![]() |
Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası From Dr. Len: I operate my life and my relationships according to the following insights: hayatımı ve ilişkilerimi aşağıdaki anlayışlara göre yönetiyorum :
|
Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası teşekkür ederim... |
Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK gerginim..... nooluyyo??? göğsümde süregelen bir ağrı var ? doktora mı gitsem aciba?? |
Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası ben son birkaç defa başım ağrıdığında buradan öğrendiğim şu duayı söyledim işe yaradı; canım baş ağrım, seni farkediyorum,kabulleniyorum, mutlaka benim iyiliğim için gelmişsindir başıma, ama artık sana ihtiyacım kalmadı, hadi canım selametle git, uzun bir süre de gelme! tamam itiraf ediyorum sözler tam olarak böyle değildi ama ben böyle söyleyince işe yaradı...sevincli |
Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası hehheehee, ben diyorum sana sen çok komik bi kıssın diye ,, sende diğilim felan diyosun :)) hehehh :)) duayı aynen bu şekilde kabul ediyorum,, bu esnada çok harika birşey olduğunu öğrendim,, sanırım bir müjde vermek üzereyim ;=) iyiki varsın, iyiki varsınız :) teşekkür ederim sam |
Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası deneme.1..2.. |
Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası farkındalık noktam tamamen yerdeğiştirdi :) , olan' olumlu şeyleri görüyorum, bütüngün sürekli oda oldu, buda oldu, buda olur şeklinde dolaşmaktayım belki bu çalışmaları yapmadan öncede böyleydi ama ben başka bir tarafa bakıyordum :) bu yüzden olagelen şeyler çok zayıf kalıyordu, zenginleştiremiyor, yenilerine çağrı bile yapamıyordum.. farkındayım, biliyorum, oluyor, ne istediysem hepsi,, oluyormuş ve hala oluyor aslında :) |
Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası farkındalığın hayırlı olsun...en güzel yerdesin hergün karşına çıkan olayları, insanları iyi değerlendir..tesadüf değil artık..tetikte ol...abla tavsiyesi..O0 |
Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası Alıntı:
|
Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası Alıntı:
tavsiyenizi aklımda tutacağım, çok teşekkür ederim,sevgili sudem, :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 PM. |