| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri fgceker'in günlüğü :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Muhammed Bozdağ bugüne kadar okuduğum yazarların içinde tüm kitaplarını bir haftada okuyup bitirdiğim daha çok özümsemek için her kitabını defalarca okuyup altını çizdiğim tek yazar. Bugüne kadar pek çok yazarın çoğu kitabını almışımdır ve okumuşumdur ama hiç birisi Muhammed beyin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Banned Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Muhammed Bozdağ bugüne kadar okuduğum yazarların içinde tüm kitaplarını bir haftada okuyup bitirdiğim daha çok özümsemek için her kitabını defalarca okuyup altını çizdiğim tek yazar. Bugüne kadar pek çok yazarın çoğu kitabını almışımdır ve okumuşumdur ama hiç birisi Muhammed beyin kitaplarındaki kadar beni etkileyip derinden sarsamamıştı,ve hiç bir yazar böylesine yazdığı tüm kitaplarını bir haftada okuyup bitirme,her yeni satırı okuduğumda içimde daha da büyük bir heyecan ve umut yaratma potansiyeline sahip olamamıştı. Kişisel gelişim kitaplarını yakından takip etmeye çalışan bir bireyim ve kütüphanem deki çoğu kitap ya 1.basımdır yada 2.basım fakat Muhemmed beyin kitaplarına denk geldiğimde kitaplar çoktan 250.basımlarını yapmıştı ve ben kendi kendime çok kızdım...Nasıl olmuştuda böylesine değerli bir yazarı bunca süre fark edememiştim. Demekki çok tembellik yapmıştım ve fuzili işlerle çok fazla oyalanmıştım ![]() ![]() Sanırım kayıp ettiğim zamanı telafi etmek istercesine hızlı okuyup bitiriverdim kitaplarını.ilk okuduğum kitabi İstemenin Esrarı idi..Daha kitabı bitirmeden diğer tüm kitaplarının siparişini verdim ve geldikleri gibi kitaplara aç bir çocuğun yemeğe saldırması gibi büyük bir heyecanla saldırdım ![]() ![]() 5 kitabı birden bir hafta gibi bir sürede adete su içer gibi,bir süngermişcesine,okuduğum her satırı içime çekerek özümseyerek okuyup bitiriverdim ve bitirdiğim zaman onca satırı okumuş olmanın yorgunluğunu beklerken kendimi daha bir enerji dolu,heyecanlı ve hayatımdaki pek çok düzene koyamadığım şeyi düzene koyabilecek bilgi ve cesarete sahip bir şekilde buluverdim. Bugüne kadar başarı üzerine yazılmış ve best seller olmuş pek çok kitabı okudum,ama hiç biri Düşün ve Başarın bana yaşattığı bu duyguları yaşatamadı....Okuduğum çoğu bilgi okumuş olduğum kitabın satırları arasında öylece kalakaldı...ama bu sefer öyle olmadı ![]() ![]() ![]() Kitapla ilgili yüzlerce satır yazabilirim buraya ama bildiğim hiç bir cümlenin kitabın insan ruhu üzerinde yaşattığı o çoşku ve güven duygusunu anlatmama yetebileceğini sanmıyorum... Keşke elimde olsada kitaptan binlerce satırı size burdan aktarabilsem işte o zaman belki ne demek istediğimi,neden bunca heyecan duyduğumu bir parçada olsun anlatabilirim... Yazarla ve çalışmalarıyla ilgili bilgilere bu linkten ulaşabilirsiniz.Neden bunca heyecanla tutkunu olduğumu sizde anlayacaksınız www.muhammedbozdag.com
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanlar neden karşılığında maaş aldıkları işi doğru düzgün yapmazlar??? NEDENNNN?? Haziran ayında kapattığım telefon ve net hattım hala açık görünüyor ve hala faturalarım gelmeye devam ediyor,kendini bilmez o telekom görevlisi kadına defalarca gidip sorduğum halde hattımın kapalı olduğunu ve fatura gelmesinin imkanı olmadığını söyledi.oysa şimdi öğreniyorum ki hattım kapalı falan değilmiş. ![]() Üstelik şimdi yarın gidip bir sürü form doldurup şikayetçi olmam gerektiğine mi,yoksa hala kullanmadığım halde sırf şikayet dilekçesi yazabilmek için ödemem gereken faturalara mı yanayımmm.... Çoook sinirliyim çooook....Sanırım yarın o işiyle ilgilenmesi gerekirken arkadaşlarıyla telefonda dedidoku yapan ve bu yüzden de insanların işini hakkıyla yapmayan o kadına yapacak çok kötü şeylerim var... ![]() ![]() Napalım herkes ektiğini biçermiş oda rüzgar ekti fırtına biçecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlayan varsa lütfen bana açıklasın ![]() ![]() Ohhh iyiki buraya yazdımda sinirimden kurtuldum ![]() ![]() Yoksa o kadına yarın çok daha kötü şeyler yapmayı planlıyor olabilirdim ve gazetelerin 3. sayfasında manşet haber de yer alıp ünlü olabilirdim ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Bulunduğu yer: Şimdilik Dünya
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Eminim o kadında böyle olmasını istememiştir bide onun tarafından bak olaya
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() İnanamıyorum olanlara inanamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boy uzatma telkinimi ağustos ayının 24 ünden beri dinliyorum ve daha bir ay bile olmadı ama ben tam 2 cm uzadım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür ederim Atakan Bey,Ve siz Mümin bey;Verdiğiniz destek ve bana öğrettiğiniz yeni teknikler için sizede çoook teşekkür ederim ![]() Ah bu Kuantum düşünce tekniğinin bir abraka dabrası işte ![]() ![]() Küçük adamcık ve kadıncığım yüzümü kara çıkartmayıp büyüme hormonlarımın salgılanmasını sağladığınız ve tam kapasite çalıştığınız için size de binlerce kez teşekkür ederim ![]() ![]() Şükürler olsun Allahım.Bu kadar güzel insanın hayatıma girmesini sağladığın ve her yeni gün yeni şeyler öğrenip bunları hayatıma uygulayıp yarattıkları mucizeleri görmeme izin verdiğin için ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() R.Şanal'ın Kuantum kitaplarını sipariş vermiştim.Kitaplarımdan ilk gelen Kuantum Sıçrama oldu ve bir gecede soluksuz bir şekilde kitabı okuyup bitirdim. İçindeki bilgilere ne kadar açmışımda haberim yokmuş.Okudukça heyecanım arttı.Satırlardaki yaşanmışlıklar adete beni sardı.Evet evet bende böyleyim,bende de bunlar var... deyip durdukça şaştım kaldım.Sanki aklımın bilmediğim hiç dokunmadığım yanlarını su yüzüne çıkartıyordum.Okurken kah hıçkıra hıçkıra ağladım kah katıla katıla güldüm... Kitabı bitirdiğimde derin bir soluk aldım ve gördüm ki omuzlarıma yerleşmiş yıllardır gitmeyen o katılık bir anda yerini rahatlamaya bırakıvermişti. Hayatımı yaşadığımı düşünürken yaptığım mini minnacık hataların yada önemsiz sanıpta kullandığım cümlelerin hayatımın yönünü nasılda değiştirdiğini. Başıma gelen olumsuzlukları neden yaşadığımı,sanki bir kısır döngüyü yaşarmış gibi yaşadığım hatalarımı neden sürekli tekrar edip durduğumu öyle güzel anlatıverdi ki bu küçücük ama kalbi bir o kadar büyük bu kitap bana,sanki içimdeki o,sürekli ''bu işte bir terslik var'' diye huzursuzluk yaşatan duygumuda alıp gidiverdi. Kitabı bitirdiğimde kaçtığım,ama sürüngen beynim yüzünden kaçtığımı fark edemediğim bütün gerçekler gözümün önündeydi şimdi... Ve artık ben şimdi;tam istediğim gibi bir geleceği nasıl yaratacağımı çok iyi biliyorum.Bunun için gerekli olan her türlü donanıma sahibim, (iş sadece kırtasiyeye gidip bir top faks kağıdı almaya kaldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miyop olmama şaşmamalı, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şükürler olsun Allahım R.Şanal'ın bu güzel satırları yazıp bizlerle paylaşmasına izin verdiğin ve banada bu güzel satırlara ulaşıp okuduklarımı anlayabilme ve hayatıma alıp uygulayabilme fırsatı verdiğin için.Milyonlarca kez Şükürler Olsun ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
fgceker'in, gunlugu |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri fgceker'in günlüğü :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Muhammed Bozdağ bugüne kadar okuduğum yazarların içinde tüm kitaplarını bir haftada okuyup bitirdiğim daha çok özümsemek için her kitabını defalarca okuyup altını çizdiğim tek yazar. Bugüne kadar pek çok yazarın çoğu kitabını almışımdır ve okumuşumdur ama hiç birisi Muhammed beyin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi