Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   saman'ın kalbi kadar temiz sayfası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/371954-samanin-kalbi-kadar-temiz-sayfasi.html)

saman 03-06-2009 04:49 PM

saman'ın kalbi kadar temiz sayfası

.28-05-2009, 03:02 PM

hayırdır inşallah, hayırdır inşallah,,

sitenize daha doğrusu sitemize :) üye olalı yaklaşık birkaç saat oldu.. işyerindeyim..birtaraftan işimi yapıyorum fondada suçluluk / ego cdlerini belli belirsiz kısık bir sesle dinlemekteyim.. biraz önce şöylebir cümle kurdum;

' ya rabbim kendimi seviyorum' ... :) hiç alışageldiğim bir tabir değil bu .. ?? :)

devam edecek :)

teşekkür ederim,
sam

saman 03-06-2009 04:50 PM

Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası

03-06-2009, 12:16 PM

Google da işim ile ilgili bir bilgi arıyordum , bir site buldum, işime yarayacak bilgiyi bulma düşüncesiyle site içinde gezinmeye başladım...aradığımı tam olarak bulamadım ancak tam siteden çıkmak üzereyken aklıma uzun zamandır aklımda olan başka bir soru geldi, acaba o sorunun cevabını site içinde bulabilirmiyim düşüncesiyle sitenin SEARCH ikonuna yöneldim, tam bulmak istediğim konuyu kutucuğa yazmaya davrandım ki gördüğüme inanın çok şaşırdım : aradığım konu başlığı tam da orada duruyordu ::: tesadüf mü bilmiyorum, ama aradığım şey öyle her an karşılaşabileceğiniz bir şey değil.. daha iyi anlatabilmek için yazayım ne aradığımı :;

The differences between lc by negotiation and by acceptance

başlık aynen böyle..içerikte aradığım detay kısmen vardı.. ama enteresan olan bu başlık ben hiç arama zahmetine girişmeden aynen bir anda beynimde belirdiği şekliyle orada mevcuttu.. J Bunu ben mi yaptım??

28/5/09 yani üye olduğum günden beri ego/sucluluk telkinlerini dinliyorum,hiç acele etmiyorum aslında, hiçbir beklenti ile de hareket etmiyorum.. bekliyorum, gözlemlemeye çalışıyorum, birkaç tezahür denemesine giriştim :D

bilmiyorum..gerçekten bunu ben mi yaptım?? Eğer öyleyse keşke başka bir şey arıyor olsaymışım :))))))))

Sevgiler,
esi

Siyahça 03-06-2009 06:23 PM

dilini ısır kardeş...ağla2

saman 04-06-2009 11:07 AM

amiiiin :)

shamanic 04-06-2009 12:24 PM

merhabalar saman..

yanımıza hoşgeldin..
farkındalığın büyülü dünyasının yaşamına daima güzellikleri kolaylıkları sunması dileklerimle..
http://img510.imageshack.us/img510/3418/12hs4.gifgünlüğün hayırlı olsun.. güzel haberlerinle dolsun..

http://s8.rimg.info/27395b483da0b389...c4958c8069.gifsevgiler..

dejaa 04-06-2009 12:59 PM

bunlar bişi değil saman... daha çoook şaşıracaksın :))

saman 04-06-2009 02:09 PM

yapma yaw :))

şaşırdıkça buraya not düşeceğim tabii..

teşekkür ederim dejaa :)

saman 04-06-2009 02:14 PM

sevgili shamanic,

yanınızda yeralabilmekten bende çok memnunum..

ayrıca dileğinizi ve daha iyisini memnuniyetle alıyor ve kabul ediyorum..

(yeni tabirlere alışıyorum da.. :) )

teşekkür ederim,
sevgiler
sam

saman 05-06-2009 04:17 PM

Perşembe akşamı toplantılarına ait ilk denemem:
Yurdahal'in en son yazdığı çalışma açıklamasını görmedim, muhtemelen arkadaşlarım avuç içlerinden yayılan beyaz ışık ile enerjilerini yaymakta iken, ben kalbimden pembe ışıklar akıtmaya çalışıyordum :)) ve fekat o da mümkün olmadı.. hiç ışık göremedim, dileğimede tam olarak odaklanamadım gözlerim kapalı ama kıp kıp kıp J biraz ne yapacağını, imgelemenin nasıl birşey olduğunu bilememekten, biraz nasıl olumlama cümleleri kullanacağını bilememekten,diğer arkadaşlarımın dileklerine nasıl destek verebilirim, bilememekten :) evrene o kadar güveniyorum, bir dediğimin iki edilmeyeceğinden okadar eminim ki yanlış bir şey isterimde oluverirse gibi bir endişe bile hissettim :))
dileğimi yazıp kitabımın arasına koydum, sanırım bu kısımda hata yok J

şu radyodan bize seslenebilme fikrinizi hayata geçirebilsek, çok çok çok faydası olurdu..

Teşekkür ederim,
sam
(elde edeceğim gelişmeyi takip edebilmek için konuyu burayada koydum)

saman 08-06-2009 09:10 AM

enteresan... hiç rüya görmüyorum,, oysa iki günün birinde muhakkak rüya görürüm ben..

aynada saçımı düzeltirken bir anda kendimin dikkatini çektim,, konuşmaya başladım, aynadaki ben'e kızdım, sonra çok güzel şeyler söyledim,affettim.. biraz hüzünlendim.. ama kendimi hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum son iki gündür..suçluluk cd sini listeden çıkaracağım artık bu gün :)) mutluyum.. sebepsiz mutsuzluklarımın, hırçınlıklarımın yerini, sebepsiz mutlulukla değiştirdim.. telkinler çok işe yarıyor,ben kalıcı olduğunu düşünüyorum..beyin öğrendiğini asla unutmaz çünkü,

hepinize çok teşekkür ederim.. bütüne :)

sam;

saman 08-06-2009 10:44 AM

Başarısızlığınız ile soylu bir şekilde yüzleşin, başarıdan farkı kalmayacaktır.Emerson

saman 09-06-2009 10:44 AM

'Allah'ım kendime sorular sorabildiğim için şükürler olsun sana, sorularımın cevabını bana hayatımda yaşattığın için, hiçbir zaman beni olan şeylere rağmen karamsarlığa düşürmediğin için, her zaman yanımda olduğun için, her hayalimi gerçeğe çevirip beni sevinçten hoplatıp zıplattığın için, bana her gün bir dolu kapılar açtığın için, enerjimi yaymamı, paylaşmamı, herkesin payına düşeni almasını sağladığın için, içimde her zaman varlığını hissettirdiğin için, hayatıma yol, yoluma ışık, ışığıma umut, umuduma yoldaş olduğun için şükürler olsun sana.
Bu güzel dua için ve,

Dönüştürün arkadaşlar, nolursunuz dönüştürün, lütfen.
Size negatif enerji yolladığını bildiğiniz birisinin enerjisini lütfen dönüştürün.
böyle bir şeyden beni haberdar ettiği için Redflowers'a teşekkür ediyorum

Benim için negatif düşünce oluşturan herkese buradan teşekkürü bir borç biliyorum Tüm yolladıklarınızı bolluğa, berekete, harekete, sevgiye dönüştürüp yaşamıma kabul ediyorum. Sizin sayenizde harika şeyler yaşıyorum, teşekkür ederim. Lütfen devam edin, harika gidiyorsunuz.

Bu
mutluluk ve bu güzel haberlerin için teşekkür ederim yaratıcım, sana binlerce şükürler olsun.

Ben, bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar.'

bugün'e bu güzel yazıyı okuyarak başladım.. ne güzel.. böyle şahane düşünceler taşıyan kişilerle bir arada olabilmek.. sadece okuduğum sureler, dualardan sonra şükrediyormuşum, ne büyük kayıp...

Allah'ım beni buradan haberdar ettiğin için sana şükürler olsun.. :)

saman 09-06-2009 10:48 AM

birde şu kocaman İPTAL' varya nasıl işime yarıyor..
yurdahal'e çok teşekkür ediyorum,, çok şeyi değiştirebileceğimi hissettiren sihirli bir değneğim var artık :))

negatiflik nasıl hücum ediyor biliyormusun zaman zaman, ama bir dokunuş ''İPTAL!'' ortalık toz duman,, hayatımı değiştiriyorum.. değişiyor, biliyorum :)

ismira 09-06-2009 11:22 AM

Taptaze heyecan blissy ve olumlu enerjiler ne güzel de yansıyor buradan:)

Bu temiz sayfalarda, yeni keşiflerin ve farkındalığın bol olmasını diliyorum.

Sevgiler...

saman 09-06-2009 11:43 AM

Desteğin için çok teşekkür ederim ismira,
Sizin yazılarınızı, yorumlarınızı ilgiyle okuyorum, yeni yeni tanıştığım bir çok kelime, tabir, yöntem.. çok şey öğreniyorum sizlerden J

şimdilik çok sayfa karıştırmıyorum, çok konuya girip çıkmıyorum, internette zaten sorgulamıyorum bile. benim için şimdilik sadece sizler varsınız, kendi sesimi duymaya, anlamaya çalışıyorum henüz.. sağlam temeller atmak istiyorum J

teşekkür ederim, bütüne J
sevgiler

Belgin ∞ 09-06-2009 11:55 AM

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465866)
'Allah'ım kendime sorular sorabildiğim için şükürler olsun sana, sorularımın cevabını bana hayatımda yaşattığın için, hiçbir zaman beni olan şeylere rağmen karamsarlığa düşürmediğin için, her zaman yanımda olduğun için, her hayalimi gerçeğe çevirip beni sevinçten hoplatıp zıplattığın için, bana her gün bir dolu kapılar açtığın için, enerjimi yaymamı, paylaşmamı, herkesin payına düşeni almasını sağladığın için, içimde her zaman varlığını hissettirdiğin için, hayatıma yol, yoluma ışık, ışığıma umut, umuduma yoldaş olduğun için şükürler olsun sana.
Bu güzel dua için ve,

Dönüştürün arkadaşlar, nolursunuz dönüştürün, lütfen.
Size negatif enerji yolladığını bildiğiniz birisinin enerjisini lütfen dönüştürün.
böyle bir şeyden beni haberdar ettiği için Redflowers'a teşekkür ediyorum

Benim için negatif düşünce oluşturan herkese buradan teşekkürü bir borç biliyorum Tüm yolladıklarınızı bolluğa, berekete, harekete, sevgiye dönüştürüp yaşamıma kabul ediyorum. Sizin sayenizde harika şeyler yaşıyorum, teşekkür ederim. Lütfen devam edin, harika gidiyorsunuz.

Bu
mutluluk ve bu güzel haberlerin için teşekkür ederim yaratıcım, sana binlerce şükürler olsun.

Ben, bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar.'

bugün'e bu güzel yazıyı okuyarak başladım.. ne güzel.. böyle şahane düşünceler taşıyan kişilerle bir arada olabilmek.. sadece okuduğum sureler, dualardan sonra şükrediyormuşum, ne büyük kayıp...

Allah'ım beni buradan haberdar ettiğin için sana şükürler olsun.. :)

Bana bu sevinci yaşattığın için teşekkür ederim Saman kiss3
Güzel yüreğine yüreğimden sevgilerimi yolluyorum, günümü aydınlattın ve beni çok mutlu ettin. Dilerim seninde tüm günlerin aydın olur.

Sevgilerimle.

saman 09-06-2009 12:01 PM

Alıntı:

dejaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465846)
2 nokta yapılırken nefes tekniğini uygulamak konsantrasyonu ve enerjiyi çok daha kolay hissetmenizi sağlar en kolayı 2-2 tekniğidir... eşit miktarda ne hızlı ne yavaş nefes alın ciğer değil karnınız şişecek ve aynı miktarda ve hızda nefesi bırakın...

mesela bu iki nokta tekniği ?? sevgili dejaa kuvvetle muhtemel bayılmıştır habire aynı soruları yanıtlamaktan ama :) ama o benim günlüğüme ilk yazan kişi ilkgözağarım neseli56
Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı
Ben, istediğim sonucu imgeledikten sonra, "bu ya da daha iyisi, benim ve ilgili herkesin hayrına olacak şekilde şu anda ve şimdi gerçekleşiyor" diyerek serbest bırakmayı daha uygun buluyorum.

nasıl imgeliyor, nasıl serbest bırakıyorsun ?? bu nasıl oluyor..??

bööle şeyler işte s45apk

bjksmile

ismira 09-06-2009 12:23 PM

"nasıl imgeliyor, nasıl serbest bırakıyorsun ?? bu nasıl oluyor..??"

Canım, sitenin çok bölümünde çok bilgiler bulacaksın. Ama benim favori kitabımı sana da öneririm:

Yaratıcı İmgeleme - Shakti Gawain

Hacmi küçük ve kolay okunur. Bana göre, alanındaki en yalın ve net kitap. Çekim yasası konusunda o kadar çok kitap yazıldı, söz söylendi ki, kafalar karmakarışık oldu neredeyse. On yılı aşkın süredir okuduğum o kadar kitap içinde dönüp dolaşıp yine üstünde karar kıldığım kitap budur. İmgeleme de arınma da, hani benim gibi senin de çok sevdiğin "İPTAL" uygulaması da... var.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-imgeleme.html

Burayı okursan bir fikir verebilir sana...

saman 10-06-2009 11:10 AM

artık fıkraların bile pozitif! olanlarını alıyorum, çok ilerleme kaydetmişim vallayi ::=)))

Memleketimizde iyimserler kötümserlere kızınca "Hiç mi pozitif bir şey yok bu memlekette birader" diye çıkışırlar. İşte size pozitif bir bahçıvan...

Seyahatten dönen ev sahibi havaalanından bahçıvanına telefon açmış, konuşuyorlar:
- Nasıl, her şey yolunda mı?
- Yolunda... Küreğin sapı kırıldı, şu anda onu tamir ediyordum.
- Neden kırıldı?
- Köpeğinize mezar kazarken zorlamışım, ondan kırıldı.
- Nee! Köpeğim mi öldü?
- Maalesef havuza düştü?
- Benim köpeğim çok iyi yüzerdi; havuzda nasıl ölür?
- Havuzun suyu boşalmıştı, atlayınca betona çakıldı.
- Havuzu yeni doldurtmuştuk, neden boşalttınız?
- İtfaiyeciler evdeki yangını söndürürken ilave suya ihtiyaç duydular.
- Neee evde yangın mı çıktı?
- Evet efendim. Annenizin vefatı dolayısıyla taziyeye gelenlerden biri yanık sigara bırakmış.
- Annem mi öldü? Yahu kadın daha iki hafta önce sapasağlamdı?
- Haklısınız da... Yatak odanızda karınızla en yakın arkadaşınızı aynı yatakta görünce kalbine inmiş.
- Yahu hiç pozitif bir haber yok mu adam sende?
- Var efendim... Geçen gün siz AIDS testi yaptırmıştınız ya... Sonucu geldi, ,
,pozitif...

saman 11-06-2009 10:28 AM

olmadı..............................

kardeşim ikidir bir ev beğeniyor, kredi ile ev alacaklar .. kredi istedikleri gibi çıkmıyor birtürlü.. paraları eksik kalıyor,, ikidir ekspertiz parasını yatırıyorlar .. sonuç yok ..
olmadııııııııııııııııııııı...
canım çok sıkkın...

birazdanda sunumum vardı, iyice moralim bozuldu yaa..

sakin olmayı seçiyorum..sakin olmayı seçiyorum..sakin olmayı seçiyorum..sakin olmayı seçiyorum....

saman 11-06-2009 01:10 PM

sunumum iyi geçti,, enteresan..

kendimi sunumumu bitirmiş selam verirken, ve alkış alırken imgelemiştim.. bizim toplantılarımızda pek alkış adeti yoktur..

sunumumdan sonra alkış aldım ?? :) , ve bende selam verdim, aynı imgelediğim gibi.. ?? :)

ev' içinde aynı şeyi yapabileceğimden emin olmayı seçiyorum..emin olmayı seçiyorum..emin olmayı seçiyorum..emin olmayı seçiyorum..

saman 12-06-2009 02:00 PM

evin alınıp alınmamasını çok önemsemediğimi farkediyorum,, daha çok olumlamalarımın işe yaramayacağı endişesi beni tedirgin edi.. etti.. geçti ..KOCAMAN BİR İPTAL!!

ispatlanmasını çok istiyorumneutrali5

saman 16-06-2009 12:09 PM

hmmm.. :))

iyi bir konuşmacıyımdır, ikna ediciyimdir amma velakin soru sormaktan nedense çekinirim yada sorsam bile rahat olamam, kendimi zorlarım,, 'yahu sor işte ne var' derim içimden..

farkediyorum ki artık birşeyi sorgularken çok rahatım, çok rahatlıkla soru soruyorum :)) buraya yazmadan bir kaç gün kendimi gözlemledim, evet gerçekten rahatım, o garip tedirginliği hissetmiyorum.. :))

şükran..şükran..şükran.. teşekkür ederim , kendime, size, bütüne, Rabbime :)

not: ve tabii ki telkin cd.lerine :)

saman 16-06-2009 03:14 PM

ev olmadı :( kredi pürüzlerini halledemedik,daha doğrusu biz hallettikçe banka yenilerini çıkardı..

Rabbim daha iyisini verir :)

saman 16-06-2009 04:08 PM

Sana Yüregimi uzatiyorum Ya Rab!!! Sana verebilecegim tek sey, Seni seven bir yürek. Yüzünün karasina, eksiklerinin cokluguna bakma bu kulunun ne olur! Onca güzel kulunun yaninda tek bir amelim cikmaz su günah dolu kefemden, Ama sadece sevgimi koy mizanina! Duru tertemiz sirksiz sevgimi! Sonra Seni seven bu kulunu at istersen narina! Ama sadece bir kez yüzüme bak Allahim "Biz onlarin yüzlerine bile bakmayiz" dediklerinden eyleme!! Ben acizim, Sen kudretli, Ben eksigim, Sen kuvvetli, Ben bir hicim, Sen ise Alemlerin Sahibi! Senden sevgini, Seni sevenlerin sevgisini ve bizi Sana ulastiracak amellerin sevgisini istiyorum Allahim! Son animi hayatimin en güzel ani eyle! Imtihanlarini basari ile veren, Acilara sikintilara tahammül eden ve dünyaya metelik vermeyenlerden eyle! Sana kul, Habibine ümmet eyle! A M I N''

amin,

redflowers çok kuvvetli ifadeler kullanıyor; okurken ürperi geliyor bana, burnumun direği sızlıyor, çok etkili.. unutmamak için günlüğüme aktardım,,,

saman 17-06-2009 09:16 AM

bugün çok suratsızım,, :((

saman 18-06-2009 09:13 AM

Yüce yaratıcım ruhuma güvenip beni yarattığın için seni seviyorum, yarattığın kutsal bir varlık olarak içimde farkederek ya da etmeyerek oluşturduğum tüm negatif inançlar için özür dilerim, kabullendiğim tüm inançlarımla başkalarının hayatlarını da etkilediğim için lütfen beni affet, yanımda olduğun ve bütünün hayrına olan her dileğimi kabul ettiğin, her emelimi gerçekleştirmemde yardımcı olduğun için teşekkür ederim

bugünde çok suratsızdım, ama bu duayı okuyunca kendime geldim;

teşekkür ederim,,

dejaa 18-06-2009 11:37 AM

demekki isterken hayırlısıysa olsun demişsin olmayacaksa hayırlısı değilmiş demek.... üzülmen yersiz olur ;)

saman 18-06-2009 11:47 AM

haklısın, öyle diyorum evet :) .. hayırlı olan o oluverse ne güzel olur :)

teşekkür ederim;

saman 19-06-2009 10:16 AM

dün akşam çalışma yaparken parmak uçlarımı farkında olmadan karşılıklı birleştirmişim,, sadece parmak uçlarımı açık oturum yapar gibi :)
çalışmadan sonra gene yoğunlaşamadım diye hayıflanırken, parmak uçlarımın uyuşmuş olduğunu hissettim,, hala öyleler :))

seni seviyorum, teşekkür ederim..

saman 19-06-2009 01:48 PM

heyoooo!!! kitabım geldi, zero limit- başlıyorum,, now!! :)

yettim hayatkadere inat :)

sudem8 20-06-2009 12:53 AM

http://img451.imageshack.us/img451/8...ab199fosb7.gif

saman 22-06-2009 11:15 AM

çok teşekkür ederim sudem,,
ömrünüze bereket :)kiss3

saman 22-06-2009 11:24 AM

Telkinleri dinlemeye başlayalı 3 hafta oldu;
- kendimi çok berrak hissediyorum,
- konuşmalarım ve ifadelerim çok net, cevaplarımda ..
- zaman zaman baş dönmeleri yaşıyorum, telkinleri dinlerken ve hemen sonrasında,
- tam ensemde zaman zaman ağrı hissediyorum 3-4 dk ağrıyor ve geçiyor,
- zaten dik dururum J
- etrafa bakarken her şeyin rengi daha parlak görünüyor,
- dikkatimi toplayabiliyorum,
- cansıkıcı olabileck bir konu canımı sıkıyor ve geçiyor, üzerinde düşünmüyorum, takılıp kalmıyorum, kendi kendimle beynimde açık oturum yapmıyorum,
- kendimi eleştirmiyorum, mengeneye sokmuyorum,
- dinlediğim şeyi çok net algılıyorum, radyodan cd.den yabancı kaynaklı bir şey, dinlerken özellikle pürdikkat durmama gerek kalmıyor,
- geçmişten unuttuğumu sandığım, unutmaya çalıştığım anlar, anılar :)gözümün önüne gelmeye başladı, ilginç bir şekilde artık beni rahatsız etmiyorlar ,
- yaptığım arınma çalışmalarının son iki maddede etkisi olduğunu düşünüyorum,

- zerolimit kitabinı okudum,, sorularım var ?? J

ismira 22-06-2009 11:45 AM

saman'cığım, günlüğüne düştüğün notlardan belli oluyor netliğin. Ne güzel madde madde özetlemişsin durumunu...

Zero limit başlığı altında sorularını sorabileceğini biliyorsun...

Ben, kitabı bitirdiğinde kendini nasıl hissettiğini merak ediyorum...

saman 22-06-2009 02:05 PM

hooponopono uygulaması bana kitabın bazı bölümlerinde çok ikna edici, bazı bölümlerinde ise yüzeysel ve yapmacık göründü..bu yüzden bende kendime bir alan açmak istedim ve kitabın son 15 sayfasına geldiğimde okumayı bıraktım.kitapta verilen bir iki web sitesini ziyaret ederek dr Joe Vitale ile tanıştım J birkaç kısa tanıtım konuşmasını dinledim.. tavırlar, konuşmalar, hitaplar, XXL.. tanıtım.. tanıtım.. sitemizdeki gibi ücretsiz hiçbir ikram J yok , bir demoya bile rastlamadım, her şey cash’ .. bu doğal olarak bende ne çağrıştırıyor : para için mi ?? her şey daha fazla para için tezgahlanmış olabilir mi.. ??
CMYLMZ’ın da dediği gibi ‘Herşey? içimizde,Sevgi? içimizde, KDV'si? –O da içinde, içinde’ durumu mu ??
(hoş, cem yılmaz kendiside hindistana vs. gitmiş, bizzat yerinde bu tip felsefeleri araştırmış, J )
sonra Dr. Hew Len üzerinde yoğunlaştığımı hissettim.. Doğru ya!!.. asıl kaynak Amerikalı Dr Vitale değildi ki, o da bir öğrenciydi.. asıl kaynak Morrnah Nalamaku Simeona ve Dr.Ihaleakala Hew Len idi.. hawaiili psikiatristler... bu birden kitaba bakış açımı değiştirdi :

‘’kitap sadece duadan bahsediyordu aslında ve ben her zaman dua eden birisiyim.. o halde ? %100 sorumluluk alarak, problem haline dönüşen anılarımdan özgürleşerek dua etmemde bir sakınca olabilir mi? Tabii ki hayırJ ‘’

"I" Am The "I".. diyor Dr Hew Len, başında, ortasında, veya herhangi bir yerinde ve sonuçta karşıma çıkacak olan yine ben’im. J

Şimdi kitabın son 15 sayfasınıda okuyup bitirebilirim,

(not: zararlı hale gelen ‘Amerikalı’ hatıralarım ile ilgili arınma çalışmaları yapacağım J )

işte böyle hissettim sevgili ismira :) taşlar bir oturoor, bir havalanoor :))

teşekkür ederim
sam;

saman 22-06-2009 02:12 PM

From Dr. Len: (http://hooponopono.org/index.html)
I operate my life and my relationships according to the following insights:
  1. The physical universe is an actualization of my thoughts.
  2. If my thoughts are cancerous, they create a cancerous physical reality.
  3. If my thoughts are perfect, they create a physical reality brimming with LOVE.
  4. I am 100% responsible for creating my physical universe the way it is.
  5. I am 100% responsible for correcting the cancerous thoughts that create a diseased reality.
  6. There is no such thing as out there. Everything exists as thoughts in my mind.
gayet mantıklı ve uygulanabilir.. :) (çeviriye ihtiyaç olursa çevirebilirim tabii :))

ismira 22-06-2009 02:16 PM

Canım, çok teşekkür ederim paylaştığın için...kiss3

saman 22-06-2009 02:37 PM

reca ederim ismiracım, :)

Siyahça 22-06-2009 05:20 PM

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467847)
From Dr. Len: (http://hooponopono.org/index.html)

I operate my life and my relationships according to the following insights:
  1. The physical universe is an actualization of my thoughts.
  2. If my thoughts are cancerous, they create a cancerous physical reality.
  3. If my thoughts are perfect, they create a physical reality brimming with LOVE.
  4. I am 100% responsible for creating my physical universe the way it is.
  5. I am 100% responsible for correcting the cancerous thoughts that create a diseased reality.
  6. There is no such thing as out there. Everything exists as thoughts in my mind.
gayet mantıklı ve uygulanabilir.. :) (çeviriye ihtiyaç olursa çevirebilirim tabii :))

bi çevirsene, yanmasın...utananadam (yabancı dilim var da utangaç olduğu üçün pek insan içine çıkmıyor kerata!)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 PM.