![]() |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü seta cım bugün güne çok mutlu başladım herşey yolunda herşey benim elimde herşey bana bağlı isteklerim hep benim ve bütünümün hayrına olacak şekilde gerçekleşiyor... diyebilirsin hakikaten insan çok rahatlıyor sevgiyle kal tatlım... |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Alıntı:
merhaba "seta" kötü şeyler yazmazsın sen, hem bak günlükcük sana darılabilir haberin olsun onun sana ihtiyacı var.y789 sancıların geçecek inşallah en kısa sürede, bol bol olumlama yap, ve müzikle aran nasıl bilmiyorum ama hep hareketli parçalar dinle, duygusal parçalardan uzak durmusic45 iyi ki varsın güzel insan, seni seviyoruz.blissy hoşçakal.actionsmile |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü merhaba actionsmile bu benim 100. mesajım. kutlu olsun y789 çok çoook yoğunum bu aralar. hayatım da yeni bir yol ayrımında. herşeyin çok güzel gideceğine çok inanıyorum. hayırlısı inşallah. çok sorumluluk yüklendiğimden ani sinir oluyor bu ara.. |
sen de iyi ki varsın krzm67 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Merhabaactionsmile, Epey uzun süredir yoktum; sanırım farkettinizkrzm67 Pek çok şey yaşadım bu dönemde.. Yeni bir hayata başladım. Olan oldu, biten bitti. Önümüze bakalım diyorum. O nedenle detaylara girmiyorum. Hepinizi çok özledim.girlhaha Hepimizin bayramı kutlu ve sevgi dolu olsun diyorum. İyi bayramlar...:zpzp: |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Biz de sizi çoooookk özlediiiikk :) Hoşgeldiniz yenidenn sevincli |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü O0hoşbulduk. teşekkür ederimgirlhaha |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Merhaba, hayatımda yeni bir dönem başlıyor. eski, işe yaramayan ne varsa gitti. yeni bir iş, yeni bir ortam, yeni arkadaşlar... bunları bekliyorum, hayatıma davet ediyorum şimdi.. herşeyin hayırlısını diliyorumO0 iyi dileklerinizi bekliyorumgirlhaha |
|
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü çok teşekkür ederim. bazen hayat, cesaret edemediğimiz şeyleri, yapıveriyor bizim yerimize.. bir anda değişiklik içinde kalıveriyoruz işte o an, cesareti toplamak lazım.. ben bunu yapma yolundayım şu aralar inşallah herşey çok güzel olur umarım yakında çok mutlu olacağım bir işim olur.. |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Selam, Hayatım sanki kısır bir döngü...Hep aynı noktaya geri dönüyorum, bumerang misali... Hayatım mutsuzluk üzerine kurulmuş sanki. Karmam çok karışık. Hep beni mutsuz edecek bir insan, bir olay, bir durum oluşuyor. Sanki dünya bana karşı. Çok sıkıldım artık hayattan. Çok anlamsız geliyor. Kimse beni anlamıyor. Hayat hiç de benim istediğim gibi değil. Ne istediğimi de bilmiyorum gerçi.. Haa şu istediğim, artık gitmek; bu dünyadan, bu yüklerden, bu insanlardan, bu sevgisizlikten, saygısızlıktan gitmek... Ölmek çözüm mü, bu dünya için evet.. Ama öbür tarafta neler var; işte onu bilmiyorumağla2 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü ölmek tabiki çözümm değill..bize düşenn sabırlaaa hayatımaza devam edipp çok zor durumda bile şükretmekkk ... hayat gerçektenn çok sıkıcııııı ama neşeli halee getirmekk içinn neler yapabilirizz bunu düşünmeliyizzzz |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü yelda k, teşekkür ederim... haklısın, ama işte bazen insan yükünü taşıyamıyor.. |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü nacizhane bir öenerim olacak, araştırdığında bu sitede çok karşına çıkacak yada çıkmış olan bir şey ama ben sıcağı sıcağına tekrar iletiyim sana kısaca yüklerinin ne olduğunu belirle tek tek üstünde düşünüp bu naıl yok olur? diye düşün (yapabileceğini ve yapamayacağını düşünmeden) sen sadece çözümlerini yaz. araya bu çözümü uygulayabilirim ve uygulayamam gibi bir düşünce sokmadan. yazdıktan sonra bütün çözümleri ilk başta benimsemeye çalış sana uçuk geleneleri de kolay gelenleride herşey insanın alışmasına aşina olmasına bağlı. mesela ben 'bilinçaltını 21 günde programla'yı başaramadım. düşünüyorum neden diye sanırım '21' gün şartlanmasından dolayı. ama bu şartlanmayı bırakarak sadece çözüme odaklanıp onu gerçekten benimseyince bir kaç günde başarabildim. tabi herkesin yapısı ayrı. ama yine de denemeye değer. sana sonsuz mutlu günlerr superxy |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Hiçbirimizi kimse anlamıyor ki zaten setacığım bizler farklı insanlarız çünkü :) bak beni forumdaki insanlar anlıyor bende onları, onların varlığını bilmek bile güzel birşey işte bizlerde seni anlıyoruz ve varlığımızı kabul et :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:22 AM. |