![]() |
Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!! çekim yasası başarısısevincli;bugün çok sevdiğim tişörtümü giymiştim ve kızlarımıda alarak,küçük ilçemize en yakın İle gezmeye gittik mutlu mutluhappy6,aradığımız kitapları bulduk iyi vakit geçirdik falan filanwave,ama Ben o çok sevdiğim tişörtümden bir kaç kişide daha gördümağla2,hatta kızlarım anneeee bak senin şeyisinden dedikhkh56,işin garibi 2 hafta sonudur aynı şey oluyosevincli,hamileykende hep hamilelerle karşılaşırdım,ve piştisevincli,benzer tişörtlüler gibi kalakalırdımkhkh56khkh56,çok güüüzeeel vakit geçirdim bugün sonuç olaraktan |
Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!! Öğrendiklerimi yazmazsam bi yere çatlıycamsevincli,bugün R.Şanal'ın kitabını okumaktayım ve şu ana kadar öğrendiklerim beni ooo67şaşkınşaşkınlığa uğrattıwink77.Ben yıllarca sürüngen beynimin dediklerini yaparak ve işin kötüsü o yapan kişiyi Ben sanaraktan yaşamışımsigrt56,şu an hissettiklerim; sanki fırtınalı bir yolculuğa çıkmışım kendimi aramaya da ,çok güzel bir adada kendimi yine Ben karşılıyorumsmil56,evet evet bedenimle yeni buluştum,harika bir duygu,ben ne süper ne mutlu ,ne zeki bi insanmışım yaww,seviyorum kendimiicilgin897 |
Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!! Şu an düşündümde ,hani filmlerde olur ya psikiyatri doktoru ve hastası sahnesisevincli;doktor şöyle der çocukluğunuza inelim bakalım ,neler varmış...bu sahneye çok gülerdimsmil56,e bilmezdimki çocukluğun en değerli vede en verimli çağ olduğunu,ve geleceğimizi yönlendirdiğini...e işte bende bir kış günü,neutrali5aynen böyle dünyaya geldim,bilmiyordumki doğduğum ailenin ,ununu elemiş ,eleğini asmış bir aile ve yorgun bir anne baba...ben son çocuk olaraktan (8 numarasevincli)dünyaya geldim,4 vede 5 yaşlarından beri duyduğum sözler,seni dünyaya getirmemek için elimizden geleni yaptık,hatta doğduğunda ağlamadın,keşke ölseydin dedik,seni çingenlerden aldık(ölmemi istemeleri neysede çingenelerden alınma durumu benim kabusum oldu yıllarcasevincli)...ve BEN HİÇ MES-UT DEĞİLDİM...rt67 DEVAMI GELECEK... |
Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!! devam; düşündümde 24 yaşına kadar hayatım ,kendimi hep anneme beğendirmekle geçmiş ,ona göre ben hiçbişeyi doğru dürüst yapamayan tam bir beceriksizdim,sevinclisanırım fazladan dünyaya gelen bir çocuk olduğum içiny789,hep aşağılandım,ne gerek vardı şimdi kocaman bir aileye seyirci gelmeye dimi ama... aslında yazarken bile birşey hissetmiyorum artık,ailemle ilgili hiçbir duygu yoğunluğu yok,hepsini affettimu859hımmm bunları sanırım,kendimi yazarken arınmış görmek için yazdım,çünkü artık inanın,olumsuz bişey ne düşünmek nede yazmak istiyorumrt67,çünkü hayatta kaybedicek zamanım yok ,sahip olduklarım için şükretmeyi seçiyorumkrz56 |
Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!! şu an annemle babam hayatta değil,ikisinide kaybedeli uzun zaman oldurt67,düşünüyorumda onlarla ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum,hatta nasıl insanlar olduklarına dair hiç bir fikrim yok,çünkü biz hiç sevgiyi paylaşmamış ve çoğaltmamışız hayatımızda,birkaç küçük anı,hepsi o...herkes babamın çok iyi bir insan olduğunu söyler ama ben tanımıyorum cidden ,hele babamla ilgili hafızam boş gibi,yani ikisiylede... neyse benim hayatı deneyimleme yolculuğumda böyle olacakmış vay beewink77 |
Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!! Alıntı:
|
smil56 |
|
|
Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!! Sudem kesinlikle katılıyorum yazdıklarına,ailemle ilgili hiçbir olumsuz düşüncem yok artıkutananadam,o yukarda yazdıklarıma gelince; artık bu yaşanan olaylara objektif bakan ve sanki başkasının yaşadıklarını yazan birisi gibi yazdımsmileydance |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:33 AM. |