Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   gülporun günlüğü iftaharla sunar!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/371862-gulporun-gunlugu-iftaharla-sunar.html)

gülpor 16-06-2009 10:10 AM

Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!!

Alıntı:

akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466862)
canım arkadaşım,
günlüğüne uğramıyor musun?
seni merak ettim,http://img124.imageshack.us/img124/3...0ccbsi5wy5.jpg

Akınyıldızcım slmkahvesmiley,sabah kalkıp seni görünce çok sevindiimsevincli...iyiyim arkadaşım,yaşıyoruumsmil56...yani gerçekten yaşıyorumm...e mutluyum...sorunlarımı gayet sakin ve mutsuz olmadan çözebiliyorummk8908,bundan sonra yaşamımda hep güzellikler olacak,çünkü Ben böyle olmasını istiyoruumm12389
sana bişey diyeyimmi Akınyıldız12389,şu son bir haftadır uğraştığım sorun,4 ay önce olsaydı ,ve Beni görseydin Sen,karalar bağlamış vaziyetteydim,ama şu an gayet iyiyimwink77,çözülceğini biliyorum,hatta bu konuda tecrübe kazandığım için seviniyorum...
Akınyıldız ! iyi kalpli arkadaşım ,iyiki geldin sayfama...sitedeki bütün arkadaşlara slm bu aradaactionsmile(sayfanı takip ediyorum ...)

O0O0O0

sudem8 16-06-2009 11:42 AM

Gülporcum seni özledim,bir bakayım benim pozitif enerji veren arkadaşım ne yapıyor...Baktım ki Akınyıldız benden önce davranmış...korkma güzelim senin günlüğüne fazla uğramam.Biliyorsun günlüklere genelde zarar veriyorum.Böyle bir yapım var.suçluluk telkinini çok dinliyorum bu aralar...olumsuzluklar üzerinde pek konuşulmasını istemediğim için, kimseyi ağız tadıyla dertleştirmiyorum...Hayatın akışı değiştiğine çok sevindim.Benim de öyle işlerim çözülüyor.Biz olumluya çevirdikçe işler yoluna giriyor..çok şükür O0seni çok seviyorum

gülpor 16-06-2009 12:24 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466896)
Gülporcum seni özledim,bir bakayım benim pozitif enerji veren arkadaşım ne yapıyor...Baktım ki Akınyıldız benden önce davranmış...korkma güzelim senin günlüğüne fazla uğramam.Biliyorsun günlüklere genelde zarar veriyorum.Böyle bir yapım var.suçluluk telkinini çok dinliyorum bu aralar...olumsuzluklar üzerinde pek konuşulmasını istemediğim için, kimseyi ağız tadıyla dertleştirmiyorum...Hayatın akışı değiştiğine çok sevindim.Benim de öyle işlerim çözülüyor.Biz olumluya çevirdikçe işler yoluna giriyor..çok şükür O0seni çok seviyorum

aaa Sudem'cim de gelmiş,ne iyi ettin arkadaşımgirlhaha...Sudem olumlu düşünce,pozitif olma konusundaki bütün düşüncelerine tamamen katılıyorum...çünkü yıllarca olumsuz düşünerek,kendime acıyarak,iç dünyamı zehirle doldurmuşum sanki...ama Atakan Beyin telkin müzikleriyle temizlendim ,bu yüzden seni çok iyi anladığımı bil...wink77

aramızda kalsın12389, şu ara evimizde agresif ,olumsuz 11 yaşında küçük bir hanım varrr,onunla uğraşıyorum,Sudeemm,ne dersin erken ergenlik durumu olabilirmi? herşeyin olumsuzu bu kadar düşünülür artıkkhkh56,Ben hızına yetişemiyorumsmil56

sudem8 16-06-2009 01:43 PM

kahvesmileyCanım teşekkür ederim güzel sözlerin için.Annesi ne kadar tatlı ve zekiyse eminim, o küçük hanım da o kadar zekidir..girlhaha Buluğ çağı başlamış olabilir.gözlemlediğim kadarıyla kız çocukları daha gergin ve sinirli oluyor küçükken.. kendimden örnek verebilirim..kizgin1 Büyüyünce sakinleşiyoruz, hep alttan alan bayanlar oluyor.Oğlum küçükken çok sakindi sözümü dinler küçük bir adam gibiydi.ama kızı olan arkadaşlara bakardım...onlar hep şikayetçi...şimdi kızlarla anneler de pek anlaşamıyor galiba...zaman mı değişti anlamıyorum.Hayatım bunlar kristal ındıgo çocuklar...sana bir kitap önerebilirim Suna Tanaltay'ın lütfen beni anla...bu kitabı okuyunca daha anlayışlı oldum.buluğ çağındaki bir çocuğun dilinden yazılmış.sevgi ve anlayışla hep yanında ol.karşısında parmağını kaldırarak eleştri halinde oldun mu uzaklaşırsın.korkma şımaracak diye sevgi herşeyin çözümü.ben bu yaşta anneme hala şımarıyorum o da bir ihtiyaç.ne mutlu bir kızın var.onunla birlikte güzel zaman geçir. paylaştığın heran onu daha iyi anlarsın.onlar evde yaptığımız iş güçten daha önemli...sen zaten bunları yaparsın...O0kuantum sayesinde pek çok olumsuzu aşmış, artık mutlu yaşamdan zevk alan biri olarak hala konuşmalarıma dikkat ediyorum.bir olay oluyor hepimiz mutlaka önce olumsuza yöneliyoruz.geçen gün Antalya da yeğenim diyor ki halacım ne zaman arabayı yıkatsak o gün yağmur yağıyor.hiç şaşmıyor.her zaman böyle düşündük hep haklı çıktık.Nasıl gururla söylüyor.Tabi ben dururmuyum.yıkatırken ne düşünüyosunuz: ya yağmur yağarsa,araba kirlenirse...y789eşiyle birlikte gülmeye başladılar...ya birde olumlu düşünün... ya güneş açarsa hava güzel olursa yok bizler mutlaka olumsuz düşünüp,kendimizi garanti altına alıcaz...ama uyandık artık olumsuzluklara ödün vermek yok..sevgiyle kal bitanems456

nevresim 16-06-2009 02:05 PM

çok güzel hayat dolu bir günlüğün var biraz göz attım mutlu oldum ,hep mutlu neşelli olun böyle ,bende tabi:)

gülpor 16-06-2009 02:21 PM

Alıntı:

nevresim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466920)
çok güzel hayat dolu bir günlüğün var biraz göz attım mutlu oldum ,hep mutlu neşelli olun böyle ,bende tabi:)

Nevresimcim teşekkürler...sende hep mutluu ollsmil56

gülpor 16-06-2009 02:32 PM

Sudem slm,çok güzel şeyler yazmışsın...yazdıklarında haklılık payı çok yüksek...önerdiğin kitabı not aldım,bulduğumda hemen edincem...tavsiyelerin çok güzel,dikkate alcamsuper

gülpor 20-06-2009 08:54 PM

Bugün şunu daha iyi anladımki mutlu olmak için sebeb gerekmiyoo...bugün evimin bahçesine çıktığımda,hanımellerinin ve ıhlamur ağacının kokusu ruhumu öyle bi ısıttıkii,sonra gökyüzüne baktım,gariptir ama gökyüzünü hiç böyle mavi görmemiştimm...ceviz ağacının yaprakları arasından gözüken bir gökyüzü...masmavi...bir tane bile bulut yokk...o an bu güzelliği görebilecek gözlere sahip olduğum için şükrettim...ya cidden edebiyat olsun diye yazmıyorum ...çok farklı ,kendime hayret ediyorum şu an...sanki herşeyi yeni keşfeden bi çocuk gibii...hayatımda olumsuzlukların olması umrumda bile değil,mutlu olmak için ortamın mükemmel olmasına ihtiyacım yok benimm...mutluyuuummmmsevinclidaha ötesi varmıııcilgin897

sudem8 20-06-2009 10:00 PM

her ne kadar iftihar etsen azdır şu günlüğünle..canım sıkıldı mı gülporun iftiharlı günlüğünü okumaya geliyorum.Allahım nasıl içim açılıyor.şu bahçede sanki ben dolaştım.içimde hafif bir sıkıntı vardı.bahçenin kokuları burnuma geldi içim açıldı enerjimi aldım..gerçekten uzaktan bana hep enerji veriyorsun çok teşekkürler...y789

gülpor 20-06-2009 10:05 PM

sudemcim ,sende bana pozitif enerji veriyorsunnkahvesmiley...bugün senin sayfandaki bilgilerle, iki nokta çalışayım dedim...sen öyle güzel anlatıyosun ki sayfanda insanın canı çekiyokhkh56,deniyorumm...öğrencem ama ,bilgilerin özümsenmesi gerekiyo sanırım...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:49 PM.