Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Smyrna Günleri... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/4512-smyrna-gunleri.html)

smyrna 18-03-2008 03:12 PM

Ynt: Smyrna Günleri...

bu gel gitler biraz daha devam edecek galiba. zaten sürekli iyi olma hali mümkün mü onu da bilmiyorum. insanın hayatında mutlaka dalgalanmalar olur. iyi günler kötü günler. önemli olan kötü günleri daha kolay atlatabilmek sanırım.
geçmişi geçmişte bırakmak çok zorlandığımız bi konu. bunun bi formülü de yok galiba. aslına bakarsan bende nasıl yapabilediğimi bilmiyorum sadece kabullendim. bunda telkinler mi etkili yoksa bazı şeyler benim kafama dank etti ondan mı bilmiyorum dusun tabi bende yüzde yüz geride bıraktım herşeyi diyemem. zaman zaman bazı şeyleri düşünüyorum yine geçmişe dair. ama artık daha az sorguluyorum kendimi, olayları. benim için tabu olan olayları, kişileri geride bıraktım sadece. onun dışında ufak tefek şeyler aklıma takılıyo bazen. bunların da çok üstünde durmuyorum zaten. sana sadece şunu söyleyebilirim yaşanan herşeyin bi sebebi var bence. iyi de olsa kötü de olsa biz bize fayda sağladığını bilmesek, anlayamasak bile. buna ister kader de ister evren ne isim koymak isiyosan neye inanıyosan. bizim dışımızda gelişen ama bizim yararımıza olan şeyler. ben artık buna inanıyorum. yaşadığım şeylerin de bir sebebi vardı. benim bugünki hale gelmeme yaradı belki o yaşadılarım. onun için geçmişim artık beni üzmüyo sadece orada olduğunu biliyorum ve yoluma devam ediyorum.
burre umarım yazdıklarım daha çok kafanı karıştırmaz. dediğim gibi bunu nasıl yapabildiğimi bende bilmiyorum bianda oldu diyebilirim daha doğrusu bir gün yaşadığım bi olay. umarım herşeyi geride bırakıp ferah bi şekilde yoluna devam edebilirsin.
ah o beklenen kişinin kim olduğunu nerede olduğunu bi bilsem peşini bırakmayacağım ama... smil56

smyrna 20-03-2008 07:48 PM

herşey iyi güzel de şu yalnızlık hissi çok boğuyo beni. çok yalnız hissediyorum kendimi. 88a bununla ilgili tavsiyesi olan var mı? nasıl başedeceğimi bilmiyorum.

smyrna 21-03-2008 12:58 PM

sesimi duyan yok mu??

88a

ikizruh 21-03-2008 01:02 PM

canım nasıl yalnızlık hissi etrafında çok kişi var ama sen yinede yalnızım mı diyorsun dostun mu yok nedir ?

ikizruh 21-03-2008 01:10 PM

hımm sevgili manasında yalnızlık senin bahsettğin.Benimde şuan sevgilim yok smyrna tek deilsin yani 44 ama bence bunu çok takıntı yapma.Çünkü ne zaman birşeye çok fazla ihtiyacın olduğunu düşünürsen hep o ihtiyaç devam eder.bence senin özelliklerinle bağdaşan bir sevgili iste evrenden.yaz özelliklerini teker teker ve onunla birlikteymişsin gibi düşün.ben bunu denedim bir kere 1 ay içinde çıktı karşıma ama öle bir kaç özelliğe çalıştığım için tam istediğim gibi değildi ama olsun sonuçta çıkıyor karşına.şuan da o ilişkiden yeni çıktığım için biraz kafamı dinliyorum.yine yanlış kişiyi çağırmayalım demii smileydance

smyrna 21-03-2008 01:15 PM

dostlarım arkadaşlarım var sağolsunlar o açıdan bi sıkıntı çekmiyorum çok şükür. ama benim kastettiğim hayatımı paylaşabileceğim biri. hep böyle yalnız kalmaktan korkuyorum sad456
yani evet aslında etrafımda çok kişi var ama yinede yalnız hissediyorum. öyle kabuğumada çekilmiyorum insanların arasında. ama bi eksiklik var işte
isteğimi dile getiriyorum aslında zaman zaman. dün gece de mesela hayal ablanın çekim yasasıyla ilgili meditasyonunu dinledim o sırada da yoğun olarak düşündüğüm istediğim gibi birini. ama takıntı haline getirdim son günlerde başka bişey düşünmez oldum.

ikizruh 21-03-2008 01:20 PM

yokluk bilinci yaratıyorsun canım.Günde 5-10 dk. düşün sonra kendini işine ver önerilen yöntem bu.yani geleceğinden oldukça emin olmak.sen evrene şüphe sinyalleri gönderiyorsun sanırım

shamanic 21-03-2008 01:26 PM

özlemin dediklerine katılıyorum smyrna cım.. düşünceyi serbest bırakarak evrene güvendiğini göstermen gerek..

mesela sana ben diyorum ki bana pasta yap.. sende diyorsun ki tamam malzemeleri alıp yapacağım..
sonra 2 dk da bir ben sana gelip pastamı yaptın mı .. pastamı yaptınmı.. diye soruyorum...

evrene bir mesaj gönderme durumumuzda aynı şekildedir..
önce güven..
sonra sevgiyle ve hayal ederek bekle..

birde feng shui yöntemlerinden örnek vermiştim aşağıdaki linkin son mesajında .. onuda uygulayın isterseniz..
ki bu konuda çok olumlu geri bildirimler oldu..

ayrıca atakan beye özelden ulaşarak ilişkiler ile ilgili özel telkin yaptırabilirsiniz..
ben içeriğini çok bilmiyorum.. onun için detayları öğrenin derim..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...u-t4895.0.html

sevgiler.. kiss3

smyrna 21-03-2008 01:54 PM

evet dedikleriniz çok doğru. dediğim gibi bunu takıntı haline getirmeye başladım hele son bir iki gündür. bi bırakamıyorum kendimi. pasta örneği de tam uymuş aynen bunu yapıyorum bu aralar. geldi mi gelecek mi nası olcak sürekli bu haldeyim.
şu panik halimi bi atmam lazım. şüphelerimden kurtulup gerisini evrene bıraksam olacak değil mi
shamanic o bahsettiğin feng shui yöntemini okumuştum biara deniyim die düşünmüştüm sonra aklımdan çıkmış iyi oldu hatırlattığın. teşekkür ederim ikinizede. 96

gökhanavcı 22-03-2008 10:48 AM

alk78 bu kocaman alkış sana küçücük ama kocaman yüreğin sahibine smyrna ya bak melekler söyledi galiba yeni başlayan günle beraber bütün mutluluklar senin olcakamış meleklere sordum neden dedim o çok özel biri dediler harika bi kişiliği var dediler oda melek ama kanatları yok dediler haberin olsun hayat sana kocaman gülümseyecek PETERPAN

smyrna 24-03-2008 05:19 AM

peterpan harikasın. ne diyeceğimi bilemiyorum şuan. mutluluktan kanat taktım uçuyorum gerçekten mlk34
çok teşekkür ederim öyle güzel şeyler yazmışsın ki nasıl mutlu oldum anlatamam. sana kocaman sevgiler kiss3 kiss3 kiss3

hayalayaz 24-03-2008 05:27 AM

bana söyleyecek bir şey kalmamış, bende takıntıya reiki göndereyim..

gökhanavcı 24-03-2008 06:28 AM

mlk34 mlk34 bak bu iki melek sana hediye sakın hiç bişey için üzülme unutma sen gülersen dünya güler ayrıca çok güzel günler seni bekliyor gökyüzünden ay ve güneş seni sordular bugün dünyada türkiyede bi yerde okadar güzel görünen bişey var ki dediler güneş benden daha çok ışık saçıyo dedi AY da dediki artık dünyaya benim yerime o doğsun geceleri dedi bende dedim o biricik smyrna ama o bu içindeki güzelliklerin farkında değil onlarda biraz kızdı sana biz bile farkına vardık oda varsın diye HADİ AY GÜNEŞ VE PETERPAN GÜLÜMSEMENİ BEKLİYO VE SANA HAYATTA HARİKALAR YARATACAĞINA İNANIYORUZ PETERPAN 98569

smyrna 25-03-2008 10:59 AM

bugün daha iyiyim sonunda. aslında dün kötüydüm bi yakınımla ilgili kötü bi haber aldım sağlık sorunu sad456 buaralar pek iyi bi gelişme olmuyo niye bilmiyorum.
olumlu düşünmeye çalışıyorum. bugün güzel bigün olacak. güzel gelişmeler beni bekliyo. böyle düşünmeye hissetmeye çalışıyorum. yakın zamanda sizlere güzel haberler vereceğim.
buarada telkinlerle ilgili açgözlü davranmaya başlamıştım kendimi frenledim biraz. şimdi listemde ağırlıklı olarak ego ve kendine güven, az sayıda da suçluluk ve ertelemeyi bırak telkinleri var. sanırım bi süre bunlara ağırlık verip çok dağılmamam lazım.
güzel haberlerle görüşmek dileğiyle. hepinize sevgiler kiss3

ikizruh 25-03-2008 11:47 AM

aynı telkin çılgınlığını bende yaşadım bende tabi senin gibi bir kaç telkini çıkardım onları da 2 hafta sonra eklerim.nedir bu insanoğlundaki açgözlülük ve sabırsızlık ya herşey hemen oluversin istiyoruz 789569

smyrna 26-03-2008 09:51 AM

özlemciğim açgözlü olmamayı ve sabretmeyi de öğreneceğiz sonunda. neseli56
bu arada sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. son günlerde acayip tembelleşmiştim bi sürü iş vardı beni bekleyen ama ben bi türlü hareket edip de bi ucundan başlayamıyordum hiç bişeye. ertelemeyi bırak telkinini dinlemeye de başlamıştım ama artık bi işe yaramadığını düşünmeye başlamıştım çünkü bi türlü harekete geçemiyordum. ama sanırım bilinçaltım günlerdir bi birikim yaşadı ve dün acayip bi patlama oldu. bianda bekleyen işlere el atmaya başladım sırayla güzelce hallettim onları. ve ders çalışmaya başlamam gerekiyodu onada dün ufak bi başlangıç yaptım bugün de daha sıkı bi şekilde devam edeceğim inşallah.
telkinlerle ilgili gerçekten sabırlı olmak gerekiyo demekki ve bu arada harekete geçemesek bile düşünce bazında bişeyleri değiştirmeye çalışmamız gerekiyor. zamanı gelince de hareket oluyo zaten. biraz sabır ve gayret arkadaşlar herşey güzel olacak gulensmiley gulensmiley smiliyface

ikizruh 26-03-2008 12:53 PM

bende erteleme bende işe yaramıyor heralde deyip çıkarmıştım listeden eklesem iyi olucak sanırım.çünkü bende çok tembelim yapacak işim soracak sorum gidilecek yerim var ama hiçbirini yapasım gelmiyor yaa uykulusmile

hayalayaz 26-03-2008 12:56 PM

özlem
sana özelden gönderdiğim mesajı okudunmu..

ikizruh 26-03-2008 01:51 PM

özelden mesaj gelmedi ablacım msn deki msj nı gördüm ekledims senii

mavidag 26-03-2008 03:07 PM

erteleme telkinini bende çıkarmıştım..acaba yine dinlesem mi ,birazda listeyi yeniledim ama kısa telkinler olduğundan sakıncası olmuyor..
biraz fazla mı aceleciyiz..kendim için konuşuyorum..hemen sonucu almak istiyoruz..annem hep emeklemeden koşmak istersin der bana..doğru galiba..

değişicez, değişicez..)

smyrna 26-03-2008 06:26 PM

bu acelecilik çoğumuzda var maalesef yaşadığımız çağın getirdiği birşey birazda galiba. herşey o kadar hızlı değişiyo gelişiyo ki bizde biran önce değişiverelim istiyoruz. ama aslolan önemli olan sabır. gelişeceğiz merak etmeyin.
eğer listeniz çok kabarık değilse ve ihtiyacınız olduğunu düşünüyosanız ertelemeyi dinlemeye devam edin bence. ben aceleci davranıp depresyon, başkalarının düşünceleri, sosyallik falan bi sürü şey dinliyodum. ama okuduklarımdan, arkadaşların tavsiyelerinden anladım ki acele etmişim. şimdi kendine güven, ego, biraz da suçluluk ve ertelemeyi bırak dinliyorum. bunları iyice özümsediğimi hissetmeden diğerlerine geçmeyeceğim.
hepinize sevgiler güzel mutlu akşamlar diliyorum kiss3 kiss3

smyrna 27-03-2008 04:50 PM

bugün keyifli bigün benim için. kendimdeki değişimleri görmemi sağlayan birkaç olay oldu ve bunlarla mutlu oldum bugün. önceden olsa gereksiz yere gerileceğim sinirleneceğim bi olay oldu sabah. ama ben o kadar sakinlikle karşıladım ki biranda herşey tıkır tıkır düzeldi. çözümler kendiliğinden geliverdi ben kendimi kasmayınca. oh be dedim kendi kendime hem boş yere canımı sıkmadım hem de öylece çözülüverdi işte.
bide sabah bi arkadaşımı geçirmiştim aklımdan sonra da unutmuş işlere dalmıştım. bi baktım telefon çalıyo arkadaşım buluşalım diye aramış smiliyface
bir kere daha anladım ki isteklerimizi belirleyip sonra da bize gelebilmesi için serbest bırakmamız gerekiyor. bunu diğer büyük isteklerimle ilgili olarak da gerçekleştirebilmem lazım. geçen günlere göre daha iyiyim aslında. biraz daha rahat bıraktım kendimi.
ben şimdi bu dinginliğin tadını çıkarmaya bakıyorum. 98569

smyrna 01-04-2008 03:09 PM

son günler oldukça durağan geçiyo hem işler böyle hem de ben. anlatılacak pek bi olay yok yani. sadece şunları yazmak geldi içimden. bugünüme şükürler olsun. 96 sağlıklıyım ailemle, dostlarımla birlikte geçiyor günlerim. bunlar için şükrediyorum. geçmişte yaşadıklarım için, şuan yaşadıklarım için şükrediyorum ve biliyorum ki önümdeki günler bana pek çok güzelliği de beraberinde getirecek. ben şanslı biriyim. thumbsanim cilgin897

smyrna 13-04-2008 11:46 PM

bazen insanlarla anlaşmak o kadar zor geliyor ki susmayı tercih ediyorum. siz ne derseniz diyin karşınızdaki anlamak istediği kadarını anlıyor sadece. siz istediğinizi söyleyin sadece karşınızdakinin anlayabildiği kadarsınız. bu durum bazen o kadar yoruyor ki beni. böyle zamanlarda kendimi anlatmaya çabalamaktan vazgeçiyorum. ne gerek var diyorum o da öyle düşünsün ne düşünmek istiyosa öyle düşünsün. o kapasitede bi insanın benim hayatımdaki yeri bellidir zaten bi adım ötesine geçemez. öyleyse benimle ilgili düşüncelerini düzeltmek için kendimi zorlamanın alemi yok. hem dediğim gibi ben ne dersem diyim o anladığı kadarını veya düşünmek istediğini düşünüyor. e öyleyse anlatmaya çabalamanın ne anlamı var ki.
evet en güzeli böyle insanlarla fazla yüz göz olmayacaksın. sen öyle düşünmekte ısrarlı mısın arkadaşım o zaman öyle düşün ben umursamıyorum diyip geçmek lazım. offf yordular valla beni girlhaha
şimdi hayal ablamın sesinden bi meditasyon sonra güzel bi uyku sabaha bişeyim kalmaz art56art56

hayalayaz 14-04-2008 11:27 AM

başkalarının bizi anlamasının yolu önce bizim onların kimyasını anlamamızdan geçiyor..smyrnacığım..herkese önerdiğim bir kitap var onu sanada önericem..IŞIĞI ARAYANLARIN KARANLIK YANI..yazar DEBBİE FORD..AKAŞA YAYINLARI, bu kitap neden anlaşılmadığımızı, anlayamadığımızda, anlayabilmemize yardımcı olabilecek nitelikte...karşımızdaki insanları veya onların bizi nasıl aynaladığını görmemizi sağlıyor...ama bazen ne yaparsak yapalım..karşımızdaki kişiden aynı tepkiyi alıyorsak onu olduğu yerde bırakıp yolumuza devam etmek en iyisi..çünkü olduğu yerde kalmayı seçen insanlar bizi en azından öfkelendirerek, aşağıya çekiyorlar.işte bu noktadada iş bize düşüyor , öfkelenmeden bırakmak..nötr bir şekilde, onun kararına saygı duyarak..bu dünyada herkes kendi, hayat hikayesini yazıyor.. yapabileceğimiz en güzel şey onlara, saygı duyup allahaısmarladık diyebilmek, saygılı sevgiler

saime1 14-04-2008 12:43 PM

bahsettiğiniz kitabı üç defa okudum ,başkalarının anlaşılmaz gelen tavırlarının nedenlerini anlamada çok yardımcı oluyor ,tabiki nedeninide bilince öfkesine öfke ile cevap verme, dışlama istegine kırılmamayı ögreniyorsun ve onu kendi duyguları ile bırakarak haklılığını ortadan kaldırıyorsun belkide ona düşünme fırsatı vererek yardımcı oluyorsun negatiflerini anlama ve tanımasında

smyrna 16-04-2008 04:44 PM

sağol hayal ablacığım bahsettiğin kitabı okuyacağım. eminim çok faydalı olacaktır.

buarada ben 3-4 gündür telkinleri dinlemiyorum. niyeyse hiç canım istemiyor. bende bir süre izin verdim kendime. hem sanki daha iyi oldu gibi. belki yeretmesi için biraz ara vermek gerekiyordu. bilinçaltıma iyice yerleşmesi için zaman tanıyorum gibi geliyor. ve kendimi çok iyi hissediyorum günlerdir. şıpsevdi bi insan değilimdir ben aslında yanlış anlaşılmak istemem ama sanırım aşık oluyorum. yeni yeni tanıyorum onu ama çok düzgün bir insana benziyor. şimdi tek istediğim onun da bana karşı boş olmaması. daha çok tanımamama rağmen bu ilişkiyi yaşamayı gerçekten istiyorum. hislerim düzgün bir ilişki olacağını söylüyor. çekim yasasını harekete geçirebilirim inşallah. imgeleme çalışmaları yapıyorum ve şaşırtıcı bir şekilde sabırsızca sürekli onu düşünmüyorum. bu da iyi bir gelişme benim açımdan. umarım yakında daha güzel haberler vereceğim sizlere. kiss3 kiss3

mavidag 21-04-2008 07:19 PM

hadi hayırlısı

güzel haberler bekliyoruz smyrna 12389

smyrna 04-05-2008 05:57 PM

uzun bi aradan sonra merhaba herkese. buaralar vakit nasıl geçiyo hiç anlamıyorum bi koşturmacadır gidiyor. buraya da hiç vakit ayıramıyorum maalesef. ama çok şükür herşey yolunda. henüz çok büyük bi gelişme yok ama bahsettiğim kişiyle görüşüyoruz arada bir. birlikteyken vakit çok güzel geçiyor. önümüzdeki günlerde daha güzel gelişmeler de olacak inşallah.
onun dışında telkinleri dinlemeyi baya azalttım sad456 niye bilmiyorum içimden dinlemek gelmiyo pek. son bikaç gündür biraz daha arttırmaya başladım ama. kendine güven ve ego dinliyorum daha çok. telkinleri dinlemesem bile artık çok daha kendinden emin olmaya başladım. insanların yanında çok daha güvenli durabiliyorum. tepkilerimi daha net gösterebiliyorum. bunlar çok mutluluk verici. k8908
şimdilik bu kadar umarım daha sık uğrayabilirim. herkese sevgiler kiss3

ikizruh 06-05-2008 09:05 AM

senin adına çok sevindim smyrna inşallah herşey düşlediğin gibi devam eder wave

mavidag 23-05-2008 10:24 PM

smyrna, kayıplara karışmışsın..

smyrna 25-05-2008 09:34 PM

yeniden merhaba
yine uzun bir ara verdim yazamıyorum. yazılanları okumaya çalışıyorum fırsat buldukca ama yazmaya bi türlü fırsat bulamadım. evde bazı tatsızlıklar var buaraya sürekli olumsuz şeyler yazmak da istemiyorum. hayatımla ilgili çok olumlu şeyler olmadı son zamanlarda ama eskisi gibi hemen bırakmıyorum kendimi. güzel bi gelişme diyebileceğim sadece şu bahsettiğim kişiyle bikaç kere daha görüştük. ama anlayamıyorum bi türlü bazı hareketleri o da hoşlanıyo gibi ama biraz yakınlaşmak için elinde pek çok imkan varken bi girişimde bulunmuyo. böyle olunca da belki arkadaşca yaklaşıyo da ben anlamak istemiyorum diyorum. umarım öyle diildir umarım karşılıklıdır hislerimiz. yarın yine görüşücez benim için dua edin olur mu

ben buraya yazamıyo olsamda kalbim sizlerle... kiss3

gunesim 25-05-2008 09:37 PM

smyrna inşallah herşey istediğin gibi olur.

mavidag 26-05-2008 01:18 AM

Bende senin gibiyim olumsuz şeyler hissettiğimde siteye yazmamayı tercih ediyorum..yada kıyısından köşesinden yazıyorum...
pek çok yönden benziyoruz zaten...:)

herşeyin hayırlısı olsun smyrna..insan çok umut bağlayınca da ,hüsrana uğrayabiliyor..içini karartmak istemem ,ama yakın geçmişte benzer bir durum yaşadım tam aynı olmasa da ...biraz üzülmüştüm ,dilerim sen sevinirsin..

her koşulda mutlu ol..

shamanic 26-05-2008 04:58 PM

smyrna cım umarım her şey senin ve onun için en uygun şekilde gerçekleşir..

bizleri haberdar at canım..

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...z_gller_17.jpg
uğurlu gelsin diye doğal taşlar bırakayım sayfana.. ark5 http://www.ailem.com/images/news/haber/kuvars4.jpg sevginin ışığı yolunuzu aydınlatsın.. http://www.vampireshop.co.uk/gemston...artz_heart.jpghttp://www.palagems.com/Images/gem_n...ose_quartz.jpg
sevgiler..

.sekiz........ 14-01-2009 05:09 AM

selam ... burada yazılanları okumak ve kendine dersler çıkarmak mümkün sanırım ...bi bakıma başkalarının yaşanmışlıklarından pay çıkarma .... anlatırken tedavi olma , anlatırken birilerine işık tutma... hayat basittir , karşıdan bakıldığında , manzarayı anlamlı yapan bakış açısıdır oysa ... hayatın manzarasına nasıl baktığım önemsiz ... gördüğüm manzaralar karşısında ..... manzaralarınız çok güzel ... bi bakış açısı katmak istedim... benim manzarama buyurmak istemezmisiniz...:)

yeni bir hayat 15-01-2009 12:08 AM

Merhabalar sekiz;

Hoşgeldiniz yanımıza..

Evet, burada birbirimizin tecrübelerinden faydalanarak yine birbirimize ışık tutuyoruz.farklı bakış açılarıyla hayatı değerlendiriyoruz.
Hep birlikte elele.. Katılımda bulunmanız çok sevindirici..

Paylaşımlarınızın devamını diliyoruz..

Sevgiler..actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:12 AM.