Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   'SÖZ' den...'ÖZ'e... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372054-soz-denoze.html)

sudem8 12-07-2009 01:06 PM

Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e...

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470518)
sudem abla, neden gitti zevkin? geri gelsin.
Hadi hep beraber resim yapmaya başlayalım! Yehhuuu!

o zamanlar gitmişti güzelim. hoca beni yüreklendirip, elimden tutsaydı belki geliştirirdim.lisede bile resim dersi seçmeli dersti seçmedim.ne kadar uzaklaştırdı beni o dönemlerde...adamında resimden anladığı yokmuş.galeri müdürü derse giriyor benim gibi geleceğin ressamının hayatıyla oynuyor.abarttım galiba şaka yapıyorum arkadaşlar..s45apk

ismira 12-07-2009 01:11 PM

12389 Benim de sırlarım vaarr...

Belki onları ifade etmenin de bir yolunu buluruz.

Belki de kendiliğinden sır olmaktan çıkarlar bir gün.sung66

Şimdilik boşverelim, sırası gelince bir çıkış yolu bulur onlar.

Bir şey daha söyleyim mi? 12389 Benim hiç günlüğüm olmamıştı...

Ne gam? Şimdi yazarız, anlatırız biz de! Bak seninle sohbet ne güzel.

Resme de başlıycam, taşındıktan sonra.

asiyah 12-07-2009 01:23 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470532)
o zamanlar gitmişti güzelim. hoca beni yüreklendirip, elimden tutsaydı belki geliştirirdim.lisede bile resim dersi seçmeli dersti seçmedim.ne kadar uzaklaştırdı beni o dönemlerde...adamında resimden anladığı yokmuş.galeri müdürü derse giriyor benim gibi geleceğin ressamının hayatıyla oynuyor.abarttım galiba şaka yapıyorum arkadaşlar..s45apk

Hayır abartmadın. Sevmiyorum ben o adamı zaten. Hadi biz senin elinden tutalım.

sudem8 12-07-2009 01:28 PM

arkadaşlar kuantum yaşam okulu seminerlerinde sordukları sorular arsında daha önce yapıp yarım bıraktığınız ne var yada yapmak isteyipte yapmadığınız çocukluktan itibaren,bunlar bize yetenek olarak verildiği için kullanmıyoruz ve hayatımızda tıkanıklık lar meydana geliyormuş.benim biri araba kullanmak biri resim yapmak.çok mükemmelresim olması gerekmiyor.kendince de olabilirmiş.mesela şarkı söylemek sesin illaki güzel olması gerekmiyor.içinden geldiği gibi söyle..Şanal bey daha önce müzikle ilgilenirmiş.şimdi yine orgla şarkılar ilahiler söylüyor seminerde...

ismira 12-07-2009 01:28 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470536)

khkh56 Çok şekersin...

asiyah 12-07-2009 01:31 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470535)
12389 Benim de sırlarım vaarr...

Belki onları ifade etmenin de bir yolunu buluruz.

Belki de kendiliğinden sır olmaktan çıkarlar bir gün.sung66

Şimdilik boşverelim, sırası gelince bir çıkış yolu bulur onlar.

Bir şey daha söyleyim mi? 12389 Benim hiç günlüğüm olmamıştı...

Ne gam? Şimdi yazarız, anlatırız biz de! Bak seninle sohbet ne güzel.

Resme de başlıycam, taşındıktan sonra.

Belki de...
Burda var günlüğün hem de aleni günlük :D Cesurca!

Ollleeyyy! Resme başlıyorsun! Bunun şerefine ben de Japonca öğrenirim! Yatta!

ismira 12-07-2009 01:33 PM

Sudem'ciğim, dur şimdi kaçırdın sen olayı, donusturucunun haberlerine bak hoop-arın'dan alıyorum buraya:

Alıntı:

donusturucu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470519)
Hp-arınla muciler yaşamaya başladım bile .Kitabı okumak bitmeden hep burada yazılanları takip ediyorum tabiki :) Ama sonuçları muhteşem

Alıntı:

donusturucu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470519)
Şu kitapta tam net anlatılmamış ama çiğ tanesi olayını gerçekleştirdim.Bir kağıda para+annem+babam+kardeşim+eşim+kızım+işim+izmir+ik i nokta yazdım kurşun kalemle tek tek üzerlerine dokunarak süreklki çiğ damlası dedim(düşüncelerimde bu dört cümleyle onu ilişkilendirdim o cümlelerin yerine çiğ damlası demenin yeterli olduğunu düşünerek yaptım yarım saat geçmedi ilk maddedeki para geldi bir yerden :)

Kilolarımla ilgili hep çalışıyorum uzun zamandır tartılmıyordum c.tesi günü tartıldım 6 kilo gitmiş halen şoktayım:)Çok şükür ...

Seni seviyorum.Özür dilerim.Lütfen beni affet .Teşekkür ederim.

Çalışmalarınıza katılamıyorum.O saatlerde kızımı uyutmaya çalışıyorum ama ben sürekli artık arınıyorum karşıma hangi olay çıkarsa çıksın...Dün gece bişiy farkettim hani hep deniyor ya yatmadan önce ve sabah uyanınca yapın diye her şeyi !!dün gece kızım biraz huysuzdu sanırım 7.dişi yolda:) saat başı mızmızlandı bir ara derin uykudan uyandım ama uyanıklıkla uyku arasındayım kafamda geçenlerin farkında değilim gibi ama farkındayımda aklımda ne geçerse olmaya başladı..Tamam kızım rahat uyumaya başladı diyorum ses çıkmıyor, acaba yanıma alsammı diyorum mızmızlanmaya başlıyor.Yanıma alıyorum uyuyor şimdi dönecek rahat edemiycem diyorum dönüyor alıyorum yerine yatıyorum acaba sıcakmı oldu diyorum mızmızlanıyor tabi bunlar kısa sürede oluyor ama farkına vardım gerçekten o bilinçte söylediklerimiz anında oluyormuş:) Çok mutluyum.Çok şükür farkettirene...

sudem8 12-07-2009 01:35 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470536)

elimden tıtmuşsunuz ne faydasevincliasiyahçım hala ünlü bir ressam olabilme şansım var mı? aaaa bende nerden takıldı bu ünlü olma merakı?yap işte kendi çapında resimlerini...y789

ismira 12-07-2009 01:36 PM

Şimdi izninizle çiğ damlası uygulamasını yapacağım...kiss3t678

sudem8 12-07-2009 01:38 PM

sevincliçok sevindim ismira şu çiğ damlası işini ben bilmiyordum öğrenmem lazım dönüşturücü arkadaşımdan

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:00 PM.