![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k seni çokkk seviyorum . iyi gecelerrrr :) korkularımı bırakıyorumm bu gece sana . artık uzaklaşmak için sabırsızlanıyorumm.olucak er yada geçç burdan kurtulmayıda başarıcam. gidicm.bu iğrenç yerden kurtulcam .rabbım bana güç verrrr |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k günlüğüm ii gelişmeler olduu belli yönlerden bugün. ama farklı korkulara kapıldım bugunn .bilmiorum ne olcakkkkk . yardım et allahımbana .haftasonu finallerim varr vede hiç çalışmadımmm. nasıl bişey oldum ben. bide annem ameliyat olacakk..off allahım anneme ne olur biişey olmasınn:(ağla2. günlüğüm benii kurtar burdannnnnnnn |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı:
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k happy68977günlüğüm biliomusun ben çoookk şanslıyım aslında am hiç çaktırmıyorum :d bağıra bağıra haftalarca ağladığım bi onu vardı hani istediğim yere gidememem hani. her işte vardır bi hayırr dedikleri bu olsaa gerekk nerdeyse şimdii gidemediğim içinn göbek atcağımmmm:D :zpzp::zpzp::zpzp:derty.... DURMAYIN HERKES OYNAASINNNN |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k ailemin yanına gittimm. 3 gün kaldım hatta 4 gün. finallerim vradıı daa . ordayken herşeyy güzell günlüğümmmm ama buraya geidiğimde dünyam başıma yıkılıyorrrr... sevmiyorum burayı ve sevemeyeceğimdeee artık le düşünüorum.nesekii en başından beri burdan gite konuusnda güvendiğim bişeyler varrr.. ailemi seviyorummm kardeşime hediye almakk ise artıkk nasıl desemm en sevdiğim şeyy olduu. hani anneler fedakarlık yaparyaaa hep çocuguna alırlarr falan.. şimdi onları anlıyorumm.. annelik böle olsa gerekkk |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k canım günlüğüm benimm .günlerdir gelemedim sana ama bilkii seni unutmadım. eğer birgün bu siteden karar verirsemm modlardan rica edeceğim seni silmeleri için . ve senin çıktını alıp cillettireceğimm.. sonrada veda edeceğimm..(ama şuan gitmeyi falan düşünmüyorumm) kpssye hazırlanırken benim bir defterim vardı hedeflerimi gunluk planlarımı ,ve bu yolda karşılaştığım zorlukları yazdımm.. ailemin yanına gittiğimde ise o defter geçti elime o kadar duygulndım ki yazdıklarımkarşısındaa teşekkürler yelda_k 18 saat ders çalışmanın ardındaan şu an bu günlerdeyim küçücük yaşımda devlet memuruyumm yetmezmiş gibii koskoca bi bölgeden sorumlu kişiyimm.. ve üniversiteme devam ediyorumm :)smil56 gunduzleri çok yoruluyorumm ama artık eski sıkıntılı yerlerde çalışmıorum artık ben makam atladım çünküü :) nekadar kalıcı olur bilemem ama . kişisel gelişimime devam ediyorummm:) akşam işe kitap okuyorum.sonrada mışıl mışıll uyuyorum. karşılaştığım bi kaç zorluk varr onlardada sonucu hayrıma bekliorummmm . |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k affedemediğim birı vardı eskiden çok samimi olduğum ancak bı konuda bana inanmadığıı içinn vede hakaret etiği yalancılıka suçladığıı için onla konuşmuyorum. ve ona son sözum ölünde dirinde bundan sonra umrumda değil hayatımda aartık yoksun demiştim.(kız arkadaşım bu rarada) ve otogarda onla karşılaştımm .onu görmezden geldim konuşmadım hatta yanındada başka arkadaşım vardı ona bile laff atmadımm.. affetme çalışmaları çokk yaptım ama yaptığı seyi hala kabullenemedimmm vede onla küs kalamaya devam ettim. diğer arkadaşım sonra yanıma gelip konuştu falann . ama hepsi bu kadar o gece çok düşündüm neden dieeeeyaptığım butun çalışmalar boşa gitmiş megerrr. aynı öfkeye hala sahibimm.hala kalbim kırıkk . ve artık asla benim arkadaşım olmazzz . ve bir kez daha anladım benaa bu kadar yamuk yapan birinee afff yoookkkkkkkkkkkkkk! hala canım yanıo çünkü butun bunlara ragmen insanlara küs kalamayan biriyim.ama söz konusu o iğrenç kişi olunca iş değişiorrr. Belki gunluğum ben gercekten ii biriyimm.vede asla yalancı değilimmmmm. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k artık forumun eski tadından eser yokk :( canım günlüğüm benimm.seni çok seviyorumm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k buredan gitmeyi sevdiğimle olmayı çokkk istiyorummm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hu huuu ne güzel birgündüü. bol parA BOL PARAA daha çokk para:) istediğim gibi bir hayattt .vede burdasn gitmekk bunlar benim dileklerim tabi herşeyden önce sağlık vede gönol rahatlığııı |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Off günlüğüm çok zor durumdayım . Sebepsiz ağlamaya başlıyorum 2 gündür. Derdim çok fazla gibi geliyor.Kaldıramıyorum taşıyamıyorum :8 Yeni dertlerim ise kapıdaymış gibi kapıyı açtığımda ise canım çıkacakmış gibi hissediyorum. Benim için sorun olan şeyler
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hayatımda ilğinçlıkler ve güzellikler devam ediyor. evde yalnız kamak istemediğimi biliosun.ama ev arkadaşımdan ayrılmam gerekiyor bunuda biliosun. günlerdir depresyondaydım. hep ağlayım duruyordum.sebep çokmuş gibi görunsede aslında tek bir sebebim varmış oda evde yalnız kalacak olmammış. dün bir telefon yüzünü bile 2 kere gördüğüm kişi arıyor. çok sevdiğim bir iş arkadaşım taşınmak istediğimi ama ev bulmadığımı sölemiş. oda gelsin benim evimde kalsın deyip beni aramış nasıl sevindim nasıl şaşrdım anlatamam . hemen evet demedim tabiki olurmu ya öle şey falan dedimm. oda olur tabiki benim evimm çokk müsait dedii :) bende bi düşüneyim ona göre haber veririm dedimm. şimdi ise içimde bir rahatlık bakarım duruma göre olmadı çıkarım yanına diyorum. rabbim sana şükürler olsunn. insanlar beni sevsin çünkü ben onları seviyorumm. bana bakan tüm gözler ii niyetli olsunnn . verdiğin vermediğin vereceğin vermeyeceğin herşey için şükürler olsunnn MORLİÇE |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k her şey gönlünce güzel olsun.sen kendini gerçekten sevip onaylayınca her keste seni sevecek.her şey gönlünce güzel olsun.sevgi ve ışıkla kal |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Merhaba günlüğüm buğün neden canım yanıyor L Öle bir yorgunluk varki üstümdeee kaldıramayacağım kadar ağır geliyor bana. Korkuyorum aslında ben.hata yapmaktan korkuyorum bazende diyorumkii ben bu hatayı yapmamak için uğraştım vede başardım şimdi.ama hesaplamadım şekilde olumlu şeyler gelişmişken .asıl hedeften şaşmışım aslında. EY NSANLARR BEN ÇOK DEĞERLİYİM BENİ KIRMAYIN İNCİLTMEYİNB KALBİMDE HERKESE KARŞI SEVGİ İ VARKEN BENİDE KENDİNİZE BENZETMEYİNNN : Yalvarıyorum size. Benim küçük mutlu ama sevimli dünyamı yıkmayın .hayata bakış açımı değiştirmeyin.bırakında ben size benzemeyim.çünkü sizden olan okadr çok kişi varkiiiiii.yakmayın canımı neolur. Annem :anne seni çok seviyorummm ben küçük kızını kurtar bu acılardan eger bigün ölücek olursan benide al yanınaaaa ne olurrrrr L Kardeşim:masumiyetsin sen.ilerde anne olurmuyum bilmem aramızdaki yaş farkından dolayı bi annenin çocugunu sevdiği gibi seviyorum seni.sana bişeyler aldığımda ise okadar mutlu oluyorum ki .rabbim bu mutluluktan beni hiç ayırmasın. Babam:senden daha güçlüsü olmayacak .kilometrelerce ötemdeyken bile bana verdiğin güven için teşekkür ederim.senin sayende bi mesleğim var.karşılıksızz yaptığın iyilikler sebebiyle asla hakkını ödeyeme ben. Evet belki bana yat kat bırakmıcaksın ama hayatımın sonuna kadar ektiğin fidandan alacvağım meyve ile asla gözün arkada kalmasınnn J Kocamn öptüm ailem siziii. morliçeeee |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Canım günlüğüm benim .içimdeki parçasın sen Tatile gittim 3 günlük her şey şahaneydi güzel bir şehir deniz güzel (denize girmedim)kaldığım oetl çok güzeldi mutluydum çünkü sevdiklerimleydim . Sonra bugun işe geldim vede yine uzun yollar beni bekler başka bi yere gidiyorum çalışmaya.süreside belli değil. Bıktım artık bu lanet olası yerden. Nefret ediyorum buradan .kötü insanlardan nefret ediyorum Ben güzelliklerde boğulmak istiyorum. Bu cümle ne güzel oldu . BEN GÜZELLİKLERDE BOĞULMAK İSTİYORUM: Hayatımdaki değişiklikleri sevmiyorum.kib günlüğüm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k cuma günü bir korkum vardı.vede başıma geldi.hepsi benim suçummm ::( çabuk kurtulayımm yeterki |
|
ah ah ne korkuymuş hala etkisi geçmedii |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bugun çok yorgunum . bütün gün abiye almaya çalıştım en sonunda aldım ama mecburiyetten şimdi ise pişmanım hemde çokkk :( çünkü çok çirkinnnn |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k şansı hayatıma çekiyorumm.mutluyum .zenginlik benim adımmm :) |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k güne ölüm haberiyle başladım .kötü ölüüm çokk kötüü.bi arkadaşımın annesi vefat ettii :( ev telaşım var hala evi taşıyamadımm.ev arkadaşım ise gidiyorr ayrılıyoruz.kendim nasıl kalıcam karanlıkla ve yalnızlıkla nasıl baş edicem bilmiorumm .rabbim bana yardım ettt ne olurrr |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k aksilikler peşimden geliorr bugunlerdeee hatta herşey üst üste gelip korkularımı artırıyor.bunaldım yoruldumm bennn nasıl olcak bilmiorummm :( hayat başarısı değişti artık benim içinn. en zoru başarmaya çalışıyorumm .karanlık korkummla yüzleşmek zorunda kaldım ve kalacağımdaa nasıl olcak bilmioru. ev arkadaşımla ayrıldıkk . bu iyimi oldu kötümü bilmiorum . ev araıyorum bende bu evden çıkmak istiyorum .huzursuz olduğum şeyler varrr nasıl olacak bilmiorum . liseden bi arkadaşım ise benim olduğum yere gelior .bereber eve çıkabliriz die düşünüorumm . hatta oda öle düşünüor ama kararasız olduğum şeyler varrr . başka bi korkum varr hastaneye gitme işim yatmak üzeree bunu istemiorumm benn :( bu lanet yerden kurtulmak istiyorummm . bu evden hele hemen çıkmak istiyorumm. isteklerim çok nett . hepsinden önce 3 haftalik zorlu süreç başlıorr nasıl olacak gerçekten bilmiorumm.oraya gitmek istemiorum . onaylıyorum .istiyorum hayatıma çekiorum.rabbim yardım ettt |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k değişik günler geçiriyorummm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yaşamama ve dayanma gücü ver allahım. kendimi çok seviyorum. kötülerden uzak tutt beniii |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Hayatında hiç olumlu bir şeyler yok mu? Günlüğünde hep yakınma , hep kötü adlettiğin şeyler var . Ne anlatırsan hayatına onun enerjisini daha çok çektiğinin farkında mısın? |
gerçekten hiç güzel birşeyy göremiyodumm. hepp olumsuzlukklar doluydu hayatımdaaa . ailemi özlemiştim . ev bulmamıştım . ev arkadaşım konusunda karar veremiyordum. sonra ;evde kendim kalıyor ve karanlıktan korkuyordum . şimdi bu sorunlar çözüldümü dersen hayır çözülmei ama enazından yakınmıuyoum. ailemin yanından yeni geldim artık görevlendirme gitmicemm y789. ev arkadaşı konusnda karar verdim .ama ev bulmadımm . evlenmeye karar verebilirim. kıskanç biri var ve gözleri hepp üstümdeee .. bu iğrenç yerden gitmek istiyorumm gitmek istiyorummmm . bugun hakettiğim yerdemiyim hayır değilim. artık insanları sevmek istemiyorummm . ben iyi olsamda iyiinsanları hayatıma çekemiyorummmmm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k 09/08/2011 Bir insan için ne kadar önemli olabilir günlüğüm .ben söyliyeyim tam bir dönüm noktası olabilir J Bugün tam bir dönüm noktasıydı. Gelecekte yaşayacağım yer kalbimden geçen yer yani herkesin hayal ettiği ama ulaşamayacağı bir hayalken benim geleceğim oldu J Mutlumusun ?EVET MUTLUYUMM hemde çokkk hak ettiğimi bugun aldım yarın aldım bundan sonra ne olur gerçekten bilmiyorum . Bütün sorunlarımı dün yazmıştım .bugün ise hepsi çözüldü 6aydır tık yoktu bugun bir sorun kalmadı :d Maşallah maşallah 1_atandığım yerde sorunsuz kaldım ve sadece oturdum bugun hiç çalaışmadım ve bundan sonra inşallah böle devam edecek .hakettiğimi çektiklerimin sefasını çekicem (inşallah) 2_daha tam kesin olmamakla birlikte istediğim apartmanda daire boş :d ve galiba bakıcam vede tutucam evde şahaneeeee :D 3_ev arkadaşı konusunda kesin kararımı vermiş bulunmaktayım ve de mutluyum .(umarım pişman olmam. 4_bundan 4 yda 5 ay sonra hatta istersem bi1 ay sonra istediğim yerde yaşayabilcem .insanların tayin isteyemediği yerde ben anında gidicemm :D 5_evde artık hiç sorunum yokk yeni arkadaşım süper biri . 6_hayat hep istediklerimi vermiş aslında geçte olsa verior. 7_20 yaşında kim 657 devlet memuru yahu söleyin bana.üniyi kazandım hala okuyorum bi taraftan .aldığım para ise gerçekten fazla. 8_yaşıma rağmen gerçekten olumlu insanları düşünen biriyim . TEŞEKKÜRLER YELDA_K İYİKİ VARSIN İYİKİ VARSIN . |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k slm tatlım . bayram için çok sabırsızım . bu ramazan tüm razanlardan farklı geçior. ramazan olduğunu hiç anlayamadım çünkü. annemlerden uzak zorr işşşşş |
Hayırlı olsun , dilerim hep güzel şeyler yaşarsın :) |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k 1000. mesajım şerefine bu yazdıklarım değerlidir! Slm günlüğüm gözlerim doldu biliyor musun ? Küçük hayatımdaki yerin benim için çok değerli vede bu siteye ilk geldiğim gun sölemiştim 1000.mesajım özel olacak diee.farkında olmadan bine gelmiş bulundum bugun :D Her şey için sonsuz şükürler olsun allahıma . Hayatımda zorlu süreçlerden geçtim.ama geç.eceğimde hepp mutlu olarak devam edemez hayatım.benim bu sorunlarla yaşamayı öğrenmem lazım. 6 ay kadar en berbat gündü tabiî ki ev arkadaşım iş yerim gittiğim saçma sapan yerler falan ama artık görüyorum ki biraz biraz rahatladım rahatlayacağımda .inşallah böyle devam eder :D Artık o toz pembe hayatım yokkk !nedenmi hayatıma öle bir insan aldımki arkadaş olarak ama tam biR ŞEYTAN ÇIKTI . Gülme günlüğüm valla öle .bana bakışları bile kıskançlık üstüne .gözlerinden bencillik ve kıskançlık ve rol geçio resmen . Hayatta en sevdiğim şey gülmek konuşmak iken artık öle değil biliomusun ? Onunla 5 ay yaşadım ve tam bi kabusmuş ozamn anlayamamıştım ağlayıp susup oturmuştum işte aama artık ne sabırlıymışım diyorum. Eski hayatımı istiyorum hani oo herkesin iyi ve güzel olduğu. KÖTÜLERİ HAYATIMDA İSTEMİYORUM . Olmıcakta şans hep benimle olucak .şimdiki isteğim ise bi telefonla alakalı resmi biyerden tel gelcek vede başımı yukarı kaldırım şükürler olsun rabbim sana demek için sabırsızlanıyorum . Başarı çığlıkları kaplıcak heryerii. Pasta kesicem bunun şerefine kendime hemen kıyafet alıp ödüllendircemmmm . Ne güzel n egüzell. Allahım hak ettiğim mutluluğu ver bana .sabrın sonu selamaettir innaıyorum senin adaletinede güvenim sonsuzzzz . Nese günlüğüm iyi gecelerrr İyiki varsınnn BİNBAŞILIĞIM HAYIRLI OLSUNN MORLİÇEE |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hayatımı istiyorum bu geceee kendimi geri istiyorumm bu geceeeee . hani o mutlu olduğumm günler gibiiii.hayata güzel baktığım anlarrr gibiii. öle bi cesaret varkiiçimdeee herkesi kaybetmeye hazırımm ailemi sevgilimi işimii sevdiklerimii hatta kendimi bileeee . ne olurr artık bişeyler düzelsinnn |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bazen bakıyorumki herşeyy güzell bazen ise perişann anlamadım gittii . olumsuzlarla burunn burunayım. heran tedirginim bugun bu olacakmı falan diee görevlendirme korkusu uzaklara gönderilme korkusu yiyip bitiriyor beni bide şimdii şey çıktıı ev arkadaşım işinden ayrılmayı düşünüyor .umasrım böle bişey olmaz rabbbim yardım ette hiç bir yere bırakıp gitmesinnn.hala ev bulmadımm .kışın bu evde soğukta nasıl olacak bilmiorummmm. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k haksızlık yapanlardan nefrett etsemde güzel birr hayatt istediğim kesinnnn |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k slm günlüğüm .bugün sana planlarımdan bahsetmek istiyorumm. ilki nişanlanmak sonra burdan tayin isteyip yenilikler şehrinde hayatıma başlamak . rahat bir iş seçip şansımın yardımıyla çok yorulmayacağım sevdiğim insana yakın bir yerde olması kaydyla :D sonra güzel bir ev sıcak rutubetsiz vede karafatmasızz girlhaha. evde tüm eşyalarım olucak ama hepsi yeni vede güzell . sonra ünimi bitirmek için küllerimden doğucam ve diplomamı elime alıcam :) burda kaldığım süre içindeyse asla görevlendirme gitmicem ev arkadaşım beni yalnız bırakıp gitmeyecek . karanlığa maruz kalmıcammm . dileğim gerçek olsun lütfennn allahım. dertlerimi all uzak tut benden |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k slmm günlüğüm . eğitimdeyim 3 haftaa herşeyy şahanee güzel pozitif insanları görmek bana yaşadığı hissttiriyor. ii varım. hekettiğim mutluluk çok yakındaa |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bu gün buyuk bir sınav varr benim içinn .evde kendim kalıcam bundan nefret ediyorum ama başkasının yanına gidecek kimse bulmadım.ev arkadaşımda bırakıp gittiii . korkuyorum aslında ama yapacak bişeyy yokk . dua ett günlüğüm güzelce bir sabah olsunnn |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k ben korkuyorum günlüğümm . bir gün mutsuz olmaktan korkuyorum ,hayal kırıklığından korkuyorumm. kalbimi bırakıp gitmek istiyorum. gözlerimi kapatama olanlara yok sayamam . netleştiremiyorum kafamdaa hiç birşeyi.güveniyorum eminim diyorum aam yok .kargaşadan kurtulamıyorum.kalbim sıkışıor artık. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k aşka inancım yitiyorr arttık . ne kadar şanslıymışım benn mükemmel bir aileye sahipmişim çünkü .ama sevdiğin kişinin ailesininde mükemmel olması şartmış kalbim param parçaa artıkk . yaşadıklarımı kaldıramayıp iş yerinde bayılmışım . gözümü açtığımda ise çok kötüydümm.yüz kaslarım gerilmiştii .dayanamıyorumm ben. alllahım all CANIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. nefret ediyorum beni ağlatan herkesten nefret ediyorumm . iğreniyorum artık onlardann . allahım sen şahidim ol benimm ruhumun ,kalbimin.hakkımı yiyen herkessi sana havale ediyorumm. onların sevgisini içime koymaa asla onlardan biri olmıyım. evet saygı göstermek zorundayımm ama kimseyi sevmek zorunda değilim. kayınvalide kayınpeder.ne kadar boş kelimeler birde anne baba derizz ne annesi ne babası pehhhhhhhhhhhh. rabbim şuan elimdse bir silahım olsaaa kafama dayarr pes ederdimmm .artık nefes alşmak istemiyorum. her nefes alışımda dünyanın manevi pisliğini içime almak istemiyorummmm. annecim;hiç birşey umrumda değilll aslında tek önemsediğim sensin şu hayatta ben yok olursam sende yok olursun kahrolursun .eğer yinede bi gün bişey olursa bana sen beni affet olurmu anneee ? seni çok seviyorumm benim için çok çok önemlisinnn hemde çokkkk |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Ne yaparsanız yapın, Allah'tan ölüm istemeyin diyor bir zât. Sakın ola, bu düşünceleri kendinden uzaklaştır. Maneviyatta pislik olmaz, sen kapılarını Allah'a aç, gerisini O'na bırak. O her şeyin en iyisini bilir. Ama sakın O'ndan ölüm dileme. Bu O'na yapabileceğin en büyük hakarettir. O seni kendine muhattap kılmış. Aç ellerini O'na dua et. Ve biraz rahatlamayı dene. Lütfen... |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k morliçeee konuşuyorrr y789 EVLENİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 11.11.2011 SAAT 11:11 DE RESMİ NİKAHIM OLACAKK 20.11.2011 DE İSE NİŞANIM OLACAKK . düğüne gelince daha ona varr .sebebi ise tain işinden dolayı nikkahı erken yapıcazz . 8 gün kaldıı çok stresliyim aslında kıyafett falan falan derkenn . uzuncada bir tatile çıkıyorumm . hayatıma güzellik çekmek isyiyorum .papatyalar içinde hayal ederdim kendimii herşey güzel geçerdii .mor kıyafettler mor renkli bahçeler agaçlarr morlarla doluu diyarlarrda prenses olmayı dilerdimm . rabbim beni hiçç utandırmaaa. hakkımda hayırlsıını eylee. sevdiğimsden hiçç ayırma. soyismimin değişecek olması biraz cxanımı sıkıyor ama . nese güzel şeyler bunlar. koca bir valiz hazırladımm.. umutlarım heyecanlarımla geri dönmek istiyorumm. muck muckkk |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:55 PM. |