamamışımmm hatamı telafi edeyim dedimm956k. yine iş teyim dünküüü kötüü yerdee.. neseki bugunde akşamı ettim . ayy dün akşamm ne kötüydümm ama yaa gecede sürekli sayıklamışımm ev arkadaşım bilee o halimden korkmuşş bugunne gelince: bol yogunn bi gunduu ama asıl yogunluk yarın olacakkkk.ama ben hastasızz bi gun seçiyorummmmm yarın içinn.girlhaha.. bu haftasonu belki ailemin yanına gidebiliriimmmmyada sonraki haftaa hemm biliomusunn anneciğim grip olmuşşşşşş .kısa surede iileşir insallah .gerçi rabbim kalıcı hastallık vermesinnnnn .. mutluyumm mutlulugumla gurur duyarımmm .. başarılıyımm hernekadrrr bu aralarr iş tekalışına düşümm üniyi aksatsamdaa başarılı olmayı seçiyorummmm evlenmekle ilgili fikrimi değiştirdimm bu kararın beni daha çokk mutlu edeceğinii düşünüorummm . hemm dogrusuda bu benceee y789 mutlumuyumm? EWET MUTLUYUMMMMMMMMMMM |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k ya bende tam sorucaktım görev yerinin durumu ne oldu diye.. dün başka bi konuda söylemiştin ya. kokulu kahveme de laf atmıştın44a ayrıca günlüğünün şimdi %80 inden fazlasını okudum diyebilirim aman yarabbimmmm bu ne duygu yüklü yakarışlarr sen nasıl bir insansın... senin kadar temiz yürekli bir insanın yaşadığı sınav diye düşünüyorum.. içindeki duyguların kuvveti çok fazla.. mutsuzluğunun çığlıkları çok güçlü.. bu büyük gücü olumluya çevirdiğin andaa sana bütün kapılar açılır.... senin için gerçektenn herşeyin en iyisini ve başına kim bela oluyosa onların helakını diliyorum bugünnn :zpzp: |
benimm mutlulugumda çokk sess sgetiririir. herseyi yuksek dozz yaşarımm benn .ama tamm bi başarı öykusuyumm girlhaha.. kişisell gelişimimmde çokk çok fazla olduu benimm .am adertlerimden onları yazmaya zaman bulamadımm . bi konudaaa dogru solemişşisn ben çok ii kalpliyimm herkeside ii bilirim vede heppp şeyy diee dua ederim allahım bana bakan butunn gözlerr çok ii olsunn derimmmmm . |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k ayy gunluğumm ne vahimmdurumdayım görmee sabahtann beriiokadar yogundukiiiii daha şimdii oturuorumm yeymek yıyecej yer olmadıgı içinde kocamn ekmekk arası yaptımm evde nescafeyle onu yiyorumm bilmemm açlıktann bilmemm çokk guzell oldugundan öle bi yıyorunkii gorme gıtsinnnn :) gelelim guzell haberlereee haftayaaa çokk ii biyere gidiyorummmm görevlendirmeeee .insalllahh sonrada enn ii hastanelere veriirrlerrrr .kurtulurumm inşallahh yaaaaa :) öle işteee sma mutluyumm yaaaaa dundee keyfimm iidi bugundeeee girlhaha. nie diye sormaaa bende bilmiorumm . eyy allahımm bide yarını atlatsamm ne ii olurr yaaaaaaa . yarın kutlama yapcamm ayın 15ini bilee kutlayamadım yaa.bi ıslatıyımm cantalar alıyım gömleklerr markalııı 3 tane ayakkkabı alıcamm .he bilionmuu bende markalı ayakkabı hastalıgı varrr .ahahayyyttt her istediği alıcamm kendimi şımartcammmm hakkım bu benim yaa hakkımmm .ahh ahh gunde 20 saaat ders calıştıgım gunleri dusundukcee kendimle gururr dsuyuyorumm kendime hepp teşekkür ediyorumm sevdiğimide yanımda istıyorumm artıkkkk |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yelda_k ii varsınn seni çok seviyorumm içimde yaşattıgım duyguların ,şandsın mutlulugun saglığın başarının ,zenginliğin adıı YELDA_K. girlhaha |
yazıdan bile duanın içtenliği anlaşılıyoo y789 aminnn canım Allah herkesin kalbine göre versinn..... |
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k canım günlüğümm benimm 2 gunn süper geçtii ailemleydim gittim yanlarında özume döndumm haliyle senide unuttummgirlhaha.. sonra uzun bi yolculuktan sonraa iğrençte olsaa buraya geldimm :( sonra yinee kalbımkasılmaya canım yanmaya başladııııı . bugun işte isee bunu daha nett farkettim 15 gün guzell biyerde görevlendirmeyimmm.tabii bı aksilik olupp sorun çıkmazsaaa . ama iştekiler asabımı bozduu küçükk olmaktan nefrett ediyorummm yaa bi gün olcam 40 uaşında bende herkesii ezsem ii olurmuuu ?olmazzz bu hiç hoş değill çünküüüü. işimizde bi belirislikk varr.. bize takmışş bir üst şubeden biri varr derdi nedirt bilmem devleyi bizden kıskanıoo .onunla nasıl başedicezz biilmiyorummm . işten haksız yere atmayaa ayağımızı kaydırmaya çalışıorr devlet diyorkii ben bunları hastaneye aıcamm hemde istedikleri hastaneye ama bu yokkkk diooo gitseniz gitseniz burdaki hastaneye gidersiniz.sonra bıgunn oluo off siz fazla elemensıznız dioo ya devlet dio işte fazl apersoneli hastaneye alıcamm diee ama yok onuda kıskanıoo çünkü ozamn bizz ondan çokkk para alcazzz . .................................................. .................................................. ....... gunluğumm bunlar bugun olanlar gelelim içimdeki duyguyaa bş mutsuzluk varr içimde belirislikten korkuorumm bu kadın yüzünden işsiz kalmaktan korkuyorumm bu ihtimali düşününcee dfaralıyorumm depresyondan korkuyorummm. offfff ne olcak bilmiyorummm . yarınn alıcam elime kağidı kalemiii yazıcamm duygularımı belşkii ii gelirr ayyrıca bi konudada yuksekk bi sınavdan geçicemm 2 gun sonraa ev rakadasımm 5 gunluğune gidecekk ben evde yalnız kalıcamm karanlşıkta kalabılırmıyuımm bılmıorummmkorkarmıyımm bilmorummmmm ama gorcezz eger korkarsamm ayvayı yedimm ben güçlüyuümm bu etrafımda yaşadığımm herşey benim istediğim şekilde sonuçlancakk sonrada eş durumu taininden guzell biyerlere gdsiicemmm y789... nisan ayı benim içinn büyükk biii dönumm noktasııı
olumluyum mutluyum huzurluyum şanslıyım başarılıyımm cesaretliyimm .kahkahalarımm her taraftan duyulurr. içimdekii derin huzurr sonsuzdurrr seni seviyorummm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Depresyondaysan eğer, ilaca başlamanı tavsiye ederim. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k :) bu cümlee bi yerden tanıdık geldiii _ benim cümlem mi neeee |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k canımmm günlüğümm pamukllara sardığımmmm ,altın yaldızlarla işeretlediğim,mavi boncuk taktığım günlüğümm girlhaha bu haftada bitti ama yorucu ve gergindii. bazen umutsuzluğa düşüorumm ama korkularımdan kurtulupp bulutlara dönmek istiorummm renkli bulut onlar .biliomuusn orda herkess ii orda herkesss mutluu vede şanslıı . az kaldıı o renkli bulutlarda olmama az kaldııııı |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k gunluklerın alasıı en şaşalısı en kalitelisii sevincli hala alışmadım çok zorlu süreçteyimm .akşamları hep aglıorumm canım aglamak istiyo deyip aglıorumm evett böel olmaz farkındayım ama elimden başkası gelmiooo gelmioo. farkındayım hepp olumsuz şeyler sölüyorumm ama offffff.. hayal kuramıorum herkesin sölediği canımı yakıoo her söleneni dikkate alıorum olmaz böle farkındayım çözüm isee hiç birini uyamıorumm ne olcak gunluğum bölee nasıl eskisi gibii sırıtan kızz olcam ..çevremdekilerin yaşı çok buyukk bu durumu sevmiorum ev arkadaşımda zatenn allahlıkkk .hep yatıoo akşamları eve gelmek istemiorummm sıkıldımm artık burda bu evden bu şehirdennn isyanlardayım .................................................. ........ ewet başka yerlere gidicezz ama nezamn bılmıorumm hala belli değil o konudada her kafadan sesler çıkıooooo sıkıldım butun bunlardann kulaklarımı tıkamayı öğrenemdimm napabılırım die bunu düşünmek zorundayım seninlede fazla zamn geçiremiorum .. annemle konuşurken her akşam aglıorumm . sevdiğim insanı yanımda istiyorumm onun destegıne ailemin yanımda olmasına ihtiyacım varrr. ewett allaha şükürki hepside hayattaaa .hepp ailemin yaşadığı şehire gitmek istiorummm ama 6 saat sürüoo ben sık sık sık gitmek isatiyorummm buda imkansızzzz işteee offffffffffffff daralıorum burdaki insanlar bana göredeğil gözlerden kötülük fışkırıoo ve ben gucsuz aciz olmak istemiorumm . kendi ayaklarım üstünde durayım derken ruhumdan oldum yahuuuu bu benim istediğim hayat değildikiiii |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k herkes istediğini yaşasaydı istediklerimizin ne kıymeti kalırdı?? |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bugun neşemm çpkk yerinee ... yarın ne olurr bilinmezz girlhaha.. hakettiğim mutluluğuu hayatıma çekmeyi seçiyorumm . hu huuu ayagını denk alllll buda bugun beni işş yerinde sinir edenn gıcık insanaa öfkemii geçirememiştimdee :) seni seviyorumm bakalım yarınn nerde olucamm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k güzel şeyler olacakk günlüğümm.sınavlarım var 5 gun sonraa ama fazla çalışamıorum hem iş hem okul pek ban agöre değill galibaaa |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k ii gecelerr günlüğümm nbersin ? ünideyken çektirdiğimizz sayısızz resim vardı hepsi bi arkadsımdaydıı defalarca istedim sonra sonra canım dedii en sonunda bugun tekrar istedimm vede bana O RESİMLERİ YANLIŞLIKLA SİLDİĞİNİ BENDEN KORKUSUNA SÖLEYEMEDİĞİNİ SÖLEDİİ. çok üzüldüm bütün anılarım uçtu gittiii ağla2ağla2ağla2 bu yüzdende onu afffetmek istemiyorum kalbım kırıldııııııı .................................... bugun çok çok çok yoruldummm :( vede bu yorgunlukla derste çalışamadımm sınavlarıma az kaldıı ne olacak bilmiorum günlüğümm nese ii geceler pozitif kallll |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:53 AM. |