Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   gülporun günlüğü iftaharla sunar!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/371862-gulporun-gunlugu-iftaharla-sunar.html)

sudem8 01-06-2009 01:24 AM

Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!!

956ksenin ki üstelik çiftte kaymaklı ekmek kadayıfı gibikahvesmileyhem bu site telkinler olumlamalar kuantum düşünce tekniği off off geçen sene ilk başladığım zamanı aklıma getirdin.Şanal bey 6 ayda düzelir demişti ama benimki biraz uzun sürdü hala sürüngen beyin temizleniyor.blissyskan67

sudem8 01-06-2009 01:26 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464728)
Sudem kesinlikle katılıyorum yazdıklarına,ailemle ilgili hiçbir olumsuz düşüncem yok artıkutananadam,o yukarda yazdıklarıma gelince; artık bu yaşanan olaylara objektif bakan ve sanki başkasının yaşadıklarını yazan birisi gibi yazdımsmileydance

çok sevindim.ölen kardeş var mı o da çok önemliymiş.ondan da özgürleş.

gülpor 01-06-2009 01:29 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464732)
çok sevindim.ölen kardeş var mı o da çok önemliymiş.ondan da özgürleş.

evet var ama benden çok çok önceymişrt67,ne yapmam lazım kardeşrt67

sudem8 01-06-2009 01:30 AM

Bizi varmış ölen ablamız birde annemin çok ölen kardeşi vardı o nuda özgürleştirdik.inan 76 yaşında annem bile Şanal beyin bütün dediklerini uyguluyor.programlarını hiç kaçırmaz izler...

sudem8 01-06-2009 01:39 AM

karşında temsili kardeş olsun eşin olabilir.3defa ben senin ölen kardeşinim diyecek.sende o na gözlerinin içine bakarak sevgili kardeşim senin hayatına saygı duyuyorum sen gitmeyi seçtin ben kalmayı,ben kendi kaderimi yaşamayı seçiyorum.seni saygıyla ancam deyip,başka bir yöne yürüyeceksin.bunu annen ve baban içinde yaparsan ellerini yumruk yapıp karşındaki temsili babaya uzatacak ve elinde sanki taşlar varmışta boşaltıyor gibi avuçlarına bırakacaksın.çok etkili.ben babam için yaptım.inan içimden bişiler akıp gitti.çok rahatladım.ben de babama çok düşkündüm.herşeyimde ona çok benziyor.öleli 9 sene oldu bugün ölmüş gibi ağlıyorum ve arıyorum.özgürleşince çok rahatladım.o da rahatlarmış.içten inanarak yaparsan çok etkili tavsiye ederim.

gülpor 01-06-2009 01:45 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464738)
karşında temsili kardeş olsun eşin olabilir.3defa ben senin ölen kardeşinim diyecek.sende o na gözlerinin içine bakarak sevgili kardeşim senin hayatına saygı duyuyorum sen gitmeyi seçtin ben kalmayı,ben kendi kaderimi yaşamayı seçiyorum.seni saygıyla ancam deyip,başka bir yöne yürüyeceksin.bunu annen ve baban içinde yaparsan ellerini yumruk yapıp karşındaki temsili babaya uzatacak ve elinde sanki taşlar varmışta boşaltıyor gibi avuçlarına bırakacaksın.çok etkili.ben babam için yaptım.inan içimden bişiler akıp gitti.çok rahatladım.ben de babama çok düşkündüm.herşeyimde ona çok benziyor.öleli 9 sene oldu bugün ölmüş gibi ağlıyorum ve arıyorum.özgürleşince çok rahatladım.o da rahatlarmış.içten inanarak yaparsan çok etkili tavsiye ederim.

Sudem samimi paylaşımın için teşekkür ederim ,yazdıklarını kesinlikle dikkate alıcamsmil56 herkese iyi geceler actionsmile

gülpor 02-06-2009 08:08 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464735)
Bizi varmış ölen ablamız birde annemin çok ölen kardeşi vardı o nuda özgürleştirdik.inan 76 yaşında annem bile Şanal beyin bütün dediklerini uyguluyor.programlarını hiç kaçırmaz izler...

smil56 Sudem,anneni kuantum park alanında gördüm çok şirindi,kahvesmileyvede mutluyduuusevincli,herkesi seviyoruuummm yaaagirlhaha

cilgin897

sudem8 02-06-2009 08:22 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464879)
smil56 Sudem,anneni kuantum park alanında gördüm çok şirindi,kahvesmileyvede mutluyduuusevincli,herkesi seviyoruuummm yaaagirlhaha

cilgin897

s456C anım bizde seni seviyoruz.Birlikte okuyoruz,yazdıklarına çok güldü.iyi ki bu dünyadan göçmeden öğrendim kuantumu diyor.senelerdir ettiği duaların içeriği değişti biraz zorlanıyor.mesela kaza keder verme.açlıkla terbiye etme.farkındaysan olmasını istemedğimiz olumsuz cümlekalıplarıyla dua etmek pek işe yaramıyor.bad45Benim Allah'ım muhtaç etme dedikçe muhtaç olduğum gibi.zor oldu ama değiştirdik,olmasını istedğimiz olumlu cümlelerle....y789

gülpor 02-06-2009 08:44 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464881)
s456C anım bizde seni seviyoruz.Birlikte okuyoruz,yazdıklarına çok güldü.iyi ki bu dünyadan göçmeden öğrendim kuantumu diyor.senelerdir ettiği duaların içeriği değişti biraz zorlanıyor.mesela kaza keder verme.açlıkla terbiye etme.farkındaysan olmasını istemedğimiz olumsuz cümlekalıplarıyla dua etmek pek işe yaramıyor.bad45Benim Allah'ım muhtaç etme dedikçe muhtaç olduğum gibi.zor oldu ama değiştirdik,olmasını istedğimiz olumlu cümlelerle....y789

Evet ya ,ne çok yanlış yapıyormuşuz ,Ben şu an konuşurken sonu olumsuz biten hiçbir dua yada günlük konuşma kullanmamaya gayret gösteriyorum,ve sonuç; geri dönüşümü muhteşemmm,sevgileersmil56

sudem8 02-06-2009 09:17 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464887)
Evet ya ,ne çok yanlış yapıyormuşuz ,Ben şu an konuşurken sonu olumsuz biten hiçbir dua yada günlük konuşma kullanmamaya gayret gösteriyorum,ve sonuç; geri dönüşümü muhteşemmm,sevgileersmil56

krzm67 güzelim duaların neden kabul olmadığını da anladık u859bu düşünce sayesinde.kimseyi de suçlayamıyoruz.başımıza gelen her olayın sorumlusu biziz.eskiden birilerini sorumlu tutar işin içinden sıyrılırdık.güya sıyrıldığımızı sanıyormuşuz.halbuki sorumluluğu kendimiz almayınca güç karşı tarafta oluyormuş, yu89olayı değiştirebilme yetkisini de o kişiye vermiş oluyormuşuz,shamanic hanımdan yeni öğrendim.smileydance bu site bilgi deryası bizde nasibimize düşenleri çekip alıyoruz ve hemen uyguluyoruz...sonuç mükemmel...956k
teşekkürler bizimle bilgilerini paylaşan her arkadaşımızay789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:39 AM.