![]() |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... ağlamak yok gülmek vary789benim davayı kazanınca kutlama yaparız ne ağlaması seni yalnız bırakmamhappy6 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... İsmira'cım demek taşınıyorsun.Umarım senin ve ailen için hayırlı olur.Sen gitmeden orayı temizler pozitif enerjinle canlandırırsın.Gittiğin yerdeki insanlar çok şanslılar.. |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... İsmira İzmir'de olduğunu bilmek beni sevindiriyordu ama olsun ben seni bulurum tanışmak için ya da birbirimizi buluruz mutlaka birgün hissettim bak şimcik gariiii.y789 sevgilerkiss3kiss3 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Duru'cuğum, ışıkk'cığım ve akınyıldız'cığım, canlarım benim, Uykuya yenik düştüm de cevap yazamadım sizlere. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
İyi ki varsınız... |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Yaa, ne ilginç şeyler oluyor... Alıntı:
Dünden beri paylaştığım durumun üstüne bugün karşıma çıkan yazıda bunlar var... |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Evet belki tanışmışızdır ya da karşılaşmışızdır.:)ney severim canımm...kiss3 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Bugün daha huzurluyum. Olanın olması gerektiği şekilde gerçekleştiğini biliyorum, anlıyorum. Şimdi organize olma zamanı. Hem ev hem işyerim olunca, toparlanmak daha çok zaman istiyor. Ev neyse de işyerimde ayıklanacak çok şey var... Ama biliyorum ki her şey kolaylaşıyor. Haahh, buldum işte!.. Allah'ım seni seviyorum. Dışarıda taşınma zorluğu olarak görünen durumun kendi içimdeki nedenleri olan hatıralardan dolayı özür dilerim. Lütfen beni affet ki, bu hatıraların tamamı şimdi sıfırlansın. Teşekkür ederim. Seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim. O0 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... ismiracım kolay gelsin.yardıma geleyim. |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Alıntı:
Sudem'ciğim çok teşekkür ederim, kafamda biraz kolayladım bugün. Teklifin büyük incelik, sağolasın.kiss3 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Alıntı:
Hocam yetenekli buluyor, yüreklendiriyor beni. Yeteneğin önemli olduğunu, ama aslolanın benim hissettiğim hazzın olduğunu, kısa süre sonra sergi açabileceğimi söylüyor. ... Kısa süre sonra...? . . Kursu bırakıyorum! Kopuyorum ansızın! Bir daha da resim mesim yapmıyorum. Bir ara tüm malzemeleri alıp hazırlık yapıyorum abartılı şekilde. Sonuç?..Başlamıyorum bile! Allah muhafaza! Yapar eder başarılı olursam-ki öyle görünüyor- ne halt ederim? Bilinçaltım nasıl engelliyor beni sonradan ayıktım duruma. Ahşapları boyuyorum, camları boyuyorum...Bir şekilde fırça boya hayatımda. Ama o ahşapları boyarken aldığım zevk sınırlı. Bunun farkında olduğum halde yaptığım şey bu! Hazır objeyi boyamanın resim yaparkenki yaratıcılık ve sonsuzlukla temas hazzını hissettirmesi mümkün değil. Ama ona mahkum ediyorum kendimi. Bir resim konusu değil, öyle çok konuda bu şekilde sabote ettim ki kendimi! Ne zaman bir şeyde ilerleyip son adıma gelsem, atmadım o adımı ve kaçtım. Bir yanım istediği halde başka bir yanım galip geldi, kaçtım. Kendi sorunumu çözmek için de NLP seminerlerine katıldım, master sertifikayı aldım, koçluk eğitimine katıldım, reikiye uyumlandım vs, vs... Özellikle bir kaç ay önce bulduğum suçluluk ve haketmeme kök inancımı çözdükten sonra açıklamasını buluyor her şey. O kadar güçlü ve derindi ki bu inanç, bildiğim öğrendiğim yöntemleri, edindiğim alet edavatı kullanıp kendimde çözüme bile ket vuruyordu... Onun çözüm hikayesi de bir ayrı... Çok şükür! Çok şükür... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 PM. |