![]() |
Smyrna Günleri... Herkese merhaba hismiley Ben yaklaşık on gündür telkinleri dinliyorum. Burada bende kendimde olan değişimleri anlatmak istiyorum. İlk olarak ego ve suçlulukla başladım önerildiği gibi. Şimdi kendine güven de dinliyorum. Gün içinde çok uzun süreli dinleyemiyorum ama mümkün olduğunca çok dinlemeye çalışıyorum. Bir kaç gündür bazı günlükleri okuyorum, forumda geziniyorum. Bazı yazılarda kendimi gördüm sanki. Özellikle Atakan Bey'in eski haliyle ilgili anlattıkları çok yakın geldi bana. Mutlu olmak için birşeye ihtiyacım yok demesi mesela benimde ulaşmak istediğim nokta bu aslında. Son zamanlarda ilişkileri, insanları, kendimi o kadar çok sorguluyorum ki. Mutluluğu nerede bulacağım diye kendime o kadar yükleniyorum ki. Aslında bi taraftan da bazı günlükleri okuyunca şımarıklık yaptığımı düşünmeye başladım. Çok şükür çok kötü bi hayatım yok. Ama kendimi gerçekten yalnız hissediyorum. Sonuçta herkes yalnız aslında onu da biliyorum. Biraz umutsuz olduğum bi dönem sadece. Geçecek mutlaka. Böyle biraz da olsa olumlu düşünmemde sanırım telkinlerin de etkisi oldu. Telkinleri dinlemeye başladıktan bikaç gün sonra uzun süredir devam eden ilişkim bitti. İlk günler iyiydim kendimi de telkin ediyodum sanırım. İyiyim, herşey iyi olacak diyodum hep içimden ve bunu hissederek söylüyodum. Kendimi daha iyi hissediyodum. Ama son bir iki gündür ne kadar telkin etmeye çalışsam da kendimi yeterli olmuyo yine sürekli içimden güzel şeyler tekrarlıyorum ama önceki gibi inanarak değil. Kendimi kandırıyomuşum gibi geliyo. Okuduğum kadarıyla bu dalgalanmalar çok kişide oluyomuş. Umarım sonu güzel olur. Şimdi çok dağınık oluyo galiba yazdıklarım. Aslında dün akşam yazacaktım uzun uzun ama bi türlü foruma giremedim. Ertelemeden bi günlük de ben açıp en azından şimdi bi başlangıç yapayım istedim. Biraz paylaşmaya ihtiyacım var galiba. Umarım sizlerde beni aranıza kabul edersiniz. Hepinize sevgiler... |
Ynt: Smyrna Günleri... hos geldin aramiza. umarim faydasini her daim gorusun. bende sigarayi birak telkini dinliyorum ise yariyor bende. sanada ne lazimsa dinle paylas yaz istedgin gibi davran acik ol. tekrar hos geldin |
Ynt: Smyrna Günleri... aramızdasın yanımızdasın elbette smyrna cım... hoşgeldin sefalar getirdin... ark5 yazının karışık gibi olması o kadar doğalki.. içindekiler akmaya başladı... rahat bırak kendini ama dizginler senin elinde olsun.. duygularının üzerine perdeleme yapmana gerek yok.. üzüntü de hislerimizden onuda yaşamalıyız ama üzüntünün esiri olmamalıyız.. günler ilerledikçe paylaşmalrımızda çoğalacaktır canım içinden geldiği kadar yaz.. yazdıkların rehberin olacak ve için kısa sürede huzur ile doldukça mutluluğun yaşamına yansıyacak... bu gününün güzelliğinin daima farkındalıkla sevinçle yaşaman dileğiyle.. http://www.gulsehri.com/guller/Rosesbar.gif http://www.aleviforum.com/images/smi...ni/36_1_41.gif http://img147.imageshack.us/img147/7196/geckalmazu2.jpg sevgiyle... |
Ynt: Smyrna Günleri... güzel dilekleriniz için teşekkür ederim... biraz telkinlerle bende olan değişikliklerden bahsetmek istiyorum. aslında ben geçen sene de telkinleri dinlemeye başlamıştım. ama çok uzun süreli dinlenemedim. çok kötü etkilemişti belki ondan korktum. geceler çok kötü geçmeye başlamıştı. çok kötü kabuslar görüyodum. sanırım bunun için bıraktım. şimdi yeniden başladığımda hiç böyle şeyler olmadı. sadece bigün bi baş ağrısı oldu. gece yatarken pek dinlemiyorum ama geçenlerde dinledim. biara uykumdan uyandığımda kötü bi mide bulantısı vardı. telkinlerle ilgili midir bilmiyorum. acaba geçen sefer öyle rüyalarımı bile etkilerken şimdi niye böyle bi etki göstermedi merak ediyorum. belki de kötü kısımları orda bıraktım ve kaldığım yerden devam ediyorum. bu mümkün mü bilmiyorum. iki gündür garip bi ruh hali içindeyim. acayip bi boşluk hissediyorum. normalde bile çok sulugözlü biriyim aslında ama buaralar çok daha fazla ağlayacağımı düşünürken ağlamıyorum hiç. bu da beni korkutuyo çünkü içime mi atıyorum diye düşünüyorum veya kendimi mi kandırıyorum daha sonra çok daha ciddi bi şekilde patlak verirse diye korkuyorum. şimdi kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki. hiç bişey yapmaya gücüm yok sanki. mutlu olmaya bile... şuan sadece günleri geçiriyorum zaman en iyi ilaç derler ya zamanla geçicek diye bırakıyorum belki. shamanic yazdığın şiir de çok güzel buarada. eminim pek çoğumuz aynı hatayı yapıyoruz. sabah olunca akşam gelsin diyoruz akşam olunca sabah... şuan bende böyle mi yapıyorum acaba? yakında geçicek sıkıntılı halim diyorum. ama umut etmeden de yaşayamaz zaten insan. elindekilerin kıymetini bilmiyoruz sanırım ondan oluyo. elimizdekilerle yetinemiyoruz. bunu öğrenmeliyim. işte şimdi bu değişimleri gerçekleştirmek istiyorum kendimde. daha güçlü, ayakları yere daha sağlam basan, sahip olduklarıyla mutlu olmayı bilen, kendiyle mutlu olmayı bilen...çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama bu sefer bırakmayacağım. bu sefer gerçekten kalıcı çözümler bulmak istiyorum. burada pek çok kişinin yaptığı ve yapmaya çalıştığı gibi. umarım herkes mutluluğu yakalar ve sürdürmeyi başarır... |
Ynt: Smyrna Günleri... smyrna cım.. telkinlerin seni nasıl etkileyeceğini düşünmeden sorgulamadan dinlemeye çalış canım.. bil ki sonunda huzurlu ve mutlu bir yaşama giden yolda yürüyorsun.. bilinçaltımız tarlamız.. yaptığımız her eylem her düşünce bu tarlaya ektiğimiz tohumlarımız... gülüşün ve ağlaman da buna dahil.. yaşamımız tarladan topladığımız mahsül... o kadar çok tohum ektik ki bu yaşa kadar elbette karşımıza yeni ektiğimiz tohumların mahsüllerini beklerken unuttuğumuz ürünlerde çıkageliyor elimize.. bazen bunlar çok acı meyvalar olabiliyor.. evet ama bu aslında bizi sevindirmeli.. artık hangi tohum neydi diye düşünmek yerine acı meyvanın ne olduğunu bilerek onu tarlamızdan temizleyebiliriz.. teşhis olduktan sonra tedavi kolaydır.. zor olan bilinmeyen ile savaşmaktır.. her zaman güçlü her zaman başarılı her zaman gülücükler saçar vaziyette olmamız elbette çok normal.. hayatın içinde her şey var.. ama önemli olan karşılaştığımız durumlara nasıl değerlendirmeler yapıyoruz.. büyümek.. olgunlaşmak.. farkında olmak.. bilge olmak budur bence... duygularını sorgulama.. onları yaşa.. ama sen duygularını yaşa.. duygularının seni yaşatmasına izin vermeden.. tek bir duygunun esiri olmadan yaşa.. bu gününde bu anında hangi duygu varsa onu yaşa ve geç içinden.. en sevdiğin yemeğin ilk lokması dudaklarına değdiğinde keşke diyerek dünü düşünmeden o anki lezzetinin tadını yaşa.. asla çok şey istemiyorsun.. sadece olmak istiyorsun.. ama olmayı umut edemzssin sadece olursun.. umut ettiğin daha fazlası olmalı.. hislerini hayallerini erteleme.. yaşa ve daha iyisini iste.. kişinin kaderine şekil veren şey alışkanlıklarıdır. demiş richard reverner yeni alışkanlıklarının yaşamına huzur getirmesi dileğiyle.. sevgiler.. |
Ynt: Smyrna Günleri... shamanic o kadar yerinde tespitler yapıyosun ki. gerçekten çok teşekkür ederim desteğin için. kiss3 sen söyleyince dikkatimi çekti, hep niye böyle hissediyorum niye böyle oluyo gibi sorgulama içerisindeyim. burada yazdıkça kendimi biraz daha iyi anlamaya da başlıyorum aslında. kendime güvenmekle ilgili bi problemim var. hep dışlanmaktan, kabul görmemekten korkuyorum. böyle olunca son zamanlarda insanlardan da kaçar oldum. sanki bugüne kadar hiç farketmemişim gibi. kafam çok karışık... agl34 |
Ynt: Smyrna Günleri... hayattan bana öğütler hiçbir şey için acele etmeyeceksin hayatta akarken yılların ardından, tadını çıkaracaksın keyif alacaksın, sevinçten, mutluluktan, hüzünden, acıdan. çoğalacaksın, zenginleşeceksin. bileceksin ki bütün bunlar başka zenginliklere gebe hayatında hiçbir şey olmuyor sanacaksın. sanki hep bekliyormuş gibi hissedeceksin. sonradan anlayacaksın ki boşa geçen zaman değil olgunluğuna kattığın bir katman aslında. önce kendini seveceksin, kendine saygı duyacaksın. bileceksin iyi huyunu kötü huyunu. sonra kabul edeceksin hatanı, egonu. sıra gelecek insanları olduğunca kabullenmeye kimseyi değiştirmek için çaba sarfetmemeye değişimi sadece kendinde yaşayacaksın. sadece kendinle yarışacaksın. başkalarını geçmek gibi bir derdin olmayacak. aşka sıra geldiğinde de durum aynı hayatını paylaştığın insanla yan yana olacaksın daima ne karşı karşıya, ne bir adım geri ne de ileri. onunla yarışmak için beraber değilsin. unutma onunla sadece bir ömrü paylaşacaksın. sevgiyle, saygıyla, şefkatle, güvenle. bir dağ gibi özgür, sağlam olmaksa niyetin. bu hakkı sevdiğine de vereceksin. |
Ynt: Smyrna Günleri... herkese günaydın bugün daha bi hafif uyandım. ben aslında gördüğüm rüyaları hatırlardım hep ama son zamanlarda bi türlü hatırlamıyorum ne gördüğümü. bu gece bi rüya gördüm ve sabah uyandığımda çok net hatırlıyodum. sizede anlatıyım istedim. ben hep aynı evde yaşadım şimdiye kadar ama rüyamda yeni bi ev almışız taşınacakmışız. ev 3 katlı oldukça büyük ama çok yıkık dökük bi ev. yanımda birileri de var evi dolaşıyoruz kim olduklarını bilmiyorum sadece biara annemi gördüm. evin basamaklarını sayıyorum niyeyse. en üst kattan başlıyoruz aşağı doğru iniyoruz o sırada bi köpek var, bende tasmasını tutuyorum. tam 200 basamak varmış. niye sayıyorum bilmiyorum. taşınmak için işten izin almışım 3 günlüğüne o gün ikinci günüm ve endişeliyim biraz ne zaman tamir ettirip temizlencek de taşıncaz diye düşünüyorum. ama bi taraftan da bi rahatlık bi heyecan var sanki. yeni bir yer olmasından galiba. en altta bodrum kata inince yer seyiyesinde bi pencere var ama camı yok sadece öylesine bi kutu koymuşlar güya kapatmak için ama yan tarafı aralık ve dışarıda da moloz yığını var. benim bi kedim var gerçek hayatta. rüyamda onu görmüyorum ama onun içinde endişeleniyorum ya bu aralıktan kaçarsa diye. böyle bir rüyaydı. ben sayılara takıldım niyeyse. 200 basamak, 3 gün, evin 3 katlı olması falan. ne anlama geliyodur acaba yorumlayan olur mu? hepinize sevgiler. kiss3 |
Ynt: Smyrna Günleri... merhaba.3 sayısı 3 yaşınızda yaşadıklarınızla ilgili bi mesaj olabilir. kendim bi yorum yapayım aslında pek deneyimli değilim yorum konusunda ama müsadenle biraz değinmek istiyom: bi hedefin var ona ulaşmak istiyorsun.maddiyat ya da kendi yuvanı kurmakla ilgili endişelisin hala yapamadığın için.insanlarla ve hedeflerinle ilgili düzensizlikler olabilir eğer öyleyse bu konu üzerinde çalış.bi yandan bişeyi gerçekleştirme heyecanı ve rahatlığı varken bi yandan da zamanla ilgili geç kalmışlık endişesi var olabilir sizde.diğer insanlarla iletişimini gözden geçir ve hedeflerinle ilgili endişe ve kaygın varsa bunları da gözden geçirmeyi dene.genel kanaatim evlilik,yeni yuva kurmakla ya da iş kurmakla ilgili. yanlış da olabilir yorumum ama bunları anladım.kendine iyi bak. hismiley |
Ynt: Smyrna Günleri... l3eYaZ teşekkür ederim yorumun için. beni hiç tanımadığın halde çok yerinde tespitler yapmışsın. evet son zamanlarda bi geç kalmışlık hissi var. bu ilişkimin bitmesinden kaynaklanıyo sanırım. hiç evlilik delisi bi insan olmadım aslında ama artık hayatımı paylaşabileceğim birini istiyorum gerçekten. yalnız kalmak korkutuyo. 26 yaşındayım sanki bazı şeyler için çok geç kalmışım gibi geliyo. çok karamsar bakıyorum belki. hayat insanın karşısına ne zaman ne çıkaracak hiç belli olmuyo ama gerçekten endişeliyim gelecek konusunda. böyle panikleyip hayatımla ilgili yanlış kararlar almak da istemiyorum. şimdi kafamı kurcalayan şeyler düşünerek cevaplayabileceğim, çözebileceğim şeyler değil bunun farkındayım. onun için bekleyip görmem gerekiyo sanırım. herkes nasıl yapıyo bilmiyorum ilişkiler evlilik noktasına nasıl geliyo o kararı nasıl veriyolar. belki benim karşıma o kadar emin olabileceğim kimse çıkmadığı için bilmiyorum, öyle biri olduğunda bu kadar zor olmayacak belki karar vermek. ama öyle birinin karşıma çıkmama ihtimali korkutuyo beni. son günlerde oldukça durağanım. gerçekten kelimenin tam anlamıyla durağan. hislerim yani. hiç bişey hissetmiyo gibiyim. bunu da şöyle düşünüyorum en azından çok fazla olumsuz düşünmüyorum bunun bi sonraki adımı da artık olumlu düşünmektir belki. yine hislerimi sorgulamaya başladım ben tuh788 aslında şöyle demem gerekiyo şuan böyle hissediyorum. o kadar. bunu sorgulamıyorum 44 tamam öğreneceğim sanırım. hepinize sevgiler.... kiss3 |
Ynt: Smyrna Günleri... bugün garip bir gün. içim çok sıkılıyo nedenini de bilmiyorum bulamıyorum. çok huzursuzum. iyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyo. agl34 bugün biran önce bitsin istiyorum. |
Ynt: Smyrna Günleri... niye böyle oluyo? bugün güzel bi gün herşey çok güzel olacak derken kendimi mi kandırıyodum günlerdir. veya kötü duygularımı düşüncelerimi bastırıyo muydum sadece. bugün ortada bişey yokken hatta güzel bazı başlangıçlar yapmışken niye böyle hissediyorum şimdi. yeni olana karşı bi direnç mi gösteriyo acaba beynim, vücudum. yoksa gerçekten korktuğum gibi sadece iyi olduğuma dair kendimi mi kandırıyorum günlerdir?????? 789569 789569 88a |
Ynt: Smyrna Günleri... herkese merhaba evet tahmin ettiğim gibi bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi. gerçi yine biraz sıkıntı ve endişe var ama düne göre daha iyiyim. smiliyface bi taraftan içimde bi heyecan var gelecek günler ne getirecek acaba diye ama bi taraftan da endişe. kötü şeyler olursa mutsuz olursam diye. elimde değil endişeleniyorum. ama iyi duyguları daha yoğun kötü duyguları daha yüzeysel yaşamaya başladığımı farkettim. dün gece garip şeyler oldu. iç sesim veya bilinçaltım herneyse konuştu sanki. ooo67 değişik saptamalar yaptım ve kendi kendime emirler öneriler verirken buldum kendimi. insanlara karşı bağımlılık geliştirdiğimi farkettim. sevgilimden ayrılınca hemen başka birini hayatıma sokmaya çalışıyorum veya eski ilişkilerime dönüyorum kafamda. hep birilerine bağımlı halde yaşamaya çalıştığımı farkettim. şimdi kendi kendime bağımsız olarak yaşamayı tercih ediyorum ve bunu başardıktan sonra hayatımda yeni birine yer olacak. bu halimle gerçekten bi eroin bağımlısı gibi falan davranıyorum. kendimi bile yok sayıyorum o kişi için. kim olursa olsun arkadaş sevgili. kendi başıma varolmayı öğreneceğim. telkinleri dinleme sıram şu şekilde oldu: bi 10 gün kadar ego ve suçluluk dinledim ara ara çok nadiren zinde uyanma dinliyodum. sonra listeye kendine güveni ekledim. geçtiğimiz pazar günü de yani yaklaşık 5 gündür suçluluğu çıkardım ego-kendine güven ve sosyallik arttırıcı dinliyorum. suçluluk dinlerken pek kötü hissetmemiştim kendimi ama bu hafta daha kötü hissediyorum. dün akşam biraz suçluluk dinledim. suçluluğu zaman zaman ekleyip çıkararak bi süre daha ego-kendine güven ve sosyallik dinlemeyi düşünüyorum. acaba depresyon dünde kaldı da eklesem mi yoksa bi süre bunların üstüne yoğunlaşsam mı karar veremiyorum. bi sürü şeye bianda yüklenmek de istemiyorum hepsini sindire sindire devam etmek istiyorum. tavsiyeleriniz olursa sevinirim. hepinize sevgiler kiss3 |
Ynt: Smyrna Günleri... herkese günyadın Bikaç gündür girip yazacak pek bişey olmadı onun için yazmadım. aslında bugün de öyle çok büyük gelişmeler olmadı. ama duyduğum bikaç güzel şey var onları paylaşmak istedim. geçen gün bi arkadaşım bugün de başka bi arkadaşım çok iyi görünüyosun güzel gelişmeler var galiba dediler. tabi onların kastettiği erkek arkadaşımla ilgili gelişmelerdi onunla ilgili bi gelişme yok. ama kendimle ilgili güzel gelişmeler oluyo galiba. şimdi kendime bi koza örüyorum sanki. değişim gerçekleşiyo o kozanın içinde. sonunda güzel bi kelebek çıkacak ortaya 956k son günlerde olumsuz düşünceler oluyo yine bazen ama çok kısa sürüyo. öyle uzun uzun kötü hissetmiyorum kendimi. etrafıma bakıyorum da gerçekten herkeste bi olumsuz düşünme bi negatiflik var genelde. artık arkadaşlarımı falan sık sık uyarıyorum olumsuz veya umutsuz bişey söylediklerinde. hemen tam tersi düşünmelerini sağlamaya çalışıyorum hayır diyorum öyle söyleme güzel olacak herşey şuanki durumun da kötü değil. önceden onların negatifliğini üzerime alırdım hemen bende negatif olurdum. ama şimdi onlara da pozitif düşünceler vermeye çalışıyorum. pozitif enerji yaymaya çalışıyorum. güzel bişey görünce ( ki son zamanlarda niyeyse daha çok güzel şeyleri görmeye başladım y789 ) hemen güzel olduğunu dile getiriyorum. ufak tefek aksilikler olduğunda bunun ufak bişey olduğunu ve kalıcı olmadığını düşünüyorum. öyle kötü şeylere takılıp kalmıyorum. eski yazdıklarımı okuyunca da bazı farklılıklar hissediyorum kendimde. bunu tanımlamak zor biraz sadece şunu söyleyebilirim şimdi daha iyiyim. herkese mutlu günler kiss3 |
Ynt: Smyrna Günleri... canım geç cevapladık biraz kusurumuza bakma.. utananadam galiba sen telkinleri dilemeye başlayalı 20 günü geçti.. suçluluk u forum dostalarımızdan cent gibi sende gün aşırı dinle bakalım.. bence biraz daha devam etsen iyi olacak.. duyguların yeni özgürleşmeye başladı.. biraz daha dinledikten sonra ara ara dinlemek üzere çıkarırsın listenden.. gelişmelerin çok güzel ve aydınlatıcı.. super bunları bizimle paylaşıyor olman ayrıca güzel tatlım.. thumbsanim depresyonu artık ekle istersen ama kendindeki gelişmelere göre ne kadar dinleyeceğine sen karar ver.. kendine güven suçluk ve ego başkalarının düşüncelerini önemsememe gibi telkinlerden sonrada depresif duygularımızı özgürleştirebiliyoruz.. blissy ruhunu dinle bitanem.. sana anlatmak istedikleri var hislerinin ve her hissinin altında asl olan bir mesaj.. sen bu içsel görüşmelerini yapmaya başlayıp kendinden rehberlik almaya başlamışsın bu o kadar büyük bir gelişme ki aslında.. b456 enerjin yükseldikçe kendi ayarındaki enerjilerle uyumlu olamaya başlayacaksın.. bu dönemde çevren değişime girebilir.. ya da sen çevrendekilerin yatkın olanlarının enerjilerini kendin ile uyumlu hale getirebilirsin.. bu da harika bir durumdur aslında.. 12389 tüm güzelliklerin hayatını keyif ve uyum içerisinde doldurması dileğiyle.. kiss3 sevgiler.. http://www.simliresim.com/simli_resim/flowers/14.gif |
Ynt: Smyrna Günleri... sevgili shamanic yine hızır gibi yetiştin tam niye kimse benim günlüğüme yazmıyo derken bi baktım sen yazmışsın. çok mutlu oldum. senin ve hayal ablanın (bende abla diyorum ama rahatsız olmaz umarım) sitede yazdıklarını okudukca daha da iyi hissediyorum kendimi. çünkü ne yazarsanız yazın değişik bi enerji veriyosunuz. teşekkürler. 96 bugün yine biraz huzursuzdum. sabahtan bi asabiyet vardı bi ara ağlamaklı oldum hatta. ama akşama doğru geçti neyseki. bi süre daha bu gelgitler olacak galiba. neyse bu kadarla kalsın da razıyım krz56 ama iyi de olsa kötü de olsa hislerimin daha bi farkına varıyorum artık. sinirimi daha kolay farkedip kontrol altına alabiliyorum. 20 günü geçti başlayalı. suçluluğu çıkarmıştım listemden daha doğrusu 3-4 günde bir dinliyodum ama senin de dediğin gibi bi süre daha dinlesem iyi olacak galiba çünkü bikaç gündür geçmişe dair bazı yanlışlarımla ilgili ciddi sorgulamalara girdim yine. birine karşı yaptığım büyük bi yanlış. uzun zaman geçti üzerinden ama o insanın beni affetmesini çok istiyorum. belki affetmiştir bilmiyorum ama bunu ona da söyleyebilmek isterdim. bu konuda kendimi affetmeyi başarırsam daha özgür olacağım galiba. neyse listem şu şekildeydi: ego, kendine güven, başkalarının düşüncelerini önemsememe, sosyallik, ve koruma kalkanı. acaba çok mu karıştırdım diye endişeleniyodum. ama hepsi de birbirini destekliyo diye çıkarmak istemiyodum. bugün yeni bi düzenleme yaptım bi süre daha suçluluk dinliyim istedim. suçluluğu ekleyip sosyalliği çıkardım. depresyona geçmeden bunları bi süre daha deniyim bakalım nasıl olacak. bide gün içinde çok uzun süre dinleyemiyorum. geceleri dinlemeye çalışacağım. bide şu enerji konusu gerçekten etkili. yani bende yavaş yavaş enerjimi kullanmaya başladım sanırım. etraftan hep güzel sözler duyuyorum son zamanlarda. hatta bi arkadaşım bugün değişik bi havan var değişik bi enerji yayıyosun dedi. bunları duymak bile insanı öyle güzel motive ediyo öyle kendine güvenini pekiştiriyo ki. 98569 şimdilik benden bu kadar. herkesin dileklerinin gerçek olması ümidiyle... kiss3 |
Ynt: Smyrna Günleri... http://www.balcanet.net/resima/jpg/dostluk10024.jpg tender45 buda benden sana geç gelen bir hoşgeldin... 956k |
Ynt: Smyrna Günleri... http://www.resim-yukle.com/img01/18/...cmo0ep4gm2.gif benim dedikodummu olmuş burda? birisi beni ablalığa layık görmüş umarım rahatsız olmaz demiş...balım saygı görmekten kim rahatsız olur..sen rahat ol..tabiiki ablayım...beni benimsemeniz sevindirir ancak...rahatsız etmez edebilemez... bende ağladım sızladım sebebinede bir anlam veremedim...ama ağladıktan sonra aynanın karşısına geçip, kadına bak yaaaa göz yaşı bile yakışıyor dedim...zor devreden geçtik, geçiyoruz ablam...eğer her şeyin içine biraz gülümseme koymazsak olmaz...bir iki gün sabır et..çiçek arkadaşımız çok güzel meditasyonlar koymuş siteye sağolsun..onları yönlendirmeli medi haline getirip koycam siteye..herkesi affedicez kendimizi affedip sevicez..suçluluğu kendini çok iyi hissettiğin zaman koy listene sabırlı ol..kendine zaman tanı, ego güvenin ve koruma kalkanın iyice pekişsin..özgüveni olan insan herşeyle daha kolay başediyor...yinede sen bilirsin.. tamammı balım amaaaa söylemeden duramam iyiki varsın ve iyiki burdasın...seni sevdiğimizi unutma emi...saygılı sevgiler.. |
Ynt: Smyrna Günleri... Merhaba,smyrna kendimden vakit bulup nihayet günlüğünü okudum.içinde bulunduğun ruh hali seni vazgeçirmesin .Tam vazgeçecekken günlükleri oku yaşanan olaylara rağmen arkadaşlaşların çabalarını gör yeniden insana devam dedirtiyor.Hayata yalnuz olmadığınızı hissediyorsunuz.Çörekotuna gelince bende çörekotunun eskiden ingiliz atlarnın hızlı olmalarına rağmen çabuk yorulmaları, arap atlarınınsa aynı tempoyu uzun süre koruyabilmelerini araştıran İngilizler arap atlarının ne yediğini incelemişler sabahları arap atların seyisleri bir avuç çörekotu yedirdiklerini görmüşler.Çörekotu canlıların enerjisini artırıcı etki yapıyormuş.Geceleri rahat bir uyku için lavanta çayını öneririm.Herşeyin gönlünce olması dileği ile smiliyface |
Ynt: Smyrna Günleri... Bende sabah programlarına katılan bi profdan duydum.Kansere iyi gelen bitkileri anlatıyordu.Okadar seyin içinde aklıma da bu kalmış ne yapayım.Benim atlara biraz zaafım varda.Atlara iyi gelen bizede iyi gelir.Ama bana arpayı kaynatıp içmek iyigelmedi alerjimi azdıdı. smil56 |
Ynt: Smyrna Günleri... aman aman benim günlüğüm nası renklenmiş nası neşelenmiş happy6 mesajlarınızı görünce böyle havalara uçtum bende. çok teşekkür ederim hepinize. iyi ki varsınız. bugün sabah kalkarken ne güzel bi gün diye kalktım hala aynı şeyi düşünüyorum. ne oldu da güzel diye merak edebilirsiniz ama hiç bişey olmadı. asıl güzel olan tarafı da bu belki somut bi olay olmadan da günümü güzel geçirebilmek. bugün yalnızlığımın tadına vardım kendimle vakit geçirmek de ne kadar keyifli olabiliyomuş onu gördüm. aynaya baktıkça güzel birini gördüm hep karşımda. kendimle barışmaya başladım galiba. telkinlerle ilgili olarak ise dediğim gibi suçluluğu ekledim sosyalliği çıkardım. bugün rahatsız etmedi ama sıkıntı verirse bende cent gibi günaşırı dinlemeye başlarım. hepinizin önerilerini tek tek dikkate alacağım. zaten sıkıntı bastıkca sizlerin günlüklerini okuyup daha iyi hissediyorum kendimi. yeni şeyler deniyorum öğreniyorum. site uçsuz bucaksız bi deniz gibi zaten okudukca yeni şeyler keşfediyo insan. oku oku bitmiyo. daha önce hiç yapmamıştım ama meditasyona başlayacağım. şimdi nasıl yapacağımı öğreniyorum. sağolsun kurby nin yazısı oldukça anlaşılır bi şekilde açıklamış. hayal ablanın çekim yasası meditasyonunu indirdim ama henüz dinleyip uygulama fırsatım olmadı bakalım bu akşam yapabilirim belki. çörekotunu da deneyeceğim mutlaka sıkıntıya iyi geliyosa süper. sinirli bi insan değilim genelde ama dün bi geldiler öyle niyeyse. bide dün gece uyurken dinliyim istedim. ama niyeyse sesini çok açmamış olmama rağmen bi türlü uyuyamadım kafam sürekli meşgul oldu sanki. bugünde işe gelcem erken kalkmam lazım diye uykusuz kalmıyım istedim bu gece deniycem tekrar. gerçi baya geç uyudum gece zinde uyanma dinlemiştim bugün gün içinde hiç uykusuzluk çekmedim. neyse çenem düştü. hepinize tekrar teşekkür ederim. iyi ki varsınız 96 kiss3 |
Ynt: Smyrna Günleri... dün oğlum geldiğinde ben yine arkaşlarımdan birine destan yazıyordum..bir dakika annem geliyorum arkadaşıma mesaj yazıyorum konu dağılmasın dedim..geldi baktı anne siz mesaj yazmıyorsunuz destan yazıyorsunuz dedi...ve sordu peki okuyormusunuz herkesin yazdıklarını..bende gayet tabii dedim hımmmm ilginç dedi ..bende onu anlamadım..başka sitelerde dahamı kısa yazılıyor..ama daha kısa mesajlarda insan sevgisi bu kadar iyi ifade edilirmi...biz mektup çocuğuyduk..hatta başka memleketlerden hiç tanımadığımız ve hiç tanımayacağımız arkadaşlarımız bizim prestijimizdi.veya biz öyle sanıyorduk o yaşlarda..böyle düşünmek bize iyi geliyordu...bir yerde o eski mektup arkadaşlıklarını sürdürüyoruz burada..saygılı sevgilerle..bir başkasını severken, kendimizi sevmeyi yeni baştan öğreniyoruz,başkasının derdine üzülüp çare ararken dertleri azaltıyoruz paylaştıkça sevinçleri çoğaltıyoruz diye düşünüyorum..iyiki varız ve iyiki buradayız.. hepimize saygılı sevgiler |
Ynt: Smyrna Günleri... Ben hala mektupların yerini hiçbirşeyin tutmadığını düşünüyorum..Kalemden akan harflerde ruhum var ama teknoloji olunca sanki herkesin harfi aynı ya ne bileyim ,birden özledim mektuplaştığım yılları ..Benimde yurtdışından mektup arkadaşalrım vardı o zamanlar internet chat vs yoktu..Birde yaşadığım yerlerdeki ,taşınıp ayrıldığım arkadaşlarımla mektuplar abartmıyorum 10 sayfa mektup yazardık biz,hemde karşıdan gelen mektubu alınca hemen cevap yazılırdı..güzel günlerdi..şimdi mektup yazan yok artık...posta kutusuna baktığım günleri özlemiyorum değil.. Smyrna ,günlüğüne yine uğrıycam,şimdi mektuptan bahsedildiğini görünce birden özlemlerim depreşti.. Yok yok böyle uzun uzunn yazılan mesajlar da oluyor hayalazcım..mektubun yerini bu mesajlar aldı.. super sevgiyle kalın hismiley |
Ynt: Smyrna Günleri... herkese günaydın!!!! meditasyonu geçen gün fırsat bulup denedim fakat ya ben yeterince istemedim ya ilk defa yapıyodum beceremedim bilemiyorum ters tepti agl34 bana gelmesini istediğim şey benden daha da uzaklaştı. yeterince kullanamadım galiba. neyse zamanla bunu da öğrenirim herhalde. çekim yasası ile ilgili olarak pek işlemedi ama baya bi rahatlamamı sağladı. hatta ertesi gün hayal ablayı gördüm rüyamda konuşuyoduk buna da çok mutlu oldum aslında. çünkü sizlerden öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. sizin bilgi ve deneyimlerinizden öğreneceğim çok şey var. hayal ablacığım burada böyle uzun mesajlar yazılması herkesin içinden geldiği gibi kendini anlatabilmesinden kaynaklanıyo. bence o kadar güzel ki bu uzun uzun yazılan mesajlar. herkes çok içten paylaşıyo, herkes birbirini anlıyo çünkü aşağı yukarı benzer şeyler yaşıyoruz ve buradakiler hep iyi niyetli sevgi dolu yazılar. bunun için de ne mutlu ki iki satırla bitiremiyoruz smil56 burda çoğumuz birbirimizi tanımadan, kimsenin bi çıkarı olmadan birbirimize anlatıyoruz kendimizi. evet mektup yazmak ayrı bir zevk ve maalesef kayboluyo ama burada da mektuba benzer yazışmalar devam ediyo. böyle olduğu için de taa buralardan hissediyorum sevinçlerinizi üzüntülerinizi. paylaşmak böyle bişey. bence de iyi ki varız iyi ki buradayız. sevgiyle... kiss3 |
Ynt: Smyrna Günleri... Alıntı:
evet iyiki varız ve iyiki burdayız.. hepimize saygılı sevgiler |
Ynt: Smyrna Günleri... ben çok aceleci davranıyorum. her konuda böyleyim. biraz sabırlı olmayı öğrenmem gerekiyor... bugün gündüz çok keyifliydim hava da güzeldi ya. ama akşam tatsızlaştım yine sebepsiz :( geçmişi özlüyorum eski günleri çok özlüyorum... hafızam silinse keşke emb23 |
Ynt: Smyrna Günleri... Ah canım hafızanın silinmesini istemişsin ama ,hayatımızda çok büyük travmalar olmadığı sürece kötü bile olsa dönüp baktığımızda belki o anki kadar üzülmeyip belki güleceksin bile.Hayat acı tatlı bütün tatları ile güzel.Geçmişte yaşananlar bizim kendimizdeki birikimlerimiz .Yüzümüzdeki çizgiler gibi yüzlerine botoks yaptıranların ifadesiz oluşları gibi.Hayatın sana sunduğu herşeyden sonuna kadar faydalan.Allah sana iyigünlerde iyilikler yaşatsın ,yüzün hep gülsün,senin gibi insanların olsun hep mutlu ol.... kiss3 |
Ynt: Smyrna Günleri... haklısın mustang. yaşadıklarımız da bizim anılarımız onlara sahip çıkmak lazım. aslında ben yanlış ifade ettim galiba. yaşadıklarımdan pişmanlık duymuyorum onun için istemiyorum hafızamın silinmesini. tam tersine çok güzel şeyler yaşamış olduğum için unutmak istiyorum aslında. böylece bugün daha anlamlı olurdu belki. yani eskiyle kıyaslayınca (kıyas yapmak da yanlış tabiki) bugünü yaşamak çok tatsızlaşıyo. sad456 |
Ynt: Smyrna Günleri... Yaşam bize verilmiş en kutsal emanetir.Canım geçmişte ne güzelki iyi şeyler yaşamışsın onlar olmasydı sende bu günki sen olmazdın.Gelecekte sana sen ne istersen onu verir unutma.Hayatan iyi ve güzel şeyler iste .Ben gelecekten kendim gibi insanlar istiyorum .İnsanın kendi gibi insanları olması çok önemli anlaşa bildiğin insanlarla paylaşım daha hoş oluyor.Geçmişini mutlulukla an ama geleceğininde daha iyi olmasını dile.Herşey gönlünce olsun. kiss3 |
Ynt: Smyrna Günleri... Mustang bende senin gibi düşünüyorum aslında. hayat hep bize benzeyen insanlar çıkarsın inşallah karşımıza. çünkü insan kendine benzyen kişilerle gerçekten mutlu olabiliyo. geçmişe çok takılıp kalmamam lazım biliyorum ama zaman zaman yapamıyorum işte. bu biraz da gelecekle ilgli kaygılarımdan kaynaklanıyo. bazen korkutuyo gelecek. yalnız olmak... bu da geçecek mutlaka. olumlu düşüncelerden kopmamaya çalışıyorum genelde. biliyorum hayat en doğru insanı en doğru zamanda karşıma çıkaracak. buarada telkinlerden bahsediyim unutmadan. suçluluğu arada bir dinlemek üzere listemden çıkardım ve depresyonu ekledim. biraz böyle devam edeyim bakalım nolcak. b456 hepinize sevgiler kiss3 |
Ynt: Smyrna Günleri... Kadınlar günün kutlu olsun .Kendini sağlıklı huzurlu ve kenidnin farkında olman dileği ile hep mutlu ol. kiss3 |
Ynt: Smyrna Günleri... geçmişimle yüzleştim. oldukça sarsıcı oldu. içimde ne varsa döktüm herşeyi. affedemediğim kim varsa herkesi affettim. ama en önemlisi kendimi affettim. yaptığım hatalar için affettim kendimi. yaşadığım herşeyin bir sebebi olduğunu biliyorum.iyi veya kötü. yaşadıklarım için şükrediyorum. hiç birşeyle ilgili pişmanlık yok içimde. herşey nasıl olması gerekiyorsa öyle oldu. bunları kabullenmenin bu kadar kolay olabileceğini tahmin bile edemezdim. yine içimde biraz huzursuzluk var. ama bu kadarıda normal. herşey yerli yerine oturdu şimdi. hem çok karmaşık hem çok basit. daha doğrusu galiba şöyle: yaşadıklarım hislerim karmaşıktı ama geldiğim yer basitlik daha doğrusu sadelik belkide. o kadar rahatladı ki kafam. bi o kadarda yorucuymuş aslında. bütün enerjim bitti sanki. vücudum bile yorgun. herkesi azad ediyorum kimseye kızgın diilim en başta da kendime. herkesi anlayışla karşılıyorum. umarım bu hisler geçmez... |
Ynt: Smyrna Günleri... Sevgili smyrna geçmişle yüzleşmek gerçekte zordur.Bende bu gün geçmişten bi kesitle yüzleştim .Acıdı kanadı hatta biraz sızısı var ama neleri bıraktığımı gördüm.Benimkiler çok derinlerde ilk günki kadar canlı duruyorlarmış meğerse.Ben içimi patlatım iyi geldi.Bundan sonrası onarım.Kendine fazla haksızlık etmeseydin.Ben eskiden kendimi daha çok suçlardım bana bunların yapılmasına niye izin verdim diye artık kendime daha az yükleniyorum. alk78 |
Ynt: Smyrna Günleri... sevgili mustang evet acıtıyor gerçekten yapılanlar, yapılmayanlar, söylenenler, söylenmeyenler... ama sonucunda ferahlık var. ben kimseye yüklenmedim aslında. kimseye kızmıyorum kızamıyorum şimdi. gerçekten bana yapılanların da benim yaptıklarımında şuan bi önemi yok. tabi ki bazı dersler çıkardım kendimce ama kimseye bi kızgınlığım kırgınlığım kalmadı. bu boşvermişlik de değil kesinlikle. hafifledim kuş gibiyim gulensmiley |
Ynt: Smyrna Günleri... Ohh rahatlamışsın senin adına sevndim . kiss3 |
Ynt: Smyrna Günleri... Alıntı:
|
Ynt: Smyrna Günleri... hayal ablacım öyle güzel yazıyosun ki hiç öyle çenem düştü falan deme ben okurken çabucak bitti diye üzülüyorum bile. geçmişle hesaplaşmak... önceden de belki böyle şeyler söylüyodum kapattım o defterleri falan diye ama hiç bu kadar inanarak hissederek söylememiştim. ve bunun sonucunda zincirleme birsürü şey yaşanıyor aslında. mesela şimdiyi yaşama hissi. insanın ancak geçmişle ilgili bi hesabı kalmayınca şimdinin farkında olabiliyo galiba. benim eskiyle olan zincirlerim kırıldı şimdi gerçekten bu anda ve özgürüm. böyle anlatınca çok havada kalıyo belki ama beni anlayanlar da çıkacaktır. niye sürekli geçmişle yaşayalım ki bunu şimdiye kadar yaptık ve bize ne fayda sağladı. hiç. umarım bu hissi yaşamayanlarda en kısa zamanda yaşarlar. bide hayal abla dediğin gibi aslında bende şu fedakarlık konusunda abartıyorum bazen. bide şöyle bi yanım var sanki ben fedakarlık yapınca daha çok sevecekler gibi. veya ben yapınca onlar da yapmak zorunda kalacaklar diye düşünüyorum belkide. yani ben veriyim onlarda versin diye bekliyorum. ama herkes öyle ben aldım bende veriyim gibi düşünmüyor. zaten düşünmemeleri normal aslında. herkesi öylece kabul etmek en güzeli. bide beklenti içinde olmamak. beklenti içinde olmayınca bişeyler biz farketmeden geliyo zaten bize galiba. veya başkalarından alamadıklarımızı kendi kendimize verebilmeliyiz. neyse bu sefer benim çenem düştü. birazda karıştı galiba kafam. daha doğrusu birçok şeyi aynı anda söylemeye çalıştım galiba. arada oluyo işte böyle. hepinize sevgiler kiss3 |
Ynt: Smyrna Günleri... düşsün çenen, hiç önemli değil..akıcı ve akılcı şeyler yazıyorsun, yazdıkların içsel yönlenmenin dışa vurumu..spontan geliştiği için..düşündüklerimizi yazmaya ellerimiz yetişmiyor..fedakarlık konusunda yazdıkların doğrudur, bu hepimiz için geçerli/ydi..hep fedakarlık yapmak gerektiğini..eğer fedakarlık yaparsak, karşımızdaki insanın bizi seveceği, ve kıymetimizi bileceği öğretildi..onun için bunu neden böyle yaptım veya yapıyorum diye üzülme..yanlış düşünceleri..ve inançları genlerimize nakşettiler..hala daha kadın fedakar olmak zorundadır diyen salak hemcinslerimiz var..kadın,veya anne, zaten edilgendir..fedakardır..fedakarlık yaparken ben napıyorum demeden yapar..ama o, hayatımızı çürüten yanlış inanç sahiplerini doyurmak mümkün değildir..kişi içine dönecek..neyi nekadar yapmak istediğine kendi karar verecek..işte o zaman verdiklerini koşulsuzca verir, bizim aile yapımız, toplumumuz, fedakarlık dediğimiz, kişileri prangaya vuran saçmalığı genlerimize nakşetmiş..içgüdüsel yapıyoruz..daha fazlasına luzum yok..artık birazda kendimizi sevelim ve biz neyi nekadar vermek istiyorsak..o, kadar verelim..bu sayede hem biz, hemde yanımızdaki insanlar özgür olsun.. içinden geçenleri olduğu gibi yaz bunlar sana rehber olacak..düşünceler uçar ama yazılanlar kalır..insana çok iyi rehber olur..yazdığın için saygılı sevgiler |
Ynt: Smyrna Günleri... iki gündür yine bi sıkıntı başladı bende. nedensiz. aslında dışarıdan gayet iyi görünüyorum sanırım. çok kötü olduğum da söylenemez. ama bi huzursuzluk var içimde kaygı endişe gibi. genel ruh halim kötü diil ama tam kalbimin orda bişey var rahatsız ediyo. yalnız kalmak istemiyorum ama yalnızım şuan. ve bunun hep böyle olma ihtimali korkutuyo. bunu yaşayanlar var mı aranızda bilmiyorum. biri olsun istiyorum hayatımda. hayatımı paylaşabileceğim sevincimi üzüntümü. yanımda olsun şefkat göstersin saçlarımı okşasın. bi sıkıntısı olduğunda ilk beni arasın benimle paylaşsın. beraberken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağım biri. gözüm kapalı güvenebileceğim. böyle birini hakettiğimi düşünüyorum. yalnız olmak istemiyorum. bununla ilgili ne yapılabilir bilmiyorum. elim kolum bağlı beklemek zorundayım galiba çaba sarfederek ulaşılabilecek bişey diil bu. üzücü tarafıda bu zaten agl34 |
Ynt: Smyrna Günleri... Bu nedensiz sıkıntılar bazen bana da olur..bugündevar biraz yada bıraktığım sandığım nedenleri mi daha terkedemedim bilemiyorum.geçmişi ait olduğu yerde görmek konusunda henüz senin kaar başarılı değilim..hala içimde var bişeyler..başarıcam ama arkamda olması gerekenler arkamda kalır,yoksa ben yarınlarımı da karanlığa mahkum ediyorum..yaşanması gerekenler yaşanmış ne varsa üzülcek bu kadar...bazen kendimi acizlikle suçluyorum...suçlamalarda bitmemiş gördüğünüz gibi..:) çok çalışmam lazıım çoookk..!! o beklenen biri konusunda da galiba aynı duyguları paylaşıyoruz..herkesten farklı biri olsun,ama kim ??bendede var bu beklenti.. görüşürüz..pek içacıcı yazmadım ama idare et smyrna:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:08 PM. |