Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   saman'ın kalbi kadar temiz sayfası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/371954-samanin-kalbi-kadar-temiz-sayfasi.html)

saman 19-06-2009 01:48 PM

Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası

heyoooo!!! kitabım geldi, zero limit- başlıyorum,, now!! :)

yettim hayatkadere inat :)

sudem8 20-06-2009 12:53 AM

http://img451.imageshack.us/img451/8...ab199fosb7.gif

saman 22-06-2009 11:15 AM

çok teşekkür ederim sudem,,
ömrünüze bereket :)kiss3

saman 22-06-2009 11:24 AM

Telkinleri dinlemeye başlayalı 3 hafta oldu;
- kendimi çok berrak hissediyorum,
- konuşmalarım ve ifadelerim çok net, cevaplarımda ..
- zaman zaman baş dönmeleri yaşıyorum, telkinleri dinlerken ve hemen sonrasında,
- tam ensemde zaman zaman ağrı hissediyorum 3-4 dk ağrıyor ve geçiyor,
- zaten dik dururum J
- etrafa bakarken her şeyin rengi daha parlak görünüyor,
- dikkatimi toplayabiliyorum,
- cansıkıcı olabileck bir konu canımı sıkıyor ve geçiyor, üzerinde düşünmüyorum, takılıp kalmıyorum, kendi kendimle beynimde açık oturum yapmıyorum,
- kendimi eleştirmiyorum, mengeneye sokmuyorum,
- dinlediğim şeyi çok net algılıyorum, radyodan cd.den yabancı kaynaklı bir şey, dinlerken özellikle pürdikkat durmama gerek kalmıyor,
- geçmişten unuttuğumu sandığım, unutmaya çalıştığım anlar, anılar :)gözümün önüne gelmeye başladı, ilginç bir şekilde artık beni rahatsız etmiyorlar ,
- yaptığım arınma çalışmalarının son iki maddede etkisi olduğunu düşünüyorum,

- zerolimit kitabinı okudum,, sorularım var ?? J

ismira 22-06-2009 11:45 AM

saman'cığım, günlüğüne düştüğün notlardan belli oluyor netliğin. Ne güzel madde madde özetlemişsin durumunu...

Zero limit başlığı altında sorularını sorabileceğini biliyorsun...

Ben, kitabı bitirdiğinde kendini nasıl hissettiğini merak ediyorum...

saman 22-06-2009 02:05 PM

hooponopono uygulaması bana kitabın bazı bölümlerinde çok ikna edici, bazı bölümlerinde ise yüzeysel ve yapmacık göründü..bu yüzden bende kendime bir alan açmak istedim ve kitabın son 15 sayfasına geldiğimde okumayı bıraktım.kitapta verilen bir iki web sitesini ziyaret ederek dr Joe Vitale ile tanıştım J birkaç kısa tanıtım konuşmasını dinledim.. tavırlar, konuşmalar, hitaplar, XXL.. tanıtım.. tanıtım.. sitemizdeki gibi ücretsiz hiçbir ikram J yok , bir demoya bile rastlamadım, her şey cash’ .. bu doğal olarak bende ne çağrıştırıyor : para için mi ?? her şey daha fazla para için tezgahlanmış olabilir mi.. ??
CMYLMZ’ın da dediği gibi ‘Herşey? içimizde,Sevgi? içimizde, KDV'si? –O da içinde, içinde’ durumu mu ??
(hoş, cem yılmaz kendiside hindistana vs. gitmiş, bizzat yerinde bu tip felsefeleri araştırmış, J )
sonra Dr. Hew Len üzerinde yoğunlaştığımı hissettim.. Doğru ya!!.. asıl kaynak Amerikalı Dr Vitale değildi ki, o da bir öğrenciydi.. asıl kaynak Morrnah Nalamaku Simeona ve Dr.Ihaleakala Hew Len idi.. hawaiili psikiatristler... bu birden kitaba bakış açımı değiştirdi :

‘’kitap sadece duadan bahsediyordu aslında ve ben her zaman dua eden birisiyim.. o halde ? %100 sorumluluk alarak, problem haline dönüşen anılarımdan özgürleşerek dua etmemde bir sakınca olabilir mi? Tabii ki hayırJ ‘’

"I" Am The "I".. diyor Dr Hew Len, başında, ortasında, veya herhangi bir yerinde ve sonuçta karşıma çıkacak olan yine ben’im. J

Şimdi kitabın son 15 sayfasınıda okuyup bitirebilirim,

(not: zararlı hale gelen ‘Amerikalı’ hatıralarım ile ilgili arınma çalışmaları yapacağım J )

işte böyle hissettim sevgili ismira :) taşlar bir oturoor, bir havalanoor :))

teşekkür ederim
sam;

saman 22-06-2009 02:12 PM

From Dr. Len: (http://hooponopono.org/index.html)
I operate my life and my relationships according to the following insights:
  1. The physical universe is an actualization of my thoughts.
  2. If my thoughts are cancerous, they create a cancerous physical reality.
  3. If my thoughts are perfect, they create a physical reality brimming with LOVE.
  4. I am 100% responsible for creating my physical universe the way it is.
  5. I am 100% responsible for correcting the cancerous thoughts that create a diseased reality.
  6. There is no such thing as out there. Everything exists as thoughts in my mind.
gayet mantıklı ve uygulanabilir.. :) (çeviriye ihtiyaç olursa çevirebilirim tabii :))

ismira 22-06-2009 02:16 PM

Canım, çok teşekkür ederim paylaştığın için...kiss3

saman 22-06-2009 02:37 PM

reca ederim ismiracım, :)

Siyahça 22-06-2009 05:20 PM

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467847)
From Dr. Len: (http://hooponopono.org/index.html)

I operate my life and my relationships according to the following insights:
  1. The physical universe is an actualization of my thoughts.
  2. If my thoughts are cancerous, they create a cancerous physical reality.
  3. If my thoughts are perfect, they create a physical reality brimming with LOVE.
  4. I am 100% responsible for creating my physical universe the way it is.
  5. I am 100% responsible for correcting the cancerous thoughts that create a diseased reality.
  6. There is no such thing as out there. Everything exists as thoughts in my mind.
gayet mantıklı ve uygulanabilir.. :) (çeviriye ihtiyaç olursa çevirebilirim tabii :))

bi çevirsene, yanmasın...utananadam (yabancı dilim var da utangaç olduğu üçün pek insan içine çıkmıyor kerata!)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:21 PM.