![]() |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Birşeyler oluyor diyorsun yani y789 yaşasıııııııııııııııııınblissy |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Bir de unutmadan; hayatımda ilk defa birisine tepkimi çekinmeden belli ettim. Böylece o kişiyle 3-3,5 saat istemsiz ve sıkıntılı zaman geçirmekten kurtardım kendimi956k kendimi kutlarım25889girlhaha |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü tebrikler... |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü seta* hepimiz huzurla yaşama devam ediyoruz ne güzel.Daim olsun huzurunO0 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Alıntı:
Harikasın blissy O an içinden geldiği gibi davranıp da anında bunu farketmeyip, sonradan böyle yaptığını anlaman ve olumlu sonucunu görmüş olman çok hoş ve ilginç bir his değil mi ? y789 bütün telkin dinleyenler bu duyguyu yaşıyor...tebrik ederim.. 956k |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Merhaba sevgili günlüğümactionsmile Kendime güvenim artıyor; cruise - gemi seyahatine çıkmaya karar verdim. Hep isterim, içimdedir hep. İstanbul çıkışlı, İtalya, Fransa, vs vs.. Böyle bir tatil yapan varsa tavsiyelerini bekliyorumguitar Çook heyecanlıyım çoooks456 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü ah ne güzel iyi tatiller şimdiden |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Alıntı:
ancak oradan bir sürü güzel haberlerle ve gelişmelerle buraya döneceğinden eminim blissy sadece şunu tavsiye edebilirim...telkinleri nerede dinliyosun bilmiyorum ama telkinlerini ve onu dinlediğin aletini de yanına almayı ihmal etme derim sevincli |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Helal olsun bee sevincli benn de öyle bişey düşünüyorum ama benimki trenle olur sanırımm blissy Yaşa hayatınıı guitar onlar buraya geliyorlar, biz de giderizz 956k Eminim, bizi orada en güzel şekilde temsil eder, en iyi şekilde yansıtırsın krzm67 |
Cevap: Seta* ın Sevgili Günlüğü Ay çok heyecanlıyım.. hangi turu seçmel, geminin hangi katı bir bilebilsem yerler de bitiyo yavaş yavaşutananadam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:14 PM. |