| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeni Hayatın Günlükleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 3. Yeğen: Inga, Inga Kardeşimin Eşi: Ay bıktım senden uyu yavrum... Kardeşimin Eşi: Abi şu senin kuşlar işe yarıyomu, delirecem az kaldı Ben: Yarıyo işte sigarayı bile bırakıyoz baksana Kardeşimin Eşi: Bende dinleyem bari kuşları psikolojim düzelsin biraz... 4. Ben: ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Bulunduğu yer: Şimdilik Dünya
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() 3. Yeğen: Inga, Inga Kardeşimin Eşi: Ay bıktım senden uyu yavrum... Kardeşimin Eşi: Abi şu senin kuşlar işe yarıyomu, delirecem az kaldı Ben: Yarıyo işte sigarayı bile bırakıyoz baksana Kardeşimin Eşi: Bende dinleyem bari kuşları psikolojim düzelsin biraz... 4. Ben: Çok iyiyim bu ara sorma Arkadaş : Hayırdır Ben: Bilinçaltı telkinler dinliyorum çok iyi geldiler, sigarayı bile bırakıyorum Arkadaş : Bi dinletsene nası bişeymiş onlar - Arkadaş : Yaw bunlar kuş sesi olm bildiğimiz Ben: O kuş seslerinin içinde işte mesajlar Arkadaş : İşe yarıyo diyosun yani Ben: Aynen -----------------Bir hafta sonra -------------------- Arkadaş : Alo abi naber Ben : Sağol kardeşim iyidir senden naber Arkadaş : Yat kalk, şafak say bildiğin askerlik işte Ben : Allah kurtarsın Arkadaş : Senin kuşlar ötüyo yine Ben : Ne kuşu leyn Arkadaş : Hehe bilinçaltı kuşları abi, ötüyolar ya duyuyorum işte Ben : Yok kardeş bahçedeyim ben, ağaçtaki orjinal kuşların sesi o, bunlar düz ötüyo bilinçaltı meşaz yok bunlarda ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
gunlukleri, hayatin, yeni |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeni Hayatın Günlükleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 3. Yeğen: Inga, Inga Kardeşimin Eşi: Ay bıktım senden uyu yavrum... Kardeşimin Eşi: Abi şu senin kuşlar işe yarıyomu, delirecem az kaldı Ben: Yarıyo işte sigarayı bile bırakıyoz baksana Kardeşimin Eşi: Bende dinleyem bari kuşları psikolojim düzelsin biraz... 4. Ben: ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi