Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Morliçe :) Tropikal_k (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/467552-morlice-tropikal_k.html)

yelda_k 03-07-2011 10:05 PM

Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

güne ölüm haberiyle başladım .kötü ölüüm çokk kötüü.bi arkadaşımın annesi vefat ettii :(

ev telaşım var hala evi taşıyamadımm.ev arkadaşım ise gidiyorr ayrılıyoruz.kendim nasıl kalıcam karanlıkla ve yalnızlıkla nasıl baş edicem bilmiorumm .rabbim bana yardım ettt ne olurrr

yelda_k 13-07-2011 11:34 PM

aksilikler peşimden geliorr bugunlerdeee hatta herşey üst üste gelip korkularımı artırıyor.bunaldım yoruldumm bennn nasıl olcak bilmiorummm :(

hayat başarısı değişti artık benim içinn.

en zoru başarmaya çalışıyorumm .karanlık korkummla yüzleşmek zorunda kaldım ve kalacağımdaa nasıl olcak bilmioru.
ev arkadaşımla ayrıldıkk .
bu iyimi oldu kötümü bilmiorum .
ev araıyorum bende bu evden çıkmak istiyorum .huzursuz olduğum şeyler varrr nasıl olacak bilmiorum .

liseden bi arkadaşım ise benim olduğum yere gelior .bereber eve çıkabliriz die düşünüorumm .
hatta oda öle düşünüor ama kararasız olduğum şeyler varrr .

başka bi korkum varr hastaneye gitme işim yatmak üzeree bunu istemiorumm benn :(

bu lanet yerden kurtulmak istiyorummm .

bu evden hele hemen çıkmak istiyorumm.

isteklerim çok nett .
hepsinden önce 3 haftalik zorlu süreç başlıorr nasıl olacak gerçekten bilmiorumm.oraya gitmek istemiorum .

onaylıyorum .istiyorum hayatıma çekiorum.rabbim yardım ettt

yelda_k 25-07-2011 07:24 PM

değişik günler geçiriyorummm

yelda_k 02-08-2011 11:18 PM

yaşamama ve dayanma gücü ver allahım.
kendimi çok seviyorum.

kötülerden uzak tutt beniii

bigokyanus 03-08-2011 10:02 AM

Hayatında hiç olumlu bir şeyler yok mu? Günlüğünde hep yakınma , hep kötü adlettiğin şeyler var . Ne anlatırsan hayatına onun enerjisini daha çok çektiğinin farkında mısın?

yelda_k 08-08-2011 07:15 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803924)
Hayatında hiç olumlu bir şeyler yok mu? Günlüğünde hep yakınma , hep kötü adlettiğin şeyler var . Ne anlatırsan hayatına onun enerjisini daha çok çektiğinin farkında mısın?

gerçekten hiç güzel birşeyy göremiyodumm.
hepp olumsuzlukklar doluydu hayatımdaaa .
ailemi özlemiştim .
ev bulmamıştım .
ev arkadaşım konusunda karar veremiyordum.
sonra ;evde kendim kalıyor ve karanlıktan korkuyordum .

şimdi bu sorunlar çözüldümü dersen hayır çözülmei ama enazından yakınmıuyoum.
ailemin yanından yeni geldim artık görevlendirme gitmicemm y789.
ev arkadaşı konusnda karar verdim .ama ev bulmadımm .

evlenmeye karar verebilirim.

kıskanç biri var ve gözleri hepp üstümdeee ..

bu iğrenç yerden gitmek istiyorumm gitmek istiyorummmm .

bugun hakettiğim yerdemiyim hayır değilim.

artık insanları sevmek istemiyorummm .

ben iyi olsamda iyiinsanları hayatıma çekemiyorummmmm

yelda_k 10-08-2011 01:15 AM

09/08/2011

Bir insan için ne kadar önemli olabilir günlüğüm .ben söyliyeyim tam bir dönüm noktası olabilir J

Bugün tam bir dönüm noktasıydı.
Gelecekte yaşayacağım yer kalbimden geçen yer yani herkesin hayal ettiği ama ulaşamayacağı bir hayalken benim geleceğim oldu J

Mutlumusun ?EVET MUTLUYUMM hemde çokkk hak ettiğimi bugun aldım yarın aldım bundan sonra ne olur gerçekten bilmiyorum .

Bütün sorunlarımı dün yazmıştım .bugün ise hepsi çözüldü 6aydır tık yoktu bugun bir sorun kalmadı :d

Maşallah maşallah
1_atandığım yerde sorunsuz kaldım ve sadece oturdum bugun hiç çalaışmadım ve bundan sonra inşallah böle devam edecek .hakettiğimi çektiklerimin sefasını çekicem (inşallah)

2_daha tam kesin olmamakla birlikte istediğim apartmanda daire boş :d ve galiba bakıcam vede tutucam evde şahaneeeee :D

3_ev arkadaşı konusunda kesin kararımı vermiş bulunmaktayım ve de mutluyum .(umarım pişman olmam.

4_bundan 4 yda 5 ay sonra hatta istersem bi1 ay sonra istediğim yerde yaşayabilcem .insanların tayin isteyemediği yerde ben anında gidicemm :D

5_evde artık hiç sorunum yokk yeni arkadaşım süper biri .

6_hayat hep istediklerimi vermiş aslında geçte olsa verior.

7_20 yaşında kim 657 devlet memuru yahu söleyin bana.üniyi kazandım hala okuyorum bi taraftan .aldığım para ise gerçekten fazla.

8_yaşıma rağmen gerçekten olumlu insanları düşünen biriyim .

TEŞEKKÜRLER YELDA_K İYİKİ VARSIN İYİKİ VARSIN .

yelda_k 15-08-2011 11:22 PM

slm tatlım .
bayram için çok sabırsızım .
bu ramazan tüm razanlardan farklı geçior.

ramazan olduğunu hiç anlayamadım çünkü.
annemlerden uzak zorr işşşşş

bigokyanus 16-08-2011 10:14 AM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804358)
09/08/2011

Bir insan için ne kadar önemli olabilir günlüğüm .ben söyliyeyim tam bir dönüm noktası olabilir J

Bugün tam bir dönüm noktasıydı.
Gelecekte yaşayacağım yer kalbimden geçen yer yani herkesin hayal ettiği ama ulaşamayacağı bir hayalken benim geleceğim oldu J

Mutlumusun ?EVET MUTLUYUMM hemde çokkk hak ettiğimi bugun aldım yarın aldım bundan sonra ne olur gerçekten bilmiyorum .

Bütün sorunlarımı dün yazmıştım .bugün ise hepsi çözüldü 6aydır tık yoktu bugun bir sorun kalmadı :d

Maşallah maşallah
1_atandığım yerde sorunsuz kaldım ve sadece oturdum bugun hiç çalaışmadım ve bundan sonra inşallah böle devam edecek .hakettiğimi çektiklerimin sefasını çekicem (inşallah)

2_daha tam kesin olmamakla birlikte istediğim apartmanda daire boş :d ve galiba bakıcam vede tutucam evde şahaneeeee :D

3_ev arkadaşı konusunda kesin kararımı vermiş bulunmaktayım ve de mutluyum .(umarım pişman olmam.

4_bundan 4 yda 5 ay sonra hatta istersem bi1 ay sonra istediğim yerde yaşayabilcem .insanların tayin isteyemediği yerde ben anında gidicemm :D

5_evde artık hiç sorunum yokk yeni arkadaşım süper biri .

6_hayat hep istediklerimi vermiş aslında geçte olsa verior.

7_20 yaşında kim 657 devlet memuru yahu söleyin bana.üniyi kazandım hala okuyorum bi taraftan .aldığım para ise gerçekten fazla.

8_yaşıma rağmen gerçekten olumlu insanları düşünen biriyim .

TEŞEKKÜRLER YELDA_K İYİKİ VARSIN İYİKİ VARSIN .

Çok mutlu oldum senin adına , sabrın sonu selamet :)
Hayırlı olsun , dilerim hep güzel şeyler yaşarsın :)

yelda_k 21-08-2011 10:47 PM

1000. mesajım şerefine bu yazdıklarım değerlidir!

Slm günlüğüm gözlerim doldu biliyor musun ?

Küçük hayatımdaki yerin benim için çok değerli vede bu siteye ilk geldiğim gun sölemiştim 1000.mesajım özel olacak diee.farkında olmadan bine gelmiş bulundum bugun :D

Her şey için sonsuz şükürler olsun allahıma .
Hayatımda zorlu süreçlerden geçtim.ama geç.eceğimde hepp mutlu olarak devam edemez hayatım.benim bu sorunlarla yaşamayı öğrenmem lazım.

6 ay kadar en berbat gündü tabiî ki ev arkadaşım iş yerim gittiğim saçma sapan yerler falan ama artık görüyorum ki biraz biraz rahatladım rahatlayacağımda .inşallah böyle devam eder :D

Artık o toz pembe hayatım yokkk !nedenmi hayatıma öle bir insan aldımki arkadaş olarak ama tam biR ŞEYTAN ÇIKTI .

Gülme günlüğüm valla öle .bana bakışları bile kıskançlık üstüne .gözlerinden bencillik ve kıskançlık ve rol geçio resmen .

Hayatta en sevdiğim şey gülmek konuşmak iken artık öle değil biliomusun ?

Onunla 5 ay yaşadım ve tam bi kabusmuş ozamn anlayamamıştım ağlayıp susup oturmuştum işte aama artık ne sabırlıymışım diyorum.

Eski hayatımı istiyorum hani oo herkesin iyi ve güzel olduğu.
KÖTÜLERİ HAYATIMDA İSTEMİYORUM .

Olmıcakta şans hep benimle olucak .şimdiki isteğim ise bi telefonla alakalı resmi biyerden tel gelcek vede başımı yukarı kaldırım şükürler olsun rabbim sana demek için sabırsızlanıyorum .

Başarı çığlıkları kaplıcak heryerii.
Pasta kesicem bunun şerefine kendime hemen kıyafet alıp ödüllendircemmmm .

Ne güzel n egüzell.
Allahım hak ettiğim mutluluğu ver bana .sabrın sonu selamaettir innaıyorum senin adaletinede güvenim sonsuzzzz .

Nese günlüğüm iyi gecelerrr
İyiki varsınnn

BİNBAŞILIĞIM HAYIRLI OLSUNN

MORLİÇEE

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:23 AM.