![]() |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Sen de arada kaynadın gittin, -yaş odun- arkadaşım...(atasözünü bildiğini düşünerek, yanlış anlamayacağını umuyorum..) |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Yok aslında birbirimizden farkımız...wink77 (Ama biz Osmanlı bankasıyız!..) deme... Evine yuvana dön yavrııımm...actionsmile |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
khkh56 İlahi ismira! Bunları yazalı iki hafta olmuş...y789 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Nasıl yaparım? 1) Yaş.......Her yaşta gençlikgirlhaha Nasıl? Tibetin beş ayini bunun için uygun sanırım. Başlamıştım, yedi tekrarla giderken aksattım. Şimdi yeniden başlıyorum. Başka nasıl?... Sağlıklı beslenme. Başka?.. Ruhsal arınma. Başka nasıl?.. ?...dusun2 2) Kilo.....61 super.....Nasıl Yaparım? Beş ayinin uzun vadeli etkilerinde var kilo vermek. Yapalım o zaman... Başka nasıl?.. Bilinçaltını ikna et (12389Tartı ayarını değiştirdim, bak işte diye gösteriyorumsevincli) Başka nasıl?... Siyahçanın aktardığı, üç saatte bir yeme yöntemini fikren benimsiyorum. Uygulayalımgulensmiley Başka nasıl?... Bol su içelim...Günde iki fincan da beşli çay... Başka?... Aaa! Hayal panoma ideal formda bir resim koydumgirlhaha Başka?... Topraktan gelenleri topraktan gelenlerle, hayvandan gelenleri hayvandan gelenlerle eşleştirmeye dikkat... Başka?... ... 3) Sağlık.....Her açıdan sağlıklı, ince, düzgün ve zinde bir bedenuy897 Nasıl?... Yukarıda iki maddedeki uygulamalara devam, telkinlere devam, reikiye devam, arınmaya devam... Başka nasıl?... ... . . |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... ismira yoksun bugün gözlerimiz seni aradı..ho'op arın day789 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... yediğin şeylerin bilinçaltını perişan etmeyi de dene, çok işe yarıyor, yeminlen! mesela cipse bakıp diyeceksin ki; bu cips şeysi acayip zayıflatan feci şifalı bir besindir! (enayi cips şeysi de buna inanıyor ve sana kilo yapamıyor!) |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... dl67 Alıntı:
khkh56 Bunu okumuştum... Ama o enayilik bilinçaltına ait olmasınsmil56dusun2 dl67rt67wink77 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Yavaş yavaş her şeye âşık oluyorum :) <3 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... aaaaaaaaaaaa! |
Nasıl yaanii?.. |
|
Yaaaa!.. Gördün mü siyahça çekim yasasını?!.. Siyahça, siyahça diye diye bir de açık siyahımız oldukhkh56 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... adımın MOR olarak değiştirilmesini teklif ediyorum...sevincli |
Yakışıırrr!sevincli Peşinden 'AMOR' gelirmişkiss3 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... gelir bende bu şans varken...kahvesmiley |
Ne var ki şansında? "AMOOR... AMOOR..."guitarmusic45 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... HUuuu hhuuuuuuuuu AMor her yerde! Yahhhooo! |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Siyahça, ilk ders'i okudum...Çok güzel ve anlamlı yine, son ders gibi... Sanırım senin siyahlar solmada... MOR' u geçelim,Akça Pakça geliyorsevincli |
|
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... o değil de arkadaşlarım; ben bugün sabah zehirlendimdi azıcık...dinlenmem lazım artık...sabah söylemesi ayıp, siyahça usulü sucuklu yımırtalı patates yapmıştım.bizim beyazca yemedi uyanık, sevmiyormuş beyefendi! oğluşum, kızım ve bizdeki yatılı-oturmalı misafir yedik... sonra öğlende bi baktım doğduğundan beri öğlen uykusu nedir bilmeyen benim kuduruk oğlan koltukta uyuyakalmış..dedim bi gariplik var ama du bakalım...sonra o uyurken kızımla ben siyahça usulü kremşantili, reçelli yoğurt yidik söylemesi ayıp...işte herhalde bizi o kurtarttı...oğlan da uyanınca kustu afedersiniz, o da öyle atlattı sanırsam...olan bana oldu azıcık, tam bi kusma özürlüsüyüm çünkü! aman vücudumun kontrolü elden gider diye kusmadan oturur beklerim öyle ecelimi! bu arada misafirin akıbetinden haber yok henüz! neyse, feci yorgunum, gidip yatsem iyi olur...daha fazla şansımı zorlamayayım... (ooohhhhh ben de sizin günlükleri böyle tar u mar ederim işte, ohh canıma deysin!) kahvesmiley |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... haaa niye zehirlendiğimizi yazmayı unutmuşum bak! ben dün dolabı temisledim de üzerinize afiyet, kediler için aldığımız ucuz-yenebilmez-uyduruk-karışık sucuğu pişirmişim yanlışlıkla! (rafları yanlış yerleştirmişsem demekki..) ama bayaaa da yenebilir görünüyordu aslında! Allah belasını versin bu açlık belasının! dl78 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Hadi yat uyu siyahça, ben de uyuycam zaten...Günlüğümü meleklere temizleteceksen sorun yok, ben kabul ederim, sana yaranamadık o kadar uğraştık da ne yapalımdl78 Serpilciğim, hepten mor hastasıyız belli, ama bu siyahça mordan nasiplenmiş nasipleneceği kadar, akçaya durmuş bak. Bir de peşinden AMOR gelen MOR kalıversin dedimdiy789 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... İki gündür bir uyuşukluk, isteksizlik var ki... Tembel hizmetçi misali hasıraltı edilmiş bir sürü şey... Evimde, işlerimde, kafamın içinde ayıklanacak, yerliyerine yerleştirilecek bir sürü şey... . . . . . EFT yaptım Hiçbir şey yapmak istememe rağmen kendimi olduğum gibi kabul ediyorum ve seviyorum... Üç tur yaptım, ölçekte 6 puan diyebilirim. Avare avare geziyorum forumda. Bilgisayarım da benimle birlikte ağırlaşıyor sanki, yavaş çalışıyor, sayfalar bir türlü açılmıyor... Seni seviyorum. Bu duruma yol açan, içimdeki hatıralar, biliyorum. Özür dilerim. Şimdi bu hatıraların tümünün sıfırlanması için lütfen beni affet. Teşekkür ederim... Tekrar takrar seni seviyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet. Teşekkür ederim... deyip duruyordum bilgisayarın başına her geçtiğimde. Enerjim açıldı sanki biraz, sıfırlayana kadar EFT'ye devam etsem iyi olacak sanırım... Çocuklara da bir şeyler yedirmeliyim. Neyse dur, iki tur EFT daha bekleyebilirler... |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Hava çok sıcak. Hafif bir şeyler yedik. İki tur daha EFT... . . . . |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... İşte yine kanser! Diyorum ben, benim bundan tümüyle arınmam gerek... En yakın arkadaşımın eşinin akciğerinde operasyon yapıldı, temizlendi, kemoterapi vs tedaviler yapıldı, iyiydi. Bitti, geride kaldı hastalık. On gün önce kontrolleri yapıldı, her şey çok iyi. Tatile gittiler, sarsıntılar vs.. Dönünce kontrollerde: beyinde metastas!!! Bu ne yaaa!.. İki aydır görümcemin eşinde akciğer sea... Uğraş dur... Benim babam bundan gitti... Haydi arın...arın... arın... Yirmi beş yıl önce bilgimiz de olanaklarımız da donanımımız da böyle değildi. Bugünkü donanımla bu hastalığı dönüştürebiliriz öyle değil mi? Evet öyle olmalı... Peki nasıl?... Nasıl?.. Nasıl?... "Yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek" der ya şair, "yeryüzü bu hastalıktan kurtulana dek arın...arın...arın... Bir şey yapmalı... Bir şey yapmalı... yapmalı... Reiki yapmalı, hoop-arın yapmalı, eft yapmalı, birilerini bulmalı, hah sudem iki nokta yapmalı, ya da ben iki noktayı adam gibi yapmalı... grup toplanmalı, hoop-arın'ı kanser için yapmalı... Yüce Tanrım! Seni seviyorum. Dışarıda kanser hastalığı olarak görünen soruna yol açan şeyin içimdeki hatıralar olduğunun bilincindeyim. Özür dilerim. Lütfen bu hatıraların sıfırlanması için yardım et, lütfen beni affet. Teşekkür ederim. Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... Yüce Tanrım! Seni seviyorum. Arkadaşımda 'eşini kaybetme korkusu' olarak kendini gösteren duruma yol açan şeyin içimdeki hatıralar olduğunu biliyorum. Özür dilerim. Şimdi bu hatıralarımın tümünün sıfırlanması için lütfen beni affet. Teşekkür ederim. Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... Yüce Tanrım! Seni seviyorum. Dışarıda 'çocuklarını babasız büyütme korkusu' olarak görünen duruma yol açan şeyin benim içimdeki hatıralar olduğunun bilincindeyim. Özür dilerim. Lütfen beni affet ki, bu hatıraların tamamı sıfıra dönüşsün. Teşekkür ederim. Seni seviyorum... Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim... Yüce Tanrım! Seni seviyorum. Dışarıda 'yalnızlık korkusu' olarak kendini gösteren duruma yol açan şeyin benim içimdeki hatıralar olduğunun idrakindeyim. Özür dilerim. Lütfen beni affet ki, bu hatıraların tümü şimdi sıfırlansın. Teşekkür ederim. Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... Yüce Tanrım! Seni seviyorum. Dışarıda arkadaşım S...'in beyninde metastas olarak görülen soruna yol açan şeyin benim içimdeki hatıralar olduğunu kabul ediyorum. Sormluluğu üzerime alıyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet ki, bu soruna yol açan içimde her ne olup bitiyorsa sıfırlansın ve arınma gerçekleşsin. Teşekkür ederim. Seni seviyorum... Özür dilerim...Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... , Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet.. Teşekkür ederim... ... .. . .O0O0O0O0O0O0 O0O0O0O0O0O0 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... Seni seviyorum... Özür dilerim...Lütfen beni affet... Teşekkür edrim... Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... Seni seviyorum... Özür dilerim... ütfen beni affet.. Teşekkür ederim... Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür edrim... Sedi seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür edrim... Seni seviyorm... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür edrim... Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür edrim... Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim.. |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Yüce Tanrım, kansere yol açan tüm hatıralarım sıfırlansın. Amin. O0 Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür edrim...O0 O0 Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...O0 O0 Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...O0 O0 Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...O0 O0 Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...O0 O0 Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür edrim...O0 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... O0 O0 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Ta ta ta taaaa!... İyi haber!... Allah'ım sana şükürler olsun. Seni seviyorum. Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... Sevgili melekler teşekkür ederim, yardımlarınız için... Arkadaşımın beynindeki metastas bir tek kitle ile sınırlı, başka yerde yok... Operasyonla temizlenebilir... (12389 Operasyona bile gerek kalmayabilir aslında, yeterince arınırsak, değil mi?) Veee... Kitlenin büyüklüğü; Dün 2 cm (mr sonucu) ikeeenn... Bugün 0.9 cm!.. ooo67 Pet sonucu ve hata yok... Ne büyüksün Allah'ım! Şükürler olsun. Arkadaşım şaşkınlık ve sevinçle aradı, "mucizeler oluyor!" diye durumu bildirdi. Bu nasıl oluyor? Her ne yapıyorsan devam et diye gülüyor. Ben de dedim ki "Devam ediyorum zaten reiki ve hoop-arın'la, ama ameliyattan önce tekrar baktırma şansımız var mı? Beyin bu, boşuna açmasınlar. Açıp bakıp bir şey bulamadık, kitle mitle yokmuş demesinler!..khkh56 " |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... İsmiracım haberler güzel,bu gidişle en son yazdığın mucize olcak buna inanıyorum..Bu gün ben de birazsıkıntıydım..senin bu güzel haberin neşelendirdi,acil şifalardiliyorum arkadaşına..arınmaya devam ediyorum.bugün işi artırdım yazarak yaptım.hani ilkokulda birinci sınıfta yazardık ya bir sayfa aynı öyle yazdım.içimden geldi.olumlamaları da bazen yazmışımdır.12389sevindirici haberlerini bekliyorum..sevgiler..s45apk |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Burada kişi olarak kendime atfedeceğim bir meziyet değil, Yaratan'a ait bir yüce onarım söz konusu. Tüm övgüler ve şükürler O'nadır. Saniyede bilincimizden geçen 15 bitlik veriye karşılık, bilinçaltında işlenen 15 milyon bitlik verilerin toplamı karşısında bizler insan olarak aciz kalmış olabiliriz. Ama Yüce Yaratan için bunların sıfırlanması an meselesi. İyi ki bu hoop-arın yöntemini keşfettim. Bugün MüminOKAN'ın paylaştığı "Işık Hızı Aşıldı" yazısındaki bilimsel araştırma sonucu da, şimdiye kadar bilinenin aksine, sonuçların nedenlerden önce ortaya çıktığı yönünde. O halde çok iyi yoldayız. Hoop-arın ve reiki ile sorunların nedenlerini şifalanması dileğiyle çalıştığımızda çok hızlı sonuçlar alabiliriz demektir... |
Canım, dünü yazılarımdan anlamışsındır, haberi alır almaz, bilgisayarın başında, girdiğim duygu yoğunluğu ile başladım yazmaya. Yazarken yazarken rahatladım ve sonra boş sayfa ile noktaladım. Gerçekten yazmak çok etkili. Kaptırmıştım kendimi, transa geçtim neredeyse, tekrar takrar yazmışım, yazmışım... Bu şekilde içimden gelenleri döktüm, arındım. Sonra reikiler de yaptım. Mucizeler Allah'tan. Hepimize göstersin inşaallah! |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Sevgili İsmira arkadaşının iyi haberine çok sevindim.Çok geçmiş olsun.. |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Duru'cuğum, ilginçtir seninle aramızda telepatik bir bağ varneseli56 Ne harika bir tablo yapmışsın, çok teşekkür ederims456 Arkadaşımın durumu böyle oldu. Ben de arınma konusunda daha da kararlı hissediyorum kendimi.super |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Yoksa benimle ilgili bir şey mi hissettin?Bende inanıyorum telepatik bir bağ olduğuna sanırım bana ho'op arın çalışması yaptığın için olabilir. Alıntı:
|
|
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Ben kendi yolumu kendim buluyorum. Ben kendi yolumu kendim açıyorum. Gerçek gücüm olan ÖZ'üme güveniyorum. Gerçek gücüm olan ÖZ'üme güveniyorum. ÖZ'ÜME GÜVENİYORUM... GÜVENİYORUM... . . . ÖZ'üm... Karmakarışık oldu içim. ÖZ'üm yolumu göster, içmi aydınlat... Kartalın yoldu kendini, gagası çıktı. Kanatlar ve pençelerden emin değil... Ama uçmak zamanı geldi bu kayalardan... Kartalın umutlu... Kartalın ürkek... Kartalın tedirgin... Yepyeni semalarda, yepyeni kayalıklarda, yeni uçuşlar... Nasıl olacak? "Ne korkuyorsun bu kadar? Kartalın doğası kanat çırpmak değil mi? Dönüşümde yüzgeç takacak hali yok ya? Yine keskin bakışlarla görecek, yine güçlü kanat vuruşlarıyla uçacak, yine semalarda süzülüp yine pike yapacak, yine avlanacak, yine beslenecek, yine besleyecek, yine keşiflerde bulunacak... Kartal kartal olmaklığın doğasında var olanı yaşayacak. Üstelik eşin de görev uçuşundan yuvaya dönmüş olacak. Yeni semalarda eşli uçuşlar olacak, yavrular birlikte beslenecek, uçuşlarına birlikte hazırlanacak, birlikte rehberlik edilecek..." Üç yıldır yadırgı semalarda, uçmayı unuttu neredeyse o. Acaba?.. Onun kanatları daha mı ağırlaştı acaba? Yoksa yoldu mu o da bencileyin?.. ... . . |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Göç vakti... İzmir'den ayrılıyoruz... agl34 agl34 agl34 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Bu kenti sevdim dedim Benim olsun demedim ki Sevdim dedimse akşam kızıllığını Gönlüm gibi akıp giden şu çayı Şu ormanı şu denizi şu dağı Benim olsun demedim ki Vuruldumsa gözlerinin gül bahçesine Yürek çizen şimşeklerse kaçamak bakışları İşte buna sevmek derler dedimse Çattımsa acıların en güzeline Yedirdimse uykuları o tatlı kuşa Benim olsun demedim ki Bu akşam kankırmızı şarap istiyor canım Bu akşam dünyanın bütün şarkılarını Bu akşam dünyanın bütün özlemlerini Bu akşam beni yalnız bırakın Bu akşam yalnızca onu düşüneceğim Onu ve kendimi yalnızca Hasan Hüseyin Korkmazgil |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 PM. |