Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Morliçe :) Tropikal_k (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/467552-morlice-tropikal_k.html)

yelda_k 19-06-2011 10:10 PM

Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

Off günlüğüm çok zor durumdayım .
Sebepsiz ağlamaya başlıyorum 2 gündür.
Derdim çok fazla gibi geliyor.Kaldıramıyorum taşıyamıyorum :8
Yeni dertlerim ise kapıdaymış gibi kapıyı açtığımda ise canım çıkacakmış gibi hissediyorum.

Benim için sorun olan şeyler
  • Ev arkadaşım evden ayrılıyor.Ben evde kendim kalmaktan korkuyorum :8 ve bu korkumu yenmeye hazır değilim.
  • Bu lanet olası yerden kurtulmak istiyorum.Buraya alışmayı değil gitmeyi seçiyorum .
  • Bide güzel haberim var sağlık bakanlığı zorla 3 ay sonra yerimi değiştirecekmiş.Bu ii bir şey çok üzülen oldu bu duruma ama ben sevindim .
  • Sorun ise gideceğim yeri benim değil bakanlığın belirleme ihtimalinin olması L
  • Ev taşımam gerekiyor bir tane ev bulmuştum ama apartmanda kedi besliyorlarmış hemen çıktım daha neler yaa gıcık insanlar.
  • Buz dolabı almam lazım ama nasıl ?
  • Parasal sıkıntım yok ama şimdilik yok aileme para göndermem gerekiyor o zamanda sıkıntım olacak L
  • İş yerinde ise yakında memnun olduğum işim elimden alınacak çünkü bir sürü kişi gelecek çalıştığım yere.
  • Ve işte herkesin yaşı çok büyük olması sebebiyle bilmişlik yapıyorlar.Ben çok düşünceli biriyim ve nasıl olacak bilmiyorum .İnsanlar beni kırıyorlar ve hiç umursamadan arkalarını dönüp gidiyorlar.
  • Herkesin gücü bana yetiyor dayanamıyorum bu duruma.
  • Rabbim bilki gitmem gerekiyor.kalbimden geçende bu .
  • Buğun dolmuştayken çok üzüldüm gereksizdi aslında ama insanlar çokk acımasız.ben böle kişilerle aynı yerde yaşamak istemiyorummmmmmm MORLİÇE

yelda_k 23-06-2011 10:47 PM

hayatımda ilğinçlıkler ve güzellikler devam ediyor.

evde yalnız kamak istemediğimi biliosun.ama ev arkadaşımdan ayrılmam gerekiyor bunuda biliosun. günlerdir depresyondaydım.
hep ağlayım duruyordum.sebep çokmuş gibi görunsede aslında tek bir sebebim varmış oda evde yalnız kalacak olmammış.

dün bir telefon yüzünü bile 2 kere gördüğüm kişi arıyor.
çok sevdiğim bir iş arkadaşım taşınmak istediğimi ama ev bulmadığımı sölemiş.
oda gelsin benim evimde kalsın deyip beni aramış nasıl sevindim nasıl şaşrdım anlatamam .
hemen evet demedim tabiki olurmu ya öle şey falan dedimm.
oda olur tabiki benim evimm çokk müsait dedii :)

bende bi düşüneyim ona göre haber veririm dedimm.

şimdi ise içimde bir rahatlık bakarım duruma göre olmadı çıkarım yanına diyorum.
rabbim sana şükürler olsunn.

insanlar beni sevsin çünkü ben onları seviyorumm.
bana bakan tüm gözler ii niyetli olsunnn .
verdiğin vermediğin vereceğin vermeyeceğin herşey için şükürler olsunnn

MORLİÇE

prenses1 24-06-2011 11:07 AM

her şey gönlünce güzel olsun.sen kendini gerçekten sevip onaylayınca her keste seni sevecek.her şey gönlünce güzel olsun.sevgi ve ışıkla kal

yelda_k 24-06-2011 11:50 PM

Merhaba günlüğüm buğün neden canım yanıyor L

Öle bir yorgunluk varki üstümdeee kaldıramayacağım kadar ağır geliyor bana.
Korkuyorum aslında ben.hata yapmaktan korkuyorum bazende diyorumkii ben bu hatayı yapmamak için uğraştım vede başardım şimdi.ama hesaplamadım şekilde olumlu şeyler gelişmişken .asıl hedeften şaşmışım aslında.

EY NSANLARR BEN ÇOK DEĞERLİYİM BENİ KIRMAYIN İNCİLTMEYİNB KALBİMDE HERKESE KARŞI SEVGİ İ VARKEN BENİDE KENDİNİZE BENZETMEYİNNN :
Yalvarıyorum size.

Benim küçük mutlu ama sevimli dünyamı yıkmayın .hayata bakış açımı değiştirmeyin.bırakında ben size benzemeyim.çünkü sizden olan okadr çok kişi varkiiiiii.yakmayın canımı neolur.

Annem :anne seni çok seviyorummm ben küçük kızını kurtar bu acılardan eger bigün ölücek olursan benide al yanınaaaa ne olurrrrr L

Kardeşim:masumiyetsin sen.ilerde anne olurmuyum bilmem aramızdaki yaş farkından dolayı bi annenin çocugunu sevdiği gibi seviyorum seni.sana bişeyler aldığımda ise okadar mutlu oluyorum ki .rabbim bu mutluluktan beni hiç ayırmasın.

Babam:senden daha güçlüsü olmayacak .kilometrelerce ötemdeyken bile bana verdiğin güven için teşekkür ederim.senin sayende bi mesleğim var.karşılıksızz yaptığın iyilikler sebebiyle asla hakkını ödeyeme ben.
Evet belki bana yat kat bırakmıcaksın ama hayatımın sonuna kadar ektiğin fidandan alacvağım meyve ile asla gözün arkada kalmasınnn J

Kocamn öptüm ailem siziii.

morliçeeee

yelda_k 27-06-2011 07:46 PM

Canım günlüğüm benim .içimdeki parçasın sen

Tatile gittim 3 günlük her şey şahaneydi güzel bir şehir deniz güzel (denize girmedim)kaldığım oetl çok güzeldi mutluydum çünkü sevdiklerimleydim .

Sonra bugun işe geldim vede yine uzun yollar beni bekler başka bi yere gidiyorum çalışmaya.süreside belli değil.

Bıktım artık bu lanet olası yerden.
Nefret ediyorum buradan .kötü insanlardan nefret ediyorum

Ben güzelliklerde boğulmak istiyorum.
Bu cümle ne güzel oldu .
BEN GÜZELLİKLERDE BOĞULMAK İSTİYORUM:

Hayatımdaki değişiklikleri sevmiyorum.kib günlüğüm

yelda_k 27-06-2011 07:48 PM

cuma günü bir korkum vardı.vede başıma geldi.hepsi benim suçummm ::(

çabuk kurtulayımm yeterki

prenses1 28-06-2011 09:40 AM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801492)
cuma günü bir korkum vardı.vede başıma geldi.hepsi benim suçummm ::(

çabuk kurtulayımm yeterki

neden korktuysam olmasından endişelendiysem hepsi oldu.korkuların hep geçmiş ve gelecekten geldiğini farkettim.ve anda yaşamaya başlayınca çok rahatladımactionsmile

yelda_k 02-07-2011 09:54 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801530)
neden korktuysam olmasından endişelendiysem hepsi oldu.korkuların hep geçmiş ve gelecekten geldiğini farkettim.ve anda yaşamaya başlayınca çok rahatladımactionsmile

ah ah ne korkuymuş hala etkisi geçmedii

yelda_k 02-07-2011 09:55 PM

bugun çok yorgunum .
bütün gün abiye almaya çalıştım en sonunda aldım ama mecburiyetten şimdi ise pişmanım hemde çokkk :(

çünkü çok çirkinnnn

yelda_k 02-07-2011 09:56 PM

şansı hayatıma çekiyorumm.mutluyum .zenginlik benim adımmm :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:56 PM.