![]() |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Alıntı:
|
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... 12389 Benim de sırlarım vaarr... Belki onları ifade etmenin de bir yolunu buluruz. Belki de kendiliğinden sır olmaktan çıkarlar bir gün.sung66 Şimdilik boşverelim, sırası gelince bir çıkış yolu bulur onlar. Bir şey daha söyleyim mi? 12389 Benim hiç günlüğüm olmamıştı... Ne gam? Şimdi yazarız, anlatırız biz de! Bak seninle sohbet ne güzel. Resme de başlıycam, taşındıktan sonra. |
|
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... arkadaşlar kuantum yaşam okulu seminerlerinde sordukları sorular arsında daha önce yapıp yarım bıraktığınız ne var yada yapmak isteyipte yapmadığınız çocukluktan itibaren,bunlar bize yetenek olarak verildiği için kullanmıyoruz ve hayatımızda tıkanıklık lar meydana geliyormuş.benim biri araba kullanmak biri resim yapmak.çok mükemmelresim olması gerekmiyor.kendince de olabilirmiş.mesela şarkı söylemek sesin illaki güzel olması gerekmiyor.içinden geldiği gibi söyle..Şanal bey daha önce müzikle ilgilenirmiş.şimdi yine orgla şarkılar ilahiler söylüyor seminerde... |
|
Burda var günlüğün hem de aleni günlük :D Cesurca! Ollleeyyy! Resme başlıyorsun! Bunun şerefine ben de Japonca öğrenirim! Yatta! |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Sudem'ciğim, dur şimdi kaçırdın sen olayı, donusturucunun haberlerine bak hoop-arın'dan alıyorum buraya: Alıntı:
Alıntı:
|
|
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Şimdi izninizle çiğ damlası uygulamasını yapacağım...kiss3t678 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... sevincliçok sevindim ismira şu çiğ damlası işini ben bilmiyordum öğrenmem lazım dönüşturücü arkadaşımdan |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:00 PM. |