![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı:
prensescim teşekkur edrım canım.. ii dileklerın katlanarak senı bulur inşallah... ziyaretin içinde teşekkür ederim. hayatımda olması gerekenden cok olacakolan seylerın seınıde dedıgıngıbı guzel olmasını seçiyorum |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k "mutluluk" herseş çok net aslında kafamda.nasıl olurlar bılmem sekıllendıremıyorum .ama bıldıgım gercekten herseyın guzel olacagı.sorunlrıml aılgılı bı cıkıs noktası bulamzken yeni birşey geldi aklımaa .bakalm kızlar kabul ederlerse oldu bu iş.inşallah kabul ederler.bolelıkle bende kurtulmuş olurum bu sorundan.. mutluyum hermde cok .mutluyum cunku bugun sınavda hiç heyecanlanmadım bırk bıldıklarımı bılemedıklerımı bıle yaptım.buda benım basarım dedım cıkarkende. "pişmanlık" ah be ahh keşke kpssdede bole olsaydım o zamn 95 alırdım emınım .ama şımdı cok yanlıısm var baktım sole bi sorulara ..nese ben yınede sonucu hayrıma istiyorum. güzelim , başarı hep benimle olcak. sağlıgım yerinde oldugu surece sukrediyor ve hersorunla basedebılcek gücü kendimde görüyorum hatalarımla yanlışlarımla kendımı sevıyorum hayallerıme kavuşmak ıcın ise gun sayıyorum .. hersey şahane bugunde hergunden daha guzel olacak yarınkı vızelerımde guzel gececek azıcık uyuyup okcocok des calışmayı seçiyorum |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k "mucize" mucizelere inanırım ben.haaytında insanın bı anda ummadık haayal etmekte bıle zorlandıgı seylerın gercek olduguna. mucize bekliorum bende hayatıma .nasıl olur bılemm :) ama ıstıyorum basarılarıma rtık alkış tutmak istıyorum. hkkettıklerım benımle olsun.baslangıç iiçin hazırlanıyorumm... yenı hayat yeni insanlar yeni yelda_k bastan doguyorr.. tabi sorunlarımda olucak.ama bugun 6 ayın selametine erdim. şimdi ise arkadasımla bunun kutlmasını yapıoruzzz.. seni ve herkesi sevıyorummm varlıgım degerli bı sure yokum nete gıremem muhtemelen .arkadas ziyaretın ecıkıorum.. çalışmak ıstedıgım hastaneyi seçme vaktı.. bu konuda birde sorunum var halletme gucu verr işlerimi kolaylaştır rabbim degışımm dıyorumm :) kib |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k 5 gunluk bi aradan sonra merahaba gunlugum .senı ve forumumu cok özledimmmm:) kavuştugum iiçin mutluyummmm.. buyuk umutlarl açıktıgım yoldan karmakarışık bi kafa ile hüsranla geri döndümm şimdi karar verme vaktii insnların cok cok cok çirkin yuzleriyle karsılaştım am bu durum insanları sevmem engel olamazzz..ben tanıdııgım ve tanımadıgım herkesii insan oldukları için seviyorumm.. offf içim yin edolduu toparlanıpp yeni kararlar almaya calışıyorummm.. 7 hastaneyle gorusmek için cıktıgım yolda bır hastaneyle görüşüp geri döndüm .daha hazır degılım calışma şartları hiç bana uygun degıldii ummadıgım beklemediğim bir hastaneden hayırlısıyle teklif gelip sonucunu hayrıma bekliyorummm |
Cevap: günaydınnnn kujum gunaydınn.. yeni bi gun ama bugun hava kapalıı olduğundanmıdsır nedir bilmem kendime geç geldim 8de kalktım oysaa.... evde canım sıkılıor bugun 2.gün boş boş ewde oluşumun ..sıkıcıı yahuuu ocakta atama var diyolarr .sayııdaa azz ama n eolur allahım yaaa puanım yüksek olsunn da atanıyım .TSMyi ben hakediyorumm.. hakkettiklerimii yaşamayı nasip ett rabbim .... bugun evdeyim uni ödevimi yapıcamm .. thermal sauna şort aldımm belki 3 kilo veriirim dieee y789. onu giyip kapı silicemm .. hoşcakall |
ÖLÜMMMMM ölüm çok accııı .. hata diye adlandırdığım olayla şimdi guruur duyuyorumm.. hani bayramda arkadasımın evıme gıtmıştımm..eski erkek arkadasımın aileside ordaydıı.babanesi ölmeden bi eks goreyım demıştııı .ve bende gıtmiştim haniii.. şimdi vefatt etmişşş.. çok üzgünümm:( ölüm kokusuuu her tarafıı sarmış durumdaaaaaaa |
Cevap: ÖLÜMMMMM Canım benim, allah ölümün bile güzelini, zamanlısını, sıralısını versin. Nurlar içinde yatsın inşallah arkadaşının babaannesi. SEn daha gepegençsin, dilerim de önünde uzuuuun, sağlıklı ve mutlu bir hayat vardır. Hayatımızdaki kayıplar bize hayatta daha yapılacak çok şey olduğunu da hatırlatır. Hemen dön bir de öteki tarafa bak, sıkı sıkı yapış hayata ve yapmak isteyip de yapamadığın hiçbir şeyden geri kalma. Gönül al, güzel anılar biriktir. Aldığın her nefesin tadını çıkart. Korkun da üzüntündendir, normal. Muhteşem bir hayat sürmeni, doyasıya tadını çıkartmanı dilerim canım:)) |
Cevap: ÖLÜMMMMM Alıntı:
belki gençliğimdenmıdır bılmemm öleümm pek aklıma gelmez benimm.her selada üzülürr dua ederimmmm..ama ne bileyim kaç yıldırr kanserrrdiii.. şimdii ise yokulup gittiii.ben bana düşen görevi yerine getirdimm ..ama ne bilimm canım yandıı yinedee...sölediklerinn çok güzell çok anlamlıı gercektenn.. teşekkür edrimm ...ii varsınnn .... |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k gunaydınnn :) daha kahvaltı yapamadımm... bugunde bı nazlıyımm.. hayal kuruyorumm bugun.hafta sonu hep evdeydim:) malum burda ole bır yagmur yagıodukııı .. annemleride özledimm.. bı 2 gune gıderim artıkkk.. güzel planlar yapıp ayaga kalkmak istiyorum.guzel bi iş bulayım artık ... kafam cok dalgın cıkışş yolu yokmuuuu ? |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k canım ben de daha yeni yiyorum...beklediğim sipariş gelmedi yarım saat geçti ..ben de aradım hala gelmedi diye ..abla 5 dk ya orda...yok göndermeyin dedim aradım başka yeri o da dürümcü en yakın:( sabah sabah dürüm yedim ayıptır söylemesi adam 5 dk da getirdi:) bir pazarları güzel kahvaltı ediyorum ....hep birlikte sohbet ve neşe içinde :) |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k kahvaltıyı çok severim bennn....keşke yakın olsaydık hazırlar getirirdim.güzel sohbetle beraber nede güzel olurdu.... pek becerikli degılımdir.ama kahvaltı konusunda çok güvenirim kendimee..bölew süslü süslü tabaklarda şahanee oluo yaahuu... |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k ne tatlısın .....bence de süper olurdu... hamaratsın demek ki... kapıları bile siliyorsun okudum:) |
normalde hiç değilimdir.hele eskiden hiç bir iş yapmazdım.annemm de kızım ders çalışsın aman butun gun zaten yoruluorr falan dıee kıyamazdıı saolsun... ama şimdi boş oluncaaa azıcık elimi attımm toz bezlerine bulaşıklara:) güne seninle başlamak ablacım çok hoş olduu... kocamn öpuyorum senii... |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k günaydınnn..bugun çok sevdiğim biricik arkadasımın doğum gunu malesef uzak şehirlerdeyizzz..gece 12 ye kadar bekleyip aradım ilk ben kutlmak istedimm çünkü:) böbreklerim ağriyor bu aralar bilmem üşüttüğümden inşallah bişey yokturrr.geçici bi ağrı olur inşalllah .. kahvaltı yapıcamm az sonraa :) bugünleerde canım hiç yemek yemek istemiyorrr.bu güzel bir şeyy ama evde boşken hep yemek yemek hiç hoş olmazdı çünkü.. bugün yeni bir kitaba başlıcamm ...bir kaç tane var ama hangisini seçecegimi bilmiyorummmmmm.. grip olmuşum bugün bidee .bogazım çok kötuu agrıor.annemi çok özledimm ..gideyimm kar topu oynayacağımm arkadaşımla.. biliosmusunn.bazen çözümler buluorum ama cesaretim yok... nasıl çalışırım bilmiorumm.başaramamkmı korkumm anlamıyorum kendimi.. keşke biişeyler içinn mecbur olmasamm....off nese canım benimm ben gelirim yine. kib |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k günaydın güzel kız....blissy bugün yine güne benimle başlıyacaksın sanırım hadi hayırlısı:)8977 sen de mi hasta oldun:(sad456 hemen ilaç al ve sıcak bitki çayları iç kahvesmileyayrıca belini sıcak tut birşeyle sar hatta ve en önemlisi ayağından çorap terlik çıkartma.... nasıl iyi ilgileniyor muyum senley789sapkal89 |
ablacımm çok mutlu oldum yazdıklarınaa ...benimle bu kadar ilgilenmen hoşuma gittiii yanii...sende hastasın gallibaa..soğuk ahvalardan nasibimizi almışızz demekkii.. sen çalış bende evde 2mız için dua edeyimmm :) (bitki çaylarımı içerkennnn) .. bugun turk kahvesiyle başladımm gunee :zpzp: |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k amin canım... oh iyi yapmışın ...afiyet olsun... benimde 3. kupa çayım ....içim ısınsın diye durmadan içiyorum :) |
Cevap: POZİTİF GÜLÜMSEYİŞ günaydınn günlüğümm..bugun için yogun bi plan yaptım dün akşamm ..bugun ise hç uymak ıstemediğim bir plan olduğuna karar verdimmm... hayata dairr çok fazla palnım olduğunu düşündümm.yani aşırıı bir plann .sevincli..planlar insanın hayatını kaliteli kılarr.degerini artırır.. gücüm neye kadr ne ölçüde yeter bilmiyorumm..ama gucujmu artırmam gerekiyorrr ..madem para bukadar degerliii..kazanmaktan başka çaree yokk.. yoo yooo ben sağlık istiyorum önceee .sağlığım yerinde olsundaa herşey düzellirrr.herşeyy yoluna girerrr. sınav sonuçları daha açıklanmadıı ne olurr allahım hadi beklediğim gibbi gelmesede düşük olmasın atanmama yetsin. yoksa bu şekildee gerçekten özelde çalışmak istemiyorumm... hep hayal ederdim gelirmi derdimm .geldi işte o gün geldii RTIK GELKECEĞİ kurma vaktii. ailem çok çokçok değerlii.n eolurr allahım asla onları üzeccek birşey yapmıyımm.. doğru yolda oldugumu hep bileyimm.oldugum yolun sonundaa ışıklar olduğunuuu bileyimmmm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k günadın fıstıkkkımm.. dün artıkk azıcık arkadslarımla sohbet edeyim dedimm.azııckk dedeğimm saatleri aldıı sevincli dün gece ilk defaa uyuyamamnın ne demek oldugunu anladım ve bu durum 90 dk sürdüüü..en sonunda yeter artık deddimmmm vede uyudumm.sabah tabiki yine 9da uyandımm .bugun hç zırvalayasım gelmioo o yuzden cıkıorum gelirim belkii...:zpzp:.. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k günaydın yelda_k kpss ye girecektin sanırım şimdi görünce aklıma geldi nasıldı sınavın, umarım iyidir 85 üstü alabilirsin:) |
çok çok çok heyecanlandım ..sınav bitene kadarda ne kalp çarpıntım geçti.nede ellerimdeki titireyişş.. bildiklerimi bile yapamadımmm .. şimdide toparlanmaya çalışıorummm iştee.. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k canın sağolsun, kardeşim girdi ama oda sanırım başarılı olamayacak milyonların girdiği bu sınavda daha başka imkanlar kovalayacaz artık hakkımızda hayırlısı:) |
tesekkur ederim canımm:) umarım tez vakitte nasibimz bize ulaşırrr . |
yolculuk varrrrr! günaydınn aşk dolu sevgi seli gunlugummmm.... dun mıgrenım tuttuugece aglaya aglaya uyuyakalmışımm....mıgrenım oldugundaa beynım okadar nett hissediliyorr vede okadar mutsuz oluyorumkii.gece agrımdan dolayı erken yattım ama uyudugumda saatt 3u geçmiştir eminimm..hemn uyurken agrım oldugunda asla uyuyamıyorumm... bugun burda son gunum annemlere gidicem yaşasınn..ohh be beyazz şehrim benimm çok özledimm çokkkk :) dün gee mektum yazdım sayfalarca sürdüü..geçmişten bbugune kadar beni üzen affedemediklerimmm unutamadıklarımmmdan oluşan satırlardı bunlarrr ..eet cok üzücüü ama neolcak bilemiyorumm..affetmek isterim tabikiii hemde çokk daha dogrusuu affetmekten kastım onlara sevgı beslemek falan değıl elbetteee onLArı hiç düşünmedenbeynımden yaşadıklarım ı bilinç altımdan silmekk .ama bunu yapamadımm..aslında yuksek ölçüde bunu başarabiliorummmm .ama öle anlar geliokii hepsi üstüm eyükleniyorr dogrulamıyorum.daha gencım hemde cok gençç bu yaşımdaa bu kadar yük çok ağırr.. AMA AFFETMEYİ SEÇİYORUMMM...AFFEDİP NEFRETİMİ GÖZ YAŞLARIMI ELİME ALIPP.RÜZGARA SAVURMAYI SEÇİYORUMM..RÜZGAR ASLA SAVURDUKLARIMII BANA GERİİ GETİRMEMESİNİ İSTİYORUMMM.. BUNU ONAYLIYOR VE UYGULAMAYA GE.ÇİYORUMMM.. güzel bir gelecekk içinn başlangıcımdann ilerleyip sonuçlarıı görüp mutluluğu seçiyorummmm .. tsm yollarındaaa kendimi kulaklıkla işe giderken görüyorr mutlulugu yaşıyorumm..offfff yinemi işş demekk istiyorumm:) ben hergün okula giderken kızlaraa yaa allah aşkına söleyin bugun okula gidilirmii yada bugun okul tatail olmalıydıı dimii die sorular yöneltirdimmy789.. sevdiğim insanlarıı daha çok seviyorumm ....hayata pozitiff gülümseyiş deyipp noktayı koyuyorumm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k evrenın gönderdiği ntüm ihaberleri kabul edıyorumm..çakralarım acık bekliorummmm iiyiyi güzeli parayı başarıyı seçiyorummm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k sabah kötü bir haber almıştım. akşama kadar sinirliydim.ödevinide yapamamam cabsı oldu.sonra düşündümm de herseyy biz insanlar içinnn.. ben hayata yeterki güleyimm onun bana kahkaha atacağından eminimmm. evrenii kendimi kuçaklıyor ve teşekkür ediyorumm sevincli |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k aşk var içimdee bugune kadarda hiç bunu bastıırmaya çalışmadım..evrenın en güzel duygusuu AŞK sa teşekkürler evrenn:) bekleniyorsun hayatıma !aşık oldugum kişinin hayatıma tekrar gelmesini yakın zamnda kutlamaya gececeğime emınımm... gülümsüyorum bugundeee .yapacaklarımı netleştirıorumm . isteyipte başaramayıp nasip değilmişş dememek için caba gösteriyorumm KARİYERR: ulaşacağıma emınımm .ılk okuldayken herkess anne baba zoruyla ders yaparken benn ödevlerimi bitirmiş ve aileme hangi meslekte olsam die soruyordum.. aynı anda buyuk işler başardım benn .... okuduğum lise gereği çok calışıordukk .butun okul ama sevincli..ama benasla inek ögrenci olmadımm bununiçinde kendime teşekkür ediyorumm ...hayatın her anını yaşamam gerektiği gibi yaşadıgım içinn.. sporda kuşak atlama anlarıı ....en buyuk hedefim siyah kuşaktıı ve buna ulaştımmm .siyah kuşagımm armagan edıldıgındee hakkımm benimm diee çıglıgımmmmm:zpzp: kibb hayat güzell hayat güzel ve adill hayat güzel,adil ve tam bir geri dönüşüm kutusuuu:) |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k her anı istediğin gibi yaşamak çok güzel... bunu başaran şanslı insanlar grubundasın... sevgi ve dilediğin gibi bir aşk seni bulsun.... gönlünden geçen dileklerinin hepsini evren sana sunsun... sevgiyle mutlu keyifli kal |
yine diğer yazılarında oldugu gibi beni mutu etti ziyaretin vede güzel dileklerin... asla şanslı oldugumu düşünmedim hayat bu ezberi yapmama izin vermdi çünkü.. ama şansımı kendim yaratmam gerektiiğine artık innaıyorumm ..şans benden yana demekk çok güzell .umarım şans konusunda istekelrimbeni bulurr |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k olumlu ve pozitif bir sababtan günaydınnnnnnn :zpzp:.. deliler gibi neşeliyim bugunn ... içime sevinç mi kaçtı naptııı :) resmen hormonlarım durmuorrr bir mutluluk bir mutlulukk görme gitsinn .. gelişimimden bahsedeyim birazda sana : eskiden çok şekerli cay içerdimm ama artık şeker kullanmıyorummvede buna alıştımm :) artık canım arada tatlı istersee çayda şeker kullanıorumm.. rahatsız oldugum bi konu varrr bidee çevremdekilerr bana herseyy güzel degılki ne bu pozitiflik kıızm kendıme gell diyorlarr. oysa yanlış onlarrr eline iğne batsa tetanoz oldum diyorlar bence yanlışşş ! ihtimaller var ve bunları herkes görüyorr.ama bu ihtimalleri düşünmak akıllarınA gelmiorr..ben mutluyumm canımm pozitifliğimleeee.. aslında hep cevremiz yapmadımııı bzii böle karamsar böle mutsuzz.. BEN KIRDIM ARTIK ZİNCİRİLERİMİ |
güzelim bu hislerine yürekten sevindim. bu dünyayı alt et sen bunu başarırsın.... sevginle bütün karanlıkları aydınlatacaksın....seni çok seviyorum ablacımactionsmile |
okadar mükemmeslisnn ki ablacımm..çok güzell "sevgınle karanlıkları aydınlatacaksın "yakında kendme sitede yeni bir sayfa acacagım orada bunuu kesin yazacagımm .. kibb. sana bakan butun gözlerrin parlaması dilegiylee.. seni çok seviiyorumm .. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k inşallah o sayfayı görürüm canım.. yakında siteye giremiycem....:( uzun bir yolculuk beni bekliyor ....bana dua et oldu mu? |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k eskidende bu kadar beklenti içindemiydim acabaa? her günden bambaşka güzellik dolu umutlarla gözlerini açmakk çok güzell .. belkide herşey bana güzel görunuyodurr.. ama derin beklenti derin özlermler içindeyim.. herşeyy çok nett aslında hangi yola girersem gireyim b planı yapmış duurumdayımm .ama dümdüz yollar varken başka yollarr asapmakk hiçç ban agöre değill..istekelrime aykırırı.. SEN ŞAHİT OLL GÜNLÜĞÜMMM TSMYE ATANMAYII BU KADAR İSTEDİĞİME SEN ŞAHİTT OLL aklıımdan güzel şeyler geçior, güzel puan güzel şehir güzel insanlarr güzel bina güzel hastalarr :) güzel tsm güzel ben güzel.................... böle uzayıp gidioo işteee :) kibb |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k arınıyorum ! affediyorum.. asl aaffetmemem gereken birini affediyorum belkide bu kendime ettiğim bi haksızlık ama tozlarımdanarınmak istyorum. hayatta ban abu şansı vedığnden dolayı mutluyumm...tüm isteklerim gerçek olsun artıkk :) hakketiğim tüm güzelliklerin adrese teslim olmasıını seçiyorummm ...:zpzp: |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k artıkk koşmalara olumsuzluklardan kaçmayaa SON. ben burdayım En güçlü halımle kendimden emin bakışlarıml aburdayımm.olumsuzluklarr benden uzakkta kaldıııı .. isteklerim tam kesin ve gercekleştirilmeyi beklior..... LALALALALALA lallalallalallasevincli |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k merhaba:) gelmedim sana 2 gun olduu.. yeni yıl için heyecanlıyımm .istediklerimi tekrarlıyorumm evrene bundan hiç sıkılmadan şifa istıyorum herkese. saglıgımı korumayı hedefliyorum.. dün kız kıza toplantı yapıp eglendıksevincli... asla kendimi öven biri olmadım ben . ama baktımda herkes kendini birilerine ispatlama cabasındaa . ben sadece kendimi kenidme ispatlarımm . başarılarım da başarısızlıklarım gibi benim eserimdir. BAŞARILARIMA BENİM ELLERİM ALKIŞ TUTARR... BENİM KALBİM HEYECANLA GURURLA ATAR .. BEN NEFESİİ KENDİM ALIORUMM MUTLUYUMM daha çok gülmek istiyorum. şansımın dönuşünu seyretmeyi seciyorumm . hakettiğim hayatı yaşamayı istediğim evliliğii yapmayı seçiyorumm. geleceğimi onunla paylaşamyı seçiyorum . paraa artıkk evrendee ederse teslim edilmeyi bekliorrr :) güzel puan almayı seçiyorumm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k y789merahaba kujum .. güzel haberlerlemi başladı herşey bılmıorumm .. evdeyken bir telefon ve de sonuçlar acıklanmış koştumm aday şifremi ögrenmeyee caddeye kadar hemdee ...30 dk yoluu 10dk ulaştımm . mutlumuyum degılmıyım bılmıorum .sonucumu ögrendım beklediğim gibi degill ...ama galiba çokta kötü değill ..artık beklemeye başlıorum gözlerim dolu önceee ama şükretmem gerektiği aklıma gelincede şüktertimm şuana kadar puanımı öğrenmek için arayan herkesin puanından yüksekk .. ey allahım ne olurr istediğim sekilde olsunn .. atanayım artık hakettiğimi bulayımmm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yeni yıldan yeni beklentimm çok fazlaa istiyorumm evrenn adrese teslimmm edincede şükürlerimii dile getirirumm |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 AM. |