![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k senin için çok sevindim :) tüm güzellikler seninle olsun |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Hayırlı uğurlu olsun ... Hayatınızda güzelliklerin olması dileğiyle ;) |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k günlüğüm merhaaba . büyük kararlar almak üzereyim nasıl olacak .şans benimlemi olacak bişlmiyorumm. bilemiyorumm.emin olmak istiyorum yadaa . artk sona yaklaştım .yeni bir şehir yeni bir ortam yeni bir hastaneye cesaret edemiyorum işte ya mutsuz olurssam ya kötu olursam falan diee tedirginim. birde kötu şeyler çekiyorumm .off meleklerrr size yazıyorum allahım dualarımı kabul etttt. iyi insanlarla iyilerle karşılaştırr |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k sen güzel dualarını etmişsin. artık yapacağın tek şey hayatına girecek olan güzel insanları beklemektir :) |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Yeni bir hayata adım atıyorsun ne güzel korkma bütün iyilik melekleri yanında olsun. Çok harika insanlarla tanışacağını hissediyorum. Endişelerin boşuna, olumlu şeyleri düşün. Çok mutlu olursun inşallah gittiğin yerde. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yoruldum yine haksızlık neden hepp bölee oluyor.sessizlik çöktüü üstümeee .anlayamıyorum hakkımı bile arayamıyorum malesef işte Türkiye şartları ne beklenirkiii? yazıklar olsunn gerçek diee kabul ettiklerimize kabul edeceklerimizeeee |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı:
arada sitem etmekte fayda var.. ama teslimiyet sana yakismaz... |
çok büyük dönüm noktasındayım ve artık kkaldıramıyorum engelleri aşmaya çalışltım aştım ama artık pes etmek üzereyimmmm :( |
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k umarım matri umarım öyle olurr.ama ne zaman nasıl olacak işte onu bilemiyorumm |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:53 PM. |