Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   saman'ın kalbi kadar temiz sayfası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/371954-samanin-kalbi-kadar-temiz-sayfasi.html)

saman 11-06-2009 01:10 PM

Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası

sunumum iyi geçti,, enteresan..

kendimi sunumumu bitirmiş selam verirken, ve alkış alırken imgelemiştim.. bizim toplantılarımızda pek alkış adeti yoktur..

sunumumdan sonra alkış aldım ?? :) , ve bende selam verdim, aynı imgelediğim gibi.. ?? :)

ev' içinde aynı şeyi yapabileceğimden emin olmayı seçiyorum..emin olmayı seçiyorum..emin olmayı seçiyorum..emin olmayı seçiyorum..

saman 12-06-2009 02:00 PM

evin alınıp alınmamasını çok önemsemediğimi farkediyorum,, daha çok olumlamalarımın işe yaramayacağı endişesi beni tedirgin edi.. etti.. geçti ..KOCAMAN BİR İPTAL!!

ispatlanmasını çok istiyorumneutrali5

saman 16-06-2009 12:09 PM

hmmm.. :))

iyi bir konuşmacıyımdır, ikna ediciyimdir amma velakin soru sormaktan nedense çekinirim yada sorsam bile rahat olamam, kendimi zorlarım,, 'yahu sor işte ne var' derim içimden..

farkediyorum ki artık birşeyi sorgularken çok rahatım, çok rahatlıkla soru soruyorum :)) buraya yazmadan bir kaç gün kendimi gözlemledim, evet gerçekten rahatım, o garip tedirginliği hissetmiyorum.. :))

şükran..şükran..şükran.. teşekkür ederim , kendime, size, bütüne, Rabbime :)

not: ve tabii ki telkin cd.lerine :)

saman 16-06-2009 03:14 PM

ev olmadı :( kredi pürüzlerini halledemedik,daha doğrusu biz hallettikçe banka yenilerini çıkardı..

Rabbim daha iyisini verir :)

saman 16-06-2009 04:08 PM

Sana Yüregimi uzatiyorum Ya Rab!!! Sana verebilecegim tek sey, Seni seven bir yürek. Yüzünün karasina, eksiklerinin cokluguna bakma bu kulunun ne olur! Onca güzel kulunun yaninda tek bir amelim cikmaz su günah dolu kefemden, Ama sadece sevgimi koy mizanina! Duru tertemiz sirksiz sevgimi! Sonra Seni seven bu kulunu at istersen narina! Ama sadece bir kez yüzüme bak Allahim "Biz onlarin yüzlerine bile bakmayiz" dediklerinden eyleme!! Ben acizim, Sen kudretli, Ben eksigim, Sen kuvvetli, Ben bir hicim, Sen ise Alemlerin Sahibi! Senden sevgini, Seni sevenlerin sevgisini ve bizi Sana ulastiracak amellerin sevgisini istiyorum Allahim! Son animi hayatimin en güzel ani eyle! Imtihanlarini basari ile veren, Acilara sikintilara tahammül eden ve dünyaya metelik vermeyenlerden eyle! Sana kul, Habibine ümmet eyle! A M I N''

amin,

redflowers çok kuvvetli ifadeler kullanıyor; okurken ürperi geliyor bana, burnumun direği sızlıyor, çok etkili.. unutmamak için günlüğüme aktardım,,,

saman 17-06-2009 09:16 AM

bugün çok suratsızım,, :((

saman 18-06-2009 09:13 AM

Yüce yaratıcım ruhuma güvenip beni yarattığın için seni seviyorum, yarattığın kutsal bir varlık olarak içimde farkederek ya da etmeyerek oluşturduğum tüm negatif inançlar için özür dilerim, kabullendiğim tüm inançlarımla başkalarının hayatlarını da etkilediğim için lütfen beni affet, yanımda olduğun ve bütünün hayrına olan her dileğimi kabul ettiğin, her emelimi gerçekleştirmemde yardımcı olduğun için teşekkür ederim

bugünde çok suratsızdım, ama bu duayı okuyunca kendime geldim;

teşekkür ederim,,

dejaa 18-06-2009 11:37 AM

demekki isterken hayırlısıysa olsun demişsin olmayacaksa hayırlısı değilmiş demek.... üzülmen yersiz olur ;)

saman 18-06-2009 11:47 AM

haklısın, öyle diyorum evet :) .. hayırlı olan o oluverse ne güzel olur :)

teşekkür ederim;

saman 19-06-2009 10:16 AM

dün akşam çalışma yaparken parmak uçlarımı farkında olmadan karşılıklı birleştirmişim,, sadece parmak uçlarımı açık oturum yapar gibi :)
çalışmadan sonra gene yoğunlaşamadım diye hayıflanırken, parmak uçlarımın uyuşmuş olduğunu hissettim,, hala öyleler :))

seni seviyorum, teşekkür ederim..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 PM.