![]() |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü negatif cümle çok kuruyorum, haklısın pozitife odaklanmak için cümlelere dikkat etmeli teşekkürler ne güzel, bir günlüğüm var ve oraya isteyen de yazabiliyor! harikay789 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Bu sabah kendimi öyle yılgın hissediyordum ki(gerçi hala da değişmedi) Artık uğraşmak istemiyorum bana zarar veren insanlarla, hayatımı bozguna uğratan, beni üzen... Yoruldum artık mücadeledendunk56 çıksınlar artık hayatımdan, beni rahat bıraksınlar. kavga, gürültü, huzursuzluk olmasın artık. Ailem olsun yanımda, sevdiklerim... Negatif gitsin artık.. Dinginlik olsun, sevgi olsun, mutluluk... Ben ne yapıp da çekiyorum mücadeleyi hayatıma, anlamıyorumdusun2 çok yoruldumm...4897 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Bugün moralim çoook bozuk negatif ve problem insanlar hayatıma girmeye devam ediyor. içinden çıkılmaz bir psikolojiye bürünmek üzereyim. çok sıkıntılıyım çooookagl34 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Buon giorno a tutti actionsmile Bugün çoook iyi hissediyorum. Mutluyum; sonunda hissediyorum bunu. Herşeyin yolunda gittiğine ve gideceğine inanıyorum. Seviyorum, seviliyorum. Kardeşimin yeni bir erkek arkadaşı oldu. Onun mutlu olmasına çok seviniyorum. Nisan sonunda cruise seyahatim var, inşallah. Heyecanım artıyor. İnşallah pasaportum ve vizem kolaylıkla hallolur. Allah 'ım n'olur su gibi aksın herşey. Çekim yapmam lazım bu noktaday789 Çok şükür. Dışarısı bembeyaz, gelin oldu şehir Mutluyum, mutluyum, happy6mutluuuuu |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü ne zaman kendini kötü hissetsen çok mutlu olduğun anlarına odaklan mutluluğun daim olsun canım |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü çok tatlısın bengusu... |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Alıntı:
sen, bu şirin şeydenn daha tatlısınn y789 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü khkh56 teşekkürler spestnaz sen de öyleu859 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Bu hafta hiç yazmadım. Canım kötü şeyler yazmak istemedi. Çok yoruldum, yaşlandım sanki. Gözlerimin etrafı bile kırıştı gibi geliyor.sadanim Sanırım doğum öncesi son sancılar bunlar. Yok hamile değilimy789 Yani BEN 'in doğuşu anlamında... Ortaya çıkışı.. Hepiniz bana desteksiniz, bunu biliyorum. Ama bir +1 im var ki; beni hiç bırakmıyor. Elimden tutup kaldırdı, şimdi de ayakta tutmaya çalışıyor. alk78Ona kucak dolusu sevgiler, buradan da... İnşallah çok daha iyi ve güzel şeyler paylaşabilirim sizlerle... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:04 PM. |