![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k harikasın.... bütün dileklerin adrese teslim gelsin.şükrettikçe şükredeceğin şeyler artsın.... sevgiyle mutlu kalasıny789 |
yeni yılın ilk günüüü 956k mutlu yıllar kujummmmm güzel bir yıl başıydıı :) yeni yıldan umutluyum çok istekliyım. dileğimde çokk. ama bi sorun varr kilo vermem lazımm hemdee artıkk fazlasıylaa. kilo vercem dedıkce kılo alıorummm :( diyetisyene gitmeliyimm .. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Yelda tebrik ederim. Umarım istediğin gibi ataman da gerçekleşir. Mutlu haberlerinin devamını bekliyorum. Bir de kilo vericem dedikçe alman normal bir durum. Birçok kişinin yakındığı bir durum. Demek ki imgelemeni değiştirmen gerekiyor. Mutlu yıllar. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı:
işe yeni olumlamalarla başlamalıyım bencee .akşama bu iş için çalışmalaara başlıorumm .. öpuyorum senii |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k en büyük korkum kendime küsmektir. kendimi çok seviyorum çünkü.hele bide hatalarımla dogrularıml abaşarılarımla kendimi kabul ettiğimde ellemeyin keyfimegirlhaha kendimin herkesten önemli oldugunu bılır busekılde davranırımm. herkesten önemlisi benimm :) (ay ne bencilimm ) benyeterki birşey isteyim istemiş olmam yeterli ,kimsenin onayına gerek duymam kendimi çok severim yaşadıgım bedene ihant etmemek için mutluyumm . gülümsemeyi çok yakıştırırım kendime. hele bugunlerde başarılarımıı tebrik etmeleri bırılrınde kısakanç bakışları benı daha da mutlu ediyorry789. ben neymişim yahu diyorum eskiden derdim aman benim neyime özensınler neyimi kısakansınlar derdim.ama öle değilmiş bana hal asorarsan gunlugum benım gercekten kıskanılcak bı yönum yok. kendimi öven biri degılım belkide ondandır. gecen gün bi magazada çalışan biriyle arkadasımın evınde tanıştık.kendinden okadar çok bahsettiki. ben ise sadece dinledim kendimden hiç bahsetmedim.hatta bana bi ara cahil insan muamelesi yaptı beni küçük gördü ama yinede bişey demedim kızı hiç bozacak ifadede bulıunmadım.aman dedim buda böle mutlu oluo demekki deyip geçiştirdim eve geldiğimdede düşündümde aslında bu kız hayatta başarısız olarak goruor kendinii .başarısız gördüğü içinde böle birilerini küçü düşürüp mutlu olup başarılı kılıorr. oysa hiç gerek yok bütün bunlara aslında o kızda bşarmışş en azından o kendini başarıo olarak görmesede ben başarılı oldugunu düşünüorumm.. benim mutlulugum herşeyden degerli, benim fikirlerimm benim için herzamn doğru, benim adımlarım hep dogru yolda, benimbaşarılarım kalıcı benim kendime insanlara olan saygım kalıcı, benim mutlu olmam bir tebessumum dünylara bedell iyi geceler evrenn |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k kararsızım kızgınım öfkeliyim. aşırı sıkıldım işemi gireyim atanmayımı bekliyim. finallere az kaldıı sınavamı hazırlansam bilemiyorumm . am atek bildiğim sıkıldımm.. hele bu akşam tamamen ruhum daraldıı ooo67...... napıyım ne edeyim bilemiyorumm. uyku düzenimide bozdum sabah yatıorum 3te yatıorum 9da kalkıorum . eskiden neguzeldi saat gibi 7:00da kalakardım .şimdi alarm bile uyandırmıo.uyanıyorrum ama gözümü açmadan tekrar uyuyorumm . neden bu akşam böle oldu. sınav sonucumu hayrım abekliorum.evde olmamı hayrıma bekliorumm. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k benim bir rahtsızlıgım var yıllardır böle sürekli mide bulantısıı şikayetim vardır. her gün bi dört saattde bu böledir.malesef tedaviside yok.ama alıştım artıkk rabbim başka dert vermesinn . bugun neşelimiyim? duygu karmaşası yaşıorum .olayların nedenlerini sebebplarını düşünüyorum.sorguluorum .öğrenmeye calıştıkcada acımasız bir sess tokat gibi cvlar veriyor.canımı yakıo ama sonrada susuyorum .kıısır döngu gibi tekrar sorular ve şiddetli cvlar...... duygularda sonsuzluk yokturrrr ... ne acımasız bir sözz . bugün yaşadıklarım: otobuse binecektim ama kartımda para oldugundan emın degıldım acelem olması sebebıylede bindim .ve kartımboştu otobüsten inmem gerekioduu bi kadın gelip ben geceyım sızın yerinize dedii y789.. o kadar sevındımkii .hemn cıkarttım paarsını uzattım ama kadın bütün ısrarlarım akarsılık kabul etmedi.bende careyi onun içi dua edıpp ii dileklerde bulunmayı sectim (tabi sessiz sekilde) OLUMLAMALARIMMM
KABUL ET GÜNLÜĞÜM BUGUN FORMUMDAYIM.. İİGECELERblissy |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k harikasın canım ya.. 2011 de her gün formada kalman dileğiyle. her gün yüzünde gülümse hiç eksik olmasın. olumlama cümlelerinde çok güzel. sevgiyle mutlu kalasıny789 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bir sorunla karşı karşıyım :( aşırı keyifsisizm buda birsuru sorun acacak cınsten bişey.. bu uniden nefret ediyorum.bi işide dogru dürüst yapsalar olmazmı yaa. yarın sorunumu halletmeyi seçiyorum.sevinç çıglıkları atayım.onların hatası yuzunden sınıfta kalamam yaaa.bad45 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k sessiz olunn bakalım.. yelda_knın morali bozuk ona süpriz yapmaya geldikk http://img507.imageshack.us/img507/3879/bugs41hu5.gif umarım aşk onu mutlu ederr başarıda getirsemiydikki? tabi tabii su sorununu halletmesi için su an şansa ihtiyacı varrrr. bütün şanslar senin olsun yelda_k http://img507.imageshack.us/img507/6...bingbugif1.gif |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hoppidi hoppidi hoppidii :zpzp: slm kujummm :) beyazz benim düşkün oldugum bi renktirr.mesleğimide en çok buyüzden seviyorumm... KAR yağıorr.yaşasınn bembeyazzz heryerr akşamdann imgeleme yaptımm be benim kendime paket halinde sundugumm bir HEDİYE olacaktı. yatarken perdeyide kapattım iice saabh uyandıgımda içim kıpırr kıpırrdıı .uyandım perdeyi bir actımm kiii bembeyazzzzz heryerr okadar sevindimkii..kar yagdıgında arındıgımı hissediyorumm .doganın varlıgınıı sokaktakii kar kokusunuu çekebildiğim kadar içime cekipp şükürrlerr ediyorummmm yaradanımaaa . EN SEVDİĞİM MEVSİMDEYİMMM . her kışş çok mutlu olurum enerjii doldururum kendimeee yazındaa hem bu enerjimii kullanırım.planlar yaparımm kendimle ilgilii . yılımı değerlendirirm iiisyle kötüsüyle kızarım sonra kendimee hatta bazen küserimm y789. sonra affettirirm .girlhaha.... kendimi çok seviyorumm .yakında aşık oldugum insanda yanımda olacakk ohh varmı benden mutlusuu (rabbim herkese benim mutlulugumun binbir katınıı versin) bide atansamm heytt beeeeeeeeblissyblissy hayal kurması bile şahaneee ey rabbim nasip bana o güzel anı yaşamayıı :) ailemin bana herdaimm gurur duyarak bakması o kadar güzelkiii . bende beebğime hep öle bakıcam ona sıcacık sesimle onu sevdiğimi fısıldayacagım .daha bebekken ona harıka olumlamalar yapıcamm .evime gülen bebek resimleri asıcamm ki mutlulugu öögrensinn . galiba ii bi anne olacağım .. gelecekteki bebeğimee :seni şimdiden seviyorumm .benden başka kimse sana iğne yapamazzz :) |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k dün annem için burda bir mektum yazmıştım sayfalarca ama ne olduysa göndeririken silindii.. çok uuzldum bu durumaa . benm için çok özell ve kolay kolay dile getirilemeyecek sözlerdii.. nese dedim sonra belki bölesi hayırlıdırr.. yogun birr haftadayımm ve bu haftada şansın benden yana olmasını seçiyorumm
cok hassasım bugunlerdee .kafam altustt . çok fazla sey dusunuyorum.kararsız kaldıgım bırsuru konu varr.secmakta szorlanıyorum. aynı anda herkesi mutlu etmek ne zor.. şannnsss artık beni buldun .birkez daha o guzel ısıklerını yakk vee herseyyy benim sectıgım şekilde olsun. yelda_k mutsuzz .kafasıı karısıkk ,hastaa . am aben kendimi çok seviyorum . ilk fırsattaaa senınle aylık genel dertleşme programını tekrarlama lazımm . planlarımı gercekleştirmem içinn gözden gecirmeliyimm . |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k iyi değilim . sağlık bakanlığı yıne attı kazığı. yalan söledi:( ne günahı varki bu kadar insanınn.madem dogru durust alım yapmayacaksın neden umutlandırıyosun. bugun küsüm insanlara .herhese kırgınım .canım yanıoo .günahsız yere canım yanıo .kötüyüm . bütün bu olanların şaka olduğunu ögrenmek istiyorum. ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2 ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2 benim ağlamama sebep olan herşeyi hayatımdan cıkartmak istıyorum .agl34. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k kendi sesimide duymak istemiyor olacagımki bugun hiç konuşmadım diyebilirim . cok uzaklara gitmek istiyorumm ...hemde çok uzaklara. uyumak istıyorum ama bugun kaç saat uyuduysam uykuya doyamadım . galiba depresyondayım .herseyin ustume geldiğini göruyorum . beyınım ıcıde mutluluk diyarımı yok ettiler umutlarımı yıktılar.çarelerimi aldılar.beni öldürdüleragl34 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k çok yogunum . ders calışmaya calışıorum am akafam çok doluu .o kadar doluki resmn tasıorr .hangi derdimi sorunumu düşüneyim bilemedimm . toparlanmalıyım .sahip oldugum ve olcagım hersey içinn binlerce kez şükürler olsunn |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k günlüğün hayırlı olsun . mutlu kal hep gül acılar geçer zamanla günlüğünde güzel mutlu paylaşımlar seni bekliyor olacak neseli56 |
hiç meditasyon yapmayı denedin mi şu sıralar ? zihninin arınmaya ihtiyacı var belli ki...yada erteleme huyun varsa işler üstüste gelip çakışıp senin kafanı karıştırıyor olabilir...belki aklına gelmeyen ihtimallerdir diye söylemek istedim :) |
ewet canımm meditasyona basladım .iide gidiodu.ama bu aralar sorun patlaması yaşıorumm.ve bi çözumde bulamıyor gibiyim .çırpındıkca pattıgım haldee cırpınmaya devam ediyorum . böle bi zamn bekliodum zatenn .hepsi ust uste gelince çok kötü olduu . beynımde boş yer aylardır hazırladıgım harıkalar diyarım yıok olmuş gibii. beynımı tekrar inşa etmeliyimm . şansa ihtıyacım varr .şans beni bulsun y789 hoşgeldin sendee gunlugumee cok tesekkür ederim.kocamn öptumm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k imkansızlıkların kızı yelda_k herşey yolunda ilerlerken ben seyire bakarım . çünkü herşeyin istediğim sekılde olaagını bılırımm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k sarılıyorum artık kendımee eskıden bunu yapmazdım galiba.oysa ne guzel bıseymış kendını kuşamakk mutlu kılmakk karsılık beklemeden sarıp sarmalamak. mutluluk kuşatıyorum etrafıma.sevgı selınde yuzuyorum . iltifat edıyorum.başarırısın yelda_k sen yaparsın diyorum.rabını bılır dogru ylldan ayrılmazsın dıyorum. başarı başarı başarı çıglıkarı atyorum .yanagıma dokunup aferin iyi işler çikarıyosun seni taktir edip devamını bekliorum diyorum. PARA meditasyonlarımı dusunup . imgelemeye gaçiyorumm .atanıyorum işe gidiyorum para kazanıyorum . işkadını oluorum :) öle işte gunlugumm . adımı şans koyuyorumm . umutları sülalem yapıorum . başarı ülkesinde yaşıorum . kariyerle evleniyorum. çocuğumun adı mutluluk . arabamın markası para. yaşadığım yer mağazaaa :zpzp: blissy |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yeni bir dönemm başlıyor artıkk.. tamamen iilere acık hayatımın kapıları. varoluşlar şanslardan ibaret. mutlu insanlarla kaynayacak etrafım. para para para girlhaha... heyecanla bekliorum ama içimdede bi korkuu var ayrılık korkusu.uzaklık korkusuu. rabbimden buyuzden hayırlısınıı istiyorumm. yazıyorum gunlugum sana istegım ilk 4 içindendir! bazıları 3.tercihın olacak olacak dıolar.. bakalımm. olumlamam gerecekleşiyor. gecen hafta arkadaslarım hıc benı aramamıştı ve cok uzulmüştüm. ben aradım hep ılk mesajları ben attım falan . hayatın yogunluguna kaptırdıkları için üzülmüştüm. ama 3 gundur.tel tarfiği yaşıorumm. süreklı tel konuşuorum."canımm neden mesgulsun." "bebişim aradım bırıyle knusuodunn acılen bana geri don " dı mesajlar okuyunca eskısı gıbı mutlu oluorumm y789 adımı şans koyuyorumm . umutları sülalem yapıorum . başarı ülkesinde yaşıorum . kariyerle evleniyorum. çocuğumun adı mutluluk . arabamın markası para. yaşadığım yer mağazaaa :zpzp: blissy |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k vedalara hazırlanıyorum.ağla2. artık sonkezz çıkacagım bu evdn .bu eve her gelişmde misafir olacağımmmm:( feryatlardayım aslındaa.. kalıcı bı iş vee sahte gulumsemeyle gule gule dıyecegımm.. korkuyorum gunlugum .yalnızz koskoca sehırdee napıcam bılmıorum karanlıktanda korkarım zatenn .. dua mı edeyım atanıyım dıeee atanmıyım mı dıyım bılemedımm.bu yuzden sonucuu rabbime bıraktım .hayırlıysa atanıyımm... annemin masum küçük kızııı gidiyorr. babamın cadıı kızı gidiorrr. şayet atamada yerleşipte gidersem gururla çıkacagım bu evdenn baba bak başardım anne başardım diyecegım yelda_k başarınca çok mutlu olacakk . ama mutlulugunuu unutupp ayrılık acısı yakacak buseferde içinii.. sizi seviyorum ailemmm hemde çok seviyorumm.. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bugune bugun DEVELET MEMURUYUMMMMMMM . EVET EVET BEN BAŞARDIMM y789. İSTEDİĞİM SEHİR OLMADI AMA ATANDIMM . kendimle gurur duyuyorumm . ayrılacagım içinde üzgunummmm ama ailemdenn . şehirde pek istediğim biyer degıl ama öle işteee. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Yoksa İstanbul mu? Hayırlı olsun canım.. Senin adına çooookkk sevindimmmm... Demek ki hayallerini yıkmamış, düşündüğün gibi kimse kazık atmamış sana... Umutsuzluğa kapılmamamız gerekiyormuş hemen de mi? ttli3 Tebrik ediyorum seni. Görevinde başarılar dilerim. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k veda vakti yaklasıorr...üzülüorum aslındaa ama .atandığım yerde ii insanlarınoldugunu dusunmek istiyorum . ev arkadası bulmayı ümit ediyorumm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k girlhahamerhaba günlüğüm artık herşey çok farklı bir yoldaa :) malum artık atandımm . ben başardım günlüğümm vede atanmama herkes çok sevındıı aramayan kalmadıı :) sevildiğimi anladım bendee buda öle gurur vericikiii. artık başaım dik .yelda_k başarınca ne kadar çok mutluu . hakettiğim bir mutluluktuuuu tabiki buuu . 20 saat ders çalışarak geldim bugunlere .60 kişinin raasına girdim .yakında sitede hedef kutlama partisi vereceğimm .bu benim hayalimdii imgelememdii. evraklarımı ayarlayacagımm yarın . en kısa süredede gideceğimm... .................................................. ............................................... buraya kadar hepsi güzeldee: nerde kalacağım hala belli değill.. allahım ne olurr lojman olsunn yaaaa ..ii insanlar bulsun beni. yeni atanan diğer kişilerle yada bi eve cıkabıleyım . korkmak istemiorumm karanlık korkum içinde bişeyler yapmam lazım ama ne bilmiorumm şimdilik kendine ii bakk bu arada artık yeni bilgisayarımdan yazıorumm :) şans hep benden yana olsun aklımdan gecenn istekleri evren bana yollasınn |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hayat bana neden şekil yapıorrr :) FD buruk bir sevinç buuu .aklına gelen herseyde yaparım başarırım diyosun ama birde bakıosun ve umutsuzluğa kapılıyorsun :) annemden uzaklaşmak ıstemıyorum .küçük huysuz çocuklar gibiyim .annemın hep bana sarılıp öpmesisi istityorumm . dun akşam anne küçükkenki gibi sen süt ısıtt sonraaa beraber uyuyalım deedimm .. sabahh sakın ben kalkmadan kalkma diede tembihledimm girlhaha.. küçük bi sevimli kız gibi annemden ayrılmak istemiyorum .komsuya göndermiyorum . onunda gözleri doluoo cok uzuluo ama bana kızım gitme dimio . ailemi çok seviyorym . şans ne olur benden yana oll _ lojman işi hallolsun . çok kısa bi süre içinde gidiyorumm .. benim güzel şehrim karlarla ugurlayacak beniy789. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k merhaba neutrali5 uzun zamndır gelmedim sana .vedalara koşuyorumdaaa ağla2. herşeyi ayarladık gibi dünn .yerimi begenmedim aslındaaa bunun içinn üzgunumm . bi ev arkadaşım varr daha tanışmadımm ama telde konuştukk . mutlu bir ev istiyorumm .herkesin görevlerini bilmesini seçiyorum .çalışacağım yere çokta yakınn smil56... ama dediğim gibi yerini hiç sevmedimmm sadanim. suçluluk yaşadımm hattaa orayı ben yazdım çünkü birsürü iyi yer dururkenn gidipp çok igrenç bi yeri yazdım yüksek bi puanım varken mecburmuş gibii offfffffffffffffffff kendimi affetmeyi seçiyorumm . güzel bir hayat diliyorum. elvedaa sevdiğim şehirrrr. elveda ailemm.. elvedaaa odamm ... elveda...... agl34 varlığımla bütün olarak gidiyorummm . aşkım kalbimdee sevdiklerimm yüreğimdeeee annemin küçükk masum kızıı artık gidiooo . bu gurett bi başkaa bu son çıkışım evdennnnn. yakıo içimm kavruluooo . hiç güzell olmayanbiryerde 1 yılımı geçirmeye gidiorumm . HER ELVEDA BİR BAŞLANGIÇTIRRRRRRRRR benim başlangıcım perşembeee günüüü .. sadece mutlulukk istiyorum ben seven mutlu insanlar istiyorummm . başarmayı seçiyorumm parayı seçiyorumm .. uzun bir suree gelemem belki sanaa ama bil günlüğümm seni asla bırakmıyorum en kısaa sürede evime net almaya çalışıcamm .sımsıkı sarılıorum sanaa bu maceradaa benim le olacaksınn . sırların en büyüğüsün sen sen en guzel en saf en şanslııı en mutlu en zeki en şık en zengin en hayırlısınn ev arkadsımı dediğim gibi hiç tanımıorumm umarımm iyi şeyler olur. rabbim beni tüm kötülerden koruuuuuuu |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k attığım adımlar nettir attığım adımlar dogrudur kesindirrrr ! mutluluk herdaimm beni bulur.. para benim hep elimdedirrr parayı sever parayı sayarımm .. elimdeki her para yeni paraların habercisidirrrr. ev arkadasımm isee bugune kadarki arkadslarımın içindee en iisirrrr . enn güzell yerdir benim yaşadığım yerrrr . .gözüme hep güzel kareler yansırrrr . varolurum, varoluşumla gurur duyarım başım hep diktirrrr .hep rahatım . çevremdeki insanlar beni sevrrr benimle ilgili herkesss ii şeyler düşünürrrr |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k iyisin sen iyii :)) Dualarımdasın İstanbul Güzelii sevincli |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bambaşkaaa bir hayattan yeniden merhaba:) seni çok özledim saaatlerce dertleşmekk istiyorumm .ama maleseff suan pekk uygun değilimm... yeni işimdeyim yenii masam ve yeni hastalarr.herşeyy yenii ama berrakk değill.. özlüyorumm ailmei sevdiğimii sevdiklerimi özlüyorumm...yabancıı bir hayatt ve yeni birr evv yeni bir ev arkadasıı . herşeyy baskaaa hrşeyy değişikk... alışmaya çalışıorumm nefesimm yetmiyooo bazenn yok oluyorummm sessizce kaçıp annemın küçükk kızıı olupp uçmak istiyorummm . kibb gunluğumm .senin destegini hepp hissediyorumm . HYAT BANA GÜZELLLL :) VE BENN VAROLURUMM ÇEKERR GİDRİMM. MUTLUYUMMM MUTLU MUTLU MUTLUUUUUUU |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k saygın insan nedemek günlüğümm ? bugun kaşemi aldım elimmeeee nasıl bır mutlulkk ne buyuk birr gurur anlatamamm .seviyorum kendimii dedimm evrene sonsuzz tesekkur ettimm .kendimee sevgiler yolladımm ii ki bursasınn dedimm . yaşadığım yerrr hiçç ii bir yer değilll ! alışkın olmadığım insan türleryle doluuu ama yaşamak zorundayım kendimii buraya aitt hissetmiyorumm . kelebekk misali benimkii .gidiciyimm burdaaa :) elvedaa deyipp ayrılacagım bı gun burdan .yakındaa şok olacagınn bir haber verecegim sanaaa ... tüm iilikleri hayatıma cekiyorum ben iiyim kalbımden hepp iilikk gecerr vede bana bakan özlerr hepp ii şeyler sölerrrr girlhaha. iş yerinde kendi odamdaa kendi masamda kendi biligisayarımdayım .. gurru duyuyorumm ailemleeee .seviyorum seviliyorum olumluyum pozitifimm . iiyimm y789 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k saoll canım benimm .... umarım herşeyy daha ii olur senin içindeee |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k senin içinde her şey iyi olacak. iyi bir ev arkadaşın çalışmaktan keyif aldığın iş arkadaşların olacak. dualarımdasın sevgiyle kal canım |
umarım deediğin gibi olurr çünkü çok zorlanıyorummmmmmmmmmm .herkes kendi derdne düşmüş durumdaaa. özelde çalışmak bile bundan daha kolay diyebilirimmm . ama çok sükürr hatta sonsuzz şükürrrr |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k nasıl bir yerdir burası yahuuuu .8.gün hiç aralıksızzz yagmurr yagıyorrr.sel alıp gidecek die korkuyorummmm . |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Yağmur güzel yağmur berekettir :) |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k zatureyimm :( ama ailemin yanndayım .onları çok seviyorumm .mutluyumm kalbim isee çok kötü yaslardaaaa ne olcak bilmiorumm . korkarım depresyona girdimmmmmm ....... bunu yazarken bilee içimm ürperdiiiiiiii bu böle olmamalıı yaaa .olmazzzzzz. çok fazl asorunum varr . görevlendirme geldiğim yerdee sorunum varr şube müdüryle sorunum varr .ev arkadasımla sorunum varrr .vede bir yıl yada bir buçuk yıl tain isteyemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmm. ruhum kabarıyoo korkuyorummmm .... ölüme yaklaşmak istiyorumm . bedenimmm yok olmak istiyorrrrrr . ailemden pazar gunu ayrılıcamm ağla2ağla2ağla2. ağlamaktan içim dışıma çıkıoooo .mevlam korkuyorummm .yardım et bana .kimse yok orda herkes yabancıı . karar veremiyorummm .bu dert fazla geliorr banaaaaa |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hee bu arada bil bakalım ne olduu ? ya ben şişko varyaaa incecik bişey olmuşumm ... annem görduğunden berii çok zayıflamışsın deyipp duruyoduuu .bi kotum vardı çok sevdiğimm dün bi giydimm kott düşüoo hatta belimde durmuooo .7 kilo vermişimm 15 gündeee bilmem hastalıktann bilmemmm üzüntüdenn. ama alırım yinee nasılsaaa ben kilololarım olamdan yaşayamamm . |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 AM. |