![]() |
Seta* ın Sevgili Günlüğü girlhaha Merhaba, Tam 1 hafta oldu, yolculuğa çıkalı. Baştan çoook rahatladım, hafifledim; ego ve suçluluk telkinleri ile. Güçlendim yazılanları okudukça. Uykularım rahatladı. Tek mide bulantısı oluyordu, ama iyi hissediyordum. 2 gün önce biraz dengesizlik oldu. Sinirlenmeler, uykudan uyanma, söylenenlerden fazlaca alınma. Dün akşam da patlama cereyan etti.ağla2 Bugünse, yaşamaktan bezmişken sabah sizlerle ayaktayım yeniden. Ümidimi sardım sarmaladım, devam yolculuğa.. Bugün ilave olarak Mutluluk ve Depresyon Dünde Kaldı telkinleri dinledim. İyi geldi.actionsmile Daha da iyi olucam. Haftaya yaptıracağım testlerim çok iyi çıkacak. Bağışıklık sistemim normale dönecek. Söz veriyorum, gayret edicem. Ama siz de yanımda olun ltfn girlhaha |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü biz hep yanındayız seta cım sen yeterki daha çok gayret et.Sinirlenme ,patlama hepimizde olan şeyler ellerim daha güzel olucak derken ne demek istediğini anlamadım |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü iyiki varsın sevgiyle mutlu kal.hayat bir seçimdir.mutlulukta ve mutsuzlukta seçimin mutluluk olsun..y789 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü canım arkadaşım bizler hep seninleyiz, her zaman iyi haberlerini duymayı diliyoruz. |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü seta günlüğün hayırlı olsun hep güzel ve mutlu haberlerle dolsun taşsın.... iniş çıkışlar hepimizde zaman zaman oluyor bunları hep beraber el ele verip atlatacağız.. pes etmek yooooookkkk.. hayat çok güzel... her istediğin istediğin gibi gönlünce olsun... |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü hep seninleyim canım her zaman yanında ve destekçinim ne zman olursa olsun bana ulaşabilirsin buradan sevgiyyle kal:)) |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Her birinize ayrı ayrı candan teşekkürleractionsmile Bundan sonra olumlamalar, iyilik ve güzellikler, şifa, mutluluk olacak hayatımda. Bu nedenle artık negatif geçmiş yüklerini bırakıyorum. Artık bunları dile de getirmiyorum. BİTTİ 956k Işıklı gelecek yolunda anın tadını çıkartarak adımlar atıyorum. happy6 Yaşasın güzel gelecek... |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü günlüğün hayırlı olsun |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Merhaba sevgili günlüğüm, Gerçi haftalık gibi oldun, pek yazamadım y789 3 hafta oldu telkinlere başlayalı. Yine ara ara sinirlendiğim oluyor, ama sanki üstünde artık pek durmuyorum. Kontrolum vardı, dr. a gittim. Ve artık başkasının beni iyi edemeyeceğini, kendimi ancak kendimin iyi edebileceğimi anladım. Kafaya herşeyi takmak, mükemmeliyetçilik... İşte bunlar bağışıklığımı dengesizleştiriyor. Ve bir karar aldım; artık iyileşme zamanım geldi. Bağışıklığımı düzelttim. Yaptım gittisevincli Şu an suçluluk, ego, mutluluk, koruma kalkanı, depresyon dünde kaldı, kendine güven telkinlerini dinliyorum. Acaba suçluluğu artık dinlemesem mi? Ne yapsam, bilemedimdusun2 Ayrıca mutsuz hissetmiyorum ama öyle çook da mutlu hissetmiyorum. Sanki sersemledimşaşkın |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü canım farkındalıkların artmaya başlamış.sevincli mutluluğun daim olsun hayellerin gerçek olsun. sevgiyle mutlu kalasıny789 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Birşeyler oluyor diyorsun yani y789 yaşasıııııııııııııııııınblissy |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Bir de unutmadan; hayatımda ilk defa birisine tepkimi çekinmeden belli ettim. Böylece o kişiyle 3-3,5 saat istemsiz ve sıkıntılı zaman geçirmekten kurtardım kendimi956k kendimi kutlarım25889girlhaha |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü tebrikler... |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü seta* hepimiz huzurla yaşama devam ediyoruz ne güzel.Daim olsun huzurunO0 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Alıntı:
Harikasın blissy O an içinden geldiği gibi davranıp da anında bunu farketmeyip, sonradan böyle yaptığını anlaman ve olumlu sonucunu görmüş olman çok hoş ve ilginç bir his değil mi ? y789 bütün telkin dinleyenler bu duyguyu yaşıyor...tebrik ederim.. 956k |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Merhaba sevgili günlüğümactionsmile Kendime güvenim artıyor; cruise - gemi seyahatine çıkmaya karar verdim. Hep isterim, içimdedir hep. İstanbul çıkışlı, İtalya, Fransa, vs vs.. Böyle bir tatil yapan varsa tavsiyelerini bekliyorumguitar Çook heyecanlıyım çoooks456 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü ah ne güzel iyi tatiller şimdiden |
ancak oradan bir sürü güzel haberlerle ve gelişmelerle buraya döneceğinden eminim blissy sadece şunu tavsiye edebilirim...telkinleri nerede dinliyosun bilmiyorum ama telkinlerini ve onu dinlediğin aletini de yanına almayı ihmal etme derim sevincli |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Helal olsun bee sevincli benn de öyle bişey düşünüyorum ama benimki trenle olur sanırımm blissy Yaşa hayatınıı guitar onlar buraya geliyorlar, biz de giderizz 956k Eminim, bizi orada en güzel şekilde temsil eder, en iyi şekilde yansıtırsın krzm67 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Ay çok heyecanlıyım.. hangi turu seçmel, geminin hangi katı bir bilebilsem yerler de bitiyo yavaş yavaşutananadam |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü güzel bir tatil geçir dinlen mutluluk ve enerjiyle dop dolu dön canım iyi ki varsıny789 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü happy6 çok sağolun arkadaşlar. rezervasyon şimdi yapılıyor, nisan-mayıs gibi kısmetse gidiyorum sevincliuy897 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Ayy ne güzell, benimki biraz küçük kalacak ama ben bir arkadaşımla 1 haftalık ege akdeniz turuna çıkmıştım, ailemden ayrı geçirdiğim ilk tatildi utananadam insan hem olgunlaşıyor hem yenileniyor music45 eminim ki tatilin çok güzel geçecek senin için harika bir adım olmalı iyi yolculuklar şimdidenn956k Sonra da yurtdışı turlarına gitmek isteyen arkadaşlara(mesela benutananadam) tecrübelerini aktarırsın değil mi? :zpzp:Sevgilerractionsmile |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü herkese destekleri, güzel dilekleri için bissürü teşekkür gönderiyorum s456 Tabii ki paylaşırım tecrübelerimi. İnşallah herşey rast gideru859 olumlamalar yapın benim için y789 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Tüh ya ne güzel şeyler yazmıştım gelişimimle ilgili, kaybolduagl34 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Sil baştan.... 1 ay doldu telkinleri dinleyerek. daha sakinim sanki, öfkem daha az. birşeye kızsam da çabuk toparlıyorum artık. "Boşver" diyebiliyorum, beni üzen birşey olduğunda. Mesela yazdıklarım kayboldu ama yine yazıyorum krzm67 doğa seslerinden oluşan bir cd yaptım, gece dinlemek için. ilk dün gece dinledim; ego+suçluluk+mutluluk+koruma kalkanı+güven+depresyon+sosyallik+başkalarını önemsememe+topluluk önünde konuşma. şu an sadece başkalarının dediklerini umursadığım için canım acıyor. ama eskiye göre daha azsevincli telkini dinleyerek bunu da çözünce tam süper olacak!khkh56 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü seta'cıgım merhabalaractionsmile bir çok üyemizin yazısı gitti gerçekten üzücü bir durum. ancak bu yazıların sahipleri,benlikleri burda, iyi ki varsınız iyi ki burdasınız. arkadaşım, telkinlerin faydası tez zmanda etkilerini göstermekte değil mi. eksik yanlarımızın geliştiğini farketmek,her yeni günde daha da renkli bir kişilikle sevdiklerimizin karsısında olmak,değişikliklerimizi onlardan duymak çok mutlu ediyor bizleri. başkalarının ne dediğini,seni kızdıran hallerini kabullenmektense onları affetmeyi denesen, çünkü bunlar ileride yine aynı şekilde karsımıza cıkabilir ve yine üzülebiliriz. yine basa dönebiliriz. canın bu kez yanmayacak tam aksine mutlu olacaksın. sen mutlu oldukça, mutlu insanlar,güzel insanlar seni bulacak ve sende onları hayatına çekeceksin ben buna inanıyorum. |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Sevgili gencoactionsmile Ne güzel ifade etmişsin, çok teşekkürlergirlhaha Affetmek; ne büyük bir erdem değil mi? Galiba kendimi affettim ben artık! Ve diğerlerini de... Daha hafifim artık! Anlık sinirlenmeler ve öfkelenmelerin olmaması için senin söylediğini yapmalı. Şu an bilemiyorum, nasıl yapabilirim; ama yapmam gerekli. Galiba işin özü herkese aynı değeri vermemekte saklıart56art56 O zaman bu bana niye bunu dedi, ona ben bu cesareti verdim deyip kendimize dönmek yerine; amaaan sallauy897diyebiliriz. Mutluluğu seçiyorum; mutlu insanları hayatıma davet ediyorum. Buyruncilgin897 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Sevgili Günlüğümactionsmile Hafta sonu birden negatif bir moda büründüm. Ne oldu anlamadım. Sinirli, huzursuz ve çekilmezblookÇatacak yer aradım, ara ara.. Kesintili oldu bu durum, yani aralarda iyi de oldum. Ama çok saçmaydı yaptıklarım. Son zamanlarda telkin listem kalabalıklaştı, acaba yan etki mi oldu bilmem.dusun2 Üst kattan sürekli topuklu ayakkabı sesi ve gürültüler geliyor ve ben buna takılıyorum. Hayatımı etkiliyor. Çevremi etkiliyor, davranışlarım tuhaflaşıyor. Ne abuk bir durum diyorum, ama çözemiyorum da. Sessizliğe odaklanmalıyım, biliyorum ama yapamıyorumsadanim Bir tuhaf ruh halindeyim. 1 aydır telkinlerleyim; içeriklerinde mutluluk telkini de var biliyorum ama kendimi mutlu hissedemiyorum. Öööle bir sersemlik hali var sanki.şaşkın Gelişiyorum biliyorun; belki de bu süreç normal. Bende birşeyler olduğu kesinsevincli Bakalım sonuçta ne çıkacakooo67 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü yukardaki komşulara takıldığın an sürekli onlara odaklı kalırsın en küçük gürültü bile çok büyük gelir insana.onun için onalara sevgilerini gönder olumlu bak o zaman gürültünün azaldığını göreceksin.ağzından çıkan negatif cümleleri iptal deyip pozitife çevir farkı göreceksin sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü negatif cümle çok kuruyorum, haklısın pozitife odaklanmak için cümlelere dikkat etmeli teşekkürler ne güzel, bir günlüğüm var ve oraya isteyen de yazabiliyor! harikay789 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Bu sabah kendimi öyle yılgın hissediyordum ki(gerçi hala da değişmedi) Artık uğraşmak istemiyorum bana zarar veren insanlarla, hayatımı bozguna uğratan, beni üzen... Yoruldum artık mücadeledendunk56 çıksınlar artık hayatımdan, beni rahat bıraksınlar. kavga, gürültü, huzursuzluk olmasın artık. Ailem olsun yanımda, sevdiklerim... Negatif gitsin artık.. Dinginlik olsun, sevgi olsun, mutluluk... Ben ne yapıp da çekiyorum mücadeleyi hayatıma, anlamıyorumdusun2 çok yoruldumm...4897 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Bugün moralim çoook bozuk negatif ve problem insanlar hayatıma girmeye devam ediyor. içinden çıkılmaz bir psikolojiye bürünmek üzereyim. çok sıkıntılıyım çooookagl34 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Buon giorno a tutti actionsmile Bugün çoook iyi hissediyorum. Mutluyum; sonunda hissediyorum bunu. Herşeyin yolunda gittiğine ve gideceğine inanıyorum. Seviyorum, seviliyorum. Kardeşimin yeni bir erkek arkadaşı oldu. Onun mutlu olmasına çok seviniyorum. Nisan sonunda cruise seyahatim var, inşallah. Heyecanım artıyor. İnşallah pasaportum ve vizem kolaylıkla hallolur. Allah 'ım n'olur su gibi aksın herşey. Çekim yapmam lazım bu noktaday789 Çok şükür. Dışarısı bembeyaz, gelin oldu şehir Mutluyum, mutluyum, happy6mutluuuuu |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü ne zaman kendini kötü hissetsen çok mutlu olduğun anlarına odaklan mutluluğun daim olsun canım |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü çok tatlısın bengusu... |
|
sen, bu şirin şeydenn daha tatlısınn y789 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü khkh56 teşekkürler spestnaz sen de öyleu859 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Bu hafta hiç yazmadım. Canım kötü şeyler yazmak istemedi. Çok yoruldum, yaşlandım sanki. Gözlerimin etrafı bile kırıştı gibi geliyor.sadanim Sanırım doğum öncesi son sancılar bunlar. Yok hamile değilimy789 Yani BEN 'in doğuşu anlamında... Ortaya çıkışı.. Hepiniz bana desteksiniz, bunu biliyorum. Ama bir +1 im var ki; beni hiç bırakmıyor. Elimden tutup kaldırdı, şimdi de ayakta tutmaya çalışıyor. alk78Ona kucak dolusu sevgiler, buradan da... İnşallah çok daha iyi ve güzel şeyler paylaşabilirim sizlerle... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:35 PM. |