Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   gülporun günlüğü iftaharla sunar!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/371862-gulporun-gunlugu-iftaharla-sunar.html)

gülpor 26-05-2009 10:32 PM

gülporun günlüğü iftaharla sunar!!

slm arkadaşlar,e burdaki günlükler okunabilir olduğu için bende önce selamla başladım,e benimde günlük açma zamanım geldi sanırım,günlük konusunda tereddütlerim vardı açıkçası ,çünkü ilk evlendiğimde tuttuğum günlüğüm vardı ve hakkında iyi şeyler yazmadığım birisi okumuştutuh788,ne diyeceğimi bilememiştimutananadam,defalarca yazdıklarımın anlık şeyler olduğunu,kızgınlık anında yazdığımı söylesemde,bir türlü inandıramamıştımrt67,aramız yıllarca(6 yılutananadam) ,bozuk kalmıştı ,son 3 senedir o kadar iyiyizki,o kişi benden özür dileyerek sorunları olduğunu ve öyle davrandığı gibilerinden laflar etti,sonuç itibariyle iyiyiz arkadaşlar...konuya aslında böyle devam etmek istememiştim ama,konu okunmuş günlüğüme geldi wink77
hımm ne diyodum,ben aslında siteye üye olalı uzun zaman oldu önce pek bi sessiz ve pısırık takip ettim öyle garip garipsevincli
herkes gibi bende bazı kötü deneyimler yaşadım ,33 yaşındayım ve değişimlerimi gördükçe,bunca yıl boşa yaşamışım diyorum,ama artık mutluluğu seçiyorumsmil56,bugünlük bu kadar günlük yetersevincliactionsmile

yasal06 26-05-2009 10:47 PM

Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!!

günlüğünüz hayırlı olsun..

aysegul_tirtil 26-05-2009 11:00 PM

hoşgeldiniz sefalar getirdiniz efendimmmhappy6 günlügünüz güzelliklerle dolsun

gülpor 27-05-2009 12:39 AM

Teşekkürler arkadaşlarsung66

sudem8 27-05-2009 12:57 AM

Hayırlı olsun Gülporcum.günlüğünü herkes okuyor dikkat :)

gülpor 27-05-2009 01:01 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463884)
Hayırlı olsun Gülporcum.günlüğünü herkes okuyor dikkat :)

smil56 okuyun arkadaşlar,kötü bişey yazıcaksam o bunu okuyor konusuna yazıcamsevincliama güzel şeyler yazmayı seçiyorumwink77 nasıl amasung66

naz78 28-05-2009 03:12 PM

HAYIRLI OLSUN GÜNLÜĞÜN DENEYİMLERİNLE BİZ YENİ ÜYELERE DE YARDIMCI OL DENEYİMLİLERİN YAZDIKLARINI OKUYARAK DAHA İLERLEYECEZ GİBİME GELİYOR.

ismira 28-05-2009 04:09 PM

Merhaba gülporun günlüğü...

Dilerim gülpor'a ve bizlere hayırlı olursun ...

gülpor 28-05-2009 05:07 PM

Seni seviyorum.
Özür dilerim.
Lüten beni affet.
Teşekkür ederim
smil56bende yazdım işte...daha doğrusu ismira senden kopyaladımneseli56

ismira 28-05-2009 05:44 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464161)

Seni seviyorum.
Özür dilerim.
Lüten beni affet.
Teşekkür ederim

smil56bende yazdım işte...daha doğrusu ismira senden kopyaladımneseli56

Harika!.. Ben de her yere nasıl bulaştırırım diyordum. Yeni günlüğün arınmayla devam eder inşaallah...O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 PM.