![]() |
gülporun günlüğü iftaharla sunar!! slm arkadaşlar,e burdaki günlükler okunabilir olduğu için bende önce selamla başladım,e benimde günlük açma zamanım geldi sanırım,günlük konusunda tereddütlerim vardı açıkçası ,çünkü ilk evlendiğimde tuttuğum günlüğüm vardı ve hakkında iyi şeyler yazmadığım birisi okumuştutuh788,ne diyeceğimi bilememiştimutananadam,defalarca yazdıklarımın anlık şeyler olduğunu,kızgınlık anında yazdığımı söylesemde,bir türlü inandıramamıştımrt67,aramız yıllarca(6 yılutananadam) ,bozuk kalmıştı ,son 3 senedir o kadar iyiyizki,o kişi benden özür dileyerek sorunları olduğunu ve öyle davrandığı gibilerinden laflar etti,sonuç itibariyle iyiyiz arkadaşlar...konuya aslında böyle devam etmek istememiştim ama,konu okunmuş günlüğüme geldi wink77 |
Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!! günlüğünüz hayırlı olsun.. |
Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!! hoşgeldiniz sefalar getirdiniz efendimmmhappy6 günlügünüz güzelliklerle dolsun |
Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!! Teşekkürler arkadaşlarsung66 |
Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!! Hayırlı olsun Gülporcum.günlüğünü herkes okuyor dikkat :) |
Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!! Alıntı:
|
Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!! HAYIRLI OLSUN GÜNLÜĞÜN DENEYİMLERİNLE BİZ YENİ ÜYELERE DE YARDIMCI OL DENEYİMLİLERİN YAZDIKLARINI OKUYARAK DAHA İLERLEYECEZ GİBİME GELİYOR. |
Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!! Merhaba gülporun günlüğü... Dilerim gülpor'a ve bizlere hayırlı olursun ... |
Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!! Seni seviyorum. smil56bende yazdım işte...daha doğrusu ismira senden kopyaladımneseli56Özür dilerim. Lüten beni affet. Teşekkür ederim |
Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!! Alıntı:
Harika!.. Ben de her yere nasıl bulaştırırım diyordum. Yeni günlüğün arınmayla devam eder inşaallah...O0 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 PM. |