![]() |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü güzel bir tatil geçir dinlen mutluluk ve enerjiyle dop dolu dön canım iyi ki varsıny789 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü happy6 çok sağolun arkadaşlar. rezervasyon şimdi yapılıyor, nisan-mayıs gibi kısmetse gidiyorum sevincliuy897 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Ayy ne güzell, benimki biraz küçük kalacak ama ben bir arkadaşımla 1 haftalık ege akdeniz turuna çıkmıştım, ailemden ayrı geçirdiğim ilk tatildi utananadam insan hem olgunlaşıyor hem yenileniyor music45 eminim ki tatilin çok güzel geçecek senin için harika bir adım olmalı iyi yolculuklar şimdidenn956k Sonra da yurtdışı turlarına gitmek isteyen arkadaşlara(mesela benutananadam) tecrübelerini aktarırsın değil mi? :zpzp:Sevgilerractionsmile |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü herkese destekleri, güzel dilekleri için bissürü teşekkür gönderiyorum s456 Tabii ki paylaşırım tecrübelerimi. İnşallah herşey rast gideru859 olumlamalar yapın benim için y789 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Tüh ya ne güzel şeyler yazmıştım gelişimimle ilgili, kaybolduagl34 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Sil baştan.... 1 ay doldu telkinleri dinleyerek. daha sakinim sanki, öfkem daha az. birşeye kızsam da çabuk toparlıyorum artık. "Boşver" diyebiliyorum, beni üzen birşey olduğunda. Mesela yazdıklarım kayboldu ama yine yazıyorum krzm67 doğa seslerinden oluşan bir cd yaptım, gece dinlemek için. ilk dün gece dinledim; ego+suçluluk+mutluluk+koruma kalkanı+güven+depresyon+sosyallik+başkalarını önemsememe+topluluk önünde konuşma. şu an sadece başkalarının dediklerini umursadığım için canım acıyor. ama eskiye göre daha azsevincli telkini dinleyerek bunu da çözünce tam süper olacak!khkh56 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü seta'cıgım merhabalaractionsmile bir çok üyemizin yazısı gitti gerçekten üzücü bir durum. ancak bu yazıların sahipleri,benlikleri burda, iyi ki varsınız iyi ki burdasınız. arkadaşım, telkinlerin faydası tez zmanda etkilerini göstermekte değil mi. eksik yanlarımızın geliştiğini farketmek,her yeni günde daha da renkli bir kişilikle sevdiklerimizin karsısında olmak,değişikliklerimizi onlardan duymak çok mutlu ediyor bizleri. başkalarının ne dediğini,seni kızdıran hallerini kabullenmektense onları affetmeyi denesen, çünkü bunlar ileride yine aynı şekilde karsımıza cıkabilir ve yine üzülebiliriz. yine basa dönebiliriz. canın bu kez yanmayacak tam aksine mutlu olacaksın. sen mutlu oldukça, mutlu insanlar,güzel insanlar seni bulacak ve sende onları hayatına çekeceksin ben buna inanıyorum. |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Sevgili gencoactionsmile Ne güzel ifade etmişsin, çok teşekkürlergirlhaha Affetmek; ne büyük bir erdem değil mi? Galiba kendimi affettim ben artık! Ve diğerlerini de... Daha hafifim artık! Anlık sinirlenmeler ve öfkelenmelerin olmaması için senin söylediğini yapmalı. Şu an bilemiyorum, nasıl yapabilirim; ama yapmam gerekli. Galiba işin özü herkese aynı değeri vermemekte saklıart56art56 O zaman bu bana niye bunu dedi, ona ben bu cesareti verdim deyip kendimize dönmek yerine; amaaan sallauy897diyebiliriz. Mutluluğu seçiyorum; mutlu insanları hayatıma davet ediyorum. Buyruncilgin897 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Sevgili Günlüğümactionsmile Hafta sonu birden negatif bir moda büründüm. Ne oldu anlamadım. Sinirli, huzursuz ve çekilmezblookÇatacak yer aradım, ara ara.. Kesintili oldu bu durum, yani aralarda iyi de oldum. Ama çok saçmaydı yaptıklarım. Son zamanlarda telkin listem kalabalıklaştı, acaba yan etki mi oldu bilmem.dusun2 Üst kattan sürekli topuklu ayakkabı sesi ve gürültüler geliyor ve ben buna takılıyorum. Hayatımı etkiliyor. Çevremi etkiliyor, davranışlarım tuhaflaşıyor. Ne abuk bir durum diyorum, ama çözemiyorum da. Sessizliğe odaklanmalıyım, biliyorum ama yapamıyorumsadanim Bir tuhaf ruh halindeyim. 1 aydır telkinlerleyim; içeriklerinde mutluluk telkini de var biliyorum ama kendimi mutlu hissedemiyorum. Öööle bir sersemlik hali var sanki.şaşkın Gelişiyorum biliyorun; belki de bu süreç normal. Bende birşeyler olduğu kesinsevincli Bakalım sonuçta ne çıkacakooo67 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü yukardaki komşulara takıldığın an sürekli onlara odaklı kalırsın en küçük gürültü bile çok büyük gelir insana.onun için onalara sevgilerini gönder olumlu bak o zaman gürültünün azaldığını göreceksin.ağzından çıkan negatif cümleleri iptal deyip pozitife çevir farkı göreceksin sevgiyle mutlu kaly789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 AM. |