Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   'SÖZ' den...'ÖZ'e... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372054-soz-denoze.html)

ismira 10-07-2009 04:24 PM

Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e...

Eşimin görevi nedeniyle, çocukluğumun kentine gidiyoruz. Aile köklerimin olduğu ile... Dolayısıyla çok da yadırgı hissetmeyeceğiz kendimizi. Ama o kadar uzun zaman oldu ki... Bir dakika... Neler oluyor?

1984...Üniversiteye başlamamla İzmir...

1984... Babamı, yemyeşil gölümü yitirmemle birlikte...

?!..
...
?
.
.
Allah'ım sen ne büyüksün!

2007... İşimi bırakmak, arınmak istiyorum...Cennetime bu dünyadayken kavuşmak arzum...

2008... Depresyondayım, hem de feci! İşimden uzaklaşıyorum... Cehennem!

Duam;

"Beni kuşatan, yol gösteren Allah'ım, gezegenlerin yörüngelerinde dönmesini, güneşin parlamasını da sağlıyor. Benim olan her şeyde bana rehberlik ediyor. ÖZ benim gerçek kaynağım. Sınırsız bilinç benim gerçek koruyucum."

"ÖZ her şeyin çözümünü biliyor"

"Allah'ım! Zihnimde, bedenimde, iş ve sosyal ilişkilerimle, parasal ilişkilerimdeki Yüce onarım için şükürler olsun"
.
.
2009... Yaşamımı döngüsel tekrarlarla allak bullak eden çekirdek inancımı buluyorum. Benden önce ölen kardeşim ve babamın ölümünden dolayı derin düzeylerde taşıdığım haketmeme ve suçlu olduğum inançlarını...

Arınma için etkin bir yol buluyorum: ho'oponopono, namı diğer hoop-arın...

Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

Ve... inanılmaz şekilde arınmam gereken "ne" varsa, onunla ilgili durumlar karşıma geliyor... Süreç gittikçe hızlanıyor...

Ve Yüce onarım benim için işlemeye devam ediyor...

Hatıralardan arınıp ilahi olana teslim oldukça tezahürlerin şaşılası şekilde birbiriyle bağlantılı olduğunu bir kez daha fark ediyorum...

Şükürler olsun Allah'ım.

Olan her şeyin hayrıma olduğunu biliyor ve inanıyorum.

Bu vesileyle İzmir'den ayrılmanın hüznü biraz hafifliyor şimdi. O hüznü doyasıya yaşayıp, kan kırmızı şarabı içip, sonra arınacağım. Şimdi farkındalığımın hazzındayım.

ismira 10-07-2009 04:37 PM

O0O0O0O0

O0Seni seviyorum...

Özür dilerim... O0

O0Lütfen beni affet...

Teşekkür ederim...O0

O0O0O0O0

suzzy 10-07-2009 05:37 PM

üzülme ismira'cım...vardır bundada bir hayır...rt67

bende izmirde yaşıyorum...izmir farklıdır...bilirim...seninle tanışmayı çok isterdim....

ama eminim gideceğin yerde daha güzel şeyler yaşıyacaksındır...

hakkınızda her şeyin hayırlısı olmasını diliyorum...super

ismira 10-07-2009 07:56 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470286)
üzülme ismira'cım...vardır bundada bir hayır...rt67

bende izmirde yaşıyorum...izmir farklıdır...bilirim...seninle tanışmayı çok isterdim....

ama eminim gideceğin yerde daha güzel şeyler yaşıyacaksındır...

hakkınızda her şeyin hayırlısı olmasını diliyorum...super

Evet canım, bunda hayır olduğunu kabul ediyorum. Siparişi çok önceden vermişim bu konuda...

Tanışmaya gelince, bundan sonra tanışamayacağımızı kim söyledi?.. Zamanı geldiğinde olur her şey, değil mi? sung66

Alıntı:

akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470287)
happy6arkadaşım sen süpersin....

sen gittiğin heryeri arınma iksirinle temizler,mis gibi yaparsın....

ne güzel benim arkadaşım yeni başlangıçlar yapıyor.....

Akınyıldız'ım, canım benim, heyecan ve coşkuyla içimiz titreyerek, Elif'in yeni günüyle birlikte, her yeni günün elifine de birlikte 'Merhaba' demedik mi biz?.. Ne mutlu bu anlarımıza. Şükürler olsun.

sudem8 10-07-2009 09:11 PM

ismira'cım gündüz elektrikler kesik olduğu için nete giremedim.sevineyim mi üzüleyim mi? bilemedim.ama bana yaklaştığın için mutluyum. (oturduğum ile)hayatım bu kahramanlık yolculuğuna çıkınca şehir, ev değişimi,arkadaş kökten değişim başlıyor.gerekliyse..demek ki senin için değişim hayırlı güzelim...O0

Siyahça 10-07-2009 09:35 PM

hakkında hayırlısı olsun...

ismira 10-07-2009 09:42 PM

Sudem'ciğim, haklısın. Dönüşümün fiziksel koşulları da bu şekilde değişmekte. Demek ki böyle olması gerekiyor. Bunu sevgiyle kabul ediyorum, üzülmüyorum.

Bilinçli ya da bilinçsiz seçimlerimizin sonuçlarını yaşıyoruz. Ama ayrılıklar hüzün veriyor insana. Benimkisi 'hem ağlarım hem giderim' hesabı. Bir yanda umut, bir yanda hüzün... Olsun, ikisini de yaşayacağız işte...

Buradan güzel destekleriniz ve paylaşımlarınızla daha da kolaylaşıyor her şey. Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız...

ismira 10-07-2009 09:51 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470302)
hakkında hayırlısı olsun...

Teşekkür ederim sevgili AkçaPakça'mmm, şahin gözlü arkadaşım. Benim yara izlerim de böyle böyle şifalanıyor mu dersin?

sudem8 10-07-2009 10:03 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470305)
Sudem'ciğim, haklısın. Dönüşümün fiziksel koşulları da bu şekilde değişmekte. Demek ki böyle olması gerekiyor. Bunu sevgiyle kabul ediyorum, üzülmüyorum.

Bilinçli ya da bilinçsiz seçimlerimizin sonuçlarını yaşıyoruz. Ama ayrılıklar hüzün veriyor insana. Benimkisi 'hem ağlarım hem giderim' hesabı. Bir yanda umut, bir yanda hüzün... Olsun, ikisini de yaşayacağız işte...

Buradan güzel destekleriniz ve paylaşımlarınızla daha da kolaylaşıyor her şey. Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız...

agl34kıyamam ben İsmira'madunk56sözün bittiği yerdeyim...ama sizin için çok hayırlı olacağına inanıyorum.üzüntünü anlıyorum kolay değil.gelecek güzelliklere de izin verelim.sapkal89

ismira 10-07-2009 10:12 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470309)
agl34kıyamam ben İsmira'madunk56sözün bittiği yerdeyim...ama sizin için çok hayırlı olacağına inanıyorum.üzüntünü anlıyorum kolay değil.gelecek güzelliklere de izin verelim.sapkal89

Yok yok sudem'im, şimdi şu saatte ağlamayalım. Bugün kendimce güzel bir farkındalık kazandım, hüznü başka zamana bıraktım. (12389 Kına gecesi düzenlerim ağlarız beraber, ne dersin?khkh56)

sudem8 10-07-2009 10:44 PM

ağlamak yok gülmek vary789benim davayı kazanınca kutlama yaparız ne ağlaması seni yalnız bırakmamhappy6

duru79 11-07-2009 01:12 AM

İsmira'cım demek taşınıyorsun.Umarım senin ve ailen için hayırlı olur.Sen gitmeden orayı temizler pozitif enerjinle canlandırırsın.Gittiğin yerdeki insanlar çok şanslılar..

ışıkk 11-07-2009 01:29 AM

İsmira İzmir'de olduğunu bilmek beni sevindiriyordu ama olsun ben seni bulurum tanışmak için ya da birbirimizi buluruz mutlaka birgün hissettim bak şimcik gariiii.y789

sevgilerkiss3kiss3

ismira 11-07-2009 09:43 AM

Duru'cuğum, ışıkk'cığım ve akınyıldız'cığım, canlarım benim,

Uykuya yenik düştüm de cevap yazamadım sizlere.

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470362)
İsmira'cım demek taşınıyorsun.Umarım senin ve ailen için hayırlı olur.Sen gitmeden orayı temizler pozitif enerjinle canlandırırsın.Gittiğin yerdeki insanlar çok şanslılar..

Ne mutlu bana ki sizlerin duru enerjilerini de yanımda taşıyor olacağım.

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470364)
İsmira İzmir'de olduğunu bilmek beni sevindiriyordu ama olsun ben seni bulurum tanışmak için ya da birbirimizi buluruz mutlaka birgün hissettim bak şimcik gariiii.y789

sevgilerkiss3kiss3

Tanışacağız ışşık'cığım. Belki de tanışmışızdırdusun2 Ney sever miydin?

Alıntı:

akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470376)

Ve akınyıldız'cığım, yolun zor kısmını içimdeki dönüşüm süreciyle yaşadığımı düşünüyorum. O keskin bir virajdı, ama artık çıkışta olduğumu hissediyorum. Üstelik yolumda yoldaşlarım da var artık, ne mutlu.

İyi ki varsınız...

ismira 11-07-2009 10:33 AM

Yaa, ne ilginç şeyler oluyor...

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 417762)
2012 VE ÖTESİNDE FARKINDALIK

...

8. Apokalipse ya da “dünyalar arası” süreci boyunca bir çok insan kişisel/bedensel değişimlerden geçecek.

Bu değişimler çok ve çeşitli olacak. Bütün bunlar, buraya öğrenmek ve deneyimlemek için gelişimizin bir parçası.

Değişimlere örnek olarak:

ilişkilerin son bulması, ikamet yerlerinin değişmesi, iş değiştirme, davranış ve düşüncede değişim.

Dünden beri paylaştığım durumun üstüne bugün karşıma çıkan yazıda bunlar var...

ışıkk 11-07-2009 10:39 AM

Evet belki tanışmışızdır ya da karşılaşmışızdır.:)ney severim canımm...kiss3

ismira 11-07-2009 11:33 AM

Bugün daha huzurluyum. Olanın olması gerektiği şekilde gerçekleştiğini biliyorum, anlıyorum.

Şimdi organize olma zamanı. Hem ev hem işyerim olunca, toparlanmak daha çok zaman istiyor. Ev neyse de işyerimde ayıklanacak çok şey var...

Ama biliyorum ki her şey kolaylaşıyor. Haahh, buldum işte!..

Allah'ım seni seviyorum. Dışarıda taşınma zorluğu olarak görünen durumun kendi içimdeki nedenleri olan hatıralardan dolayı özür dilerim. Lütfen beni affet ki, bu hatıraların tamamı şimdi sıfırlansın. Teşekkür ederim.
Seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim.
O0

sudem8 11-07-2009 11:35 AM

ismiracım kolay gelsin.yardıma geleyim.

ismira 11-07-2009 03:53 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470393)
ismiracım kolay gelsin.yardıma geleyim.

Sudem'ciğim çok teşekkür ederim, kafamda biraz kolayladım bugün. Teklifin büyük incelik, sağolasın.kiss3

ismira 12-07-2009 09:35 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470481)

Aahh... resim yapmak!.. O ne güzel bir şey! Ben de resim yapmayı çok severim. Severim de bir türlü oturup yapmam. Her türlü malzemeyi alıp, dergilerimi de alıp bütün hazırlığımı yapıp, sonra da tek fırça atmadan kaldım.Bak aklıma getirdin şimdi. Resim kursuna gitmiştim bir ara. Aslına bakarsan o kadar güzel bir duyguydu ki resim yapmak. Sonsuzluğa yolculuk gibi hissederdim... Yaşamda hiç bir şeyin kesin olmadığı, hatanın hata değil yeninin bir unsuru olabileceği, rengin, şeklin, görüntünün, algının her an değişebileceği, olasılıkların sınırsız olduğu...vs. Ne güzeldi resim yaparken kendini kaptırıp gitmek! Çevrendeki seslerden kopmak, hatta sana seslenildiğinde bile duymayacak kadar o resmin içinde sonsuzluğa akıp gitmek...

Hay sen çok yaşa asiyah! İyi ki varsın, depreşti resim yapma arzum sayende. O muhteşem hazzı yeniden yaşamak!

Peki bunu nasıl yaparım? Kendime bunu nasıl sağlarım? (İlk olarak izninle bu bölümü kendi günlüğüme de kaydedeceğim ve planlama yapacağım)

Yıllar önce bir resim kursuna gitmiştim. Yukarıda bahsettiğim şekilde kendimi kaybediyorum resim yaparken. Hocanın ya da diğer kursiyer arkadaşların bana söylediklerini duymuyorum, gürültülü kahkalarla kendime geliyorum. "Ooo, nihayet kendine gelebildin, sesleniyoruz duymuyorsun" diyorlar.

Hocam yetenekli buluyor, yüreklendiriyor beni. Yeteneğin önemli olduğunu, ama aslolanın benim hissettiğim hazzın olduğunu, kısa süre sonra sergi açabileceğimi söylüyor.
...
Kısa süre sonra...?
.
.
Kursu bırakıyorum! Kopuyorum ansızın! Bir daha da resim mesim yapmıyorum. Bir ara tüm malzemeleri alıp hazırlık yapıyorum abartılı şekilde. Sonuç?..Başlamıyorum bile!

Allah muhafaza! Yapar eder başarılı olursam-ki öyle görünüyor- ne halt ederim? Bilinçaltım nasıl engelliyor beni sonradan ayıktım duruma.
Ahşapları boyuyorum, camları boyuyorum...Bir şekilde fırça boya hayatımda. Ama o ahşapları boyarken aldığım zevk sınırlı. Bunun farkında olduğum halde yaptığım şey bu! Hazır objeyi boyamanın resim yaparkenki yaratıcılık ve sonsuzlukla temas hazzını hissettirmesi mümkün değil. Ama ona mahkum ediyorum kendimi.

Bir resim konusu değil, öyle çok konuda bu şekilde sabote ettim ki kendimi! Ne zaman bir şeyde ilerleyip son adıma gelsem, atmadım o adımı ve kaçtım. Bir yanım istediği halde başka bir yanım galip geldi, kaçtım.

Kendi sorunumu çözmek için de NLP seminerlerine katıldım, master sertifikayı aldım, koçluk eğitimine katıldım, reikiye uyumlandım vs, vs...

Özellikle bir kaç ay önce bulduğum suçluluk ve haketmeme kök inancımı çözdükten sonra açıklamasını buluyor her şey. O kadar güçlü ve derindi ki bu inanç, bildiğim öğrendiğim yöntemleri, edindiğim alet edavatı kullanıp kendimde çözüme bile ket vuruyordu...

Onun çözüm hikayesi de bir ayrı...

Çok şükür! Çok şükür...

ismira 12-07-2009 11:12 AM

Nereden nereye getirdim konuyu?..Olsun, bunu seviyorum.

Taşınmam için bir aya yakın sürem var. Çocuklarım anneannelerinde.

Evim karmakarışık, ofisim keza... Olsun, iyiyim böyle. Karar verdim, önceliğim forumla iletişim halinde kendi çözülme ve yeniden yapılanma sürecimi yaşamak. Yeni semalara içsel bütünlüğümle uçmak...

Bu fırsatı ve olanağı bulduğum için şükrediyorum.

Telkinlerden söz etmedim hiç. Geçen yıl keşfetmiştim ve bir süre dinleyip bıraktım. Düzensiz dinlemelerdi bunlar. Cehennemdeyken hiç bir şeyi umursamıyordum, hatta daha da dibe çekiliyordum. Sonra baktım olmayacak doktora gidip antidepresan aldım, acil can simidi diyorum ben buna. Beynin kimyası bozulmuş adamakıllı, takviye gerek. Seratonin normale dönmeye başlayınca çözüm odaklılık başladı. Depresyona yol açan çekirdek inancı bulmadıkça tekrarlar durur, ilaç bir yere kadar.

Hemen telkinlere başladım. Doktorun iki yıl ilaç kullanımını önermesine rağmen üç ay sonra ben ilaçla işimi bitirebildim.

Telkinleri dinlemeye başladığım ilk günlerde başım ağrıdı.

Sonra uykularım arttı. Bir ara sabaha kadar rüya değil ama hep bir faaliyet, dır dır, vır vır kafamda. Sonra duruldu, tatlı, kaliteli uykulara döndü.

Gece gündüz dinlediğim dönemde bir süre sonra kafamı hissetmiyormuşum gibi, omuzlarımın üstünde boşluk varmış gibi uyuşma hali hissettim.

Bir ara kulaklarım acıdı, iğneler batarcasına.

Bir yerden sonra aralıklı dinlemeye başladım. Arada bir gün boşluk verdiğimde çok rahatladığımı, sanki bir şeylerin daha iyi ve sakince yerine yerleştiğini hissettim.

Arada dalgalanmalar yaşadım, giderek azaldı.

Bu arada eskisi gibi dik ve güvenle yürümeye başladım.

Dışarıya çıkmaktan insanlarla karşılaşmaktan çekinir olmuştum, bu değişmeye başladı.

Ha, bu arada yazma isteğim arttı. Geçen yıl pasif izleyici durumunda takip ederken forumu, bu kez aktif iletişime geçtim.

Bu arada yine kendimle daha iyi çalışmalar ve terapiler yapabildim, kök korkumu ve inancımı buldum.

Bir süre önce, sesimin derinden ve güçlü çıktığını, berraklaştığını farkettim.

Ve asıl paylaşmak isteyip de unuttuğum bir şey var:

Kafamın tam arkasında, ensemden yukarıya doğru, ince sac bir plaka var da, metalin serinliğini hissediyor gibiyim. Bu bilinçaltımın geçmişle bugün arasına yerleştirdiği bir kalkan mı yoksa diye düşünüyorum. Öyle bir şey ki, dış koşullarda değişen bir şey olmasa ya da duygusal olarak zorlanacağım şeylerle karşılaşsam da en fazla o plakaya kadar geliyor ve orada ateş soğuyup serinliğe bırakıyor yerini.

Dört buçuk ay kadar sanırım düzenli dinledim. Ara verip yeniden başladım, aralıklı olarak dinlemedeyim.

Telkinlerin yanı sıra, içtenlikli paylaşım ortamının da sunulmuş olmasından dolayı minnet doluyum ve şükrediyorum...

asiyah 12-07-2009 11:28 AM

Çok güzelsin ismira. Hayran kaldım yazdıklarına. Ve çok şanslısın. Çok sevindim yaa.

ismira 12-07-2009 11:39 AM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470499)
Çok güzelsin ismira. Hayran kaldım yazdıklarına. Ve çok şanslısın. Çok sevindim yaa.

Güzellik gören gözdedir aynı zamanda, değil mi canım?

Evet ben pek çok konuda şanslı bir insan olduğuma inanırım hep. Sen hangi konudaki şansımı kastettin?

asiyah 12-07-2009 11:52 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470505)
Güzellik gören gözdedir aynı zamanda, değil mi canım?

Evet ben pek çok konuda şanslı bir insan olduğuma inanırım hep. Sen hangi konudaki şansımı kastettin?

Pek çok konuda şanslısın evettttt sevincli ama ben daha çok duygularını yazabilmene sevindim.

sudem8 12-07-2009 11:56 AM

İsmiracım ne kadar ortak yönlerimiz var, depresyon ya başarırsam korkusu resim merakı...küçüklüğümden beri çok severim resim yapmayı.ortaokulda resim hocam resim galeri müdürüydü.bir gün beni yanına çağırdı.benim yaptığım resimlerin kopya olduğunu,resmin üzerinden kopye çektiğimi benim yapmadığımı bu kadar muntazam bir resim benim yapamaycağımı söyledi.kendi yaşıma uygun çoçukça resimler yapmalıymışım.sınıfın ortasında dona kaldım.o gün resim yapma zevkim gitti.oğlumda çok meraklı dah ona küçükken resimler yaptırmaya başladım.onun bahanesiyle bende yapıyordum.aynı şey onun başına geldi bir at resmi yapmış sınıfta resim hocası inanmamış bunu kim yaptı deyince oğlum hemen hocanın gözü önünde yapmaya başlamış.onunşansı vardı hocası elinden tuttu yarışmalara girdi ödül aldı.ben de onunla birlikte evde çok resimler yaptım.genelde karakalem çalışması yapıyorum.resim deyince aklıma bu çoçukluk anım geldi.sizlerle paylaşmak istedim.y789

asiyah 12-07-2009 12:20 PM

sudem abla, neden gitti zevkin? geri gelsin.
Hadi hep beraber resim yapmaya başlayalım! Yehhuuu!

ismira 12-07-2009 12:22 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470508)
Pek çok konuda şanslısın evettttt sevincli ama ben daha çok duygularını yazabilmene sevindim.

Biliyor musun asiyah, belki farkında değilsin ama duygularını sen benden daha kolay dile getiriyorsun, paylaşıyorsun. Bence sen de çok şanslısın.

Yazarak kendini ifade etme yönüne gelince; Ben yazmaktan çok konuşmayı seven biriyim, biriydim ya da. Çünkü söz düşünceden yavaş, yazı sözden de yavaş gelirdi. Yazmaya sabrım olmazdı, bir. Telefon mesajlarına bile arayarak cevap verirdim. İkincisi yazmaya kalksam düşündüğüm o kadar detayı aktarmak hem zor hem de fazlaca konu dağıtmak gibi olurdu.
(12389 İfade yeteneğim iyidir.Saatlerce konuşup anlatabilirimgirlhaha)
Ha, bir de üçüncüsü var; benim mesleğim resmi kurumlarla yazışmaya ve resmi üsluba dayalı olduğu için, kişisel konularda yazdıklarım da bazen resmiyete kaçıyor ya da mekanik gelebiliyordu.

Şimdi, bu forumda, telkinlerin etki süreçleriyle birlikte yazmaya başladım.

Bu foruma katılarak, telkinleri dinleyerek içindeki yetenekleri açığa çıkaracak ortamı bulan o şanslılardan biri de kim biliyor musun?

Tabii ki de SEEENNNN...cilgin897gulensmiley25889

ismira 12-07-2009 12:26 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470518)

Bak, gördün mü? Bize ikinci baharımızda bu heyecanlarımızı hatırlatacak, kışkırtacak bir delifişeğe ihtiyacımız varmış, onu bulmak ne şans! Sen çok yaşa asiyah!

Haydi çocuklar aşıyaaa!...

Resim yapmaya başlıyoruzzz...cilgin897gulensmiley25889

asiyah 12-07-2009 12:50 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470520)
Biliyor musun asiyah, belki farkında değilsin ama duygularını sen benden daha kolay dile getiriyorsun, paylaşıyorsun. Bence sen de çok şanslısın.

Yazarak kendini ifade etme yönüne gelince; Ben yazmaktan çok konuşmayı seven biriyim, biriydim ya da. Çünkü söz düşünceden yavaş, yazı sözden de yavaş gelirdi. Yazmaya sabrım olmazdı, bir. Telefon mesajlarına bile arayarak cevap verirdim. İkincisi yazmaya kalksam düşündüğüm o kadar detayı aktarmak hem zor hem de fazlaca konu dağıtmak gibi olurdu.
(12389 İfade yeteneğim iyidir.Saatlerce konuşup anlatabilirimgirlhaha)
Ha, bir de üçüncüsü var; benim mesleğim resmi kurumlarla yazışmaya ve resmi üsluba dayalı olduğu için, kişisel konularda yazdıklarım da bazen resmiyete kaçıyor ya da mekanik gelebiliyordu.

Şimdi, bu forumda, telkinlerin etki süreçleriyle birlikte yazmaya başladım.

Bu foruma katılarak, telkinleri dinleyerek içindeki yetenekleri açığa çıkaracak ortamı bulan o şanslılardan biri de kim biliyor musun?

Tabii ki de SEEENNNN...cilgin897gulensmiley25889

Merhaba ismira,
Duygularımı dile getirirken ya da kaleme dökerken hep zorlanıyorum. Aslında asla dile getiremiyorum. Yazarken de çok az yazıyorum. Zaten benim konuşma problemim var galiba. Düşüncelerimi konuşarak aktaramıyorum. Birbirine karışıyor. Yazarken daha düzenli ve titiz anlatabiliyorum. Ama yazarsam tabii. Bugüne kadar birinin yüzüne bakıp ne için üzüldüğümü söyleyebilmiş değilim hiç. Bunun nedenini bilmiyorum.

Günlük tutuyordum. Tutuyorum yani. 2007'den beri. Ama yaklaşık 10 sayfa yazmışım bugüne kadar. Kendi duygularımı yazarken çok tedirgin oluyorum. Kendimi çok kapatıyorum diğer insanlara karşı. Hiç kimsenin bilmediği sırlarım var hala.

Ha bir de şiir yazıyorum. Arada bir de düzyazı. Kendi duygularımı yazdığım şiirler o kadar saçma ve komik oluyor ki! Ama hayalimdeki şiiri yazarken çok güzel yazıyorum. Yani işin içine 'ben' girince bozuluyor, tıkanıyorum. Günlükte de şiirde de.

:) Umarım söylediğin gibidir... Çok incesin hakikaten.

asiyah 12-07-2009 12:59 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470522)
Bak, gördün mü? Bize ikinci baharımızda bu heyecanlarımızı hatırlatacak, kışkırtacak bir delifişeğe ihtiyacımız varmış, onu bulmak ne şans! Sen çok yaşa asiyah!

Haydi çocuklar aşıyaaa!...

Resim yapmaya başlıyoruzzz...cilgin897gulensmiley25889

İkinci bahar mı? Neden ikinci bahar olsun ki? Her yıl en az bir bahar geliyor zaten :) Baharın önemi yok. Bahar da olsa kış da olsa yapmak istediğimiz şeylerde bu bizi engelleyemez, değil mi? Mesela annem 52 yaşında. İngilizce öğrenmeye başladı. Onun da baharı yok hiç khkh56

haa delifişek :) bunu daha önce bana iki kişi daha söylemişti. Daha doğrusu, benim delifişek olduğumu.

Siz çok yaşayın.

sudem8 12-07-2009 01:06 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470518)

o zamanlar gitmişti güzelim. hoca beni yüreklendirip, elimden tutsaydı belki geliştirirdim.lisede bile resim dersi seçmeli dersti seçmedim.ne kadar uzaklaştırdı beni o dönemlerde...adamında resimden anladığı yokmuş.galeri müdürü derse giriyor benim gibi geleceğin ressamının hayatıyla oynuyor.abarttım galiba şaka yapıyorum arkadaşlar..s45apk

ismira 12-07-2009 01:11 PM

12389 Benim de sırlarım vaarr...

Belki onları ifade etmenin de bir yolunu buluruz.

Belki de kendiliğinden sır olmaktan çıkarlar bir gün.sung66

Şimdilik boşverelim, sırası gelince bir çıkış yolu bulur onlar.

Bir şey daha söyleyim mi? 12389 Benim hiç günlüğüm olmamıştı...

Ne gam? Şimdi yazarız, anlatırız biz de! Bak seninle sohbet ne güzel.

Resme de başlıycam, taşındıktan sonra.

asiyah 12-07-2009 01:23 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470532)
o zamanlar gitmişti güzelim. hoca beni yüreklendirip, elimden tutsaydı belki geliştirirdim.lisede bile resim dersi seçmeli dersti seçmedim.ne kadar uzaklaştırdı beni o dönemlerde...adamında resimden anladığı yokmuş.galeri müdürü derse giriyor benim gibi geleceğin ressamının hayatıyla oynuyor.abarttım galiba şaka yapıyorum arkadaşlar..s45apk

Hayır abartmadın. Sevmiyorum ben o adamı zaten. Hadi biz senin elinden tutalım.

sudem8 12-07-2009 01:28 PM

arkadaşlar kuantum yaşam okulu seminerlerinde sordukları sorular arsında daha önce yapıp yarım bıraktığınız ne var yada yapmak isteyipte yapmadığınız çocukluktan itibaren,bunlar bize yetenek olarak verildiği için kullanmıyoruz ve hayatımızda tıkanıklık lar meydana geliyormuş.benim biri araba kullanmak biri resim yapmak.çok mükemmelresim olması gerekmiyor.kendince de olabilirmiş.mesela şarkı söylemek sesin illaki güzel olması gerekmiyor.içinden geldiği gibi söyle..Şanal bey daha önce müzikle ilgilenirmiş.şimdi yine orgla şarkılar ilahiler söylüyor seminerde...

ismira 12-07-2009 01:28 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470536)

khkh56 Çok şekersin...

asiyah 12-07-2009 01:31 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470535)
12389 Benim de sırlarım vaarr...

Belki onları ifade etmenin de bir yolunu buluruz.

Belki de kendiliğinden sır olmaktan çıkarlar bir gün.sung66

Şimdilik boşverelim, sırası gelince bir çıkış yolu bulur onlar.

Bir şey daha söyleyim mi? 12389 Benim hiç günlüğüm olmamıştı...

Ne gam? Şimdi yazarız, anlatırız biz de! Bak seninle sohbet ne güzel.

Resme de başlıycam, taşındıktan sonra.

Belki de...
Burda var günlüğün hem de aleni günlük :D Cesurca!

Ollleeyyy! Resme başlıyorsun! Bunun şerefine ben de Japonca öğrenirim! Yatta!

ismira 12-07-2009 01:33 PM

Sudem'ciğim, dur şimdi kaçırdın sen olayı, donusturucunun haberlerine bak hoop-arın'dan alıyorum buraya:

Alıntı:

donusturucu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470519)
Hp-arınla muciler yaşamaya başladım bile .Kitabı okumak bitmeden hep burada yazılanları takip ediyorum tabiki :) Ama sonuçları muhteşem

Alıntı:

donusturucu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470519)
Şu kitapta tam net anlatılmamış ama çiğ tanesi olayını gerçekleştirdim.Bir kağıda para+annem+babam+kardeşim+eşim+kızım+işim+izmir+ik i nokta yazdım kurşun kalemle tek tek üzerlerine dokunarak süreklki çiğ damlası dedim(düşüncelerimde bu dört cümleyle onu ilişkilendirdim o cümlelerin yerine çiğ damlası demenin yeterli olduğunu düşünerek yaptım yarım saat geçmedi ilk maddedeki para geldi bir yerden :)

Kilolarımla ilgili hep çalışıyorum uzun zamandır tartılmıyordum c.tesi günü tartıldım 6 kilo gitmiş halen şoktayım:)Çok şükür ...

Seni seviyorum.Özür dilerim.Lütfen beni affet .Teşekkür ederim.

Çalışmalarınıza katılamıyorum.O saatlerde kızımı uyutmaya çalışıyorum ama ben sürekli artık arınıyorum karşıma hangi olay çıkarsa çıksın...Dün gece bişiy farkettim hani hep deniyor ya yatmadan önce ve sabah uyanınca yapın diye her şeyi !!dün gece kızım biraz huysuzdu sanırım 7.dişi yolda:) saat başı mızmızlandı bir ara derin uykudan uyandım ama uyanıklıkla uyku arasındayım kafamda geçenlerin farkında değilim gibi ama farkındayımda aklımda ne geçerse olmaya başladı..Tamam kızım rahat uyumaya başladı diyorum ses çıkmıyor, acaba yanıma alsammı diyorum mızmızlanmaya başlıyor.Yanıma alıyorum uyuyor şimdi dönecek rahat edemiycem diyorum dönüyor alıyorum yerine yatıyorum acaba sıcakmı oldu diyorum mızmızlanıyor tabi bunlar kısa sürede oluyor ama farkına vardım gerçekten o bilinçte söylediklerimiz anında oluyormuş:) Çok mutluyum.Çok şükür farkettirene...

sudem8 12-07-2009 01:35 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470536)

elimden tıtmuşsunuz ne faydasevincliasiyahçım hala ünlü bir ressam olabilme şansım var mı? aaaa bende nerden takıldı bu ünlü olma merakı?yap işte kendi çapında resimlerini...y789

ismira 12-07-2009 01:36 PM

Şimdi izninizle çiğ damlası uygulamasını yapacağım...kiss3t678

sudem8 12-07-2009 01:38 PM

sevincliçok sevindim ismira şu çiğ damlası işini ben bilmiyordum öğrenmem lazım dönüşturücü arkadaşımdan

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 AM.